סדרות!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
זה היה משעשע..

ופרק די מוצלח סה"כ. אלי אדירה!!

RenanaD

New member
אם גרייסון היה באמת מספיק בסוף

לירות בסוס, זה היה יכול להיות משעשע... באסה לד"ר קלסו
התמונות היו מצחיקות! אני חייבת לציין שבאיזשהו מקום הנוירוטיות שלהם מתחילה קצת להציק. זו רק אני, או שהם לקחו את כל הקטעים של הדמויות והקצינו אותם ממש? כאילו, הם פחות מדברים נורמלי ויותר עושים את השטויות שלהם, לא יודעת איך להגדיר את זה... למשל ה-"what what" של אלי עם הידיים באוויר. זה מתחיל להרגיש לי קצת מוגזם! זה תמיד היה במינונים כאלה?

LemonLimeLilach

New member
הארט אוף דיקסי

לאבון וזואי זה הדבר הכי חמוד בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ושבחיים לא יעשו אותם זוג
)

LemonLimeLilach

New member
רינגר

טוב זה היה מעפן... ברידג'ט לא באמת עשתה שום דבר לשון וזאת הייתה תאונה. LAME. אמא של ג'ולייט מאחורי הכל. צפוייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי~

RenanaD

New member
למה, מה ציפית שיקרה?

תכל'ס, עד עכשיו ממה שהראו בסדרה שאבן היא השטן וברידג'ט היא המלאך... (לא שאני מתנגדת לזה, כן?
) אז למה שהיא באמת תהיה האחראית הישירה למוות שלו? אני שמחה שמלקולם ראה את המפתח, יופי. שיגלו את הנרי ושאבן. והאמת שלא חשבתי בכלל שאמא של ג'ולייט עומדת מאחורי הכל. אבל ברגע שראו את ג'ולייט הבוכיה על הספסל בפארק בסוף הפרק, מה זה קיוויתי שמי שהיא מדברת אליה תהיה שאבן! זה היה יכול להיות נחמד. כ"כ קיוויתי שזה יקרה, שכשראו שזו רק אמא שלה אז ממש התאכזבתי

Rachel47

New member
יו!! גמני

היה ברור שזאת אמא שלה אבל ממש ממש ממש רציתי שזו תהיה שבאן!!!!!!!!!!!!!!! אשכרה התעצבנתי על הכותבים

גלי
ואטטטטטטטטטט????? יש לי כ"כ הרבה דברים להגיד אבל אין לי כח
פשוט חבל לי, חבל. אוף!! למה הם הפכו?! זה ניהיה מגוחך ומעצבן. גם מבחינת שירים, כל העונה הזאת בקושי שומעים מרייצ'ל ושומעים מלא את מרסדס, כאילו הם החליפו פוקוס ביניהם. הפרק הזה היה שיר אחד לפחות איתה שהיה נחמד. חוץ מזה הם כל פעם עושים קאברים לשירים חדשים.. דיי! לא רוצה קאברים לשירים חדשים שאני עדיין אוהב. אם אני רוצה לשמוע STRONGER אני אשמע את המקורי כי הוא עדיין טרי, לא את הגרסה שלהם. והם עושים את זה עם מלא שירים חדשים. שיחזרו לשירים קצת יותר ישנים שלא יצאו הרגע.. ויש להם גם יותר משמעות בד"כ. עלילות אם אני אתחיל אני נראה לי לא אסיים... העיקר שלמדנו מהסוף: אסור לסמס ולנהוג! בפרק הבא: מה קורה ששותים ונוהגים

o0Invisible0o

New member
נראה לי הגעת לשלב שאנחנו הגענו

אליו ובו צריך להגיד לך - אז למה אתה ממשיך לצפות?
הגיע הזמן להפסיק כי זה חרא שבחיים לא יחזור להיות משהו טוב.

Rachel47

New member
הפרק הזה היה הפרק הראשון

שסבלתי בו ממש כן הסכמתי עם כל מה שאמרתן לפני הפרישה אבל אני ממש אוהבת את השירים ואני רואה די בגללם אז בפרק הזה היה glad you came שהוא אכן שיר מאוד חדש (ואני די מסכימה איתך...קאברים קצת יותר רחוקים יהיו יותר מתאימים..אני פשוט ממש אוהבת את השיר הזה אז ניחא) וגם הביצוע שלהם היה..בסדר גמור...לא הפיל אותי מהכסא והפרק היה פשוט מגוחך!!!!!!

LemonLimeLilach

New member
תפרטי בבקשה מה היה מגוחך בפרק

כי האמת שרק שמעתי דברים רגעיים כאלה כמו קווין בתאונת דרכים וליאה שרה סולו. נגיד... יותר מגוחך מרייצ'ל ופין מתחתנים?
אני צריכה פירוט. אולי בהזדמנות זאת זה ישכנע אותי למחוק לגמרי את הסדרה ממיי אפיזודס
אבל מתישהו אחרי שאיילת חוזרת נצטרך לעשות עם דפי מרתון של כל הפרקים שלא ראינו עם תמיכה הדדית ובקטע של פרודיה אדירה.

Rachel47

New member
אוי לא שמעת את הדברים המגוחכים?

ידעתי שכשאמרת שאת יודעת מה קורה הייתי מאוד כללית.. וול... את שמעת על ניסיון ההתאבדות של קרובסקי (אני מקווה שזה השם)? נו ההוא שהציק לקורט ובסוף גילה שהוא הומו... עכשיו...לא זה לא היה מגוחך...זה נושא עצוב מאוד זה קרה אחרי שבבצפר שלו גילו שהוא הומו הסצינה עצמה הייתה: הצקה במלתחות ע"י חבריי קבוצתו (כולל גרפיטי מעליב על הלוקר)--> ריצה הביתה בבכי--> פתיחת פייסבוק וקריאת מיליון פסוטים מעליבים--> בחירת חליפת חתונה מדהימה--> כולל בחירת חגורה ממש חזקה (הוא כרך אותה סביב כפות הידיים ומשך כדי להראות לנו שהיא ממש חזקה--> התלבשות מהירה..עלייה על כיסא...ו...וול...הבנו
יש ישיבה בחדר של המנהל וכל המורים הרלוונטיים נורא עצובים.. ואז יש קטע שמספרים את זה לגלי...וכולם בהלם...כולל קורט שהכי בהלם... ואז עוברים לסצינה בגאד סקווד (קבוצה של דתיים מזמרים שכוללת את מרסדס, קווין, סאם, ואיזה ראסטה מן חדש שנראה בכלל לא רע אבל מאוד מאוד דתי) והם מתפללים שקרובסקי יהיה בסדר (הניסיון לא צלח אבל מצבו קשה) ואז קורט נכנס ופורץ בבכי על אשמתו בכל העניין כי קרובסקי התקשר אליו מלא פעמים |שוט של קורט מרים אייפון ורואים 9 שיחות שלא נענו עם ממשק של ios5) ואז קורט הולך לבקר אותו בבי"ח ומביא פרחים וגורם לו להרגיש יותר טוב כי אמנם הכל פשוט נוראי עכשיו אבל יום אחד יהיה כל כך כיף ויהיה לו בעל חתיך וילד קטן.. קיצר....קרקס אחד שלם תופעת התאבדות צעירים בגלל הצקות בבצפר ועל גבי הרשתות החברתיות הוא באמת עניין רציני שיש לדון בו ברצינות...אבל הם עשו מזה פשוט..בעיניי...טירוף אחד גדול.. לא יודעת..זה בעיניי עכשיו...הייתה סצינה ממש ארוכה שכולם יושבים על ריצפת האולם של ההופעות ווויל נכנס עם חמאת בוטנים וכפית (התחלה של בדיחה) וכולם שואלים למה רק כפית אחת..משו מפגר שכזה קיצר..מסתבר שהלפרקון לא טעם מעולם חמאת בוטנים..אז שוסטר נותן לו כפית גדושה וכולם מסתכלים עליו טועם את הדבר הכי טוב שהוא אכל אי פעם.. וול... ואז...סבבה ארוך שכל אחד (!) אומר מה הדבר שהוא הכי מצפה לו בדגש לזה שזה יכול להיות הכי גדול או הכי קטן... קווין מחכה לסיים את ייל (לגיטימי) סנטנה מצפה ליום שסבתא שלה תאהב אותה שוב (
אין לי איך להגיב על זה) טינה רק רוצה לשיר (משו כמו "איי ג'סט וונט א סונג" זה היה קורע דווקא!!!) אמרו עוד דברים שלצערי אינני זוכרת.. קיצר שיא הקיטש שכבר התחשק לי להקיא... ו....החתונה ואט דה הולי פאק?!??!?!?!????!?!?!?!!!?!!!?!?!?
למרות שההורים של רייצ'ל הורסים את הבריאות
אההה וקווין נהייתה צ'יר לידר שוב....ואז היא החליטה לבוא להיות המייד אוף הונור...ועוד עם ייל בעתידה... אז ברור שתאונת דרכים...זה היה כאילו מתבקש וצפוי על פי כל חוקי הקולנוע..העניין הוא שלא ידעתי שגלי ילכו לשם אז כן הופתעתי אההה.... וסו בהריון... נרלאי שזהו.... אוייי אויייי רגעעעעעעעע שכחתי את החלק הכי חשוב!!! החלק שבו ממש חשבתי ספציפית עלייך אוקיי...תחילת הפרק... קורט ורייצ'ל יושבים בבית קפה הזה ומגיע גיי מס #1 מהוורבלרס... הוא נותן לרייצ'ל מעטפה חומה...בתוכה יש תמונת פוטושופ של פין עם עירום עם נעלי עקב אדומות ו..היא שמה את היד אבל על פי מה שהיא אמרה..ז#@ קטן וכהה (כאילו גם אחד שמודבק עליו...שוין
) זה דווקא היה די משעשע קיצר..."אם רייצ'ל תופיע איתכם בתחרות אני לוחץ אפלואוד והתמונה אול אובר דה אינטרנט"
ישר אמרתי לעצמי "יש סיכוי שהיא לא שרה גם בתחרות הזאת??!?!?" (זה גם אחרי שכבר ראיתי בפייס את הביצוע של סטרונגר שהוא נראה כאילו..הוא רק של הטראבל טונס..אפילו שהן לא קיימות כבר
) "וואי לילך הייתה הופכת את השולחן בעצבים עכשיו!!!!!!!!!!!!!
" (ברצינות זה מה שאמרתי) קיצר הפעם הבאה שמדברים על זה זה בכיתה ורייצ'ל אומרת דברים מהממים כמו "אני לא מנהלת משא ומתן עם טרוריסטים" (ברצינות) וכשפין מאוכזב ונפגע שהוא מוכנה לשיר ולעשות לו את זה (סתום ת'פה שלך מטומטם) היא אומרת לו "אני אהיה אישתך...זה יפגע גם בי! לי לא אכפת! גם ככה תמיד יהיו דבירם נוראיים באינטרנט ויהיו גם עליי וזה לא מזיז לי" והוא עדיין כעס עליה ממש...קיצר...את היית מתחרפנת חרא בלבן של פרק קיצר...

LemonLimeLilach

New member
רגע רגע רגע

כשאת אומרת "ו... החתונה" את מתכוונת שהם התחתנו?
וקוויון מייד אוף הונור? ווייט וייט וואטטטטטטטטטטט????? כשאת מדברת על קרופסקי זה רק מזכיר לי כמה מעצבנת הייתה עונה 2 עם כל הסיפור של הבולינג... לא כיף. סו בהריון?! האאאא???????? ממי??????????????????

Rachel47

New member

לא אמרו ממי וכל הקטע של החתונה זה שקווין נסעה להביא את השמלה מהבית (ומשום מה בסצינות של הנהיגה היא נוהגת בדונמים ענקיים של שטחים חקלאיים...איפה אתם גרים??!?! ואז מחכים לה כיזה ממש חשוב שהיא תגיע..ורייצ'ל מסמסת לה כל הזמן איפה היא..ואז כשהיא באה לענות לה היא עוברת תאונה וככה נגמר הפרק (קליפהאנגר בגלי...גדול
) אבל שניה לפני התאונה אבא של רייצ'ל מחליט שזה הזמן בו הוא קם ועושה משו לעצור את החתונה הזאת (ההורים לא מרוצים מזה כבר איזה 2 וחצי פרקים בערך) אז לא..לא ראינו חתונה...השאלה היא אם יעשו שהם מחכים לקווין לעולם..או שהם ימשיכו בלעדיה... ולא אמרו ממי הילד..

o0Invisible0o

New member
כמה הטפות הם יכולים לדחוף

בפרק אחד? גם נגד בריונות כי ההשלכות הן שמי שחווה את הבריונות ינסה להתאבד גם נגד סמסים בנהיגה כי תעשו תאונה? >< איזו סדרה מעייפת בחיי!! ואני עם לילך, בשוק שהם הגיעו לחתונה תוך..אממ שני פרקים? אה ואני יודעת למה נגמר בקליפהאנגר - בטח כי עכשיו הם יוצאים לאיזה פגרה של חודשיים, לא?
יואו איזה גרוע. ומה הכוונה סו בהריון ולא יודעים ממי?

למעלה