סדרות!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
כן..

היא די תמימה. אני לא מכירה את השחקן של דמאג'יו אז הוא לא מפריע לי אבל ואוו זה היה צפוי מקילומטר הרומן שלו עם הדמות של דברה מסינג ואז הם כ"כ דחפו את זה בכוח שוב ושוב זה היה קצת מאכזב. יואו העוזר של השותף של דברה כזה מעצבן אלוהים, איזה נודניק נדחף שחושב שזה שהוא זרק רעיון לא מקורי [לעשות מרילין] נותן לו איזשהי בעלות על הטקסטים והשירים שהם כותבים והמחזה שהם מעלים..
מפתיע אותי כמה בפתיחות מדברים על הרומן של אייבי והבמאי, חשבתי שזה משהו שימתחו יותר זמן. ההורים של קת'רין מקפי מצחיקים אותי...לול. כשהם דיברו והיא אמרה כזה "אתם יודעים שאני שומעת אתכם, כן?" פרק חביב, לבינתיים הפיילוט היה הכי מוצלח.

אני חייב לומר
שאין לי כזו התלהבות לסדרה.. בטח לא כמו לגלי עונה ראשונה. אבל זה נחמד.. מה שבטוח, הרבה יותר אמיתי ובעל עלילה.. בנתיים אני צופה. אגב, מישהו מצליח להשיג את השירים מהפרקים? הצלחתי להשיג רק את השירים מהפרק הראשון.. (גם לא שכזה דחוף לי...)

LemonLimeLilach

New member
אתן יודעות

דברה מסינג וג'ו דמאג'יו נפרדו מהבעל/אישה שלהם והתחילו לצאת אחד עם השני... זה נורא הצחיק אותי

LemonLimeLilach

New member
גוסיפ!!!!!!!!!!!!!!

אההההה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה אני מתה בפורום אחר שאני בו יש סמיילים זזים ויש אחד שמתעלף. אז תדמיינו שזה מה שיש פה עכשיו. אההה!

LemonLimeLilach

New member
אה וכן

היו כל כך הרבה רגעי בלייר מעולים!! יוווו כל הקטע שהיא נכנסה למחסן ההוא וראתה את האנשים שמשחקים אותם. ואז כשהבחור הזה ישב עם דן ואמר "אולי אני אשאר" והיא גלגלה אליו עיניים... רציתי למותתתתתת. היא כל כך אני!!!! אני אוהבת אותה לנצח

dans girl

New member
היה פרק מעולה. דן ובלייר
. לא באמת צריך לומר יותר מזה
. אבל אם אתן כן מעוניינות בפירוט של יותר מזה, אני אפנה אתכן לפייסבוק, כי איכשהו תמיד יוצא שאני ונועה מתדיינות של על הפרקים. אז זה על הוול שלי, לכל המעוניינת
. אבל באמת, דן ובלייר
. שיתחתנו ויעשו המון בלייר וולדורפיות קטנות ומושלמות
. כן חשוב לציין שבלייר הייתה מבריקה במיוחד הפרק, ושסרינה הייתה כלבה אפילו יותר מתמיד. אהה וRIP סיסי וכאלה
.

o0Invisible0o

New member

טוב, כבר היה לי די ברור מה הולך לקרות מההודעות של כולכן. אגב, דפי..סמסים זה ממש יקר לי..תכתבי לי הודעת פייסבוק, אני מקבלת אותן כשאני מגיעה לדירה כמו סמס..
בכל מקרה, אוווווווווווווו!!!!!!!!!
הנשיקה הקטנה והמוזרה שלהם בסוף - יאיי!! הייתי בטוחה שצ'אק עדיין יצא מניאק בסוף אבל הוא לא יצא אז כמובן שגוסיפ משחקת איתו..יאי..
השיחה של בלייר וצ'אק הייתה כ"כ בוגרת הייתי בשוק!! כל מה שהלך בתאטרון היה מעולה.
שוב, כ"כ מטא. גוסיפ נהייתה אדירה העונה!! אני אוהבת את המודעות העצמית שלהם שבלייר צוחקת על מי שמגלמת אותה ואז מגלמת את עצמה ואז קולטת שצוחקים עליה ואז..לול. מבינה שדן באמת תמיד היה שם בשבילה..שזה אגב, היה ממש לא משהו..היא לגמרי קלטה את זה שבוע שעבר והם סתם משכו את זה עוד שבוע.. ועדיף, כי עכשיו שהם ביחד זה הולך להגמר כ"כ מהר.....!!!
אני כבר בוכה מכמה מהר שזה הולך להגמר. בכל מקרה, יאיי. חמודים.
ראיתי עם השותפות שלי..כי הן אמרו שהן חייבות לראות אחרי כל ההודעות שקיבלתי מכן..לול. בכל מקרה אחת נכנעה אחרי 10 דק' כי היא אף פעם לא ראתה, השנייה נשארה איתי עד הסוף והיא ראתה פעם את העונה הראשונה ואולי השנייה והיא לא הצליחה להבין איך יכול להיות שאני רוצה שדן ובלייר יהיו ביחד אחרי שסרינה ודן היו ביחד....אבל אני מניחה שקפיצה מהעונות הראשונות ישר לעכשיו יכולה להיות מוזרה ככה. צחקנו גם על הכתיבה הגרועה, כרגיל. לול. אה והקטע עם הצעיף ודן וצ'אק היה אדיר!! אהבתי שצ'אק הביא אותו כדי להעביר מסר, אהבתי שדן קלט את המסר ושתק לגבי זה ואז בעימות שלהם צ'אק החמיא לו שהוא הבין את המסר... אדיר!
זהו, נראה לי. צ'ארלי היה קצת חופר ואני מתערבת שעכשיו צ'ארלי האמיתית תקבל את כל הכסף. נכון? השחקנית שמגלמת את אמא של צ'ארלי כ"כ גרועה!! באחיות היא הייתה האהובה עלי, מה קרה???

LemonLimeLilach

New member
אני לא מאמינה שללקח לכן כל כך הרבה זמן לראות!

כל היום מתתי מהתרגשות!! בסופו של דבר עשיתי לרייצ'ל סמס של התפוצצות
השותפות שלך חושבות שאנחנו משוגעות עכשיו?
כאילו, היה מלא סמסים וזה כזה "מה כותבים לך?" "שאני אראה גוסיפ" "
"??

o0Invisible0o

New member
כן, כן..בדיוק ככה.

הן חושבות שאתן משוגעות..או שגם אני משוגעת אני מניחה, בגלל אובססיית גוסיפ הזאת..אבל מרוב דיברתן עליו הן כזה "We need to see this episode!!" כאילו יקרה בו דבר מטורף.
אבל כמובן שלצופה מהצד זה סתם עוד פרק..

LemonLimeLilach

New member
וואי ואני הכי לא אובססיבית גוסיפ

אבל כל כך רציתי שתראי
וכן תכל'ס זה פרק סתמי למי שלא מכיר את הדמויות, אבל למי שכן...

RenanaD

New member
"שקרניות"

אלוהיםםםםםםםםםםםם איך קפצתי כשהזקן ההוא הופיע בדלת כשהן הלכו לבית שנראה נטוש
שימותו כולם
מרוב שהסדרה הזאת נמרחת אני כבר לא זוכרת מה הסיפור של הווידאו שקיילב מפענח כל פעם עוד כמה שניות ממנו (כן, נכון, כי ככה טכנולוגיה עובדת
). ובגלל זה אני גם לא מבינה מה הביג דיל שעכשיו גם מליסה מעורבת. תזכירו לי?
ועכשיו גם יש לי חשש כבד שהתינוק בכלל של גארת. איכס, גועל. (ומי זכר בכלל שהיא בהיריון, נזכרתי רק כשהיא נעמדה וראו את הבטן
) אני מבסוטה שאמא של האנה התמודדה עם השוטר איך-שלא-קוראים-לו (מ-"Popular"!
), אולי עכשיו הם יחקרו בעצמם מי זה A... הלוואי. הגיע הזמן שמישהו מהמבוגרים האחראים יתחיל להתערב פה. יש לי חברה שרואה את הסדרה, וחברים של אח שלה רואים גם. אז הוא שומע כל מיני דברים שהם אומרים ומספר לה. היום הוא סיפר שהם ראו ריאיון עם השחקן של עזרא, והוא דיבר על משהו שאמור לקרות בפרק הבא. לא הייתי בטוחה אם הוא דיבר על הפרק של היום או של שבוע הבא, אבל אחרי שראיתי נראה לי שזה הבא... זה נחשב ספוילר שאתן לא רוצות לקרוא? אעשה רווחים ליתר בטחון.
השחקן אמר שבפרק הבא מגלים מי זה A (סוף סוף!!!), אבל יקרה עוד משהו עצום - שהגילוי יהיה כלום ולא מעניין לעומתו. אני ממש מקווה שזה מה שהשחקן באמת אמר ושאח של חברה שלי לא עבד עלינו או משהו... אוף! שיזוזו כבר דברים!

RenanaD

New member
הודעה נוספת - ללילך

אהההה מה הקטע עם מונה פתאום, שגם היא מקבלת סמסים מעצבנים מ-A?! זו הדרך שלה לעבוד על הבנות ולהסיר מעצמה כל חשד, או שהתסריטאים הולכים במסלול אחר מהספרים ויש כאן A אחר?!

RenanaD

New member
אוקיי

זה היה הדבר הראשון שעבר לי בראש, שזו עוד דרך לשגע את הבנות. ואז חשבתי שאולי התסריטאים החליטו לתפוס עצמאות

LemonLimeLilach

New member
מש"ש

הפרקים האחרונים רק מוכיחים יותר ויותר שהם הולכים בדרך של הספר... איזה שקרנים הם שהם אמרו שלא
בקשר לספוילר שאמרת. חשבתי על זה ואני מניחה שיהיה מה שהיה בספרים. הם מגלים מי זה A אבל אז פתאום רואים את אליסון! המשפחה שלה עושה מסיבת עיתונאים ומציגה את קורטני והן באות ופתאום דאן דאן דאן רואות את אליסון ונכנסות לשוק. יש מצב שזה יקרה, לא? זה הגיוני לפי מה שהוא אמר. אבל זה לא אמור להיות בפרק סיום עונה?... נראה יותר הגיוני. או שהם מכבדים את עצמם ולא מסיימים את זה בקליפהאנגר מטורך.

RenanaD

New member
רייץ', תקראי רק את ההודעה הראשונה!

כן, זה הגיוני. אני מקווה שזה מה שעזרא באמת אמר בריאיון ושהחברים הבינו אותו כמו שצריך! פיתחתי כבר ציפיות, יהיה מבאס להתאכזב

limors2

Well-known member
קוגר טאון

איכס!
ד"ר קלסו
ואומגה זה מגניב
גם אני רוצה.

למעלה