סדרות!!!!!!!!!!

Kill Bernard

New member
על כל ההודעות מלמעלה:
(מפגרים.)

LemonLimeLilach

New member
לא נראה לי שהם ידעו על הפגרה הכי

ארוכה בתולדות העולם, אבל בכל מקרה יש תמונות מהצילומים של הפרק הבא כבר מלא זמן אז מה זה רלוונטי. ככה הם מנסים לגרום לכולם להיות בלחץ היסטרי כי זה שמועות מלא זמן שדיאנה עוזבת בסוף העונה? ואת רוצה להגיד לי שעדיין מנסים לזיין לנו בשכל שרייצ'ל וקווין חברות הכי טובות? איכס איכס איכסססססססססססססססססססססססס!!! אני שונאת אותםםםםם ואת מה שהם עשו מרייצ'ל ברי!! זוכרים את הימים היפים שהיא קראה לה טרולופ
מש"ש לתמונות מהפרק הבא קווין בכיסא גלגלים. אבל היא בטח תקום משם תוך חצי פרק... לא היה לי כוח לחפש תמונות גם של הפרק שאחרי. שימותו.

LemonLimeLilach

New member
חחח "לא צפוי"

אני אשמח לשלוח לבחור הזה את הדיוידי של אליאס כדי שיראה קצת טוויסטים אמיתיים ויהפוך להיות כמונו. ואפילו הוא התלונן על מיטב הדברים המטומטמים שהיו בפרק

Rachel47

New member
אם הייתן רואות היו פחות תהיות

דרך אגב רק בקשר להתאבדות... אחרי שזה קרה בפגישה של הגאד סקוואד קווין אומרת שהיא לא מצליחה להבין את זה וממש מותחת ביקורת על המעשה עצמו היא אומרת שגם היא היתה במקומות נוראיים בחיים (וואלק) והיא מעולם לא הגיעה למצב כזה של לקחת את החיים שלה..ושהוא ניסה לפגוע לא בו אלא במי שקרוב אליו.. קיצר..כן...הכניסו גם את הדעה הזאת את צודקת!! אני ממש התעייפתי בפרק!!!! אממ החתונה..הייתה אמורה להיות עוד מיליון שנה ואז באמצע הפרק הם החליטו להקדים אותה למיד אחרי התחרות.. משו דפוק כזה סו רוצה הלכנס להריון כבר איזה פרק וחצי (היא אפילו רצתה לקחת זרע משוסטר כי היא שונאת תינוקות קירחים ועם הגנים שלו בטוח יצא תינוק עם מלא שיער
..ואז אמה כעסה עליה...כן..זה הי דפוק בדיוק כמו שזה נשמע) אז בפרק הזה היא הודיעה לקווין שהיא בהריון וכשהיא שאלה מי האבא סו לא נתנה תשובה....

LemonLimeLilach

New member
הם בני 16!!!!!!!! 16!!!!

עד שהביאו את ההורים של רייצ'ל הם עושים אותם כאלה מפגרים במקום לנעול אותה בחדר ולזרוק את המפתח עד שג'סי יבוא!!!!!!!!!!!!!! רייצ' אני סומכת עלייך שתעדכני אותי בפרקים של גרוף כי אני כל כך בורחת מזה שאין לי מושג אפילו באיזה פרקים הוא. והקטע שאף אחד לא יודע בכלל אם הם צילמו את הפרקים האלה כבר!!! מה זה הסוד מדינה הזה!!!!!!!! אני פשוט בשוק בשוק בשוק בשוק בשוק שגלי הפכה למשהו גרוע יותר מטלנובלה מקסיקנית ושהם אשכרה עושים חתונה (חתונה!!!!!) בין שני ילדים בני 16 אומייגאד!!!! דפי ואיילת אני כל כך מודה לכן ששכנעתן אותי להפסיק לראות כי אם הייתי ממשיכה עד הקטע הזה... אני לא יודעת מה היה קורה!!!

Rachel47

New member
אני זוכרת שקראתי את התגובה הזאת

וצחקתי ואמרתי לעצמי אני אגיב מיד אחרי ש....לא זוכרת מה היה לי באותו רגע ושכחתי קיצר אני מבטיחה לעדכן... אני מוכנה לתת כזה סיקור על כל פרק כדי שתוכלו להתעצבן גם בלי הקטע המייגע של אשכרה לצפות בסדרה...

אני לא יכול! קשה לי להפסיק... אני עדיין זוכר לזה את הימים הטובים.

RenanaD

New member
לא משנה כמה גרוע זה יהיה, אני לא אפסיק...

חייבת לגמור סדרות שהתחלתי
עד סוף העונה האחרונה. ועכשיו שאני חושבת על זה... הולכת להיות ל-"גלי" עונה אחרונה בכלל?!
אוי ואבוי! אני תקועה עם התרנגולת-מטילת-ביצי-הזהב המחורבנת (!) הזאת לנצח

דווקא אני לא כזה.. כאילו, אני לא אשאר עם סדרה עד הסוף אם הפסקתי להנות ממנה. הפסקתי דיי הרבה סדרות באמצע. אבל עם גלי זה שונה. ממש אהבתי אותה. ועכשיו גם יש לה רגעים (מאוד) נדירים שהיא כיפית, ויוצא לה איזה שיר טוב פעם בכמה (הרבה) פרקים.. אבל אם עונה הבאה יחליפו שחקנים והכל ישתנה, אז אולי אוכל להפסיק.. במיוחד אם ליה מישל לא תיהיה.

למעלה