ו...כל שאר הפרק...
וואו איזה פרק טוווווווווווווווווווב!!!!!!!!!!!!!! דיימון המסכן
באמת מסכן... הוא שבר לו את המפרקת
זה היה נוראי וגדול באותה הזדמנות... אהה ו!!!!!!! סטפן יא חתיכת זבל!!! כשלך אכפת וכל מה שאתה רוצה זה שאלנה לא תמות זה בסדר אבל כדיימון מתנהג בדיוק(!) כמוך זה לא בסדר? למרות שאי אפשר לכעוס עליו יותר מדי היות והדברים שהוא אמר לדיימון היו בערך..טוב במדוייק..אותם דברים שדיימון אמר כשהוא היה על תקן המשוגע קר הדם וסטפן היה המושי המעונה... האמא (אסתר...המלכה?) רוצה להרוג את כולם...וול....ייאי! אבל חייב להיות כאן איזה קאצ'... לא? טוב לא חשוב כרגע... רבקה מאוהבת במאט...חמודה...אבל ציפיתי שהיא תהיה קצת פחות תמימה יחסית לערפדית בת אלף (
) היא מתנהגת כמו ילדה בת 16 קלאוס מאוהב בקרוליין...לא לגיטימי אבל חמוד
מעניין אם הקו שלהם יהיה לגרום לה לזרום איתו בסוף.. הוא היה כמעט סבבה כשהוא דיבר איתה..פתאום הוא לא מפלצת נוראית... קול הזה משוגע ומעצבן...סתם מיותר הזוי שאחד האחים יודע על התוכנית של האמא...ממש מוזר.. ובאמת חבל על אלייזה..הוא מנסה להיות בסדר יחסית..רוב הזמן.. האם אי פעם יקרה משו בסדרה שלא יצריך טיפת דם של הדופלגנגר? לא? טוב נו...
דיימון אמר שהוא אוהב אותה!!!
ולא היה לה אפילו טיפונת אכפת...די נו זה היה ממש עצוב
אפילו סטפלנה (לילך את צודקת זה נשמע רע
) לא יכולים להכחיש שזו הייתה סצינה פשוט עצובה (נו סבתא שלכם אני הייתי עצובה נורא כשסטפן ואלנה נאלצו להפרד תהיו עצובים גם בשבילי
) והסצינה שאלנה מבקשת מסטפן להרגיש..והבכיין (כןןן בכיייין!!! זה מה שצעקתי לכיוון המסך!!) הזה אמר שהוא ירגיש רק כאב...די נו מה אתה ילדה בת 2? היית ברודי וכואב כבר פעם..ואז פגשת את אלנה..זוכר? והאהבה שלכם שימחה אותך וזה?! לא זוכר?!! יאללה לך תחפש! אני באמת נורא נורא עצובה על כל מה שקרה אבל אם הוא לא מתעשת בקרוב אני כבר באמת אתחיל לכעוס..ואני מקווה שהטיימינג יהיה כשאלנה תתעשת גם, ולא יהיה אכפת לה ממנו כי הוא כבר מתחיל לעצבן... ועכשיו הסוף.. אממ אני אפילו לא יודעת מה אני חושבת על הסצינה הזאת.. קודם כל-
דבר שני-
תמיד טענתי שרבקה מהממת...ואני חושבת שאני מחבבת את החיבור ביניהם...אפילו אם כל מה שיש ביניהם זה רק סקס...אולי קצת חבל..חבל שזה קרה כי שניהם היו בודדים ופגועים...אולי במציאות אחרת הם דווקא היו יכולים להיות אחלה זוג ואז אני חושבת ש..היי...יש מצב שזה פשוט רמס כל סיכוי לדלנה בקרוב? או בכלל? (לילך את בטח מאושרת
) אני מקווה שלא..אבל יש לי הרגשה שזו הייתה המטרה של הסצינה הזאת.. כל כך קשה לכולנו עם ההתלבטות של אלנה..אז להוציא את דיימון מהמשוואה...באותו זמן שסטפן גם נעלם ברקע.. זה די גאוני מצד הכותבים.. קיצר...ואו..פרק מעולה!