סדרות!!

LemonLimeLilach

New member

קשה לי להתחבר לעצבות שלכם, כי מבחינתי הסדרה הרבה יותר כיפית כשדיימון כמו שהוא היה בהתחלה. עוקצני, ציני, חמוד כזה. זה הרבה יותר מעניין וכשהוא יורד על סטפן "הרגיש" זה הכי כיף! לא נראה לי שעכשיו יהיה דיימון/רבקה. זה נראה לי סתם פלוט פוינט כזה ששם בשביל שאלנה תגלה ותיעלב

o0Invisible0o

New member
אנטומיה

חביב, לא מדהים. הדבר שהכי אהבתי בפרק היה לקסי שהחליטה לעשות את הצעד, סופסוף!! כמובן שזה לא הצליח כי אייברי היה שם, אבל לפחות היא עשתה משהו.
היה הרבה יותר מדי קיטש. אוון וכריסטינה.
טדי.
אריזונה וקאלי גם היו חמודות למרות שזה לא ממש היה אממ סיפור? זה היה הכי בקטנה איזה קיטשי זה היה שהוא תכנן להציע לה נישואין ואז מת..
למרות שהיא הצחיקה אותי שהיא צרחה עליו בהתחלה...לול. אלכס והילדים.
נו באמתת... אולי אני צינית מדי, כדאי שאני אפסיק להגיב.
אתן אהבתן?

limors2

Well-known member
אוף, אני שונאת לקום ב7 בבוקר.

אני כ"כ עייפה שאין לי כח לראות כלום ואני לא יכולה ללכת לישון כי אני אתעורר מחר ב6-7. ומי קם בשבת בשעות כאלה

o0Invisible0o

New member
באסה!

ואכן מי קם בשעות האלה?
נשמע שעוברת עליך תקופה כמו שרי..בלי חשק לראות ממש משהו. וגם אין פארקס השבוע!!

Kill Bernard

New member
זה כזאת הרגשה מתסכלת!

אבל בלי קשר, לכי לישון - מי קם ב-6-7? אף אחד. אז אל תקומי ב-6-7 והכל יהיה בסדר
אני בתקופה ממש עייפה כבר מלא זמן. ונמאס לי מהחוסר יעילות שגורם לי לא לראות כלום, אז אני מתעקשת למרות העייפות. ואז אני נרדמת אפילו על כיסא, אחרי חצי פרק. אוף!

limors2

Well-known member
אין לי ברירה.

אני לא מסוגלת לישון יותר מ8 שעות. אלא אם אני ממש עייפה ואז אני אשן לפעמים 9 שעות. ואני תמיד נרדמת כשאני מנסה לראות דברים בלילה, בזמן האחרון.

Kill Bernard

New member
כן. אתמול. מד מן. אחרי 10 דקות.

זה היה מצחיק כי התעוררתי כשהכסא עמד להתהפך אחורה. כן, זה קורה מחוץ לקארטונס.

LemonLimeLilach

New member
פרינג'

אז... זה היה פשוט מה שזה היה נראה בהתחלה, שזה אותו טיים ליין ואותו יקום והכל, פשוט כולם שכחו את פיטר?
ציפיתי למשהו הרבה יותר דרמטי!!!! מה הולך פה

היה פרק כיף ומצחיק ומותח, היה מעולה מכל הבחינות! אהבתי שהתחילו מרוצח סדרתי לוירוס לעולמות מתנגשים ולג'ונס (לפחות לא ראינו את הפרצוף שלו
) ידעתי שיש לה חלומות על פיטר והיא לא מספרת!!
סוף סוף רואים אותם ביחד, ולא רק מחזיקים ידיים בדרכם לקומה העליונה
כ"כ X-Files עם הרכב ששובק במקום מסויים, ועם זה שאי אפשר לצאת מהעיירה
וזומבים רק עם תוספות של גנים
פיטר מביא לוולטר ספריי פלפל ואח"כ הוא מציל אותו עם זה
אוליביה שואלת את וולטר אם הוא ראה דבר כזה לפני והוא אומר לה כן היא שואלת איפה בהתלהבות והוא עונה לה במחזמר והיא מתייאשת
Olivia's blood was fine! did I fail to mention that?
"אנחנו נהיה בטוחים פה! " ואז הזכוכיות מתנפצות
סוף סוף ניואוליביה שואלת על אוליביה! וכ"כ חמוד לראות איך הוא מדבר עליה
ו- OMG! מה נסגר??
היא נזכרת? היא חוזרת לאולד-אוליביה? אז למה זה לא קורה לוולטר גם? ואם זה בגלל הניסויים של שייפ-נינה (כי זה היה נראה קשור בהתחלה לכאבי ראש), מה יש לג'ונס להרוויח מזה?
אני כ"כ מקווה שימשיכו את הסצנה הזאת ולא יעברו לסצנה אחרת בפרק הבא... הרצתי את הסצנה הזאת כ"כ הרבה פעמים
עכשיו לינק נראה כ"כ מיותר
עד שבוע הבא

o0Invisible0o

New member
כן, שמעתי שהם מיודדים..

התמונות האלה לא אומרות כלום..גם דיוויד ארקט וקורטני קוקס גרושים ומיודדים...

o0Invisible0o

New member
לא קראתי.

עכשיו קראתי, אבל זה לא בתמונות אז אי אפשר לדעת.. סתם, אם בא להם שיחזרו, נו..מה זה משנה? ואף אחד לא יודע שבאמת היה משהו עם ג'וליה סטיילס, שיפסיקו עם זה...

b u s t e d

New member
ניקיטה
-מעולה

היה פרק טוב.. אז רגע, קרלה היא אנדריאן מהניקיטה המקורית? חבל, ציפיתי שגם היא תהיה בריטית.. האמת שזה מתחבר ממש יפה, כי בניקיטה המקורית אבא של ניקיטה התגלה כאחראי על אוברסייט, אז אני יכולה לראות את ההקבלה... וניקיטה כ"כ יפה במראה ההיפי שלה
היה לי קצת חסר בירקוף בפרק, אבל לא נורא
.. לפחות מדלן הייתה..

למעלה