סדרות!!

Rachel47

New member
יומני הערפד רבע שעה ראשונה

כי פשוט לא יכולתי להתאפק!!! הסצינה שאלנה נכנסת עם השמלה ודיימון בוהה בה בערגה ואז סטפן מגיע והיא מחזיקה את שניהם ואווו
טוב האמת..סצינה די גנרית ורגילה לסדרה אבל השיר שהם שמו ברקע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Devotion!!!!!!!!!!!!!!! וואו זה שיר מדהים (Hurts וקיילי מינוג!!!!!!!!!!!) והוא כל כך התאים לסצינה

Rachel47

New member
ו...כל שאר הפרק...

וואו איזה פרק טוווווווווווווווווווב!!!!!!!!!!!!!! דיימון המסכן
באמת מסכן... הוא שבר לו את המפרקת
זה היה נוראי וגדול באותה הזדמנות... אהה ו!!!!!!! סטפן יא חתיכת זבל!!! כשלך אכפת וכל מה שאתה רוצה זה שאלנה לא תמות זה בסדר אבל כדיימון מתנהג בדיוק(!) כמוך זה לא בסדר? למרות שאי אפשר לכעוס עליו יותר מדי היות והדברים שהוא אמר לדיימון היו בערך..טוב במדוייק..אותם דברים שדיימון אמר כשהוא היה על תקן המשוגע קר הדם וסטפן היה המושי המעונה... האמא (אסתר...המלכה?) רוצה להרוג את כולם...וול....ייאי! אבל חייב להיות כאן איזה קאצ'... לא? טוב לא חשוב כרגע... רבקה מאוהבת במאט...חמודה...אבל ציפיתי שהיא תהיה קצת פחות תמימה יחסית לערפדית בת אלף (
) היא מתנהגת כמו ילדה בת 16 קלאוס מאוהב בקרוליין...לא לגיטימי אבל חמוד
מעניין אם הקו שלהם יהיה לגרום לה לזרום איתו בסוף.. הוא היה כמעט סבבה כשהוא דיבר איתה..פתאום הוא לא מפלצת נוראית... קול הזה משוגע ומעצבן...סתם מיותר הזוי שאחד האחים יודע על התוכנית של האמא...ממש מוזר.. ובאמת חבל על אלייזה..הוא מנסה להיות בסדר יחסית..רוב הזמן.. האם אי פעם יקרה משו בסדרה שלא יצריך טיפת דם של הדופלגנגר? לא? טוב נו...
דיימון אמר שהוא אוהב אותה!!!
ולא היה לה אפילו טיפונת אכפת...די נו זה היה ממש עצוב
אפילו סטפלנה (לילך את צודקת זה נשמע רע
) לא יכולים להכחיש שזו הייתה סצינה פשוט עצובה (נו סבתא שלכם אני הייתי עצובה נורא כשסטפן ואלנה נאלצו להפרד תהיו עצובים גם בשבילי
) והסצינה שאלנה מבקשת מסטפן להרגיש..והבכיין (כןןן בכיייין!!! זה מה שצעקתי לכיוון המסך!!) הזה אמר שהוא ירגיש רק כאב...די נו מה אתה ילדה בת 2? היית ברודי וכואב כבר פעם..ואז פגשת את אלנה..זוכר? והאהבה שלכם שימחה אותך וזה?! לא זוכר?!! יאללה לך תחפש! אני באמת נורא נורא עצובה על כל מה שקרה אבל אם הוא לא מתעשת בקרוב אני כבר באמת אתחיל לכעוס..ואני מקווה שהטיימינג יהיה כשאלנה תתעשת גם, ולא יהיה אכפת לה ממנו כי הוא כבר מתחיל לעצבן... ועכשיו הסוף.. אממ אני אפילו לא יודעת מה אני חושבת על הסצינה הזאת.. קודם כל-
דבר שני-
תמיד טענתי שרבקה מהממת...ואני חושבת שאני מחבבת את החיבור ביניהם...אפילו אם כל מה שיש ביניהם זה רק סקס...אולי קצת חבל..חבל שזה קרה כי שניהם היו בודדים ופגועים...אולי במציאות אחרת הם דווקא היו יכולים להיות אחלה זוג ואז אני חושבת ש..היי...יש מצב שזה פשוט רמס כל סיכוי לדלנה בקרוב? או בכלל? (לילך את בטח מאושרת
) אני מקווה שלא..אבל יש לי הרגשה שזו הייתה המטרה של הסצינה הזאת.. כל כך קשה לכולנו עם ההתלבטות של אלנה..אז להוציא את דיימון מהמשוואה...באותו זמן שסטפן גם נעלם ברקע.. זה די גאוני מצד הכותבים.. קיצר...ואו..פרק מעולה!

LemonLimeLilach

New member

יש מצב שבכלל עכשיו ילכו לכיוון של אלנה/מאט... היו לזה רמזים פרק שעבר בעיקר אבל גם בפרק הזה בהתחלה. אניוויי- סטלנה
סטפן כפרה על החיים שלך דייייייי כברררררר!! בא לי לתקוע לך יתד בלב דייייי!! אני לא מבינה למה אתה משחק אותה לא מרגיש כאילו מה יוצא לך מזה? זה היה הגיוני בהתחלה כדי שאלנה לא תחפש אותך כשהיית עם קלאוס אבל עכשיו המטרה של כולכם להרוג את קלאוס ואתה כבר לא תחת קומפלשן שלו אז מה זה משנה?! מה?! אני לא מבינה באמת!!????????? דיימון וההצהרות אהבה שלו לא הזיזו לי בכלל כי הן באו אחרי כל הכוחנות הזאת ושהוא תופס את אלנה ביד ומנסה לגרור אותה משם... חמוד... תרגיע, זה לא מגניב להיות חבר מכה. ואני כל כך בעד הסקס עם רבקה כי ברור שאלנה תגלה ותיגעל ולא תרצה אותו ויאייי!!
יש עכשיו יותר מדי אחים של קלאוס.. זה כבר מבלבל. קול מוכר לי רצחחחח!! ואלייז'ה כזה חתיך!! וההוא שיודע על התכנית כזה מכוער
ובכלל לא הבנתי למה היה צריך לשבור לדיימון את המפרקת, במקום לשלוח לי סמס ולחכות לו בחדר אחרי שאלנה יצאה לדבר עם סטפן, פשוט לעלות משם לחדר של אסתר... מה הבעיה... אולי אפילו לגרום לדיימון לראות שהיא יוצאת עם סטפן שיחשוב שהם הולכים להתחרמן או משהו (ואז הוא היה נהיה עצוב בדרך טובה!!!!!) קרוליין עצבנה אותי. איזו הצגה היא עשתה לאלנה שהיא לא סיפרה לה על הנשיקה עם דיימון (בהשוואה לנשיקה הראשונה שלה עם מאט בגיל 15 שאז ברור שמתלהבים ומתקשרים ישר לכולם
מעפנות) כשבו בזמן היא לא מספרת לה שקלאוס שולח לה שמלות וציורים ומאוהב בה!!! ואיפה טיילר! אפשר כבר לחזור לכיף המקורי של הסדרה כשהאוהבים המופרדים בכוח משהו גדול מהם זה טיילר וקרוליין, סטפן חמוד ודיימון ציני רצח ומצחיק אבל חמוד? כי זה כיף יותר

Rachel47

New member
את יודעת מה

אני מוכנה לחזור לתחילת הסדרה...אבל קודם כל חייב דלנה!!!
ועכשיו..עם זה שגם את כמוני חושבת שהסקס עם רבקה הרחיק אותנו 3 וחצי עונות משם...הוי...אני כבר עייפה.. מה שכן...הקטע של להעציב את דיימון עד טירוף (ליטרלי) ולגרום לו ללכת מכות עם קול ולשכב עם רבקה.. זה לא, כאילו, הכי דיימון של עונה...נגיד אמצע ראשונה או שנייה...נו..הוא כבר היה שם פעם..בגלל קתרין כששלחת לי היום שהיא חייבת להחליט כי היא נהיית קתרין זה הצחיק אותי..כי חיכיתי שתגיעי לרגע שבו אלנה מתנהגת אחד לאחד כמו קתרין ודוחה את דיימון על הסף רק בשביל סטפן
אני אומרת לך..דמות מסכנה

limors2

Well-known member
כבר לא נראה לי שיהיה לנו

דיימון ואלנה. היא הראתה לסטפן שהיא עדיין אוהבת אותו והוא הראה שהוא מתקרב לשבירה, אין מצב שהיא תהיה עם דיימון. וגם אין דרך שהיא תוכל להיות איתו מבלי שזו תהיה פגיעה בסטפן. אז הם פספסו את ההזדמנות
כשהאמא המכשפה אמרה לאלנה שהיא רוצה את הדם שלה כדי לכבול את כל האחים ביחד זה היה נראה לי חשוד. במיוחד כי אחרי זה כל העיר שתתה משמפניה שנראתה אותו דבר. נראה לי שיש שם איזה קאצ', גם אם רק ראינו את חמשת האחים מתאחדים על הקלף הדרמטי ההוא.

limors2

Well-known member
אופס,
מעלי

השארתי מקום ולא המשכתי ת המפשט אבל שכחתי לסמן

Rachel47

New member
ובקשר לדלנה

חוששני שאת צודקת לפני הפרק הזה..דיימון היה מאוהב..וסטפן היה קר ומנוכר..ואז הייתה הזדמנות.. עכשיו הכל חזר להיות אותו דבר...סטפן מאוהב בה..ודיימון (אמנם מאוהב) עושה שטויות שהיא לא תאהב אני ממש ממש עצובה

LemonLimeLilach

New member
לא מסכימה איתכן בכלל

זה ברור שמתישהו אלנה ודיימון יהיו ביחד. זה כל מטרת הסדרה, המשולש אהבה! באמת נראה לכן?? כאילו בסוף יש מצב שזה יהיה אלנה וסטפן (אני לא סגורה על זה...) אבל דיימון ואלנה בטוח יהיו. הם לא ישברו את כל חוקי הטלוויזיה. וחוצמזה אנחנו מדברים על האנשים שעשו את דוסון קריק... כאילו... הם יהיו ביחד

Rachel47

New member
זהו

אני הימרתי על זה שאולי הקאצ' הוא דווקא ערפדי תחשבי על זה היא עשתה טעות והפכה אותם ערפדים ואז 1000 שנה אחכ יש עוד מלא ערפדים אבל כולם בעיקרון באשמתה.. כמו שמייקל רדף והרג אותם נראלי שזה העניין...זה לא יפגע באנשים (אפילו שזה מוזר כי כולם שתו מהשמפניה---אווו!! אולי כולם יהפכו לערפדים
) אבל זה יהרוג את כל הערפדים ששתו... זה ההימור שלי למרות שמה שכתבתי בסוגריים גם מגניב

limors2

Well-known member
זה יהיה מעניין

ויש מצב שזה יהיה ככה, יהרוג את כל הערפדים. או כמעט. נשמע הגיוני!

LemonLimeLilach

New member
מה? איך???

כ-ל מי שבסדרה שתה מזה. קרוליין, סטפן, דיימון... נראה לי שזה מה שזה נראה... ופשוט בכדי להרוג את קלאוס היא הורגת את כולם. הם יגלו על זה וינסו להתמרד, ואלייז'ה גם יכעס על אלנה שלא סיפרה לו את האמת, ואז הוא ינסה להרוג אותה, ודיימון וסטפן ינסו להציל אותה... בלה בלה בלה

Rachel47

New member
כן דווקא לזה התכוונתי

עכשיו כולם (סטפן דיימון קרוליין) חושבים שזה רעיון כל כך טוב ואיכשהו הם יגלו (לאיודעת איך) שהתוכנית הזאת עומדת להוציא להורג את כל הערפדים אז הם!! כן כן...דיימון וסטפן יתחילו לנסות למצוא דרכים להציל את קלאוס!!1
זה נשמע מטופש אבל אם זה יהיה ככה אני כל כך אצחק..

LemonLimeLilach

New member
לא רוצה

זה כבר יהיה מגוחך שכל פעם כמעט מוצאים דרך להרוג את קלאוס ואז הם הורסים את זה. כבר יותר מעונה! הוא צריך לעוף. קול ואלייז'ה יכולים להישאר.

זה גם מה שאני חשבתי
שאם כבר, היא מרגישה אשמה על זה שהיא בכלל הכניסה ערפדים לעולם, אז למה להרוג רק את האוריג'ינלס ולא את כולם? ובאמת הראו איך בדרמתיות כולם שתו מהשמפניה... למרות שהכישוף הזה שהיא עשתה נראה כאילו זה רק על הילדים שלה. אולי הכישוף עצמו לא יהרוג את כל הערפדים אבל חייב שאחד מהאוריניג'לס יחיה בשביל שכל שאר הערפדים יוכלו להתקיים... הלכתי רחוק מדיי? חוץ מזה חשבתי שגם אנשים אחרים מתחילים להיקשר אליהם - קרוליין לקלאוס, מאט לרבקה, אלייז'ה נחמד... אולי פתאום הם לא ירצו שהם ימותו?! ואם זה יהרוג את כל הערפדים אז פתאום זה יצור טוויסט שיחייב את כולם לעזור לאוריג'ינלס.. מבחינת משולש האהבה לא הבנתי בכלל מה הלך בפרק... איך דיימון שוב חזר להיות כזה? למה אליינה לא פירגנה לו על האכפתיות אלא אמרה שזה מזיק?! זה היה דיי דפוק... וכולם חושבים שדיימון סתם תקף את קול? למרות שהוא הציל את מאט כאילו. מסתמן שסטפן ודיימון מחליפים תפקידים בחזרה. דווקא חיבבתי את דיימון ואלנה ביחד

Rachel47

New member
על המשולש

זה היה מעט מעצבן שכל הזמן דיימון חרא ואשם ונוראי (לילך שקט
) וגם...איזה מעצבן זה שדיימון עבר כל כך הרבה (שוב, לילך שקט
) והגיע באמת למקום שמהערפד המעצבן והשנוא מכולם (עם כל אהבתי הוא היה נורא מעצבן ורשע בהתחלה) הוא הפך להיות אחלה של גבר וסהכ התאהב באלנה ופתאום הוא חושב על הזולת וכל מיני דברים שלא התאימו לו.. ולא רק שאפחד לא מפרגן לו על זה בכלל לקח 4 שניות להחזיר אותו למצב המקורי? ציפיתי מהכותבים שיתנו לו קצת יותר חוזק נפשי..

מצד אחד מעצבן שבשניה הכל נהרס (ונקווה שזה באמת לא חזר למצב ההתחלתי וזהו), מצד שני... קצת הגיוני שפתאום הוא יבין שהוא ניהיה כמו סטפן הישן ושעוד אף אחד גם לא מעריך את זה, אז למה לו להתאמץ? אבל דיימון ורבקה גם יכול להיות מגניב, לא? (אבל למה תמיד לקחת שאריות של סטפן?)

למעלה