סדרות

Rachel47

New member
אני משערת שזו איזו תוכנית שירה

אמריקאית כאילו לוסי הייתה שם בת 13 אממ דרך הקליפ שלך הסתכלתי על קליפים בצד היה לה שיער חום

RenanaD

New member
ראיתי עכשיו! פרק טוב!

הנעליים שלה הרגו אותי, איזה גועל

RenanaD

New member
אה וגם
ספר

מונה פורצת משרדים ומחשבים בקלי קלות! הלו!

RenanaD

New member
ספר - שכחתי להוסיף

גם אליסון היא חצי אחות של ספנסר?! איזה אבא פורה, אלוהים

o0Invisible0o

New member
party down סוף עונה 1

אההההההההה!! קירסטן בל!! איזה אדירה, היא משחקת תפקיד שונה לגמרי והיא קורעת מצחוק!
היא לא נשארת, נכון?
ממש מרגישים בחסרונה של ג'יין לינץ'.
ואממ..אני מקווה שזה לא אומר שגם ליזי קפלן עזבה..
הקידום של הנרי היה הדבר הכי צפוי בפרק וזה מבאס, כי זה היה צפוי רק בפרק הזה ולא לפני..אז מעפן.

היא חוזרת לאיזה פרק מתישהו... וכן, בלי ג'יין לינץ' זה ממש שונה...
ליזי קפלן נשארה! חכי...

o0Invisible0o

New member
206

היי מייגן מולאלי הצטרפה במקומה!! כאילו, במקום ג'יין לינץ'. לול. היא מעולה!!! אני לבנתיים ממש נהנית מהעונה השנייה [וכן, לא עשיתי כלום היום.
] הפרק בדירה של השחקן, שהם עושים הקראה ואח"כ משחקים את הסרט שהמלצר-תסריטאי כתב היה מעולה!!
ואוו.

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד

שרה כל כך מטומטמת. כל כך כל כך כל כך! וכולם מאפשרים לה! אלוהים! איך קמיל לא אומרת לה "יא חתיכת טיפשה, את אפילו לא יכולה לממן את הילד שגר איתך, את גרה עם ההורים שלך ואת רוצה עוד ילד!!!!!!!!1 את יודעת כמה ילד עולה???????????????????" ואיך אף אחד אחר לא אומר לה "את לא יכולה ללכת לטייל כי יש לך בבית ילד שאת צריכה לטפל בו!" מה הפלא שהוא מעדיף את המשפחה של החברה שלו?! הלוווווווו?????? מארק גם כן טיפש שהוא לא רואה את הדברים האלה. על משכורת של מורה ומשכורת של ברמנית (אם היא עדיין) הם יגדלו ילד. בבית של ההורים שלה. וואו. כמה רומנטי
ג'ואל המושלם
אין מילים. אמבר ובוב ליטל- אני לא מוחלטת על זה. אני בעד? אני נגד? הם חמודים, אבל זה קצת קריפי כי הוא מבוגר. ונראה מבוגר. וכשהוא הביא לה מרק הוא היה צריך להסתכל כל כך נמוך עליה שנהיה לו סנטר כפול וזה הטריד אותי במשך כל הסצינה!!

לפחות הם לקחו את הנגנים המקוריים

הייתה תגובה על הקליפ של גלי-
that awkward moment when Sebastian and Santana have more chemistry in 3 minutes then Finchel has had in 3 seasons...​
די נכון...

RenanaD

New member
הייתי רואה אם פיירפוקס היה נותן לי!

עכשיו אני נאלצת להכנס דרך האקספלורר, אבל ההרחבות לא עובדות אז אי אפשר לראות דברים ביוטיוב. נפלא

LemonLimeLilach

New member
רינגר

וואי איזה פרק מעולהההההההההההההההההה!!!!!!!!!! הנרי מאמין ששיבאן היא ברידג'ט ומסגיר אותה למצ'אדו ואז הבדיקת טביעת אצבע
גדול. וכל הזמן חיכיתי כבר שהיא תספר לו! והיא סיפרה לו! ווהו!!!

Rachel47

New member
יואוווווווווווווווווווווווווווווווווו

אומייגאד!!!! זה היה פרק כל כך טובבבבבבבב!!!!!!!!! אני רועדת
אני חושבת שבחיים לא אמרתי את הביטוי "WTF?!" כל כך הרבה פעמים כמו בפרק הזה... כל סצינה כמעט הייתה WTF אני ממש שמחה שלא עשו את זה שהיא תספר לו בתחילת הפרק... זה היה ממש גאוני שהוא הסגיר אותה..והיא הייתה מגעילה למצ'אדו.. ואז הסוף
!!! וואו איזו סצינה גאונית!!! אין דרך יותר טובה לספר זאתי!!
חוץ מהעובדה הקטנה שהנרי מטורף והוא יטוס עכשיו בטיל למשטרה
מה שיבאן עשתה בויומינג? ואומייגאד המורה אנס עוד מישי?!
די! אז זה בטוח נכון... גם הקלטת שהראו (שעצרו אותה בפוזה נורא יפה של ג'ולייט
)..פחחח...מזה מוכיח?! שהוא יודע שיש מצלמות אז הוא לא נוגע בה במסדרונות..זה היה בתוך כיתה... אמא של ג'ולייט מהממת..היא גורמת לSMG להראות ילדה
והריב שלהן היה קורע!! ואנדרו היה תותח כל הפרק
למרות שלפעמים מרוב מבטא לא הבנתי מה הוא צורח שם
ונראלי ששכחתי לפחות 20 דברים שרציתי להגיד פרק מעולה!!!

o0Invisible0o

New member
איידול.

WTF עם הסוף הזה. איזה מעצבנים, אני לא מאמינה שכל הפרק הם משגעים אותנו עם הטיזר הזה של ההיא שנופלת בסוף וככה הם מסיימים.
אני מניחה שהיא בסדר אבל צילמו את הפנים שלה ככה שהיא נראתה כמו מתה וזה היה מלחיץ.
וגם הם ממש אהבו אותה באודישן ההוא..מעניין מה יהיה איתה הפעם.
איזה כיף שלא העבירו את הבת של ג'ים קארי!! יאיי. היא גרועה!
היה פרק מוצלח...אבל רק אני או שפעם כל הפרקים האלו היו כפולים? שעתיים פרק אודישנים, שעתיים פרק הוליווד..נכון?

למעלה