גוסיפ
אוף. טוב. הפרק הזה היה מושלם עד הסוף המגעיל הזה..אז נתעלם רגע מהסוף. דאייר!!
מהממים!! הריב המושלם הזה..סופסוף הוא אמר לה כל מה שהוא חושב...וההתנצלות שלה בסוף.
וזה שהוא תמיד שם בשבילה בלהבלה. יאיי.
צ'אייר - השיחה שהיא צריכה לעשות את זה בעצמה ושהם צריכים להיות שווים ושהיא לא רוצה שהוא יקנה את החופש שלה - יאיי! בלייר נזכרה שהיא בעצם מלכת עולם והיא לא צריכה שצ'אק יקנה אותה!
צ'ארלי האמיתית - לבנתיים סבבה, הם בונים את זה די יפה כבר אממ..שני פרקים? שלושה? כן, שלושה. בהתחלה הראו לנו מי היא באוני', עכשיו שהיא עובדת קשה וכמובן פלירטוטי נייט וזה ממשיך, אבל לאט ובזהירות..נראה לי שהוא עוד לא יודע את השם שלה, אה?
סרינה - חהחה!! מגיע לך שבלייר תכעס עליך ושצ'אק יחשוב גם כן שזאת את ושדן ישבור את ליבך ["היא אמרה לי לא לספר לאף אחד"
אחח דן.] ג'ורג'ינה - דמות מיותרת!! לואי - תמות. >< המשפחות - חמודה אמא של בלייר, למרות שהוציאו אותה קצת אהבלה, נתנו לה את הנאום בסוף שהיה חביב. לילי וצ'ארלי - השיחה קצת יותר מדי זרמה ממה שלילי בדר"כ תדבר עם משרתת, בתכלס...אבל נו הן נפגשו לפני, ניחא. דורותה בחדר הארונות של בלייר!!
בלייר ובדיחות רופוס -
ועכשיו הסוף - הסוף הטראגי עם בלייר היה מעולה למרות שכמובן קצת מוגזם וזה.. הסוף עם הגילוי שדן שלח את הקלטת - זה למה אני שונאת את גוסיפ, הם יעשו הכל כמו להרוס אופי של דמות מהחמש עונות האחרונות, בשביל טוויסט. לא משנה מה הם יגידו ויעשו, זה לא דן. אני לא רואה שום צורך בטוויסט הזה שאולי יגרום לי לסלוד בדאייר בעתיד. אין לו אחיזה במציאות, דן בחיים לא היה עושה את זה..רק סרינה או צ'אק או ג'ורג'ינה [אולי זה יתגלגל בסוף חזרה אליה כי מי יאמין שדן עשה את זה?? אמממ] בקיצור, זה היה מרגיז ממש. נכון הוא אובססיבי לבלייר, הוא ממש אוהב אותה..אבל הוא יותר מדי ידיד שלה ויותר מדי רציונלי בשביל לעשות משהו כזה..
למעט זה היה פרק מושלם! [אה וג'ורג'ינה נו, כזאת מיותרת] באמת שאהבתי כל התפתחות בו וכבר שכחתי אבל כל משפט שיצא מהפה של בלייר היה מושלם..היא הייתה קורעת מצחוק בשדה התעופה [ואח"כ במלון] דאייר.