סדרות

LemonLimeLilach

New member
מפץ

אה... אני לא בטוחה שאהבתי את זה בכלל. ובמיוחד לא את הבדיחות זקפה
איזה lame.

LemonLimeLilach

New member
יומני הערפד

אלייז'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה קסם יש לסדרה הזאת שכל מה שצריך זה קלוז אפ על העין של סטפן בשביל לגרום לי לרצות למות
עזוב את אלנה, אני אקח אותך
חה ואיך הוא הרביץ לדיימון. מוואואואוההההה
מגיע לו

פארקס

עם כל הבדיקות הרפואיות של אפריל ואנדי הייתי ב-ט-ו-ח-ה שיגלו שאפריל בהיריון...

o0Invisible0o

New member
באמת?

דווקא לא חשבתי בכיוון הזה בכלל, אבל זה היה מצחיק!! יואו היה פרק טוב, יאיי!!! בן ולזלי.
רון וכריס!!!
טום היה אדיר כהרגלו. קיצר, יאיי! והמתחרה, יואו אני לא מאמינה ששכחתי את שמו!!
יואו הוא היה קורע מצחוק..יאיי לזלי!!

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

אומייגאד תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו תתגרשו אני חושבת שזה מסכם את דעתי על העניין. זה גרוע לגמרי שמרדית' צריכה לוותר על ניורו לנצח בגלל שדרק אידיוט, והיא צריכה גם לוותר על קרדיו כי כריסטינה רכושנית. אוף. אריזונה וקאלי היו בכמות המושלמת. ממש קצת!

o0Invisible0o

New member

אוקיי. הרבה דברים להגיב. לא אהבתי את הסיפור של אדל, זה היה ממש מוגזם מדי ומיותר הטוויסט שהוביל אותה לביה"ח..בלהבלה. עלילות דרק ולקסי היו נהדרות, איזה ילד מהמם! פעם ראשונה שרק הראו אותו על המסך כמעט בכיתי.
חחח אריזונה וקאלי, אני לא מבינה מה יש לך נגדן! אבל זה היה קו עלילה ממש חמוד עם מארק הבוגר.. ולכל סאגת טדי-אוון-כריסטינה.. אממ..אני לא יודעת איך אפשר שלא להתגרש אחרי שהוא מאשים אותה ברצח הילד שלהם! אני שמחה אבל שהם חזרו להתייחס לזה כי זה באמת היה קל מדי איך שהם חזרו להיות יחדיו אחרי ההפלה. אבל אממ כן, במסיבה של זולה? דרמטי. בכל מקרה, זה היה סוף מדכא! יאללה, באמת שיתגרשו כבר. אבל אז מה יעשו עם אוון? מוצא חן בעיני שהוא צ'יף. ככה הוא סתם מציק לאנשים..יאיי!
רק שלא יחזרו לדרמת אוון-טדי [בקטע רומנטי כאילו.
] טוב, חפרתי.

LemonLimeLilach

New member

שיהרגו את אוון כבר סעמק, אני פשוט מתעבת אותו!! הוא מגעיל לי את הנשמה. הוא ידע כל הזמן שהיא לא רוצה ילדים והוא מנסה להכריח אותה לעשות ילדים ודי דידידידי לך לי מהמסך! ועוד לא הזכרתי את איך שהם התחתנו כשהיא בכלל הייתה בדיכאון קליני ומשברי במיוחד. בעעע. ומה שיש לי נגד קאלי ואריזונה זה שבעונה הקודמת הן השתלטו על כל הסדרה ורציתי להקיא מהן כבר. אז עכשיו שיהיו ככה קצת וזה בסדר. רק שלא אכפת לי מהבעיות הנפשיות של מארק והקושי שלו להתבגר ולהתגבר. הוא צריך להיות חתיך ולשתוק. פעם בפרק להוריד חולצה ולהמשיך לשתוק. אולי איזו בירה עם דרק. כששניהם בלי חולצה. ושותקים. אני גם לא אהבתי את הסיפור עם אדל, זה היה הרבה יותר מדי דרמטי ובכלל לא אכפת לי ממנה...

Rachel47

New member

לכל מה שאמרת בעניין קאלי ואריזונה..אני מתה עליהם! באמת..אבל העונה שעברה די מיצתה אותן..ועכשיו בתור אתנחתא קומית הן חמודות..אבל שישארו במינונים קטנים לילך...הרגת אותי עם הלהוריד חולצה ולשתוק..ושהוא ודאריק ישתו בירה..יחד..בלי חולצה..ושותקים
!

o0Invisible0o

New member
אגב, מישהי ראתה את הפרומו

לפרק של שבוע הבא? זה נראה לי הולך להיות יותר גרוע מהמיוזיקל!! זה כ"כ מוגזם.

o0Invisible0o

New member
לנושא הפרק..

פרק מציאות אלטרנטיבית..What If כזה.. והם כולם לובשים פיאות/תסרוקות שונות/מערכות יחסים לא קשורות וכו'.. נראה לי מעפן.

LemonLimeLilach

New member

דווקא נראה לי שזה הולך להיות ממש מצחיק בקטע טוב. חוץ מהתסרוקות הגרועות של כולם. אלכס ומרדית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היו צריכים להביא את איזי וג'ורג' לפרק הזה... ומבחינתי הוואט איף היה אמור להיות אם אדיסון הייתה עם מארק, או אלכס. ואז ג'ורג' ומרדית, ודני חי. וכל מיני כאלה

o0Invisible0o

New member

התסרוקות של כולם!!
והמשקפיים של אלכס!
וכן, אלכס ומרדית'??!?! לול. תכלס מעניין איך יתייחסו לאיזי וג'ורג'..
כן, אדיסון עם דרק!!! הזוי כ"כ.
קיצר, טוב נו..אם הם ילכו על קו הומוריסטי זה יעבוד למרות שההגזמה הזאת..
אבל שלא יעשו פרק דרמטי וכבד..

o0Invisible0o

New member
רוק 30!

הווו היה לי כיף!
אני אוהבת איך ליז למון תמיד יוצאת עם הכי חתיכים!
כל הכבוד טינה פיי..
חחח ג'יימס מרסדן!
וקלסי גרמר ודניס ריצ'ארדס כולם באותו הפרק? גם הצחיק אותי שהיא הכניסה את הבאלגן שהיה עם טרייסי מורגן לסדרה.
ומחאת האידיוטים.
ולא הבנתי את הקליפ עם קלסי בסוף..
והמשך יבוא? מפתיע.

למעלה