אז כמו שלילך אמרה..פיילוט פשוט נפלא!!
עכשיו ככה... השחרחורת מהממת! ממש..ואני אוהבת את המראה שלה יותר משל הבלונדינית..והיא גגם כזאת חמודה..ואהבתי את זה שיש לה סיפור בחוץ (לא הראו הרבה על הבלונדינית חוצמזה שהיא משחקת ורוקדת ושרה
) מצד שני כל הפרק (כשזה כבר היה ברור שמדובר בתחרות ראש בראש) אפילו אמרתי בקול רם שהבלונדינית פשוט..נראית כמו מרילין..כאילו...היא...מרילין... ראיתן את הסצינה מהסרט שהראו...מרילין הייתה מאוד סביב סקס...ואת זה יש לבלונדינית... אני לא הכלתי להמון מחזות זמר בברודווי (טוב נו לאפחד) אבל אני מרגישה שאם עושים מחזה על דמות מסויימת..יש ערך מוסף ללהיות נאמנים לאיך שהיא נראתה.....וכמה שילבישו אותה בפיאות בלונדיניות..קשה לי לקנות את השחרחורת... ויש גם נאמנות למה שהיא אומרת ומייצגת בעולם של היום... השחרחורת קטנטנה כזאת.... מדובר במרילין מונרו!!! זאת האישה שכולנו רוצות שתהיה שוב באופנה רק בגלל שמידה 44 הייתה לגיטימית..בגללה...!! והשחרחורת...מידה 32
אני יודעת שזה הכי הכי רדוד שיש..אבל מה לעשות..שמבחינתי מרילין מונרו מסמלת בעיקר את זה...היא הדוגמא הראשונה שקופצת לראש בכל עניין ה"פעם שמנמנה הייתה יפייפיה והיום אוהבים רק עצמות" אז..זה כזה נורא אם אני חושבת שמי שמשחקת אותה לא יכולה להיות אנורקסית
בכל מקרה מהפריוויו בסוף נראה שיהיה מעניין... עכשיו..למי באמת יש ניסיון בברודווי? הבלונדה הבנתי ששיחקה בוויקד מאיפה השחרחורת? אין מצב שאין לה ניסיון ויש קשר בין דברה מסינג לברודווי?
וההוא מפלאשפורוורד...מה הוא קשור?