סדרות

limors2

Well-known member
קיוויתי שתסבירי לי את הסוף.

היה ממש טוב! וג'יימס מרסדן

LemonLimeLilach

New member
סמאש

תקשיבו זה היה פיילוט מעולהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחד הטובים שראיתי. בדר"כ ממש קשה לקנות אותי בפיילוט, כי הם לרוב ממש גרועים
אבל למה ראיתי את זה, עכשיו צריך לחכות מלא זמן לפרק הבא
כל העונה הולכת להיות בעצם תחרות בין שתי הבנות? זה קצת מוזר. ומה יהיה עם השירים? אני קצת דואגת לזה, כדי שזה לא יהיה כמו גלי שכל הזמן יש להם מלא שירים שלא קשורים לכלום ואז הם מגיעים לתחרות ופתאום ממציאים שירים חדשים מהאוויר ונשמעים כל כך מעולה בהם. אבל מצד שני לשמוע את אותם שירים כל הזמן זה גם לא כזה מעניין. וכבר שמענו לפחות שני שירים מהמחזה עצמו בפיילוט, נכון? אהבתי יותר את השחרחורת. הבלונדינית נשמעת מעולה והכל אבל אני לא אוהבת את הפרצוף שלה והיא נראית כמו... זונה
השנייה יותר נעימה לי בעין. אבל צריך להודות שהיא לא נראית כמו מרלין בכלל

limors2

Well-known member

אני קרועה בין ההעדפות שלי. השחרחורת מעולה וברור שהיא המסכנה שלא נותנים לה הזדמנות לפרוץ ואנחנו אמורים להיות לטובתה, אבל אני לא מסוגלת שלא לאהוב את הבלונדינית. היא מעולה ומיוזיקלית והשחקנית היא הגלינדה בגרסה הראשונית של וויקד שראיתי. אז לא יודעת, שיתחלקו בתפקיד או משהו
אני לא אתנגד לזה שיוציאו מלא שירים, אבל אם יהיו רק כמה שירים מעולים מדי פעם זה גם יהיה בסדר. כל עוד הם ישמרו על הרמה הגבוהה שלהם.

Rachel47

New member

אז כמו שלילך אמרה..פיילוט פשוט נפלא!!
עכשיו ככה... השחרחורת מהממת! ממש..ואני אוהבת את המראה שלה יותר משל הבלונדינית..והיא גגם כזאת חמודה..ואהבתי את זה שיש לה סיפור בחוץ (לא הראו הרבה על הבלונדינית חוצמזה שהיא משחקת ורוקדת ושרה
) מצד שני כל הפרק (כשזה כבר היה ברור שמדובר בתחרות ראש בראש) אפילו אמרתי בקול רם שהבלונדינית פשוט..נראית כמו מרילין..כאילו...היא...מרילין... ראיתן את הסצינה מהסרט שהראו...מרילין הייתה מאוד סביב סקס...ואת זה יש לבלונדינית... אני לא הכלתי להמון מחזות זמר בברודווי (טוב נו לאפחד) אבל אני מרגישה שאם עושים מחזה על דמות מסויימת..יש ערך מוסף ללהיות נאמנים לאיך שהיא נראתה.....וכמה שילבישו אותה בפיאות בלונדיניות..קשה לי לקנות את השחרחורת... ויש גם נאמנות למה שהיא אומרת ומייצגת בעולם של היום... השחרחורת קטנטנה כזאת.... מדובר במרילין מונרו!!! זאת האישה שכולנו רוצות שתהיה שוב באופנה רק בגלל שמידה 44 הייתה לגיטימית..בגללה...!! והשחרחורת...מידה 32
אני יודעת שזה הכי הכי רדוד שיש..אבל מה לעשות..שמבחינתי מרילין מונרו מסמלת בעיקר את זה...היא הדוגמא הראשונה שקופצת לראש בכל עניין ה"פעם שמנמנה הייתה יפייפיה והיום אוהבים רק עצמות" אז..זה כזה נורא אם אני חושבת שמי שמשחקת אותה לא יכולה להיות אנורקסית
בכל מקרה מהפריוויו בסוף נראה שיהיה מעניין... עכשיו..למי באמת יש ניסיון בברודווי? הבלונדה הבנתי ששיחקה בוויקד מאיפה השחרחורת? אין מצב שאין לה ניסיון ויש קשר בין דברה מסינג לברודווי?
וההוא מפלאשפורוורד...מה הוא קשור?

limors2

Well-known member
אני יודעת רק על השחרחורת.

היא סיימה במקום השני בעונה החמישית של איידול, אבל ממה שהבנתי היא לא הצליחה מי יודע מה מאז. למרות שלא חסר לה ניסיון במתי בזכות התוכנית.

RenanaD

New member
הורדתי, טרם ראיתי
"גלי"

מה זה היהההה! על הפנים. נתחיל מהצעת הנישואין ההזויה של וויל -
בבריכה, seriously?
פין השושבין שלך, seriously?
ואני יכולה להמשיך עוד הרבה. קצת עצוב שגבר בן מאה קורא לתלמיד בן שנתיים החבר הכי טוב שלו והמורה הכי טוב שלו ולא זוכרת מה עוד היה שם. הדחקתי. הצעת הנישואין של פין גם היתה נוראית. מהרגע שהם היו באודיטוריום והבנתי לאן זה הולך לא יכולתי להפסיק להתעצבן ולהגיד לעצמי "לא לא, אל תעשה את הדבר המטומטם הזה"
התסריטאים האלה ממש ממחזרים את עצמם, הם לא הבינו שזה רעיון מטומטם עוד בהצעה של סאם לקווין? (אם אני זוכרת נכון) השירים - היו פשוט נהדרים! ביצועים ממש טובים! ליאה במיוחד. וגם עם שירים של כריסטינה תמיד אפשר לקנות אותי

LemonLimeLilach

New member
סיקרט סירקל

סוף סוף מגלים מה קרה להורים!!!!!!!!!!!!! משהו מעניין! ווהו! צפוי שאבא שלה יהיה חי. אית'ן בטח היה לציידים ההם מה שג'ייק היה להם הרגע... הוא הוביל אותם לג'ון כי הוא רצה את אמיליה לעצמו

Rachel47

New member
אז לא ראיתי סדרות מאז יום שלישי

ואני לא סגורה על מתי יצא לי לראות אולי אם אסיים את כל החומר למבחן מחר אראה בלילה יומני..

o0Invisible0o

New member
!!!!

אתה רואה?
נכון זה ממש טוב? והפרק האחרון היה בכלל מעולה? לילך, באמת שהסדרה הזאת תפורה לך!!! אני כ"כ נהנית!

o0Invisible0o

New member
התחלת כ"כ הרבה העונה!!

את תתחרטי!:| וגם בטוח תהיה עונה שנייה. ו..ו.. אהעהאה. טוב, הפסד שלך. אח"כ כשתשלימי ותתלהבי אני כבר לא אזכור כלום כדי לדון בזה איתך.
[איזו תגובה בוגרת, אה? אני גאה בעצמי.
]

למעלה