סדרות!!!!

Rachel47

New member
סדרות!!!!

הקודם כבר עמוס ולא קופץ וממחר אשכרה יהיה מה לעשות עם השרשור הזה....

Rachel47

New member
ניקיטה עד 205

למה אתם אומרים שהעונה הזאת גרועה? נכון היא לא העונה הראשונה...אבל אני חושבת שהיא דווקא סבבה הרשו לי להעניק לסדרה הזאת ח"ח על כך שהזוג הראשי ביחד כבר..איזה 10 פרקים?
והם מצליחים לעשות את זה חמוד ורלוונטי (סצינות קנאה ביניהם בצחוק...מחלקים את המשימות ביניהם...רמיזות מיניות..דיבורים על העתיד שגורמים לבירקהוף להקיא...וכו'...ועוד משו נחמד זה שהביאו את בירקהוף להיות איתם..זה היה מאולץ ומפגר אבל אני מתה על השלישייה הזאת) הם כאלה זוג חמווווווווווווווווווווווווווד
אלכס סתם נקמנית מעצבנת ומתסכל אותי שהיא פשוט מסכימה להכל...אולי לא להכל..אבל כל דבר שהיא ויתרה עליו היא עשתה בסוף בדרך זו או אחרת.. לא סגורה על מה אני מרגישה לגבי שון...הוא די מעצבן ואני מאמינה שהוא אמור להתקרב לאלכס לפי העלילה אבל הוא לא מוצא חן בעיניי בכלל! אמנדה
חיים שלי!! טוב עכשיו היה הפרק עם הרוסיה שמייקל שכב איתה כדי להחליף את בעלה (WTF?!) אהבתי ממש את הפרק הזה גם בגלל שניקיטה הייתה ממש רגישה כל הפרק...וכל הזמן נזהרה ושאלה שאלות כמו "למה לא שכבת איתי אבל כן שכבת איתה אז?" (יואו איזה שאלה מפגרת!
אבל אני מאוד אוהבת שמתמקדים בצד הטיפה יותר רך של ניקיטה..כן ראינו בה תמיד המון אכפתיות אבל עם מייקל זה שונה..היא ממש אוהבת אותו וזה יפה לראות) וגם כי היה ברור שזה הילד שלו! אומייגאאאאאאאאאאאאאאאאאאד! הסצינה שמפוצצים את המכונית ומייקל כמעט מתעלף בקטע של "אוי ווי אותם באמת אני בעצמי הרגתי" ואז ניקיטה הגיבורה מחזירה אותם
(לא רגע...לפני זה...שהיא רצה במדרגות וצועקת "אומייגאד אומייגאד"
לא אני לא יכולה יותר
) ואז הוא לוחש לה איי לאב יו...זה כזה יפה אוף ממש מעצבן שהם לקח ואת הכיוון הצפוי שהילד שלו (אממ הוא בכלל לא דומה לרוסי ההוא.. ברור שהוא שלו
!) בעיקר כי מתישהו בטוח יחזרו לזה וזה יתגלה ואז הוא יכעס על ניקיטה שהיא לא סיפרה לו (או שאולי הם לא יעשו את זה ואני סתם פרנואידית כי בכל סדרה זו הייתה דרך נהדרת להפריד את הזוג הראשי למורת רוחם של המעריצים ואולי כאן הם באמת לא יעשו לנו את זה...פליייייייייייייייייז
)

Rachel47

New member
אויש נו אתם לא רציניים..ניקיטה 206

ועעעע
אז ככה זה נגמר? ככה הם נפרדים?!
פליז תגידו לי שלא!! איך הוא עזב לה את היד
לאאאאאאאאאאאאאאאא
!!!

limors2

Well-known member

אני לא רוצה להרחיב יותר על מה שכתבת כי אני לא זוכרת מה קורה באיזה פרק ואני חוששת מספוילרים. אבל בכלליות על חוסר האהבה של העונה- זה לא שהיא גרועה, זה פשוט שהיא איטית ופחות מרתקת מהעונה הראשונה. כל הקטע שאלכס בחוץ ויודעים שהיא עבדה עם ניקיטה מוציא את הטאץ' המותח של "אף אחד לא יודע מי הסוכנת הכפולה ולא יודעים איך המשימות תמיד נהרסות".

Rachel47

New member
עד 208

כן אבל זה רק בגלל שהעלילה שונה לגמרי..זה כמו שתשווי את אליאס לפני הנפילה שלSD6 ואחרי (דוגמה לא טובה, הסדרה היתדרדרה משם) נכון היא הרבה פחות מרתקת ואני לא יושבת על קצה הכסא בלחץ..אבל יש לה את הקסם שלה עכשיו סימתי לראות את פרק 208 אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת בפרק 207 הם עדיין היו יחד והיה להם פחות כיף אבל בכל זאת... ובפרק הזה היא בסוף עזבה אותו בלונדון ואמרה לו שיפתור את זה לבד אוף
הם היו כל כךךךךךךך חמודים!!! למה????

Rachel47

New member
210

טוב למי לא היה ברור מאליו שאמא של אלכס חיה?! בקיצור..כשאמרתן אירינה דרבקו..התכוונתן לזה שהסצינה שהיא אומרת "mom?!" פשוט צועקת אליאס? או שאני צריכה לצפות לביקור מאירינה דרבקו האמיתית?
מייקל חזר לעזור לה
ואז היא שלחה אותו שוב
די שיתחתנו כבר...אם היא תביא איתו ילד זה יהיה הכי טוב

b u s t e d

New member
לי לא היה ברור!

ולך זה בטח היה ברור מאליו כי ציפית לאירינה דרבקו כבר... לי זאת הייתה הפתעה! וזאת הייתה הסצנה
הייתי צריכה לכתוב משהו כדי לגרום לכם לראות את הסידרה
נו, זה עבד
עכשיו תשכנעי את כולם!

Rachel47

New member
זה היה טריק מלוכלך מצידך

אבל בעיקרון גם אם לא הייתי יודעת את זה כמעט ולא דיברו על האמא לא ראו גופה (אני אפילו רק חצי מאמינה שהאבא מת
תראי מה הסדרות האלה עשו לי) קיצר זה היה די ברור...

Rachel47

New member

לקח לי איזה 20 דקות מתוך הפרק להסגר על הסדרה..לא זכרתי כלווום!

די, נמאס שיחזור פרינג' כבר!

הטוויטר שלי מלא בפרומואים, והקונפשנס האחרונים בטאמבלר הם שיפיים לגמרי ואני כ"כ רוצה שזה יחזור כבר!
אני לא מבינה איך אין לי זמן לראות כלום ואני לא מספיקה כלום, זה לא מסתדר...

dans girl

New member
וגם! שתהיה עליה מטורפת ברייטינג כי אנשים פתאום יבינו כמה הסדרה הזאת עדיין מעולה, ואז לא יבטלו אותה לעונה הבאה
. אני בכנות לא יודעת איך אני אתמודד עם ביטול
רק השלמתי אותה

אני באמת שלא יודעת איך אני אתמודד

עם זה שבאותה שנה ייפסקו גם צ'אק וגם פרינג', אין שום סדרה שאני אוהבת כמו שאני אוהבת את הסדרות האלו, וזה לא נראה כאילו בעונת השידורים הזאת התחילה סדרה טובה כזאת...

LemonLimeLilach

New member
לא
הם לא יבטלו

הם יודעים שבימי שישי אין רייטינג גם ככה, אז זה בסדר.

LemonLimeLilach

New member
שקרניותתתתתתת

וואי זה היה מעולה!!! פרק חזרה מעולה!!! ולא חיכיתי לשווא!! ווהו!!! טובי וספנסר- I am over you. די, ברגע שגבר מתחיל להתנהג ככה לאישה אני אובר הים. לתפוס אותה בידיים מכל הכיוונים כשהיא אומרת לך לשחרר? מה אתה גבר מכה? שחרררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!! אריה ועזרא- מטומטמים. קשה היה לכם להגיד שהתחלתם לצאת אחרי שהוא הפסיק להיות המורה שלה?
כל הקטע עם אמילי והעמדת פנים שהן לא חברות
גדול. אהבתי כל כך, וגם איך שהם כמעטטט תפסו את A. היה ברור שהם לא
(רננה אל תתעצבני) אבל הפלאפון! ווהו! אני שמחה.

RenanaD

New member
ברור שהתעצבנתי

יאללה כבר
גם אני אהבתי שכל הקטע שהן לא חברות היה העמדת פנים. מייק חמוד, אם הבנתי נכון הוא דווקא לטובת אריה עכשיו אבל הרביץ לעזרא כדי לחסוך את זה מהאבא. ואז הוא עזר לה לברוח! חמוד. אני מקווה שהוא יעזור לה גם בהמשך, נמאס כבר מהקטע של "הבן המורד". זה בדיוק הזמן הנכון להתבגר. אם מעיפים את אמילי מהנבחרת בגלל השטות הזאת היא פשוט מסכנה! שחיה זה החיים שלה בערך. טובי - "שחררררררר"
איך קוראים לחבר החננה שמאוהב בסתר בהאנה? הוא מסכן... חזרה ל-A - אני ממש סקרנית לראות מי זה, ואם זה ה-A של הספרים! הפלאפון זו באמת התקדמות. טוב שנזכרו... הגיע הזמן באמת!

למעלה