ניקיטה עד 205
למה אתם אומרים שהעונה הזאת גרועה? נכון היא לא העונה הראשונה...אבל אני חושבת שהיא דווקא סבבה הרשו לי להעניק לסדרה הזאת ח"ח על כך שהזוג הראשי ביחד כבר..איזה 10 פרקים?
והם מצליחים לעשות את זה חמוד ורלוונטי (סצינות קנאה ביניהם בצחוק...מחלקים את המשימות ביניהם...רמיזות מיניות..דיבורים על העתיד שגורמים לבירקהוף להקיא...וכו'...ועוד משו נחמד זה שהביאו את בירקהוף להיות איתם..זה היה מאולץ ומפגר אבל אני מתה על השלישייה הזאת) הם כאלה זוג חמווווווווווווווווווווווווווד
אלכס סתם נקמנית מעצבנת ומתסכל אותי שהיא פשוט מסכימה להכל...אולי לא להכל..אבל כל דבר שהיא ויתרה עליו היא עשתה בסוף בדרך זו או אחרת.. לא סגורה על מה אני מרגישה לגבי שון...הוא די מעצבן ואני מאמינה שהוא אמור להתקרב לאלכס לפי העלילה אבל הוא לא מוצא חן בעיניי בכלל! אמנדה
חיים שלי!! טוב עכשיו היה הפרק עם הרוסיה שמייקל שכב איתה כדי להחליף את בעלה (WTF?!) אהבתי ממש את הפרק הזה גם בגלל שניקיטה הייתה ממש רגישה כל הפרק...וכל הזמן נזהרה ושאלה שאלות כמו "למה לא שכבת איתי אבל כן שכבת איתה אז?" (יואו איזה שאלה מפגרת!
אבל אני מאוד אוהבת שמתמקדים בצד הטיפה יותר רך של ניקיטה..כן ראינו בה תמיד המון אכפתיות אבל עם מייקל זה שונה..היא ממש אוהבת אותו וזה יפה לראות) וגם כי היה ברור שזה הילד שלו! אומייגאאאאאאאאאאאאאאאאאאד! הסצינה שמפוצצים את המכונית ומייקל כמעט מתעלף בקטע של "אוי ווי אותם באמת אני בעצמי הרגתי" ואז ניקיטה הגיבורה מחזירה אותם
(לא רגע...לפני זה...שהיא רצה במדרגות וצועקת "אומייגאד אומייגאד"
לא אני לא יכולה יותר
) ואז הוא לוחש לה איי לאב יו...זה כזה יפה אוף ממש מעצבן שהם לקח ואת הכיוון הצפוי שהילד שלו (אממ הוא בכלל לא דומה לרוסי ההוא.. ברור שהוא שלו
!) בעיקר כי מתישהו בטוח יחזרו לזה וזה יתגלה ואז הוא יכעס על ניקיטה שהיא לא סיפרה לו (או שאולי הם לא יעשו את זה ואני סתם פרנואידית כי בכל סדרה זו הייתה דרך נהדרת להפריד את הזוג הראשי למורת רוחם של המעריצים ואולי כאן הם באמת לא יעשו לנו את זה...פליייייייייייייייייז
)