סדרות!!!

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 321!!!!!

WTF!!!!!!!!!!!! באיזה שנה הוא!!!! מה זה!!!!! מה קורה פהההההההההההההה
אני לא יכולה עם הדברים האלה, יש לי לב חלש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובכלל, מה זה היה אמור להביע לפני זה כשהוא התעורר וחשב שהוא פיטר של העולם השני??? לא הבנתי בכלל מה קרה שם! ואז פתאום הוא זכר את אוליביה... מה? מה? מה????

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 322

מה קורה פה מה קורה פה מה קורה פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני דורשת שתסבירו לי מיד!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה!!!!!!!!!!!!! מה זה אומר על הילד של פיטר ואלטליביה? מה זה אומר בקשר ללמה וולטר יצר את הרקע מלכתחילה? מה זה אומר לגבי ג'וש ג'קסון בעונה הבאה? מהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה עם הסדרה הזאת הלב שלי הלבבבבבב
אני לא מאמינה שוולטרנייט ירה באוליביה מהעתיד! חוצפן!!!!! רשע!!!!
מה קרה לעין של ברוילס!!! מה התפקיד של אוליביה מהעתיד, היא ברוילס החדשה?! למה לא ראינו את החתונה של פיטר ואוליביה! מה קרה ב-2021!!!!! למה ג'ייג'יי ממש אוהב להראות אבות של אנשים בכלא עם זקן ענק!!!(
)

נכון??

הייתי בהלם, לא הבנתי מה הולך שם, ולמה לעזאזל אין להם ילדים
החיבוק של וולטר ואוליביה, הם מדהימים ביחד
המוות שלה היה כ"כ מהיר
ומה עם עונה 4? וכמה דברים שאת חייבת לראות: ההספד של פיטר http://www.youtube.com/watch?v=eiOBWF-j-kA|סלינק פאנל עם ג'ון ואנה http://www.youtube.com/watch?v=QbMozOjk778 וזה מה שהראו בקומיקון, צחקו על זה שפיטר נעלם ואף אחד לא יודע מה קרה לו http://www.youtube.com/watch?v=qRMZDxN0Pdk

LemonLimeLilach

New member

דווקא לגמרי הבנתי למה אוליביה לא רוצה ילדים. העולם שלהם כל רגע מתפרק, גם אני לא הייתי רוצה להביא ילדים לעולם כזה... שעוד רגע לא יהיה להם מים ואוויר, למה להביא ילדים שאחרי זה יסבלו?
המוות המהיר, זה מה שהיה כל כך שוק! אפילו לא חרחורים ומילים אחרונות, פשוט בום, ירייה במצח. "
" הפרצוף שלי כשזה קרה
מתחילה תכף עונה 4
מרחמת קשות על מי שהיה צריך לחכות בין עונות... גם פה וגם בסוף עונה קודמת! תכף רואה את הדברים. ההספד זה בטח משהו שחתכו מהפרק? כי ראיתי שהפרק היה 60 דק' וחתכו אותו ל-40

LemonLimeLilach

New member
אומייגאד קריפייייייי

הסוף של האודישנים!!!! אההה!! וכל היתר-
גדול! הכי אהבתי שהם מספרים את כל הדברים שיש בפרינג' וזאקרי קינטו כזה "
עשיתי את זה כבר בהירוס לפני 50 שנה"
אה וכל האלה מלוסט. למה לא מישהו מאליאס או פליסיטי? שכחת אותנו ג'ייג'יי?

LemonLimeLilach

New member
דרושות הצעות לסדרה חדשה להשלים!!

(או למישהי עם זיכרון טוב יותר משלי כי אני שכחתי את התכנונים של עצמי... חוץ מסיקס פיט אנדר- איילת?)

o0Invisible0o

New member
אני מתחילה הסמויה קודם...

רוצה לראות איתי?
מה עוד יש? אני מתכננת אחרי הסמויה להשלים פיירפליי ועמוק באדמה.. ובקומדיות את מיספיטס ולואי. אה ויש את הומלנד שרק התחילה ונראה לי ששתינו נאהב..אני מחכה שיהיו יותר פרקים..
אה ו- Once Upon A Time! רק שבעה פרקים...

LemonLimeLilach

New member
כל מה שקשור למעט פרקים

את יודעת את התשובה... אחכה לעונה 3. הסמויה, לא יודעת על זה כלום. מעולם לא שמעתי על זה עד לפני כמה ימים
על מה זה?

o0Invisible0o

New member
חחח אממ טוב אני מפחדת מספוילרים

אז בכללי - על סוחרי סמים, החיים ברחוב ודברים כאלה?
אני באמת לא יודעת. הרבה אנשים אומרים שזאת הסדרה הכי טובה אי פעם בטלוויזיה..
לא שמעת על זה? אבל אבל זה משודר ביס..
The Wire בכל מקרה. 60 פרקים, 5 עונות.

LemonLimeLilach

New member
לא בגלל שאני יודעת שזה מתדרדר ממש

גם אני מעדיפה משהו שלא יהיה case of the week. נראה לי שאני אראה סיקס פיט אנדר לבד...

Rachel47

New member
נכון אבל יחסית ההדרדרות

איטית...לוקח הרבה זמן של של "ואו איזה טוב זה" עד אז
אני יכולה לראות איתך בעיקרון... הבעיה היא שהשבועיים - שלושה האלה יהיו לחוצים בלימודים בגלל בחנים

limors2

Well-known member
אבל העונה השניה מאכזבת אותי

היא לא גרועה, והיא אפילו די טובה, אבל יחסית לראשונה היא סתמית להפליא

למעלה