פרנטהוד עד 1.06
1. אני רוצה להתחתן עם המורה של אמבר. הוא פשוט מאממי ברמות שלא קיימות. וצריך להתגלח. אבל הוא כלכך חמוד שזה אפילו לא חשוב. 2. אדם וכריסטינה חמודים למדי, ולחוצים מדי
. אני לעולם לא אצליח להתגבר על העובדה שכריסטינה שיחקה באחד מסרטי הבנות החביבים עליי (head over heels המזעזע והמדהים עם פרדי פרינס ג'וניור). הקטע עם מקס מאוד מענייןמורכב ואני שמחה שהמרד התמוה של הטי עבר לה. אהה והחבר משעשע אותי מאוד ועוד יותר העלילה איתו. 3. קרוסבי מתחבב עליי אט אט. אני שמחה שהוא וקייטי נפרדו וזה משעשע אותי למדי שהיא תמיד משחקת אישה פסיכוטית (היא שיחקה גם בLife as we know it מורה שיוצאת עם התלמיד שלה והיא הייתה מזעזעת). 4. שרה דווקא קצת יותר מעניינת משלילך מתארת אותה
. גם המרד של אמבר די מוזר - היא כאילו משחקת אותה קשוחה בצורה ממש שטחית, ואז היא פתאום כזה הבת הכי נהדרת בעולם ונורא מבינה מה היא עשתה לא בסדר. לא יודעת, אני לא מצליחה להבין אותה. דרו נחמדי. והעלילות איתו די טובות ומשעשעות לפרקים
. המצב הולך להיות מזעזע אחרי שאמבר תגלה ששרה יוצאת עם המורה שלה
. בטח כשהיא מאוהבת בו, זה נוראי
. 5. ג'ואל גם מאממי, אם הייתה לו את השנינות הסופר שווה של המורה של אמבר הוא היה מושלם אף יותר, ג'וליה יכולה להיות מטומטמת לפעמים, אבל בסה"כ הכוונות שלה טובות וזה נחמדי. הבת שלהם יפה וחמודה
. רקל כלבה ואני רוצה שהיא תמות. סדרה נחמדה בסה"כ.