סדרות

dans girl

New member
זה היה אדיר
ונוראי
. אני לא מאמינה שהוא מת
. היה לו מבטא מדהים
. והוא נזכר
. הכל גרוע
. חוץ מהפרק, הוא היה מדהים
.

o0Invisible0o

New member

מישהי בפייסבוק שלי רשמה שרק עכשיו היא קלטה שטראוויס מדקסטר [הבן של טום הנקס] שיחק גם במד מן [בקרוב, הדס.
] והשתעשעתי..כי זכרתי אותו משם אבל אז היא גילתה שהוא שיחק גם ברוזוול! והייתי בשוק כי פתאום הסתכלתי בתמונות ונזכרתי שהוא היה החבר החנון של שירי אפלבי שם..
יואו, קטן! ואז עוד מלא תגליות..כמו זה שג'ארד בות' מבונז היה החייזר הבד בוי ברוזוול..מה?? לא זיהיתי אותו בכלל!! וגם שקייל, הבן הנודניק של השריף משחק עכשיו בRevenge את ג'ק [אף אחת לא רואה, אה?] בכל מקרה..ואוו הוא אפילו לא היה נראה לי מוכר!! ואני אוהבת את ג'ק...[שנאתי את קייל המלשן הזה.
] וזהו את שירי אפלבי, קת'רין הייגל ואמילי דה ריוון אני כמובן זוכרת ויודעת מה הן עשו אח"כ.

בדיוק אתמול החלטתי לנסות את Revenge

מאוד אהבתי את החצי הראשון של הפרק הראשון, אבל אז עם כל הפלאשבקים והמבטים הדרמטיים של כולם זה הפך ל"היפים והאמיצים"
אז זאת הסדרה? אופרת סבון מושקעת?

o0Invisible0o

New member
תשרדי את הפיילוט, הוא קצת מתיש!

ואממ כן, זה קצת אופרת סבון אבל אפלה למדי..
בעצם, את די בטוח לא תאהבי את זה..את כמו הדס בקטע הזה..
חבל.

שרדתי אותו עד סופו,

ואני מאוד אוהבת סדרות אפלות. אבל אני שונאת אופרות סבון שמתעטפות להן בשחקנים איכותיים ומנסות, אפילו קצת, להגדיר את עצמן כ"דרמה"
אנסה לראות גם את הפרק השני ואחליט מה לעשות...

LemonLimeLilach

New member
ידעתייייייייייייייייייייייייי שג'רד מוכר לי!!

ידעתי ידעתי ידעתי!! עכשיו הכל מתחבר!

dans girl

New member
פרנטהוד עד 1.06
1. אני רוצה להתחתן עם המורה של אמבר. הוא פשוט מאממי ברמות שלא קיימות. וצריך להתגלח. אבל הוא כלכך חמוד שזה אפילו לא חשוב. 2. אדם וכריסטינה חמודים למדי, ולחוצים מדי
. אני לעולם לא אצליח להתגבר על העובדה שכריסטינה שיחקה באחד מסרטי הבנות החביבים עליי (head over heels המזעזע והמדהים עם פרדי פרינס ג'וניור). הקטע עם מקס מאוד מענייןמורכב ואני שמחה שהמרד התמוה של הטי עבר לה. אהה והחבר משעשע אותי מאוד ועוד יותר העלילה איתו. 3. קרוסבי מתחבב עליי אט אט. אני שמחה שהוא וקייטי נפרדו וזה משעשע אותי למדי שהיא תמיד משחקת אישה פסיכוטית (היא שיחקה גם בLife as we know it מורה שיוצאת עם התלמיד שלה והיא הייתה מזעזעת). 4. שרה דווקא קצת יותר מעניינת משלילך מתארת אותה
. גם המרד של אמבר די מוזר - היא כאילו משחקת אותה קשוחה בצורה ממש שטחית, ואז היא פתאום כזה הבת הכי נהדרת בעולם ונורא מבינה מה היא עשתה לא בסדר. לא יודעת, אני לא מצליחה להבין אותה. דרו נחמדי. והעלילות איתו די טובות ומשעשעות לפרקים
. המצב הולך להיות מזעזע אחרי שאמבר תגלה ששרה יוצאת עם המורה שלה
. בטח כשהיא מאוהבת בו, זה נוראי
. 5. ג'ואל גם מאממי, אם הייתה לו את השנינות הסופר שווה של המורה של אמבר הוא היה מושלם אף יותר, ג'וליה יכולה להיות מטומטמת לפעמים, אבל בסה"כ הכוונות שלה טובות וזה נחמדי. הבת שלהם יפה וחמודה
. רקל כלבה ואני רוצה שהיא תמות. סדרה נחמדה בסה"כ.

LemonLimeLilach

New member

ג'ייסון ריטר מושלם. מושלםםםםםם!!!!! פה שרה עדיין לא עצבנה אותי. הייתי בהיי של בנות גילמור
ג'וליה
השחקנית של סידני היא הדבר הכי קטן והכי מעולה בעולם!!!!

LemonLimeLilach

New member
כן, גם ג'אבר, במיוחד בעונה ה-1

אבל סידני שחקנית טובה ממש!!!! כשהיא תהיה גדולה היא תשלוט בעולם.

o0Invisible0o

New member
לילך- לגבי אלקסיס..

הוא אכן אמריקאי..אבל הוא למד באנגליה 3 שנים ואז נשאר לגור שם עוד 13!!! מה שמסביר את המבטא שלו..
ובלי קשר - התמונה הזאת מבאסת לי את החיים..ג'יימס, כמה הזדקנת?
http://yfrog.com/h4f0cnulj

RenanaD

New member
"גלי" - וואו, באמצע הפרק עצרתי

ורציתי לחפש מישהו שיסכים לשלם לי בשביל שאמשיך לצפות. איזה שעמוםםםםםםםם מה זה היה אמור להביע עם השטות הזאת בשחור לבן?! ראיין מרפי, אתה חייב לי דקות יקרות מהחיים
- רייצ'ל ומרסדס נשמעו מצוין בשירים שלהן. - צריך לשבור לבליין את כל העצמות בגוף, רק שיפסיק לרקוד. כתבתי כבר את הבדיחה הזאת פעם? הוא כ"כ ממרמר אותי כל שבוע, בקרוב ייגמר לי הארסנל ואתחיל למחזר את עצמי. - נמאס כבר שסו משתמשת בסיפור הלעוס של אחותה, ועוד פעם זה בהקשר חיובי ("אתם ילדים מפונקים, בואו להתנדב איתי") ופעם בהקשר שלילי. חאלס. - פרק הכריסמס הזה היה סטנד-אלון משעמם ברמות. - אבל צחקתי בקול בסוף כשרייצ'ל תקעה את ה-"חנוכה שמח" שלה

Rachel47

New member

זה היה פרק קשה לצפייה רייצ'ל נשמעה מדהים ושמחתי שהיא שרה די הרבה.. והחנוכה שמח שלה היה גאוני
אבל כן כל שאר הפרק זבל עופות..

Kill Bernard

New member
לא!

זה היה הפרק הכי פחות קשה לצפיה מכל העונה הזאת, כי הוא לא עסק בייצור דרמות מלאכותיות. ז"א, חוץ מסו וההומלסים שלה (
), האירי המשונה והאני רוצה בית שלו (גם אני רוצה, אז?), רייצ'ל נסחפת עם המתנות שלה כדי ללמד אותו לקח (זה מאוד חשוב, ילדים, לדעת לתת ולא רק לדרוש מתנות חומריות!). וזהו, לא? בקיצור, זה היה חרא כרגיל, אבל אולי לטווחי זמן קצרים יותר בשביל לדחוס את המליוני שירים? כבר הבנתי שזה גרוע. שאין להם עלילה. שאין קשר לשירים. עם זאת, זה היה רקע נחמד לאוכל שלי. ודווקא כל השחור לבן בתור גיוון היה חביב, ורייצ'ל הייתה מדהימה שם! היו לה איזה שתי תנועות ג'ודי גארלנד לחלוטין! אלה, נו, בליין וקורט השתלבו ממש יפה ביחד. בקולות. ודווקא ריבר היה הביצוע הכי לא מרשים לשיר הזה אי פעם בערך. כמה חבל. ואני לא מאמינה שהגבתי ברצינות על גלי. אני שוקלת למחוק את ההודעה הזאת

Kill Bernard

New member
רק רציתי להבהיר,

במיוחד אחרי המחאות של רננה על השחור לבן, שהחיבה שלי אל זה היא בעיקר ויזואלית ואמנותית. גם ככה לא אכפת לי מהחיים העלובים שלהם, אז זה הדבר האחרון שחסר, "התקדמות עלילתית". גם ככה הדיונים שלהם "במציאות" מיותרים כמו הסדרה הזאת. אז רבע שעה של נונסנס והעמדת פנים של תוכנית אירוח עם צחוקים ובדיחות קרש? ברור שזה יהיה יותר טוב. והם רקדו נחמד. חוץ מבליין. לך הביתה כבר.

Kill Bernard

New member
אני רוצה להגיד לך שכדאי רק את הקטע הזה,

אבל זה יהיה ממש רע מצידי!
אז אל. או שאולי?

RenanaD

New member
רייצ'ל באמת היתה טובה

נקודת האור היחידה בכל הקטע המשמים הזה.

למעלה