סדרות

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 316

וואי תראו כמה הספקתי לראות בסופ"ש הזה!!!!!!!!
בל בתוך אוליביה
למרות שאני מעריכה את ההזדמנויות שהם נותנים לאנה טורב להוכיח יכולות משחק מגוונות, זה עדיין די מגוחך
שאוליביה תישאר אוליביה ליותר מכמה פרקים אוקיי!!!!!
איך וולטר שמח שאוליביה ופיטר ביחד
הוא כזה חמודדד!!

זה היה ממש הזוי, אין לי מושג איך הם חשבו על זה, גם אנה הייתה מובכת לחלוטין לעשות את זה(תראי ראיונות איתה), אבל איכשהו היא הצליחה לעשות את זה... וולטר|מואהב|

Rachel47

New member
קומיוניטי

היה ממש מצחיק!!!
שתי העלילות היו משעשעות והקטע עם ג'ף ושירלי הילדים והציור מנגה בסוף
ועאבד כבאטמן|מואהב| היה טוב.. איך..איך יבטלו אותה?

o0Invisible0o

New member
אני גם ממש אהבתי את הפרק.

היה מוצלח בצורה לא מלאת רפרנסים-איזכורים-תחכום-ווטאבר. פשוט טוב!
בכל מקרה, באמת לא מבטלים אותם..
סוני, המפיצה שלהם, מעדיפה לשמור סדרה דלה ברייטינג עד עונה 4 כדי שאח"כ היא תרוויח עליה יותר בתהליך ההפצה שאני ממש לא מבינה בו אז אני אוותר על להסביר. בכל מקרה שבוע הבא הפרק האחרון!! עד אממ..כנראה מרץ.
וזה פרק כריסמס המדובר.
וגם, הייתה להם ממש קפיצת רייטינג השבוע, בעקבות הבאז סביבם הם קיבלו 0.1 יותר מפארקס במדד! ו4 מיליון צופים בכולל!! אם זה רק היה ככה כל שבוע...
אבל אתן יודעות מה זה מוכיח? שאנשים באמת צופים בסדרה הזאת, פשוט לא בלייב וזה בעיה עם מדידת הרייטינג כרגע..כי אנשים מקליטים [בטיבו] או צופים בנטפליקס, הולו ודומיהם ואז אין רייטינג.
קיצר, אני אופטימית..וחפרתי.

כן, כבר מזמן חייבים לשנות את מדידת הרייטינג

ולכלול את ההקלטות. ככה גם פרנטהוד מקבלת רייטינג מאוד גבוה, כי זאת סדרת הקלטות קלאסית. דווקא קומיוניטי כיף לראות בלייב

LemonLimeLilach

New member
כמה דברים

1. sydnication זה אחרי 100 פרקים, אז לא הבנתי מה הקשר של זה כרגע לקומיוניטי שלא ממש קרובה ל"מספר המזל" (עוד 40 פרקים בערך). בדרך כלל אחרי 4 עונות משאירים סדרה דלת רייטינג לעונה 5 בכדי שהיא תגיע לפרק המאה ויהיה אפשר למכור אותה. אלא אם אנחנו מדברות על משהו שונה פה... 2. צפייה בטיבו, DVR ואחרים- אנשים מריצים קדימה פרסומות. וערוצי טלוויזיה חיים על פרסומות. ברגע שמישהו לא רואה בלייב זה אמנם יפה לאגו של הרשת/סדרה, אבל זה לא תורם כלום למכירת הספוטים לפרסומת, שזה מה שבאמת חשוב. חוץ מזה, אני מסכימה שיש צורך לשינוי במדידת הרייטינג, אבל לדעתי הוא צריך לבוא בקטע אחר- היום מה שהכי חשוב למפרסמים זה ה 18-49 (ויש גם 18- משהו אחר. 34?), שזה חרטא אחד גדול, כי ממתי לאנשים בני 18 יש כסף ולמה מי שמעל גיל 50 הכסף שלו פחות טוב? זה אולי טוב לסדרות של ה CW (וגם אז צריך לעשות 16-25, או אפילו צעיר יותר) אבל לסדרות מבוגרים חובה חובה חובה למדוד אנשים מבוגרים יותר. זה ספציפית דווקא לא יעזור לקומיוניטי, שבמילא קבורה במקום לא אטרקטיבי בערב שאטרקטיבי מאוד לאחרות (ביג באנג) והיא כן פונה לקהל צעיר יותר, אבל זה יעזור להרבה אחרות שנכוו בגלל הדבר הזה.

o0Invisible0o

New member
מקור הרבה יותר מוסמך ממני tvbythenumbers

אומר שמספר המזל שונה ל88 ונראה לי בזמנו בתגובות קראתי שמ80 פרקים והאלה זה יוצא להם משתלם: http://tvbythenumbers.zap2it.com/20...or-fans-syndication-economics-are-not/111172/ וברור שמריצים פרסומות והם חיים על פרסומות אבל הם צריכים למצוא דרכים יצירתיות חדשות לדחוף לצופים אותן? אולי כמו פרסומות עם חובת צפייה כמו ביוטיוב [איזה מעצבן זה, נכון?
] והמדד של המפרסמים הוא דווקא די נכון, בעיני..בערך מגיל 18 את מתחילה לבזבז כסף בעולם שבו את לא בצבא, את אומנם סטודנטית אבל צורכת דברים אמממ..נניח את צריכה לפטופ ללימודים, אולי רכב ואולי נגן/פלאפון שזה משהו שלפני גיל 18, בדר"כ לא בשליטתך והרבה יותר בשליטת ההורים/פחות נחוץ/פחות קיים...עוברת לגור לבד ופתאום בוחרת לעצמך מה את אוכלת וזה לא מה שההורים קונים הביתה, יש לך הרבה יותר בחירה [או אשליה של בחירה.
] ועד גיל 49 זה קצת באמת לא רלוונטי היום, כשאנשים חיים עד גיל הרבה יותר מבוגר...אבל בואי נגיד ככה- אמא שלי כבר בקושי נוהגת, כשהיא צריכה היא לוקחת לי את האוטו, בפלאפון היא מחפשת שיהיה נוח ועם מקשים גדולים ולפטופ הכי רחוק ממנה. [היא גם 14 שנה מעל גיל היעד..אז נראה לי שיש נקודה לאסטרטגיה שלהם..]

LemonLimeLilach

New member
זה בעייתי

תחשבי עליי אל מול אמא שלי (24, 53). למי יש יותר כסף? מי צורך יותר? נכון, לי יש פלאפון יותר מתקדם ואני מעורה יותר טכנולוגית. אבל לאמא שלי יש בית, משכנתא, ביטוח חיים, אוטו יקר יותר, כסף להשקעות, מחשב חדש יותר (כן), יותר טיסות לחו"ל, יותר חוגים, כל מה שצריך בשביל לפרסם בשבילו. ופחות גישה להורדות, כלומר יותר צפייה בטלוויזיה וככה גישה יותר גדולה לפרסומות. בגיל 18 אין לך גרוש על התחת. סטודנטים אמריקאים שחיים במעונות אוכלים בחדר אוכל או ramen noodles ובירה
אין להם את המטבחים כמו שלי היה במעונות שהייתי יכולה להכין בשרים. מקסימום מה שעובד עליהם זה פרסומת לקורנפלקסים. אז זה עדיין לא הגיוני בעיניי כל כך.

היה ממש טוב!
הצחיק אותי כשהתגלה הכישרון פוזבול של שירלי
והסיפור שלהם כילדים
וואי והשילוב של האנימה היה ממש מגניב. זה היה כמו כל הסדרות היפניות האלה
שלא יבטלו את זה!!
באמת שאני לא מבין איך הסדרה לא מקבלת את ההערכה שמגיע לה.

limors2

Well-known member
באפי-עד 716 (לא כולל)

מי היה מאמין שאחרי שלא התלהבתי מהסדרה בכלליות כמו כולם ואחרי שלא המשכתי אותה במשך כשנה וחצי אני אריץ את העונה האחרונה שלה במרתוניות ולא ארצה לראות שום דבר אחר
אז כן, אני ממש אוהבת את העונה הזו. ברמה כזו שבא לי לראות את כל הסדרה מההתחלה. וממש נחמד לי עם הקטע שכל פרק הוא המשך של הפרק הקודם, ואין עלילות קטנות ומשניות בין הסיפור הגדול. הכל קשור אליו. ואני מתה על ברח לי השם שלו, החטוף שלהם שהשתדרג מרמה של חטוף קשור בכיסא למישהו שאופה במטבח ומתכנן תוכניות על לוח מחיק
הוא כ"כ מצחיק
ואמאלה, מיליון וחצי ערפדי על מתחת לעיר
איך הם יצליחו להתמודד איתם
יאללה, פרק 16. פארקס קומיוניטי ניקיטה וכל אלה יחכו לי.

יאי

בסוף כולם מתמכרים! אין מה לעשות, הסדרה הזאת מצוינת! ואת אומרת את זה עוד על העונה השביעית, שהיא די זורמת ויציבה, אבל אין בה רגעי שיא בכלל (בניגוד לכל עונה אחרת), עד לפרק האחרון

o0Invisible0o

New member
באפי 708.

הפרקים האלה חייבים להפסיק להסתיים בקליפהאנגר!!
אני צריכה לישון!
זה לא הולך ככה.
וספייק.
שני הפרקים שראיתי עכשיו היו נורא מבלבלים ואני מוחה ואני מקווה שלא ערפו את הראש של ג'יילס כרגע, כי זה לא יפה. ונמאס לי מהמשפט הארור שחוזר כל הזמן...from beneath you... וכל פרק האימה המשעשע להחריד הזה של ווילו-טארה [
] דון-ג'ויס [
נורא!] באפי-ערפד [
] וספייק-קורבנות [!o_0] היה מעולה! ומבלבל. ועכשיו כל הפרק היה סביב ספייק ולפחות באפי חייבת להשאר צמודה אליו. הזוג הזה בחיים לא יביא לי סיפוק, אה? טוב זאת עונה הזויה ברמות.
אבל מרתקת.

o0Invisible0o

New member
דקסטר

טוב, יש לי קצת בעיה.. מצד אחד אני ממש שמחה שדקס מגחך על נושא האמונה ועזב אותה לחלוטין, הפרק היה נחמד כי היה מלא אקשן ומתח ולא לחלוטין צפוי..הסוף סתם היה הזוי ומטומטם ברמות בעיני. [מתקשר למשטרה? מהפלאפון של עצמו? בלי עיוותי קול וכלום? זה לא הגיוני! מישהו שמדווח משהו כזה ונשאר אנונימי חייבים לבדוק מי הוא] אבל בסה"כ באמת שנהניתי. הצלחתי סופסוף להתפס על העלילה ולהכנס למתח... ומצד שני, טראוויס. מה? חשבתי שיש לו פיצול אישיות, שיש לו משהו מאובחן יותר מכל מיני השערות ואמירות של מה אולי יש לו וכל מיני ספקולציות על מה הוא אולי עשה או לא וככה, אחרי עימות אחד עם גלר המת הוא מבין שהוא מת ובמקום להתמוטט הוא ממשיך לרצוח? הוא הופך להיות מודע למה שהוא עשה, מקבל את כל מה שהוא עשה ומחפש משת"פים חדשים כדי לסיים מה שהתחיל? וזה לא נגמר כאן, הוא חוזר אל "הזונה" לסיים מה שהוא התחיל אבל הוא מוותר על הטקס - כלומר, מסתיר את הגופה במקום להמשיך בטקסיות ולהגיד לכולם "ימיכם ספורים, תראו!" ואני מבינה שכאילו נשאר לו רק הטקס האחרון אבל זה לא הגיוני, כי אם אתה חוזר לנקות עקבות שהשארת אז אתה רוצח את "הזונה" אתה אמור לרצוח גם את דקסטר או לפחות לנסות ולרדוף אותו. הסצינה ביאכטה שהוא בודק את מצלמות האבטחה - תגידו, דקסטר לא היה חובש פעם מסכה שתסתיר את פניו? במיוחד במקום מלא מצלמות מעקב?
זה מעצבן. לסיום- דב, עלתה בקלות על זה שזה מת'יוז ומתלבטת מה לעשות - נחמד. מה שכן הפרומו לשבוע הבא - אני לא מבינה לאן לוקחים אותה ואת דקס וזה קצת מטריד אותי.
זה היה צפוי שאנג'ל יתפס ברגע שהוא נאלץ לקחת את הסיכון ולהכנס בלי השותף שלו..כמו שהיה צפוי שדקס יתקע סכין בבחור הלא נכון. עדיין לא מבינה לאן הולכים עם לואיס אבל אובססיית דקסטר שלו משעשעת אותי ממש..במיוחד משחק המחשב שבו אתה משחק את הרוצח הסדרתי..למרות שזה אממ..במלא משחקי מחשב, לא? כאילו, בסדר אתה משחק את הטוב אבל אתה רוצח ללא הפסקה.

LemonLimeLilach

New member
אז אתמול הייתה הבכורה ל new year's eve

חפשו את הראיונות של ליאה, היא ממש מעולה בכולם!!!!!
ונקבע מתישהו לעוד שבועיים ללכת לראות.

dans girl

New member
בואו נעשה את זה בירושלים, או לקראת סוף השבוע, כדי שאני גם אוכל לבוא

o0Invisible0o

New member
גוסיפ.

אוף. אני חצויה בקשר לפרק הזה..מצד אחד היה מעולה כל ענייני דן-בלייר-צ'אק-(לואי)-(סרינה) אבל היה מייאש עם הבחירה בצ'אק בלהבלה.. מצד שני- ואוו זאתי לא מעניינת אותי..נו אייבי-צ'ארלי. ומקס הלא קשור הזה שפשוט צץ במקומות בלי קשר לחיים. והיא רוצה לעזוב ישר אחרי שהוא אומר לה שהיא תרצה לצאת ולא תוכל? מה? למה? למה זה קשור למשהו? הסוף היה ממש מוזר..זה היה ברור שנייט היה אמור לעשות את התאונה מהרגע שהוא אמר להם שגם הרכב שלו מחכה לו למטה ואז הראו את הנזילה מהרכב שלהם אבל לא יודעת, דברים לא מסתדרים. האם זאת דיאנה שתכננה את התאונה? האם זה הבן דוד? מה הקשר של מקס לכל זה? [כלומר, למה הוא קיבל כסף בסוף וממי?] ברור שבלייר איבדה את התינוק עכשיו, כן? ולא אמרו בתכלס מה קרה לצ'אק, נכון? הוא לא מת או משהו..?
אה כן..ורק לי עלו אסוציאציות חזקות של הנסיכה דיאנה? זה היה מכוון, אני בטוחה..אבל זה היה מוקצן ברמות שאפילו אני הבחנתי בכך! לול. בכל מקרה, פרק מוזר..נכון לא רק אני יצאתי בתחושה כזאת?

Rachel47

New member
כן כן

פרק מאוד מוזר ובקשר לצ'אק אין מצבבבבבבבב שהרגו אותו..אבל רצו להשאיר אותנו במתח..כנראה שהוא כאיול במצב ממש ממש אנוש וזה מאוד עצוב.. הופתעתי שאפחד לא שאל מה עם התינוק..הלוו..זה גם חשוב
איך שהיא אמרה שהיא בסדר חשבתי שישאלו בקשר לזה..אפילו שזה ברור שאין תינוק יותר ואין לי תשובה לאפחת מהשאלות שלך..אבל הן מצויינות

dans girl

New member
אני בעיקר יצאתי בהלם
+מש"ש כאילו מההההההההההההההההההההההההה?!? לגבי צ'אק, כבר יש פרומו, והוא לא מת, הוא בקומה או משהו. ויש מן סצנה שבלייר מתפללת לאלוהים על חייו בצורה די מזעזעת. ובוכה מוות כי היא הפילה (לא אומרים את זה, אבל זה ברור). חפשו ביוטיוב. בקשר לפרק, ממש ממש היה לי כיף, הוא היה מפוצץ בדברים וכל התגלית של צ'ארלי לרופוס בסוף הייתה לגמרי לא צפויה. מרגע שהם נכנסו לאוטו היה צפוי שמשהו הולך לקרות, princess D style, אבל עדיין הייתי בהלם מוחלט כשזה קרה. כמובן שזו הדרך המושלמת בשבילם להפיל את התינוק של בלייר, תודה לאל והלוואי וזה היה קורה כבר לפני 10 פרקים (בעצם לא 10. הפרק שבלייר ודן רבים על לפתוח את התשובה של בדיקת האבהות היה priceless. אז אחריו.). לגבי הבחירה בצ'אק - בגלל שמה שחשפו על הפרק היה זה שדן מחליט לגלות לבלייר שהוא אוהב אותה, הייתי בטוחה שזה הולך להיות סיפור. ממש ממש הופתעתי לראות שלא. לגבי צ'אק - אני לא נגד. אני לא מסוגלת להיות נגד
. אבל אני גם לא ממש בעד. אני כן נגד לואי, אז אני לגמרי מעדיפה את צ'אק. האופטימיות לגבי השיקום של מערכת היחסים ביניהם לאור המדהימות החדשה של צ'אק נחמדה, ויש משהו חביב בזה, אבל אני עדיין רוצה דאייר
. בכל מקרה, אמגי, ואני לא מאמינה שיש עוד חודש וחצי עד הפרק הבא

למעלה