סדרות

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 311

ראיתי רק רבע שעה מהפרק, אבל פאק, זאת הייתה ההסקת מסקנות ה-כ-י הזויה שראיתי בטלוויזיה, וראיתי כבר הרבה הסקות מסקנות הזויות. ברוילס ואוליביה בודקים גופה של מישהו, הוא משנה צורה ולקחו לו את הדיסק. תוך רגע מגיעים למסקנה שזה וולטרנייט מנקה עקבות, שיש רשימה של אלפי אנשים שיש להרוג, ושיש חפרפרת בFBI. אני... מה... איך הם הגיעו לזה?! זה יותר גרוע מpretty little liars ושם הן ממש גרועות בקטע שכל בחור קריפי כלשהו הן ישר מצביעות עליו הרוצח. שם יש דמות שקוראים לה ספנסר, אז באינטרנט המציאו את המושג spencering, להסקת מסקנות הזויה, אז אולי לפרינג' צריך להמציא broylesing!!!
אוקיי אני מתה מצחוק מאיך שהם עשו את זה. פרינג' פליז, יותר הגיון בבקשה.

LemonLimeLilach

New member
סיכום הפרק

לא אהבתי... התבאסתי למדי מהפרק הזה והוא לא עניין אותי עד כדי כך שראיתי אותו במשך משהו כמו 4 שעות
לא אוהבת את כל הדבר הזה עם פיטר כי זה כלכ ך מוזר פתאום. אוף.

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 312

טוב עכשיו זה מתחיל להיות די מגוחך... ברור שיש לו רגשות כלפיה... הן אותה אחת ועם אוליביה האמיתית הוא אף פעם לא היה!! ברור שהוא לא יכול למחוק את המחשבות על האחרות שאיתה הוא התנשק, שכב, יצא לדייטים, בילה איתה זמן... כי עם אוליביה האמיתית הוא לא עשה את הדברים האלה!! אז אין להם את החוויות האלה ביחד!!
פשוט נשמע לי נורא הגיוני שהוא כל כך אוהב את אוליביה שהוא נתפס למחשבות ורגשות לאחרת בגלל שזה הדבר היחיד שיש לו...

LemonLimeLilach

New member
הודעה חשובהההה

רק עוד חודש עד שהסדרות של ABC פמילי חוזרות!!! ווהוווו!!!

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 313

אממממממממ מה זאת הטלנובלה הזאת?!?! כדאי מאוד שזה יתפתח בצורה טובה יותר כי כרגע זה הרבה יותר ערוץ ויוה מאשר פרינג'
בת אל, ידעתי שאת משקרת לי כשאמרת שזה חלום!!!!

dans girl

New member
היא תהתה איך תגיבי כשתגלי
אני באופן אישי שנאתי כל רגע בקטעים האלה. ואת אלטליביה יותר מהכל. שתמות אמן
.

אחרי מה שהיא עשתה לפרנק

ולילך, סורי, מה ציפית שאני אגיד?? ראית את זה עוד כשהיית בעונה 2, רצית שאני אומר לך, אה כן, לפיטר הולך להיות ילד מהדופלגנגר של אוליביה??
אבל משום מה אני עדיין אוהבת לראות את אלטליביה , עד כמה שאני שונאת אותה...

LemonLimeLilach

New member

אני אוהבת לראות את העולם השני בשביל אסטריד, צ'רלי ולינקולן. וברוילס
התינוק הזה הוא spawn of satan!!!

dans girl

New member
לגמרי. התינוק היחיד היותר גרוע ממנו בהיסטוריה של הטלוויזיה זה קונור מאנג'ל
. ואסטריד דווקא לא חביבה עליי כל כך בעולם השני. אבל אני לגמרי עם צ'ארלי, לינק וברוילס. בעיקר צ'ארלי וברוילס, הם מצחיקים אותי

o0Invisible0o

New member
אוף. אין לי כוח להקליד..

באפי סוף עונה 6- סיימתי את העונה השישית של באפי ולמרות שאני לא יודעת איך תתחיל השביעית, מה שהם עשו עם ספייק מרגיש לי פתרון קל. כאילו, הוא לא ביקש לנשמה..ונשמה זה בדיוק מה שיש לאנג'ל וזה נדיר וקללה ולא קיים בשום מקום בעולם הערפדים ופתאום, הערפד היחיד שמאוהב בבאפי [אחרי אנג'ל] מקבל נשמה?
מספיק הצ'יפ הזה היווה פתרון קל..באמת. ו-ווילו!!!
זה היה ממש נורא. ואז כשזנדר הצליח לעצור אותה כל מה שחשבתי לעצמי "היי, אחרי 6 עונות הוא עשה משהו מועיל!" כנ"ל על דון, אחרי שתי עונות.. וג'יילס!!
כבר חשבתי שהוא אולי עשוי למות והכרזתי [לעצמי] באמצע הפרק שאם הוא מת אני בעקשנות לא ממשיכה לשביעית..
אז יש להם מזל!
ברוך שפטרנו מוורן וחבריו, איזה קו עלילה מ-צ-י-ק. יאללה, עונה 7.
פארקס, פרק של השבוע. ואוו.
רק אני ממש מאוהבת בלזלי ובן? איפה כל צופות פארקס פה? הם כאלה מושלמים! ואני שמחה שהם נלחמים על הזוגיות שלהם למרות שהם משלמים על כך מחיר [בן.
ובטח גם לזלי עם הקמפיין שלה עוד תשלם..] רון! גרי! תמי2! איזה דמויות מופלאות. ואני רוצה להגיד שאני שונאת את כריס, כי ואוו..הוא היה כ"כ מרגיז. אבל אני לא יכולה כי הוא קרע אותי מצחוק..! וגם התמלילים של ביהמ"ש!!
במיוחד של בן-כריס. לול! מושלם!! והסרטון-אימייל שלזלי שלחה לאן!!

o0Invisible0o

New member
טוב, זה לא ממש יצא ברור אז
פארקס

וסוף עונה 6 של באפי בהודעה מעליי. ^^

אני לא חושבת שיש מישהי שלא אוהבת את בן-לזלי. הם כ"כ מקסימים
ואיך שכחת את העדות של אפריל???
I will hold MYSELF in contempt of court!

o0Invisible0o

New member
חחח זה פשוט בלתי אפשרי

אני רוצה להזכיר כל דמות ודמות כי אני מאוהבת בכולן.
בכל מקרה, כן אנדי ואפריל זה כבר מיותר להזכיר, הם מושלמים! גם הוא בשורה וחצי שהיו לו בפרק היה נהדר!
אה ואם כבר, אז חשבתי על משהו..אני בכלל לא אוהבת את באטמן [לא את הסרטים ולא את הרעיון בכללי..
קומיקסים לא קראתי] ואיכשהו גם בן וגם עבאד, מעריצי באטמן גיקים שכמותם..אני אוהבת כ"כ.
אה ושרי!! קראת את הקומיקסים של באפי?
מישהו אובססיבי באפי מהלימודים שלי [מהבודדים האלה שלא צוחקים עלי ללא הפסקה כשאני מספרת להם שאני משלימה אותה..] אמר שהעונה החמישית של אנג'ל מצוינת..הכי טובה ורק בשבילה שווה להשלים את הסדרה. אתן לא כולכן חשבתן כזה לגמרי ההפך?

לא קראתי ואני לא מתכוונת לקרוא

הבנתי שכולם מנהלים שם רומן עם כולם (כולל ווילו-באפי).
ואני מעולם לא אהבתי את אנג'ל. מעולם. מבחינתי שום פרק/ עונה שם לא טובים...

o0Invisible0o

New member
ווילו-באפי?
חחחח

משעשע. אבל מה מפריע לך לקרוא למרות שזה אממ ככה? כי זה כאילו המשך של הסדרה? מי עומד מאחורי הקומיקסים בכלל? לא ג'וס, נכון?

LemonLimeLilach

New member
הכי להיפך

אנג'ל הגיעה לפיק שלה בערך בעונה 2, מקסימום 3, וגם אז היא לא הגיעה לרמה של שלושת העונות הראשונות של באפי. עד היום לא הצלחתי לסיים את עונה 5
(רק עוד 3 פרקים. שאני אשלים. מתישהו). תכננתי לקרוא את הקומיקסים אחרי שאני אסיים אנג'ל, כי הבנתי שיש שם לפחות מפגש אחד של אנג'ל ובאפי, אבל כנראה שאני לא אגיע לזה לעולם

למעלה