סדרות

LemonLimeLilach

New member

ברור שבלייר איבדה את התינוק, אפילו שהאוטו קיבל מכה מקדימה ואין שום סיבה לזה שבלייר וצ'אק יפצעו קשה בכלל. עלובים. אין שום סיכוי קלוש אפילו שצ'אק מת, אבל תודיעו לי אם כן, זה בערך הדבר היחיד שיגרום לי להמשיך לראות את הסדרה.

Rachel47

New member
גמני חשתבי

על זה שהאוטו נפגע מקדימה.. אבל..הם לא היו חגורים..סו..

LemonLimeLilach

New member

אם היו רוצים שזה יהיה אמין, הם היו צריכים לעשות איזו התהפכות, ולא התנגשות קלה בעמוד/עץ (מה זה היה?) סה"כ קיבלתי את הרושם שהם נסעו במהירות לא גבוהה, והתאונה הייתה קלה למדי, פלוס מקדימה.

Rachel47

New member
קטע מוזר עם Once Upon a Time

אני מחפשת בווארז כבר פעם עשירית ומשום מה הוא כותב שאין פוסטים
מאיפה אתן מורידות?

כל המילים האלו אלו מילים שמורות במערכת שלהם

כמו שאי אפשר לחפש רק the, כל מיני מילים יותר מידי כלליות, זה רשום איפשהו ב- FAQ שלהם...

או להוריד פשוט מאתר אחר. באיזה אתרים את משתמשת בד"כ? (הכוונה לMU וכו') בכל מקרה, שיטה אחרת לחיפוש היא לחפש את המספר של זה בIMDB (מה שרשום בסוף הכתובת). ז"א, את מחפשת tt1843230 ומסמנת באפשרויות חיפוש שם Search topic title and message text ואז זה מוצא לך את כל מי ששם את הכתובת של זה בIMDB (ובד"כ אנשים עושים את זה כי הם יודעים שככה מחפשים). אם ככה את לא מוצאת - אז עוברים לשיטה של חיפוש בפורום עצמו...

o0Invisible0o

New member
באפי 710.

אני לא יודעת אם כבר פיתחתי פרנויות צפייה או שזה אכן מה שקורה אבל אני בתחושה ממש חזקה שג'יילס מת והג'יילס שפועל עם באפי וכביכול מחזק ומעודד אותה הוא עוד התחזות של מת כמו שכולם היו, ג'ויס, דרו, וורן וכו'.. זה משאיר אותי חסרת מנוחה המחשבה שהראו לנו את הדבר הזה שרצח מלא סלאריות עתידיות ואת הווטצ'רים שלהם מגיע לג'יילס מאחורה, מאיים לערוף את ראשו ולא מראים לנו איך הוא יצא מזה, גם לא בפלאשבק. אומר דרשני, לא? וגם ג'יילס הסביר שרואים רק אנשים מתים. אגב, ספייק ראה את באפי בגלל שהוא פסיכי או בגלל שהיא טכנית מתה? ודרו ואת עצמו כי הם מתים, נכון? וכ"כ הרבה סלאריות - איך לא נוצרה אחת כשבאפי מתה בסוף עונה 5? רק אותי זה ממש ממש מטריד? ואיפה פיית'? כ"כ הרבה שאלות, כ"כ מעט תשובות, כ"כ הרבה אימה ורוע בעונה הזאת..
אני ממש מקווה שג'יילס לא מת.
אם מגלים שהוא רוח רעה אני לא יודעת אם אני אעמוד בזה..מקווה שאני פרנואידית!!

LemonLimeLilach

New member

באפי מתה כבר בעונה 1, אז לא אמורה להיווצר עוד סליירית כשהיא מתה פעם שנייה בעונה 5.

למעלה