סדרות!

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 304

אמרתי לכן שעכשיו יהיה לי זמן!!
ניוטון
אהבתי אותו!! איזה שחקן
הדבר הזה של פרק בכל עולם הולך להימשך עוד הרבה זמן כי אין לי כוח לזה, זה ממש מוציא לי את החשק לראות
אה וכל הקטע בהתחלה עם העין. אומייגאד. הכי מוציא את החשק, כמעט הלכתי להקיא ולבכות לאמא!!

איזה כיף שהמשכת!
גאד, ניוטון היה הבאדדי הכי מעולה שיש, והוא גם נראה כ"כ טוב!!
שנאתי אותו על זה שהוא גרם לאלטליביה לרוץ לזרועותיו של פיטר יותר, אבל אהבתי אותו על זה שהוא שיחק בה... ואלטליביה, החיבוק עם פיטר אחרי שהיא הרגה את מרשל
איך פיטר לא שם לב??
למה לא אוהבת? על איזה עולם את רוצה להישאר?

LemonLimeLilach

New member

לא יודעת איזה עולם אני מעדיפה, אבל זה כל הקטע הזה שאוליביה האמיתית תקועה בעולם אחר ובינתיים הכל ממשיך בשני העולמות עם חקירות שגרתיות... זה כל כך מוזר!!!! ומעצבן. וגם זה ממש מוזר כל פרק לראות דמויות אחרות. כאילו, הם מכניסים את פיטר לעולם האדום דרך ההזיות שלה, אבל וולטר האמיתי וכל השאר לא מופיעים, פשוט הפרקים האלה לא מרגישים כמו פרינג' האמיתית! וכל הזמן בעולם האמיתי שהם עושים את החקירות הרגילות שלהם ואוליביה מנסה לחבל בהן ולהתגנב לכל מיני מקומות לעשות דברים מוזרים. גרררר לא רוצה

כן, זה ממש שונה מכל עונה אחרת, אבל הם כבר התחילו עם קיום הרד-וורס אז אי אפשר להתעלם ממנו יותר, וזה מסקרן... לראות את אוליביה מנסה להבין מי היא, כ"כ טוב, כ"כ אוליביה. ואיך שהיא רואה את פיטר
ד"א- וולטר כן הופיע בהזיות שלה! בפרק השלישי... ולראות את צ'ארלי!!
ואז להתעצבן על אלטליביה, איך שהיא מנצלת את פיטר ואת כולם ככה
ופיטר שלא שם לב ושקוע רק בעצמו
וכל החקירות הרגילות האלו, בבלו-וורס זה חלק מסיפור הרקע, אז זה לא בדיוק רגיל, והרד-וורס זה כדי להכיר את הצד השני ולראות איך אוליביה קולטת שהיא אוליביה... לוולטר יש ציטוטים קורעים העונה!!

LemonLimeLilach

New member
306

306 מ-ל-א בציטוטים גאוניים של וולטר!!!!
מה שטוב בעולם השני זה צ'ארלי ולי. הם גדולים. הלוואי שהם יבואו עם אוליביה. אולי בגלל זה משאירים אותה להרבה זמן, כדי שהם ייקשרו אליה וירצו לא להישאר בלעדיה? או שלא. נראה לי קלוש מדי
נינה אני די בטוחה קלטה משהו כשאוליביה אמרה לה שהיא לא ניסתה לדבר עם וולטר. ובטוח אסטריד תבין שאוליביה לא סיפרה לוולטר ופיטר שמה שהם מצאו זה חלקים מהמכונה... והיא תשאל למה. אני מקווה! אסטריד תהיי חכמה!!!!

כל השלישייה צ'ארלי-לינק-אוליביה מעולה, יש להם כימיה כ"כ טובה ביחד... וולטר
ושוב מזכירים לנו שאסטריד חכמה... זה רק לקוות שהם יקלטו משהו ויבינו!! היא כ"כ כלבה!
ופיטר, אוף, היא לא זכרה את מרקהאם! ויש לה זיכרון צילומי
והיא צוחקת!! אוליביה אף פעם לא צחקה ככה
והיא סוף סוף קולטת שמה שהיא עושה שגוי! . If you knew that only... one of our worlds could survive and if it was up to you, and you alone, to defend your side... You'd have no choice, right? I mean, you would have to do what you had to do... no matter the cost to protect... our world. איך אני אוהבת את פיטר בתור הקול בראש של אוליביה, הוא מאוד דרמטי...

dans girl

New member
יו, את עושה לי חשק לראות שוב
ואין לי זמן, אפילו את ביג באנג אני לא מצליחה לסיים עדיין
. וולטר כה נפלא
. וצ'ארלי ולינק הם בהחלט הדבר הכי טוב בעולם השני. הם והנרי
. ונראה לי שאוליביה יודעת את זה. אני לא זוכרת מה הלך פה, כל מה שאני זוכרת זה שכל הפרק הסתכלתי על כולם במן מבט כזה של "נוווווווווווו תזהוווו כבררררררררררר זו לאאא אאאאוללללללליייייבבבבבבביייייייהההההההההה מה קורה איתכםםםםםםםםםםםם?!??!"

dans girl

New member
(שזה כמובן מה שעשיתי בכל הפרקים עד שהיא חזרה, זה לא הפרק הספציפי הזה
)

limors2

Well-known member
Once Upon a Time

מה היה הדבר הזה מזכוכית בסוף הפרק? לא הצלחתי לזהות. פרק נחמד. אהבתי את הטוויסט של ג'ימיני קריקט, שהוא בעצם עם ג'פטו ולא פינוקיו. אבל החלק האגדתי היה לא אמין במיוחד
גם כישורי הגניבה הבכלל לא נסתרים שלו בתור ילד, וגם זה שהוא נראה בן 40 ועדיין מסתובב כרוך אחרי ההורים שלו ככה.

זה היה פרק כ"כ משעמם...
אף אחד לא היה מעניין, הכל היה אותו דבר, אולי בגלל שמצפון הוא דבר משעמם...
הדבר שהכי אהבתי זה את המלצרית ברקע...

o0Invisible0o

New member
דקסטר?

איזה בזבוז של 50 דק'. מה שעוד יותר גרוע שלפי הפרומו לשבוע הבא, זה יהיה בזבוז של עוד 50 דק' בהם דקסטר מבין שטראוויס לא מודע למה שהוא עושה. קצת כואב להגיד את זה..אבל אנחנו יודעים את זה כבר מיליון שנה.
זה נעשה כ"כ גרוע, נמתח כמו מסטיק, נרמז עד אין סוף ואז גם אחרי הגילוי דקסטר הסביר לנו כמו לילדים מפגרים. מה נסגר? באמת שפעם דקסטר הייתה סדרה יותר מתוחכמת..באמת!! אני לא דמיינתי.
אפילו דב הייתה גרועה, מתבכיינת יותר מדי כזה..o_0 אבל כיסא, שולחן וכו' שיעשעו אותי. קווין עדיין מיותר לחלוטין. לואיס קנה את היד של האייס טראק קילר. אני בשוק!! לא.
ולגוורטה מחפה על מת'יוז. אפשר שמשהו אחד בעונה הזאת יפתיע או ילהיב אותי? כי בערך כל מה שקרה הפרק כתבתי כבר שבוע שעבר וידעתי עוד לפני זה..בעעעעעעעעעע וגם הכל נעשה בצורה גרועה ומשעממת.
דקסטר? מה קרה לך סדרה יקרה?

LemonLimeLilach

New member

אני דווקא חשבתי שהעונה ממש הלכה והשתפרה... כן, את הקטע שגלר מת all along ניחשנו כבר מזמן, אבל אם הייתי רואה לבד ולא קוראת/מגיבה לאחרים, אני לא יודעת אם הייתי עולה על זה
בהתחלה חשבתי שהקטע של דת יהיה המרכזי, אבל זה יותר ויותר נראה שזה בכיוון של האריסון- גנים של רוצח? גידול של רוצח? יהפכו אותו גם לרוצח? והכל מתקשר איכשהו לאייס טראק קילר שכמובן מזכירים אותו עכשיו בכל פרק ופרק, עם הפסיכולוגית של דב והיד של לואיס וכו' וכו'. השיחה על הכיסא והשולחן הרגה אותי מצחוק. קודם כל בהתחלה שהיא אמרה לו אתה כיסא ואז הוא הסתכל כזה על כסא בשוק ושאל את אנג'ל אם גם לו זה קורה
ואז אחרי זה, שהוא אמר לדב שהוא שם בשבילה אם היא צריכה כיסא
"אני צריכה שולחן" "
"
אוי זה היה מעולה. מייקל סי הול
אני צריכה אחד כמוהו.

Kill Bernard

New member

נכון שזה היה נורא בעיקר בגלל שזה מדובר (והמשפט האחרון שלו, לא תיארתי לעצמי שהוא יכול לעשות קריינות גרועה. זה נשמע מגוחך!
) - אבל הרבה מעבר לזה, אין שום כיוון בעונה! כל האזכורים של האייס טראק קילר או כל דבר טוב שאי פעם קרה בסדרה לא בדיוק מתחברים לכלום ולא קורה איתם כלום, האריסון? מישהו מתייחס אליו בכלל? אין עליו דיבור. לא קורה כלום. לא דתי, לא כלום. הם פשוט גורמים לדקסטר להגיד דברים בצורה הרגילה של כאילו יש להם משמעות עמוקה, הפעם אני פשוט ממש מפספסת אותה!!

LemonLimeLilach

New member

הכיוון שאני רואה זה מה שיקרה בעתיד עם האריסון. קודם כל דקסטר כל הזמן דואג שהאריסון יהפוך להיות כמוהו. הודגש עם הילד של טריניטי. דקסטר מבין שהארי לא כל כך עזר לו אלא רק פיקס את ההריגות שלו, וגם אמר לו את זה. הוא יכול לעשות שונה עם האריסון. ואיך קרה שגם דקסטר וגם אחיו הפכו לרוצחים? וזה יקרה גם להאריסון או לא? זה החוט של כל העונה... עכשיו, טרוויס וגלר והמשמעות שלהם? אין לי מושג. אבל השיחות של דב עם הפסיכולוגית הולכות לכיוון של "וואי שומעת, אח שלך הזוי. אולי הוא רוצח סדרתי?", אז יכול להיות שייצא מפה משהו... אבל בעצם עכשיו כשחידשו אותם לעוד שתי עונות (
), אולי בעצם לא.

Kill Bernard

New member
באמת, זה החוט של העונה?

לא "אומייגאד אמא'לה זה בטוח גלר הרוצח המפחיד! אה, לא, הוא מת, ביג שוק. רגע, למי אכפת"? דב והפסיכולוגית זה מעולה. בכלל מזל שהיא עוד קיימת. אבל זה עדיין לא הרגיש כאילו ממש המשכי וקבוע ומוביל את העונה, אפילו לא מלווה אותה. זה בקטעים שהם צריכים להעביר את ה-50 דקות שלהם, אז מידי פעם תוקעים קטעים אקראיים. פעם קווין מעולף לא איפשהו, פעם דברה מנסה לעשות משהו עם חייה. ממש לא מרגיש כאילו זה בא מתוך הרבה מחשבה או תכנון מראש. ואני ממש לא מבינה איך את מוצאת את הקטעים עם האריסון! הלוואי שהיה משהו מזה! זה היה נותן אולי טיפה טעם לעונה המשעממת הזאת ששום דבר בה לא מתחבר לכלום! נראה לי שזה יותר פרשנות שלנו מה יהיה איתו, ואם הוא יהיה כמו דקסטר. זה די מתבקש מעצם הקיום שלו כבן של. אבל זה בכלל לא נראה לי נרמז מכלום בעלילה. עצוב מאוד עם השתי עונות האלה, רוצח סדרתי לא אמור להצליח לחיות באותו מצב כ"כ הרבה זמן!

LemonLimeLilach

New member
את פספסת

ראיתי בשבוע שעבר את כל העונה ברצף, ודקסטר מדבר המון על שאלת מה יקרה להאריסון. שהוא צריך להיות אבא טוב יותר, האם זה שהוא רוצח יהפוך גם את האריסון לרוצח, שהוא לא יכול לספר לילד סיפורים מפחידים כי הוא יזכור, שהוא לא יכול להוציא את הקופסת "מזכרות" כי האריסון כבר מזהה את "הקופסא של אבא" וכו' וכו'. ואז בפרקים האחרונים החזירו את בריאן, הילד של טריניטי גם יצא רוצח. נראה לך שאני הייתי חושבת לבד מה יקרה להאריסון? למי אכפת
רק אכפת לי שדקסטר ימשיך להיות חתיך. הוא כל הזמן מדבר על זה! אולי זה בגלל שראיתי הכל ברצף אז הכל טרי אצלי.

Kill Bernard

New member
ממש חשבתי שאת אומרת

שהוא מדבר על זה שהוא חתיך! זה היה יכול להיות קו עלילתי מצויין עם מלא תומכים. על זה אין לי בעיה לבזבז שתי עונות נוספות
אז כן, פספסתי, בערך. באמת היו דברים עליו, אולי כי שעמם אותי כ"כ העונה הזאת שלא ממש התרכזתי בלחבר את זה לרצף. אבל נו, את חייבת להודות ששום דבר בעונה הזאת לא מרגיש טוב ומגניב כמו הקודמות. לפחות זה? נו?

o0Invisible0o

New member
עם כל הכבוד על קו העלילה

שהם שומרים עליו, העונה הזאת עדיין ממש גרועה.
אני מנסה כל הזמן למצוא הסברים ותירוצים אבל כלום לא מסתדר לי..פשוט עונה מזעזעת.
לא ברור למה.

למעלה