הו, גוסיפ
למען האמת קראתי לדעתי בTVline שדן כתב את הנדרים אבל שכחתי מזה לגמרי, ואתמול כשפתאום הוא פותח את המכתב וקורא אני כזה "יוווואוווווווווו שכחתייייייייייייייייי!!! איזה מעולהההההההההההההההה
"
. חוצמזה ממש נהניתי. כל הבלייר שיכורה הרג אותי מצחוק ממש, הביאטריס שהפכה את עורה היה מטופש למדי אבל לא אכפת לי, וצ'אק משתף פעולה עם הכומר זה מופרך לגמרי אבל היי, זה גוסיפ, אז זה בסדר
. סרינה מטומטמת בכל כך הרבה רמות. אני אגשר על החוסר הסכמה לגבי מה שהיא לבשה ואגיד שכל אחד מפריטי הלבוש שלה בפני עצמם לבישים ואף חביבים פלוס, אבל השילוב שלהם יחד די הוציא אותי מדעתי. המערכת יחסים המטופשת שלה עם דן צריכה להיגמר וברור שבהיעדר בלייר הייתי סופר בעד (סרינה היא החברה של דן שהכי אהבתי
), אבל יש בלייר, ולכן עם כל הכבוד לסרינה, היא פשוט פוסטמה מדי בשביל דן
וזה למה בלייר כל כך מושלמת בשבילו, כי מבחינה אינטלקטואלית היא שווה לו, ותאתגר אותו. אז במצב אחר, ובעונה אחרת, סביר להניח שהייתי מעדיפה את סרינה על ונסה, וג'ורג'ינה, והילארי דאף וכל בחורה אחרת שדן יצא איתה, אבל מאז בלייר זה פשוט לא נראה נכון כמו דן ובלייר. אז סרינה אחרה את הרכבת לדעתי וממש חבל. ודי מצחיק שדן לא שם עליה בשיט והיא מתכחשת לזה לגמרי
. וממש שמחתי שהיא לא אמרה לו, למרות שהיא לגמרי הולכת להגיד מתישהו בקרוב וזה יעצבן אותי למוות. כל הסיפור עם טריפ היה די מפתיע (גם בזה שאשכרה הייתי מופתעת כשנייט וסבא שלו יצאו מהחדר
, וגם בעצם זה שכל פעם שטריפ צץ אני מופתעת, כי מה הוא קשור
) ודי משעשע, הצילום של זה שכולם מסתכלים עליו מלמעלה במבט מאשים
. בקיצור, ממש נהניתי, ואיזה כיף שגוסיפ טוב חזר
.