סדרות.

Rachel47

New member

וואי דן והנדרים אומייגאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עכשיו סרינה דלוקה עליו?
ואיך הוא לא שם עליה
והגדים שלה כל הפרק היו מזעזעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
אוף.

בדיוק אחרי שדיברתי על זה עם הדס אני נשברת שוב.
הסדרה הזאת מתסכלת אותי!!
כי אוקיי צ'אק הפך לטוב, היה מלא זמן טוב [יחסית לזמן גוסיפ, כן?] ופתאום "בלייר גם ככה חושבת שאני רע, I might as well be one..." נו, באמת!!! כנ"ל לגבי ביאטריס שהפכה את עורה.
טריפ ומורין. עכשיו אני שואלת באמת, למה שיעניינו אותי הנישואים שלהם? ואני לא מאמינה שהם עשו את כל השטות עם גוסיפ והטור של סרינה בשילוב עם "החקירה" של נייט. מעפן. אבל לשאלתך, כן, אני רגועההההההה!! יאיי!! גוסיפ חזרה!
בלייר שיכורה- כמה מסקנות: לייטון לא יודעת לרקוד במסיבות בכלל.
בהתחלה זה היה די מביך לצפות השיחה עם ביאטריס אכן הייתה טובה הג'וינט היה מעצבן דן מגיע, מתרחק..צ'אק מגיע ודן מאשים אותו - מה?!?! בכלא גם היה משעשע. אני מתחילה לחשוב שלסרינה יש הפרעה נפשית עם אובססית דן שלה.
אהבתי את מה שהיא לבשה!!
ברור שהחצאית הייתה קצרה מדי אבל הכל היה ממש יפה בעיני.
דן והנדרים.
אפשר כבר לעבור את החתונה הזאת כדי שהכל יתפרק ואולי תהיה איזשהי התקדמות בחזית דן-בלייר?

LemonLimeLilach

New member

את מנסה לשכנע את עצמך בקטע של "צ'אק היה טוב לזמן מה"? מה ראינו שהוא עשה שהיה טוב?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

o0Invisible0o

New member
הוא לא עשה שומדבר רע...

וזה מבחינתי להיות טוב, הוא לא צריך לעשות מעשים טובים, הוא פשוט צריך להמנע מרעים. הבעיה שלי היא עם שינויי ההתנהגות הבלתי פוסקים, אני יודעת שזה חלק מהחבילה של הסדרה כי זה מה שקורה עם כל הדמויות כל הזמן אבל די נו. זה מעייף אותי כשזה שובר את חוסר ההגיון ההתחלתי של הסדרה.

LemonLimeLilach

New member
לא

לא לעשות משהו רע זה לא אומר שאתה "טוב". הדרך היחידה של הסדרה להוכיח לי שצ'אק טוב זה אם הוא עכשיו יהיה בקשר רציני ארוך טווח עם מישהי אחרת ויתייחס אליה יפה, לא יוריד אותה לזנות, יצעק עליה, יתעלל בה וכו' וכו' וכו'. כל דבר אחר מבחינתי מתקבל כאילו הוא אותו דבר כמו תמיד. מה שהוא כן- במשך כל הזמן הוא המשיך לשלם לזונות, לעשן לסמים, לעקוב אחרי בלייר גם כשהיא אמרה לו לא... זה שהוא הולך לטייל עם כלב... בעעעע. אני שונאת את הסדרה הזאת על מה שהיא עשתה איתו בעונה הזאת. שונאת.

dans girl

New member
הו, גוסיפ
למען האמת קראתי לדעתי בTVline שדן כתב את הנדרים אבל שכחתי מזה לגמרי, ואתמול כשפתאום הוא פותח את המכתב וקורא אני כזה "יוווואוווווווווו שכחתייייייייייייייייי!!! איזה מעולהההההההההההההההה
"
. חוצמזה ממש נהניתי. כל הבלייר שיכורה הרג אותי מצחוק ממש, הביאטריס שהפכה את עורה היה מטופש למדי אבל לא אכפת לי, וצ'אק משתף פעולה עם הכומר זה מופרך לגמרי אבל היי, זה גוסיפ, אז זה בסדר
. סרינה מטומטמת בכל כך הרבה רמות. אני אגשר על החוסר הסכמה לגבי מה שהיא לבשה ואגיד שכל אחד מפריטי הלבוש שלה בפני עצמם לבישים ואף חביבים פלוס, אבל השילוב שלהם יחד די הוציא אותי מדעתי. המערכת יחסים המטופשת שלה עם דן צריכה להיגמר וברור שבהיעדר בלייר הייתי סופר בעד (סרינה היא החברה של דן שהכי אהבתי
), אבל יש בלייר, ולכן עם כל הכבוד לסרינה, היא פשוט פוסטמה מדי בשביל דן
וזה למה בלייר כל כך מושלמת בשבילו, כי מבחינה אינטלקטואלית היא שווה לו, ותאתגר אותו. אז במצב אחר, ובעונה אחרת, סביר להניח שהייתי מעדיפה את סרינה על ונסה, וג'ורג'ינה, והילארי דאף וכל בחורה אחרת שדן יצא איתה, אבל מאז בלייר זה פשוט לא נראה נכון כמו דן ובלייר. אז סרינה אחרה את הרכבת לדעתי וממש חבל. ודי מצחיק שדן לא שם עליה בשיט והיא מתכחשת לזה לגמרי
. וממש שמחתי שהיא לא אמרה לו, למרות שהיא לגמרי הולכת להגיד מתישהו בקרוב וזה יעצבן אותי למוות. כל הסיפור עם טריפ היה די מפתיע (גם בזה שאשכרה הייתי מופתעת כשנייט וסבא שלו יצאו מהחדר
, וגם בעצם זה שכל פעם שטריפ צץ אני מופתעת, כי מה הוא קשור
) ודי משעשע, הצילום של זה שכולם מסתכלים עליו מלמעלה במבט מאשים
. בקיצור, ממש נהניתי, ואיזה כיף שגוסיפ טוב חזר
.

LemonLimeLilach

New member

אני הייתי מופתעת לרגע שסרינה ונייט תכננו הכל, כי מצד אחד חשבתי לעצמי "ברורררר שהם תכננו את זה ביחד", ואז התנגדתי לעצמי "סרינה טיפשה מדי, אין מצב"
אבל קראתי בפורום אחר תגובות שאומרות "takedowns שייך לבלייר. נייט וסרינה פרווה מדי וזה היה משעמם", ואכן, יש בזה משהו

spiceupmylife1

New member
חוץ זה

שלא קראתי מה יהיה בפרק בשום מקום ... אני נגד ספוילרים ומסכימה עם כל מילה

RenanaD

New member
אוהבות "דקסטר"! (ושונאות "דמדומים"
)

ראו
(וגם לקרוא את מה שכתוב מתחת לתמונה!)

limors2

Well-known member
פרינג', סוף עונה 2

2 הפרקים האחרונים היו כ"כ טובים!!!
למה כל העונה לא הייתה ככה+עונה 3 ממשיכה בקו הזה?
אוליביה המסכנה שתקועה בחדרון אפל בעולם השני
[וגם הפרק הרביעי לפני אחרון (עם הסיפור של וולטר) היה ממש טוב
]

אלו היו פרקים מעולים
אוליביה Vs. אלטליביה היה מעולה, אנה שחקנית מדהימה
וכשהיא אמרה לו-
I have thought of one hundred reasons... why you should come back. To -- to fight the shape-shifters, to take care of Walter, to -- to save the world. But in the end... you have to come back. Because you belong with me​
נמסתי לגמרי...
ובל וולטר ביחד, אפשר להבין למה הוא כל הזמן מדבר עליו
ולראות את צ'ארלי שוב!!
ופיטר עם אמא שלו
לראות אותה אח"כ כשהיא בחדר כלואה וצועקת על וולטרנייט שישחרר אותה
ועכשיו עונה שלישית

dans girl

New member
הארט אוף דיקסי
הסדרה הזאת כה מעולה
היה פרק ממש כיפי, עם ההסכם של כולן והלחץ שלהן מהקללה
והhoney שהיא צריכה לעמוד על השולחן ולשיר את השיר של הbelles