סדרות.

o0Invisible0o

New member
ליאורה!

את רואה אמריקן איידול או שפרשת? ואם כן, ראית את הפרק ששודר אתמול? אני רוצה להתמרמר על אחד האודישנים...

limors2

Well-known member
אני רואה ברבע עין וחצי אוזן

התמרמרי כאוות נפשך!

o0Invisible0o

New member
טוב
[?] לפרק האחרון..

הבת של ג'ים קארי!!! קודם כל זה היה ממש מגניב-מצחיק איך שהציגו אותה, פתאום הוא מצלם את עצמו וזה..חביב למדי...אבל היא הייתה ממש מאכזבת והם העבירו אותה כ"כ בקלות! וזה היה כזה צפוי וברור גם שהיא תגיע לתוכניות החיות למרות שהיא ממש ממוצעת ומטה!
האודישן של הפראט בוי הצחיק אותי ממש כי הוא היה שחצן ומלא בעצמו עד שהוא הופיע מולם ואז הוא כמעט בכה..
ואז הם התלהבו ממנו ושיבחו אותו וזה הפך אותו לענו, זה הצחיק אותי. ובכלל, אני כבר לא זוכרת אבל היו מלא אודישנים טובים!! ואני ממש נהנית מאיידול, תמיד!!

גם אני רואה
בנתיים לפחות.. אבל עדיין לא ראיתי את הפרק של אתמול.

Rachel47

New member
בקשר לצ'אק

אני לא עקבתי אחרי הודעות על ביטולים והחזרות כשהסדרה חודשה לעונה אחרונה אבל...באמת נשארו רק עוד 2 פרקים?
ואני לא אוהבת את מה שקרה בפרק ששודר בשבת

לגמרי

וממש אהבתי את החזרה לפיילוט, אפילו הבגדים, ואז רואים שהוא עשה של reset
טוב, זה חייב להסתיים עם זה שהוא מראה לה את הציור שלהם ביחד עם התינוק והיא נזכרת!

dans girl

New member
לא,אני לא רוצה שזה יגמר ככה. יש גבול לכמה מתיקות אפשר, וגם אותו הם די עברו לדעתי בפרק האחרון. היה מצחיק, כן? כל מה שלא היה על הרכבת היה סבבה לגמרי ושעשע אותי להחריד. אבל מה שכן היה ברכבת היה בעיקר מתוק עד קיא, וגרוע יותר, צפוי למדי. מתחילת הפרק היה ברור שהאינטרסקט לא יצא מהראש של שרה עוד שעה וחצי, ועם כל הקטע המפגר של הפיקט פנס (קיבלתי את זה כשהם הסתכלו על הבית ודמיינו את החיים שלהם. אבל לצייר את שרה עם תינוק ואותה ואת צ'אק חבוקים היה קצת יותר מדי בשבילי
), בצירוף עם השם של הפרק הבא, די היה ברור לאיזה כיוון הם הולכים עם זה
. הם קצת לקו במתיקות יתר בעונה וחצי האחרונות, זה קצת מציק כבר
. בא לי שהפרק האחרון יהיה מצחיק, ורק ממש ממש טיפה קיטשי (בכל זאת, סדרה אמריקאית, אין דבר כזה בלי קיטש בסוף), אבל בעיקר good old fashioned chuck, עם הנרדיות המאממת שלהם. ובאמת, כמה שפחות מתיקות צ'אק ושרה. ואני אומרת את זה בתור מישהי שקצת עברה משבר נפשי לפני אמצע עונה 3 כשהם נהיו ביחד (יותר מדי דמויות ביותר מדי סדרות גורמות לי למשברים נפשיים
). lighten up on the smooch, it's soooo too much for me.

אני מתחילה להיות מודאגת מהפינאלה...

@chucktvdotnet Wow. That wasn't the ending I expected, but I love it. It's beautiful.​
טוב, עכשיו הם כתבו:
It is definitely the "love letter to the fans" that Fedak promised. At least to this fan. And you will need Kleenex.​
הקלינקס מוכן...

LemonLimeLilach

New member
פייל סרב סגרו את השיתוף קבצים גם

טוב, חברים. בקצב הזה לא יהיה לנו איך לראות. מה נעשה מה נעשה מה נעשה

Rachel47

New member
נמשיך לבנות על ראפיד?

שככל הנראה לא יסגרו כלום...אבל אז כולם יתחילו להוריד ממנו והוא יחזור להיות זבל...אין לי כסף לשלם על פרימיומים די זה כבר ממש מפחיד

גם פיילסוניק. ועוד הרבה אתרים אחרים שפחות פופולאריים.. נבהלו. חסר להם שנוגעים בראפיד. (מצחיק שבסוף כולם חוזרים אליו חח)

LemonLimeLilach

New member
האמת שראפיד עובד לי מעולה

יש מצב שהם ביטלו את הדבר הזה של לחכות 40 דק' בין הורדה להורדה?

Rachel47

New member
מזמן..

בערך מתי שזה התחיל להוריד לי משם על מגה אבל ברגע שכולם יחזרו אליו אני מפחדת שהוא יחזור להיות מעצבן..ואז מה נעשה?

limors2

Well-known member
כדאי לגרד את הכסף לפרמיום.

זה 150 שקל ל150 ימים (5 חודשים), וזה עושה את החיים כ"כ קלים שזה לא יאמן. שווה את השקל ליום.

למעלה