סדרות.

limors2

Well-known member
או שתקנו בזוגות ותתחלקו בו!

מיליון מחשבים אולי לא יהיה טוב, אבל חברה שלי ואני משתמשות בפרמיום שלי ב3 מחשבים שונים (לפעמים 4) ואין עם זה שום בעיות. אז אפשר אפילו לקנות בשלישיה!

Rachel47

New member
אני יודעת את זה

את קולטת שאין לי אפילו שקל ליום לבזבז

limors2

Well-known member
הו, אאוץ'

אז יאללה, תקנו פרמיום משותף! את יכולה לעמוד ב50 שקל ל5 חודשים?

limors2

Well-known member
לפעמים צריך להשקיע קצת כדי לגנוב יותר טוב!

תחשבי על זה בתור קניית ציוד פריצה מתקדם

ואז תקנו פרימיום
וואי אני זוכר את הזמנים שהיה צריך לחכות איזה שעה וחצי בין הורדות.. וזה היה האתר הכי פופולארי שיש! [אגב, לא ראיתי שאיילת הזכירה את פיילסוניק למטה
]

LemonLimeLilach

New member
ננסה להבין מה קרה למחשב שלי

שהוא התחיל להתנגד לטורנטים, נפתור את העניין ונחזור לאתר ההוא. שכחתי אפילו איך קוראים לו.

Rachel47

New member
אני זוכרת שהטורנטים שנאו אותי

אז לחזור לטורנטים יהיה גיהנום בשבילי...

LemonLimeLilach

New member
הומלנד?

אם לא הייתי יודעת לא הייתי מנחשת שזה מבוסס על חטופים... פה הדגש המרכזי זה על החוקרת ומה שהיא מנסה לגלות, ואצלנו זה היה על החטופים עצמם, ההתמודדות שלהם והמשפחות. נראה לי ששלנו באמת יותר מתאים לנו, עם הרגש שלנו לחטיפות (וגם אני מעדיפה את זה) ושלהם מתאים להם. אצלנו האישה עשתה קמפיינים להחזרת החייל ואצלם בכלל לא מדברים על דברים כאלה... ונראה לי שגם שלנו היה טוב יותר עם סיפור רקע של שלושה חיילים כשחוזרים שניים, ופה שילבו את הסיפורים של שניהם לאישה אחת וזה קצת טו מאצ' נראה לי... אבל נראה. בכל אופן, איכותי. וזאת מ-V!!!! לקח לי זמן לזהות אותה עם השיער הלא קצוץ

Once Upon a Time
חוץ מזה שהם בסופו של דבר ביחד, הפרק הזה ממש לא התקדם לשומקום
במיוחד באגדה. אוקיי וזה שהמכשפה הזאת איכשהו תמיד תקועה בכל מקום (בחנות, בנשיקה) מתחיל להיות קצת מוזר. חוץ מזה היה לי כמה רגעים שהרגישו קצת "אבודים".. במיוחד עם הדייר החדש הזה.

limors2

Well-known member
הפרק הקודם היה יותר טוב.

אין לי בעיה שיתרכזו בשלגיה ובצייד, אבל הכל היה די משעמם ולא הייתה מספיק רג'ינה. אבל הדייר החדש מעניין.

אה ושכחתי לציין..
הדמות של המלצרית זאת בסטוריברוק- בתור כיפה אדומה היא ממש יפה

אני אוהבת אותה זנותית...

משעמם לי בסדרה הזאת, די! כמה כבר אפשר לטחון את הסיפור שלהם בלי להתקדם?
אני רוצה יותר כלבתיות מרג'ינה!
והבחור החדש שהגיע לעיר שיחק בסרט "הקניון" עם איבון

dans girl

New member
אני בינתיים ממש נהנית. כן, היו הרבה דרמות בפרק הזה
. ואמנם דיוויד ומרי מרגרט אכן חמודים ביחד, בצורה מתקתקה ודי מזעזעת [והסיפור הטרגי עם היונה
], אבל אני קצת נגד, כי די, אם נשארת עם אשתך אל תהיה חרא ואל תבגוד. אם אתה רוצה לעזוב אותה, תעזוב אותה, אבל לבגוד בה עם מרי-מרגרט זה כל כך לא רעיון טוב. אפילו בלי שרג'ינה תדע את זה. והיא יודעת. העניין של הבחורון הזר נחמד דווקא, אני די בטוחה שהוא קשור איכשהו לספר של הנרי אבל טרם החלטתי בדיוק איך (הוא כתב אותו? הוא הבן של מי שכתב אותו? לא יודעת
), ומשעשע אותי שהוא מפלרטט עם אמה (הרגע קראתי לה "זואי"
. כנראה שהתפקיד האחרון שלה עדיין טבוע בי
. אם כבר הייתי מצפה לקמרון
. כמה בלתי צפוי
), והיא כולה "אווו אני השריף ואני חשדנית" בצורה די גרועה
. כל מה שמתרחש בעולם האגדות מגניב וכיפי מאוד ואני ממש סקרנית איך הכל יתכנס למה שאנחנו מכירים ויודעים מתחילת הסדרה (כמו - מתי בדיוק סנואו מבטיחה את בכורה לבחור הזהוב עם השם המסובך שבעולם האמיתי הוא מר גולד?) בקיצור ממש כיף לי הסדרה הזאת. זה נחמד
.

o0Invisible0o

New member
יש לי בעיות..

כמו שבתאל ציינה - זה לא מתקדם לשום מקום! בפרק הזה בפרט אבל זה גרם לי לחשוב אחורה ולראות כמה מעט או בעצם כלום קרה בסיפור האגדה השלם וכמה הפרקים על דמויות פרטניות תפסו את מקום העלילה הכוללת. לגבי רג'ינה בכל חור - כן, גרוע. לגמרי איתך. שקצת יתאמצו להוביל אותה למקומות האלה. נניח בסופר עם בדיקת ההריון, נניח...!! אבל מחנה את האוטו בדיוק כשהם מתנשקים ברחוב? כאילו. היה אפשר להתאמץ יותר שמישהו יראה אותם ויספר לה או משהו. קצת מאמץ. גם ככה כולם עובדים בשבילה. הדייר חדש ממחיש כמה ג'ניפר מוריסון שחקנית גרועה. יואו, אפילו פלירט היא לא יכולה לעשות כמו שצריך? ממש מאכזב אותי שהסדרה היא מצד אחד ממש כיפית ויש מלא פוטנציאל אבל מצד שני הוא לא ממומש בטירוף וכלום לא מתקדם. וגם דיאלוגים גרועים!!! כשמרי מרגרט התעצבנה על דיוויד בבקתה וסיפרה לו שיש לה רגשות כלפיו? כתוב גרוע ויחסית ג'ניפר גודווין שיחקה ממש טוב עם המעט שהיה לה לעבוד איתו!!
הכמעט נשיקה שלהם נמתחה בצורה מלאכותית מדי שזה נהיה מביך..זה היה: רגע, מדיום שוט הם כמעט מתנשקים..אבל בואו נעצים את זה..קלוז אפ עליו, קלוז אפ עליה..רגע זה לא מספיק, קלוז אפ על שניהם..כמעט..גם אקסטרים קלוז אפ על שניהם ואז קאט - היא עוצרת. [והנה שיעור קצרצר על מרחקי צילום במבע קולנועי.
] לא אבל באמת. ואז באה השורה שצרמה לי יותר מכל "she thinks she's pregnant" ואז ההפתעה של "אה, לא ידעת?" אם אתם לפחות מנסים למכור לנו שהיא חשבה שהוא יודע שתגיד משהו בנוסח "but she's taking a pregnancy test" או "but isn't she pregnant?" או לא יודעת, כל משפט אחר מ"היא חושבת שהיא בהריון" ואז "לא ידעת?"
אני קטנונית בטירוף. כן. אה וגם עוץ לי גוץ לי ממצה את עצמו עם העסקאות האינסופיות האלו [והנה מכשול אבודים שהם יפלו בו - הם בחיים לא יצליחו לסגור את כל העסקאות שהם פותחים איתו ואת כל ההתנגשויות והסתירות שזה יצור!!] ודבר אחרון [אני מקווה] כיפה אדומה באמת נראית הרבה יותר טוב בעולם האגדות, בגרסתה הלא שרמוטית..פתאום היא הייתה יפה ממש!

LemonLimeLilach

New member
גוסיפ!!!

אעאעאעאעאעאאעאעאע!!! דן כתב את הנדרים!!!!!! אעעעעע!!!!!!!11147
צ'אק לך!!! לך שטן לךךךךךךךךך!!! עלק צ'אק השתנה
איזה מגוחך היה הקטע שהוא עזר לזקן שם, תוך כדי שהוא סטוקרי לגמרי אחרי בלייר ומתכנן לפגוע בה. נהדר!! צ'אק המלאך!!!!
בלעכככככ אני לא יכולה לסבול אותו על המסך שלי. רק שיהרגו אותו ואני מבטיחה לצפות בעוד 5 עונות לפחות. לייטון
חיים
יוו אני כל כך אוהבת אותה. בהתחלה בלייר השיכורה לא היה משהו אבל מהשיחה שלה עם ביאטריס ואז בחוץ עם השוטרים ובסוף בכלא עם סרינה ובלייר. מעולה מעולה מעולה!!!
סרינה הולכת להיות בגו פאג אני מקווה. כי החצאית... זאת הייתה חצאית בכלל? לי זה היה נראה יותר כמו תחתונים עם קצת אקסטרה בד... הייתה נוראית!! נוראית!!!! והחולצה המזעזעת ביחד עם זה!! והגרבונים!! וכשהיא ישבה עצמתי עיניים כי פחדתי לראות לה את האזורים הפרטיים!!!
איילת, נרגעת לגבי קריסטן???

למעלה