סדרות סופ"ש!

o0Invisible0o

New member

פיץ' הוא ילד אנוכי, הוא יותר עשה את זה בשבילו מאשר בשביל אוליביה. אני לא משוכנעת.
עם כל השאר אני מסכימה..!

&nbsp
וואי הסצינה המביכה בבונקר הייתה מעולה!
&nbsp
אוף. אני קצת רוצה שתדעי כבר מה שאני יודעת! יש לי נימוקים לדברים, אבל את עוד לא יודעת מה הם..

Rachel47

New member
בסדר אני משתדלת להתקדם

יש פשוט גם מיליון השלמות מהטיול
אני רואה וואנס עכשיו ובועטת בעצמי שלא ראיתי קודם.. רג'ינההההההה

&nbsp
תראי יכול להיות שאני אראה את העונה הזו ואתחיל לחשוב יותר לכיוון המחשבה שלך
אבל אני רואה שיש לך אנטי אליו ממש לפני העונה הזו אז אני משערת שאני לא אגיע לאותו מצב

&nbsp
כמו שאמרתי אני נותנת סיכוי לג'ייק וזה כבר די בסדר מבחינתי..אבל עדיין טים פיץ'
&nbsp
מה שכן כשהיא צעקה עליו שימצא את ג'ייק ויוציא אותו
את מסכימה איתי שזה לא מי יודע מה בסדר לבקש מהבחור שמאוהב בך ונבצר מכם להיות ביחד להוציא את הבחור ששכבת איתו שהוא במקרה גם ממש חתיך וממש מושלם ופנוי והורס?
כאילו, את מבינה למה התגובה שלו לבקשהשלה הייתה..דיי לגיטימית?
קנאי או לא זו הייתה בקשה קשה ואפילו לא לגיטימית בעליל..
והוא כן עשה את זה..ותוך כדי סיכון דברים מצידו..ואני לא מדברת רק על מה שהוא איים על סיירוס שיעשה שהיה פוגע בו ישירות..עצם ההתערבות שלו בענייני היחידה הזוף בתור נשיא ארה"ב..זה היה ממש לא זהיר ולא צעד חכם
והוא עשה את זה..בשבילה..את יכולה להגיד שהוא עשה את זה בשביל נקודות אצלה ושתשאר איתו..אבל הוא לא היה יכול להיות בטוח שהיא תישאר..ובכל זאת..ג'ייק חופשי...
את חייבת לתת לו נקודות על זה!!

o0Invisible0o

New member
עד 308.

זועמת על כך שמילי נאנסה על ידי אבא של פיץ'.
כואב לי כ"כ על זה שהיא מעולם לא סיפרה לפיץ'.
הפלאשבק שהראה אותם כ"כ מאוהבים ומאושרים בעבר שבר אותי, במיוחד שלא הסבירו מה קרה ממש באמצע..בטח יגיע מתישהו.
&nbsp
שונאת את עלילות ההורים של ליב. שמחה שיש לה משפחה והכל ואנחנו לומדים עליה אבל אני שונאת שהכל כ"כ גדול וקונספירטיבי, זה נהיה כמו נקמה וכאלה שטויות, לא רוצה.
כאילו, אשכרה נשיא ארה"ב ירה במטוס והרג מאות נוסעים, הוא לא יודע למה, הוא לא יודע שזה היה האבא של הפילגש שלו שנתן לו את הפקודה והוא לא ידע שהאמא של הפילגש הייתה על המטוס. נו באמת.
וכל הקטע של B613 שלא בוחרים להכנס ואי אפשר לצאת? ולאף אחד אין השפעה על זה, גם לא לנשיא? די עייפתם.
האריסון, עד שנותנים לו עלילה זה שהוא שוכב עם אחות/בת של ליסה קודרו? [אגב, הדמות של ליסה קודרו מעולה!! אני מקווה שזה לא סוף הסיפור שלה!! והנאום הפמיניסטי העצבני שלה היה מ-ד-ה-י-ם-!]
ואבי ורוזן שוב ולנצח אבודים, אבל אני אוהבת אותם כ"כ!

&nbsp
לסיירוס מגיע מה שג'יימס עשה לו. אני מניחה שג'יימס הבין ושיחק חזרה ולא אשכרה בגד בו, כי זה היה נראה משוחק בטירוף, כשהוא חזר הביתה ואמר שהוא צריך להתקלח.

&nbsp
מה יהיה עם קווין והאק?
ואיכ אני שונאת הכל בקשר של צ'ארלי וקווין, קצת קיוויתי באיזשהו שלב לקווין והאק, אבל זה גם היה עניין אבוד אז טוב שלא, אבל מה צ'ארלי? אעהאעהההה.
טוב, אני יודעת שהאק לא ירצח אותה אבל עדיין.

&nbsp
אני כמעט ולא אוכלת מול פרקים של סקנדל ואיכשהו הפרק האחד שאני ממש יושבת ואוכלת לי ארוחת ערב וזה זה הפרק שאמא של ליב מכרסמת לעצמה את הידיים?!?! ודפ? וכן, איך היא בדיוק ברחה? ולמה? נו מה זה השטויות האלה אין לי כוחחחחחחחח ואיך היא מצאה אותה? די נו, אני לא רוצה אפילו את התשובות האלה, אני רוצה שהעלילות האלה יעלמו לי מהמסך.
&nbsp
הכל נהיה גדול מדי, הרבה יותר מדי.
&nbsp
ושיפסקו לשכב ביחד הקרציות האלה. ליב לכי לג'ייק, תהיי מאושרת!!! He doesn't own you!! גם אם הוא קנה לך בית והוא ממשיך להבטיח הבטחות שווא.
&nbsp
&nbsp

o0Invisible0o

New member
310

חלה האטה.
הסיפור של ההורים ופיץ' וכל זה מייגע אותי.
אני עכשיו ממש עצבנית שג'ייק עזב את ליב לטובת הנהגת B613 ולא הופתע אם בסוף נגלה שפיץ' מינה אותו בשביל להפריד בינו לבין אוליביה.
כאילו, רק אני או שכל סיפור אמא ואבא של ליב הוא ליטרלי מה שהיה באליאס? בריסטו חשבה שאמא שלה טובה, אבא שלה רע, התגלה שזה הפוך ואבא שלה הגן עליה כל הזמן. כל הקטע שהוא עבד בשביל הרעים וכו' וכו'.
&nbsp
אגב, עושים עבודה ממש טובה של להשניא את קווין ואני לא מבינה למה, אפילו את האק אני מתחילה לשנוא. זו הבעיה שלי בסדרות האלה (כמו נקמה וגוסיפ), בעונה השלישית כבר לא נשאר את מי לאהוב מרוב שכולם כ"כ מלוכלכים.
וסליחה, אבל עזבו את זה שלא התאים לג'יימס לבגוד בסיירוס (גם ובמיוחד כשהוא הבין שסיירוס תכנן את זה) אבל עוד יותר לא התאים שהשטן ישתלט עליה והיא תרצח את בעלה...כולם בסדרה הזו רוצחים. למי נשארו ידיים נקיות מדם? לליב? והאריסון? זהו?
אם אני אצפה בסדרה הזו מההתחלה הכל יהיה נורא מטופש ולא הגיוני, אני ממש בטוחה.
חבל.
&nbsp
ועכשיו שאמא של ליב מאיימת לחזור ממש בקרוב? וואי כ"כ לא אכפת לי. מה יש לה להמשיך לרצוח, עכשיו כשהיא ברחה? שחררו עלילות מפגרות, דייייייייייייייייייייייייייי. סדרה מייאשת.
&nbsp

o0Invisible0o

New member
312

יאיי העצמה נשית.
כל כמה זמן ליב נזכרת שלא בא לה להיות הכלבלב של פיץ' והיא מעמידה אותו במקומו, כמו בפרק הזה!
הפתיחה, שוב כבר שכחתי מה היא הייתה, הייתה מופתית!
אה נו עם ג'ייק ששומע את פיץ' וליב רבים אחרי סקס, בזמן שהוא עומד בחוץ כי עוד שנייה הוא הולך להעמיד פנים שהוא הבנזוג שלה.

כן, אז רחמתי על ג'ייק כל הפרק, במיוחד שהוא הבין את גודל התפקיד אבל אז פאקינג טום התגלה כהעיניים והאוזניים שלו בבית הלבן, אז ממש שמחתי בשבילו, ואז הוא חזר "הביתה" התפשט והלך למקלחת שזה היה גם מצחיק וגם שמחתי בשבילי
ואז בסוף הוא ראה (טוב זה היה יחד עם הגילוי על טום אבל עזבו דקויות) שלליב אולי יש רגשות כלפיו, שהוא לא הפסיד ושפיץ' המעפן הזה ממש לא במערכת יחסים יציבה עם ליב (מה שהוא יגלה עוד ועוד).
&nbsp
בגדול אני די שונאת את כל הטיפשות של הסדרה אבל הפרק הזה היה יחסית ממש מהנה!
אני שונאת את קווין וצ'ארלי והעקשנות שלה להשאר בB613 שבכלל לא רוצה אותה, אבל אהבתי שליב תפסה אותה ודיברה איתה וגילתה למה היא לא חוזרת (כי האק ליקק לה את הפנים.
).
האק היה קורע מצחוק עם הקפה שהוא הביא לליב, שלא שותה קפה ובסוף עם הווידוי שהוא אומר סליחה אבל שהיא, ליב, זו שטעתה. לגמרי מסכימה איתו, היא הייתה לגמרי שקועה בענייניה שלה ולא שמה לב למה שקורה איתם. עם זאת, האק היה צריך להזהיר אותה, אמרתי את זה כבר אז, והוא שתק והמשיך להכשיר אותה כאילו כלום לא קורה.
מלי!! [מלי או מילי? אני מרגישה כאילו כל דמות הוגה את זה אחרת] אני יחסית ממש אוהבת את התפתחות העלילה שלה. כאילו, יש לי סלידה גדולה ומלא ביקורת על הטלת האשמה בה, בריחוק בינה לבין פיץ'. אבא שלו אנס אותה, היא לא רצתה שפיץ' יגע בה וכאילו בדיעבד אנחנו אמורים להבין שזה מה שזרק אותו לידיה של ליב? כי זה מרגיז לי את החיים ואני מקווה שיתקנו את העוולה הזו...אבל כל השאר, האגרסיביות של פיץ' כלפיה (כרגיל..), הריחוק ביניהם, חוסר הידיעה אם הבן של פיץ' או של אביו, נסיון ההתאבדות והקרבה ליד ימינו של פיץ'? מעולה!
איך קוראים לו? אנדרו? והשיחה בחדר עם כמו התמונות של נשות הנשיאים ואיך אף אחד לא נוגע בהם הייתה מעולה, אני שמחה שיש לה רומן. כמובן שזה מפגר להפליא וסתם יהיה קקי עוד שני פרקים, אבל כ"כ מגיע לה להיות אהובה!
ליב מרצה לה על איך היא לא יכולה לנהל איתו רומן היה פשוט קורע מצחוק ואני חושבת שבחיים לא שנאתי את ליב יותר מאשר בסצינה הזו.
&nbsp
פפטט אני קולטת כמה מליון דברים קרו.
יאיי להצלה של דיוויד רוזן! וזה שהוא אמר לאבי שהוא אוהב אותה! עוד לא הבנתי איך זה קרה אבל אני שמחה.
&nbsp
אמא של ליב, האקסית בלאגן של האריסון ושת"פ ביניהן כ"כ לא מעניין אותי.
כנ"ל אבא של ליב ונקמתו (וליב ממש צריכה לשים לב למה שהיא אומרת לידו!)
&nbsp
אחחח ג'יימס יקירי, תזהר כי סיירוס או יהרוג אותך או את עצמו (עם התקף לב, כנראה) ואני מחבבת אותך. השמר ושמור גם על רוזן, שני הגברים ההגונים היחידים בסדרה!
&nbsp
&nbsp

o0Invisible0o

New member
314

ג'יימס!!!

אז יש שתי אופציות בחיים- להתמסר לרוע או למות. או במקרה של ג'יימס, להתמסר לרוע, להתחרט ואז למות.

זה היה עצוב.
אני אשכרה שמחה בשביל מילי שהיא בוגדת. ממש ממש שמחה.

ידעתי שהאק וקווין זו לא הגזמה! אם כי זה היה דוחה ואני לא מבינה מה יקרה עכשיו..

&nbsp
ליב, לא משנה מה היא עושה, יוצאת עם אבא שלה. בין אם זה הנשיא האגרסיבי או ג'ייק שמנסה לגונן עליה ומסתיר ממנה דברים, שניהם גרסא של אבא שלה.

והשיחה עם אבא שלה על הספסל הייתה מטופשת, הוא דיבר על 100+ הרוגים בשמו? רק על המטוס היו יותר מזה..והוא עבד שם שנים, מה זה המספר המונפץ הזה? יותר לכיוון ה1000+ הייתי מאמינה לו.
&nbsp
בכי מכוער של סיירוס היה נפלא ואהבתי את השינוי בעמדה לגבי נשק. תמיד מצחיק אותי שאני רואה סדרה על ממשל רפובליקני כשאני כ"כ דמוקרטית ומילי מדברת על נשק? קורע מצחוק, זו דעה של אנשים אמיתיים, להשוות אקדח לבירה, אה?

o0Invisible0o

New member
315
I'm running out of episodes!

כל כולי אוהבת את הסיפור של מלי. הכל ברור עכשיו.
מלי לא יכולה להביא את עצמה לספר לפיץ' שאבא שלו אנס אותה. בהתחלה, כי היא חשה אשמה, כי היא מנסה לשכוח את זה, היא מנסה להתעלם וסביר להניח כי היא יודעת כמה הם שונאים אחד את השני וכמה צריך אותו לקמפיין של בעלה.
אח"כ- מאוחר מדי, פיץ' נהיה אגרסיבי מדי ולא מוכן להקשיב. אני כ"כ שונאת שהוא מאשים אותה, שהוא מצדיק את הבגידה שלו בה.
&nbsp
אני לא מאמינה שהאק וקווין זה דבר שאשכרה קורה!! זה כ"כ מוזר אבל אני שמחה רק בגלל שיש סיכוי ככה שקווין תחזור לגלדיאטורים!
&nbsp
אחח האריסון, הטיפשות. אל דאגה, ג'ייק got you covered!

&nbsp
ודבר אחרון- בא לי להקיא כבר כל פעם שאני שומעת את המילה B613. בחיי שזה אליאס all over again.

o0Invisible0o

New member
סוף עונה 3! שרשורפלצת!

בטיפשותי ספיילרתי לעצמי היום את המוות של בן הנשיא.

קראתי ראיון עם שונדה ריימס והייתה פסקה שהתחילה עם "העונה הרביעית של סקנדל שממשיכה אחרי מותו של ..." בלהבלה.
אבל זה לא היה נורא כי לא היה לי שום הקשר. לא חשבתי בכלל בכיוון של אבא של ליב, למרות שזה לא היה הגיוני שזו תהיה אמא שלה, כי היא באמת חיפשה לרצוח את הנשיא...זה לא הסתדר.
&nbsp
כשליב מגלה על האונס של מלי..
נורא. וכשהיא מספרת לפיץ' והוא אומר שהיא ממציאה!!!

וכשהוא בא למלי והיא כזה "אוליביה פופ סיפרה לך? האישה הזאת לא יכולה לעשות שום דבר כמו שצריך"
הרגה אותי.
מלי היא קסם. אני כ"כ אוהבת אותה!

אבל כמובן שהוא יזכה בנשיאות שוב, כמובן שהוא ישאר לצד מלי וכמובן שהוא וליב לא יהיו ביחד.
&nbsp
אבל סוף רגוע. אשליה, כי ברור שליב תחזור, אבל זה נחמד שהיה שקט והיא טסה לה אל השקיעה עם ג'ייק, ממש אוטופיה לרגע.
&nbsp
אה כן, נו ברצינות האריסון גם B613 עכשיו? לא נמאס לו לגנוב את העובדים של הבת שלו? איזה אבא נודניק, בחיי.
&nbsp
קווין והאק מצחיקים אותי. כאילו, אני לא יודעת מה יקרה, לא חושבת שהמשפחה שלו תקבל אותו חזרה, במיוחד לא בלי תשובות ועם כל הבעיות..וזה לא שהעבודה הנוכחית שלו היא הכי נוחה, אבל לשנייה וחצי שהם באמת היו ביחד וחרמנים ברמות? היה קורע מצחוק..

ואהבתי שצ'ארלי קורא לה רובין, זה השם שלה במסגרת B613?
&nbsp
אה וזה לא היה הגיוני בכלל שטום חשף את עצמו בפני האריסון, טום אמור להיות סוד שמור של B613 כי הוא האיש מבפנים, הוא הסוכן של הנשיא שמרגל החוצה! למה שהוא יחשף בפני האריסון? לא מבינה.
&nbsp
הבור הנורא הזה, לא מאמינה שאבא של ליב ממשיך להשתמש בו.
&nbsp
מה עוד? מה עוד? סיירוס מתוודה בפני ליב שהוא רצה לפוצץ את הכנסייה היה ממש מצחיק גם כן, הרמות של הטירוף!
&nbsp
טוב לא זוכרת, הולכת להתחיל עונה 4 (יש לי רק 3 פרקים! עוד כמה שעות ישודר 4 בארה"ב..!
)
&nbsp
&nbsp

Rachel47

New member
פלאש והחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

אז ראיתי את זה לפי סדר השידור
כלומר פלאש קודם ואז החץ
וידעתי שאוליבר מופיע בפלאש (שיערתי שזה יהיה בפרק הזה)
אז קצת עצבן אותי שכשראיתי החץ בסוף הייתה את השיחה עם בארי..
למרות שאני מבינה את זה
החץ היא הסדרה המוכרת ופלאש היא סדרת הבת
עדיין..מעצבן נורא..
&nbsp
אז לפי הסדר
פלשא היה ממש נחמד
ונהניתי
היו הרבה דברים צפויים
בעיקר זה שלבחור על כסא גלגלים בטח יש סוג מסויים של כוח...לא ציפיתי כמובן שהוא יהיה ה"רע" שהרג את האמא..אז זה כן הפתיע אותי וסקרן אותי..תומר אומר שזה מסתדר עם הקומיקס איכשהו..וול..
מאוד התעצבנתי שהם סיפרו את הסיפור עם איריס הזאתי..זה היה נראה שהוא תמיד היה מאוהב בה בטירוף אבל בהופעה שלו בחץ זה היה נראה כאילו מתפתח משהו עם פליסיטי וממש הפכו את זה למכשול רציני בינה לבין אוליבר והיא הלכה לבקר אותי בבי"ח ופתאום עכשיו מתעלמים מזה לחלוטין כאילו זה לא קרה וזה מעצבן..
חוץ מזה אני פשוט מסוקרנת

&nbsp
ונעבור לדבר החשוב באמת!
תכלס אופיר עכשיו אני מבינה למה אמרת לי להגיד לך שראיתי
אני רק שניה אוציא את זה
אהעהעהאהעהעההעעעעעעעעעעעאהעאהאהאעהאאאאאאאאאאאעהאעעעעעעעעעעאעהעאהעאאאאאאאאאאאאאאא
:-\

&nbsp
טוב
היה פרק בהחלט קשה
ראיתי טריילרים לעונה הזו אבל די מזמן אז חלק מהפרטים שכחתי
אבל זה ש99% מהפרק היה ממש מוכוון אוליסיטי...ואו..זה הפתיע אותי
הקטע שהם מצחקקים על זה שהיא הביאה לו צמח היה מושלם!! פשוט! צייצתי מאושר (אני מצייצת ועושה קולות..הכל מאוד מוזר ואדורבל..אבל מוזר)
ואז כשדיגל אמר לו "תקשיב נשמה נו אתה אוהב אותה"
ואו..זה היה ישר לבטן

אהבתי את זה ואהבתי את התגובה של אוליבר אבל תכלס זה היה הרגע שהכל החל להתדרדר
ידעתי שנקבל אוליסיטי
אבל הייתה לי הרגשה מאוד מאוד רעה
קודם כל שזה יהיה קצת מידי (צדקתי)
ודבר שני הייתי משוכנעת שהיא עומדת למות עוד העונה
ככל שהפרק התקדם זה היה רק יותר ויותר מושלם ואז הוא הזמין אותה לדייט (הזמנה מושלמת זו הייתה סצינה כל כך יפה
)
ואז הקטע שהוא מתלבש לדייט בדרך...קיצר ככל שהתקרבנו לרגע שהוא רואה אותה יושבת מהממת במסעדה (
אם אי פעם תהיתם איך הורגים פאנדום?!) הבנתי שיש מצב שהיא תמות עוד הפרק (סירייסלי הייתי בלחץ כולי מתוחה אני נשבעת)
ואז ירו את הטיל..כמעט התעלפתי

תכלס זה קרה נורא מהר אז הבנתי שהם לא עומדים להרוג אותה אלא רק את הרעיון של אוליסיטי
ואז זה כאב לי הרבה יותר
באמת
מהרגע הזה הפרק עשה פניית פרסה חדה וזה כבר נהיה כואב לראות
הקטע שהוא מעיף את דיגל...היא בכתה שם...אשכרה ישבה ובכתה..זה הרג אותי

&nbsp
ואז הסצינה בבית חולים שהם מדברים
התפללתי שכן יהיה איזה רגע אוליסיטי שמגיע לנו כל כך אבל בשניה שהוא נישק אותה ידעתי שזה לא עומד להפוך את הפרידה הזו לפחות כואבת...אם כבר..זה החמיר
מאוד הבנתי והסכמתי איתה כשהיא אמרה "תפסיק לשחק ב"אולי"" וממש אמרתי "צודקת!!"
אבל אוף
איזו סיבה טיפשית
עכשיו היא יצאה פגועה מכל העניין הזה וזה עוד יותר משגע אותי
היא פשוט יצאה לו מתוך הידיים והלכה

&nbsp
ואנחנו נדבר על התחת החדש שהגיע!!
גאד ראיתי אותו והתפוצץ לי הווריד במצח!
אני שונאאתתתתתתתתתתתתתת את השחקן הזה!!
והוא הגיע באותה צורה לצ'אק ופשוט הרס את הסדרה
הוא כל כך עומד לעשות את אותו דבר כאן
אני שונאת אותו
הלוואי והוא ימות
אחרי שהוא הגיע חשבתי שהוא אשכרה בא על אותו תקן..לצאת עם פליסיטי במקום אולי
אחרי מה שהוא עשה היא מאוד כועסת עליו אבל אותי זה לא שכנע
יש לי הרגשה שהיא מתישהו תהיה איתו ואני כבר עכשיו זועמת על זה..
שילך!!! פליז!! אני לא יכולה לראות את הפרצוף שלו...
אני גם מסרבת ללמוד את השם שלו כאן...אני אמשיך להתייחס אליו כ"שו" (מצ'אק)
&nbsp
אז לוראל עדיין לא עניינה אותי בפרק
ואז אחותה הגיעה והרי גם אותה אני לא סובלת אז סוג של צווחתי ברוגז כשהיא הופיעה (חשבתי שאולי היא ואולי יחזרו...אווח לא בא לי)
אבל אז היא מתה
ועכשיו אני מרגישה רע ששנאתי אותה
זה היה מעט עצוב בכל זאת..
&nbsp
אבל
&nbsp
אוליסיטי

למעלה