סדרות סופ"ש!

o0Invisible0o

New member
טעיתי.

יותר טוב!
שמחה לטעות!
רייצ', למה 15 היה מיוחד?!?

Rachel47

New member
15

היה הפרק שבו הייתי עייפה מידי מעלילת דיפייאנס שהייתה קשה ממש ומבולבלת מידי מעלילת ג'ק (שהוא דמות שאני לא סובלת אפילו שהשחקן מהמם וכיף ששונדה מתה עליו) והרגשתי שבכל הפרקים מסביבו (נניח 13 עד 15) כל הסדרה סוג של השתנתה לגמרי..הרגישה לי סדרה ממש שונה
עכשיו זה השתפר כבר..
אבל פרק 15 משום מה היה לי מאוד קשה..לא ידועת אם להגיד גיים צ'יינג'ר למרות שלדעתי ג'ק שינה מאוד את העלילה והסדרה והאינטראקציות..

o0Invisible0o

New member
כותבת הערה לעצמי.

218 היה קרוב לשלמות תסריטאית, במיוחד העשר דקות הראשונות.
זהו. אני אחזור לקרוא את התסריט של הפרק הזה.
מדהים.
&nbsp
כמו כן, אני שמחה שהם הצליחו להטעות אותי כל הזמן הזה, אלה חדשות ממש טובות!

Rachel47

New member
תזכירי לי בדיוק

מה היה ב18? כי אני זוכרת שגם אני אהבתי אותו

o0Invisible0o

New member
חחח למה נראה לך שאני זוכרת?

אני רק זוכרת שהיה משחק מעולה עם הצפיות וגם התאמה מושלמת של ניגוד בין התמונה לסאונד, זה היה מדהים.
&nbsp

o0Invisible0o

New member
219....

טוב. לא פרק טוב כמו הקודם אבל לא רע.
לא סבלתי יותר מדי מהפלאשבקים (כי האק!!
) אבל אני לא אוהבת פרקים שלמים של פלאשבקים בסדרה הזו, זה לא עובד לי..
&nbsp
האם האריסון מתחיל להבין את העניין של אוליביה עם הנשיא?
מיהו אלבטרס? אני סקרנית! אין לי מושג!
כ"כ שמחה שג'ייק לא רע אבל מה זה עוזר לי עם הרומן המתסכל והבלתי נגמר בין הנשיא לאוליביה?
מה מלי עושה עכשיו כשהיא עוזבת אותו? היא תכפיש את שמו אבל בסופו של דבר הוא יהיה עם אוליביה וארה"ב תסלח לו. מלי לא מכירה את אוליביה? אני מקווה שכל זה לא יקרה, בטח אחרי שסיירוס יוכיח לפיץ' שיש רומן בין ג'ייק לליב ובגדול ומחוץ לעולם הסדרה אני שמחה בשביל מלי, אישה שלא מוכנה לקבל את בעלה הבוגדני יותר...אבל זה מרגיש לי כמו החלטה טפשית וחפוזה מדי.
&nbsp
אגב, חשבתי על זה בפרק המסתכל נורא הזה והשיחה ביניהם בבית חולים- ממש עצוב לי על כל בני ובנות הנוער שרואים את הסדרה הזו וחושבים שזו מערכת יחסים טובה, שזו אהבה אמיתית, שככה זה צריך להיות- הרסני, מתיש, נורא. אומנם אוון וכריסטינה באנטומיה היו לא רחוקים מזה, אבל הם היו מערכת יחסים אחת ויחידה, פה היא המרכזית, השלטת, לב הסדרה..והיא הדבר הכי הרסני שראיתי בטלוויזיה מאז לוגן/ורוניקה ו-באפי/ספייק. זה מתסכל אותי!!! זה לא טוב. זו לא אהבה לשאוף אליה. לא.
&nbsp
הסוף עם האק וליב היה מופתי, דמעות בעיניים. כתיבה מדהימה, משחק מצוין, כל הפרסים לשניהם!
&nbsp
כבר אמרתי שאני ממש אוהבת את סקוט פולי???

אה והפרק עם ליסה אדלשטיין?? יואו איזה כיף זה היה.
אחחח הסדרה הזו. מכה.
&nbsp

Rachel47

New member
האאאאאאאאאאאאק

אני כל כך אוהבת את הדמות שלו!! גם אני ממש אהבתי לראות פלאשבקים שלו...מסכן שלי

והסוף

די והסצינה ברכבת

&nbsp
יואו גם אני לא יודעת מי זה אלבטרוס אלוהים אדירים!
גם אותי שימח שג'ק לא רע אבל הוא עדיין מפריע לי בפריים כשכל מה שאני רוצה זה פיץ' ואוליביה לנצח...
&nbsp
נדבר קצת על פרק 20 המושלם?
הסצינה שלהם בסוף בבית שלה?
יהיה כל כך עצוב כשהוא יגלה על ג'ק

אהה הפרק עם ליסה אדלשטיין היה מצויין!!!
גם הפרק על המושל שירה בשיפוצ'ניק ששוכב עם אשתו! פרק מדהים ומצמרר ממש!!!
&nbsp
קיצר...אני בפרק 20...ממש כל הכבוד שהגעתי כבר לעונה שלישית
לא יודעת להגיד לך מתי אדביק אותך

&nbsp
מה שאת אומרת על האהבה ההורסת (תרתי משמע)של ליב ופיץ' הוא מה זה נכון
כשהוא מדבר אליה ממש יפה ואומר דברים מדהימים ומרטיטים אני מאוד אוהבת אותם ואפילו יכולה להזדהות עם האהבה הזו
אבל רוב הזמן באמת ששניהם מסכנים מכל הסיפור הזה
וזה בהחלט לא דבר לשאוף אליו
אני בדרך כלל מאוד אוהבת לראות סיפורי אהבה ולחשוב כמה החיים בסדרות כה מסעירים ומדהימים
אבל אין לי את זה כאן..אני בשום אופן לא הייתי מוכנה להיות בגוף של אוליביה במהלך כל העניין הזה..סבל טהור..
מצד שני..גם אהבה הרסנית קיימת בעולם
אז אולי לא לשאוף אבל גם אי אפשר שכל זוג טלווזיוני יהיה מושי מושלם..

o0Invisible0o

New member
אני אסביר את עצמי.

קודם כל, לגבי הפרק- לא אהבתי את הסוף בתחנת רכבת עם השעה, כאילו חמוד וזה אבל קצת חפר לי שכל הפרק המספרים שהוא אמר היו השעות בשביל הסצינה הקיטשית בטירוף הזה. את כל השאר אהבתי.
&nbsp
אני יודעת מי זה אלבטרוס, אני לא מרוצה..אבל נחפור על זה כשתגיעי.
&nbsp
אני לא זוכרת מה היה בפרק 20 ספציפית אבל אני זוכרת בכללי שבכמה פרקי סוף העונה הזו הם היו הכי רומנטיים שראיתי אותם עד עכשיו אבל על מה את מדברת? אני שונאת את פיץ'! הוא חרא, זבל, מניאק. סורי. הוא כופה את עצמו על אוליביה ומשתמש בכוח שלו כנשיא ובכוח שיש לו עליה כל הזמן, מבטיח הבטחות ולא מקיים ופוגע בה ובאשתו שוב ושוב.
לא אכפת לי פוליטיקה, הוא נשוי לאשתו שיהיה איתה, הוא עוזב אותה? אחרי שהוא מתגרש ממנה שיהיה עם אוליביה. כרגע הוא הורס לשתיהן את החיים.
חכי, תגיעי לגילוי על ג'ייק ונדבר על זה כי...הוא לא נותן לאוליביה לקיים מערכות יחסים! זוכרת את ההוא שרצה להתחתן איתה? פיץ' היה קנאי וזרק עליה אשמה כל הזמן. היא לא יכולה להיות איתו, למה שהיא לא תהיה עם מישהו אחר? הוא לא מאפשר לה לעבור הלאה כי הוא תקוע! זה נורא! זו לא אשמתה שהוא תקוע..זה כ"כ מתסכל אותי.
וזה מה שמעצבן אותי במערכת יחסים שלהם והייצוג שלה. יש שני נרטיביים מרכזיים של זוגיות שמגיעה אל המסך- הקולנועית שבה יש מלא קשיים, בעיות, שנאה הדדית עד שמתגלה האמת והם חיים באושר ועושה והנרטיב הטלוויזיוני שהוא גם הרבה פעמים של הפכים או בעלי קונפליקט שמונע מהם להיות ביחד אבל..בגלל שהטלוויזיה נמשכת לנצח וצריך לשמר את הסיפור זה מגיע למצבים הרסניים בצורה מחרידה. ע"ע לוגן וורוניקה, באפי וספייק, אפילו דיאן וסאם (צ'ירס)...מי עוד? יש עוד מלא פשוט לא עולה לי עכשיו.
הנרטיב הרומנטי בטלוויזיה זה יותר בות' וברנן, רוס ורייצ'ל/מוניקה צ'נדלר...דרק ומר'.
ברור שיש גם מערכות יחסים הרסניות אבל יש את הסצינה שליב דוחה את ההצעת נישואים של מה שמו והיא אומרת לו שהיא בוחרת בכאב, בסבל, בבלתי אפשרי, כי זו אהבה אמיתית! וזה כל מה שהסדרה הזו משדרת. כאילו, דרק ומר' היו להם קשיים, בהתחלה היה קונפליקט בלתי אפשרי והנישואים שלהם הם ממש לא מושלמים אבל הם דימוי ריאלי, הם זוג שיכול לעבוד במציאות..ליב ופיץ' הם הרס, חורבן. הם לא יהיו יום אחד נישואים באושר ועושר עם מליון ילדים ובית גדול בכפר, זה פשוט לא יקרה, אבל למכור את זה כאהבה ששווה יותר ממערכת יחסים יציבה, עם קשיים ומכשולים אבל בגבול הנורמלי, זה מה שמפריע לי.
הדגש על תשוקה מינית במקום על תקשורת טובה, על קנאות ושקרים במקום ריב, סכסוך, שיחה..לא יכולה עם זה.
הייתי יכולה אם זה לא היה כל מה שהסדרה משדרת אבל גם סיירוס וג'יימס, גם מילי ופיץ', ממש אוליביה ופיץ' ו...טוב תמשיכי לראות אבל זה רק הולך ומחמיר עם עוד מערכות יחסים.
גם אבי ורוזן בתכלס זה לא...יכול לעבוד ובעיקר מוביל להרס הדדי.
לא יודעת מה יש לסדרה הזו. :|
&nbsp
הפרק עם המושל והשיפוצ'ניק היה לי קשה, היו פרקים שיותר אהבתי מהאישה שסתם צעקה אונס אבל כן, זה היה סיפור מוצלח.
&nbsp
ואני ממש אוהבת את מילי...ברור שאת אמורה להזדהות יותר עם ליב אבל זו לא תחרות מבחינתי. אני אוהבת במילי דברים שונים לגמרי, אני מרחמת עליה..היא גרסת שנות האלפיים של בטי דרייפר ממד מן.
היא חכמה, משכילה, עירנית, ערמומית ואוהבת. היא אוהבת את בעלה, היא רוצה בטובתו והיא לא מצליחה להבין למה היא לא טובתו ולמה היא לא מספיקה לו.
וגם כשהיא לא מספיקה לו, היא מנסה להתגמש, היא נתנה לו לבגוד בידיעה מלאה שהוא עושה את זה רק בשביל שהוא יוכל להגשים את החלום הזה בשביל שניהם ולהיות נשיא והיא תסתפק בלהיות The First Lady. בתכלס? נראה לי שהיא יותר מתאימה לנשיאות ממנו ואני ממש ממש בטוחה שלהיות אשתו של הנשיא הרס לה את הקריירה, גם אם הם יתגרשו היא לא תוכל להיות שומדבר יותר מגרושתו והיא תקועה, בדיוק כמוהו רק שהיא לא בוגדת, לא זזה מילימטר וכל מה שהיא עושה זה לאהוב אותו (ולשקר ולרמות אותו בשביל לשמור על הנשיאות אבל זה לא שונה ממה שסיירוס עושה ותכלס, במידה רבה גם לא שונה ממה שליב עושה).
&nbsp
בקיצור, אני שונאת את פיץ' ובתור הגבר והנשיא יש לו את כל הכוח. הוא יכול להניח לליב, הוא יכול לשחרר אותה, או שהוא יכול לשחרר את מילי אבל המצב הזה של שתיהן נורא לכולם. שונאת את זה.
[וחכי אחרי הדברים שתראי בעונה השלישית בכלל..
רציתי לבכות!!]
&nbsp
ג'ייק מושלם. אני Team Jake תמיד ולנצח. הוא פנוי, הוא מעוניין בה, זה הכל.
&nbsp
ואל תרגישי רע אז זה שעקפתי אותך, אני ממש מובטלת.

Rachel47

New member
אוקיי רגע רגע

ליב ופיץ' זה סיפור ארוך ומייגע ובלי ספק לא הזוג הטלוויזיוני הכי כיף בעולם
אני חושבת שאחד הדברים שהפריעו לי אז בפרק 15 זה שפיץ' מאוד השתנה (אחרי שהוא נפגע מאוליביה) ואז הוא באמת התחיל להיות אגרסיבי בצורה לא כל כך סקסית
עד אז הוא היה מאוהב מיוסר שפוגע בכולם..אחרי עניין דיפיינס הוא נהיה מעצבן ועצבני וצורח על אוליביה
יש את הפרק שג'ק עוקב אחרי (זה 20 האמת) ואז היא מגיעה למשרד שלו ודופקת לו שם נאום צרחני וזה כמובן אחרי שהוא פשוט "מזמן" אותה וצורח עליה ואני כן אוהבת שהיא מגיבה באותם עצבים שהוא מדבר
היא לא כנועה
היא לא כל אחת
היא אוליביה פופ
ואפחד לא ידבר אליה ככה..גם לא אדון הנשיא
אז אני מסכימה שהוא סופר אגרסיבי כמעט על גבול המכה..אבל היא כל כך חזקה מול זה..שזה מגמד את זה טיפונת...הוא עדיין תחת..אבל הוא האהבה שלה..מה אני אעשה?!
&nbsp
בקשר למערכות היחסים שלה
את אדיסון הזה לא סבלתי אז שילך
אצל ג'ק..אני מניחה שאם לא הייתי רוצה הפי אנדינד ושאוליביה לא תבכה יותר בחיים הייתי לגמרי בעדו כי הוא פאקינג חתיך ומאוד פנוי ומאוד מעוניין...לכאורה מושלם
אבל היא לא אוהבת אותו כמו שהיא אוהבת את פיץ'..מה אני יכולה לעשות? אני תומכת כרגע בזה שהיא מאוהבת בו
זה שהוא תוקע אותה זה המון בגלל שהיא נותנת לו לעשות את זה
כן הוא אגרסיבי
אבל אם היא רוצה להיות עם ג'ק שתהיה איתו..(אני אגב משוכנעת שהתגובה שלו לעניין תהיה נוראית)
שוב..אני מסכימה שהוא תחת..אבל הוא התחת שלה (הופלסלי רומנטיקנית שכמותי)
זה שהוא הורס לכולם את החיים זה מאוד נכון

&nbsp
מילי היא לא דמות שאני לא אוהבת
אני מבינה בה המון דברים ואני חושבת שהיא דווקא ייצוג נשי שכן כיף לי לראות
בכלל כל הנשים בסדרה הזו מאוד חכמות ומאוד דומיננטיות וחזקות..זה כיף לי
ומילי בעיקר מסכנה זה נכון

&nbsp
אני כבר מחכה לראות את הזוועות שאת מדברת עליהן

בדוק אני אבכה

o0Invisible0o

New member
בלי ספוילרים- שברו אותי.

קצת מתחילה למצות את הסדרה! אני ממש באמצע העונה השלישית וזה מתחיל להיות כל הדברים שלא אהבתי באליאס ובנקמה (כן, שתיהן ביחד) אז לא יודעת מה להגיד לך.

&nbsp
הרגת אותי עם "אני מסכימה שהוא תחת..אבל הוא התחת שלה (הופלסלי רומנטיקנית שכמותי)"

וזה שהיא חזקה מולו לא מצדיק את האגרסיביות שלו, אבל אני מבינה מה את אומרת. זה עוזר להרגיש שזה בסדר כי היא יכולה להתמודד איתו ולא צריך "לדאוג" לה.
&nbsp
מסכימה על מילי ועל הנשים בסדרה בכלל...

&nbsp
אגב, מה את חושבת על המשחק של קארי וושינגטון? אני חושבת שהיא אחלה אבל פתאום היום קראתי (כבר פחות מפחדת מספוילרים כי התקדמתי בעלילה..) שמלא אנשים חושבים שהיא גרועה.

הייתה שם נקודה טובה שאמרו בפרק הראשון שליב לא בוכה אף פעם ובפועל היא בוכה כמעט בכל פרק (זה קרה גם בבונז! אוף!) אבל חוצמזה, ממש לא חשבתי שהיא שחקנית גרועה..
אני חושבת שהיא מגלמת את אוליביה כמו שהיא אמורה להיות!
מה דעתך?

Rachel47

New member
אני מסכימה עם שני הדברים

אני חושבת שהיא משחקת את אוליביה בדיוק כמו שהיא צריכה להיות
עם זאת אני ממש לא אוהבת את המשחק שלה

משהו בה שאני לא יכולה להסביר לא מסתדר לי
יש מלא סצינות שאני פשוט לא מאמינה להן
אני מאוד מאוד נטפלת לאמינות של שחקן
אם היית רואה וואנס הייתי נותנת לך דוגמאות על לאנה שמשחקת את רג'ינה שיש סצינות שאני בוהה במסך וזה מדהים אותי שכל תו בפנים שלה משחק בדיוק את מה שהיא הייתה צריכה להעביר (ויש לה סצינות מאוד מאוד רגישות וסצינות שבהן היא לא אומרת כלום ומעבירה טון וחצי של תוכן)..בצורה די נדירה...גם היא אמרה בראיון שהיא למדה הרבה על עניין של קול ואינטונציות והיא משחקת גם עם זה שזה מאוד עוזר ומאוד מדהים ולא משהו שראיתי בהרבה מקומות
אז..כן..יש לי בעיה עם קארי וושינגטון..מצד שני אני לא יכולה לחשוב על אף שחקנית אחרת שתשחק את אוליביה
העניין הוא שאוליביה עצמה היא בחורה די אקסצנטרית ולא באמת קיימת במציאות ודי לא אמינה...אז זה מסתדר

&nbsp
ולגבי ה"הוא התחת שלה"
יש דברים שאני באמת לא יכולה לסלוח עליהם..שזה מכות ואלימות מכל סוג
עכשיו..הוא די "אלים"
אבל הוא עוד לא עבר את הגבול
ואז כל שאר הדברים נופלים בקטגורית "דברים שאת מתמודדת איתם במערכת יחסים"
אני לא מושלמת
הבויפרינד לא מושלם
זה חלק מאיתנו
אז גם כאן, אפחד מהם לא מושלם אבל הם האהבה אחד של השני
אז הוא קנאי...אני מכירה אנשים בריל לייף שהם קנאים בצורה כזאת ואפילו יותר
כמובן שהכל כאן מוקצן
אז..תחת..אבל שלה..
&nbsp
וזה לא שאני מרגישה מאוד בסדר עם איך שהוא מתנהג, אני לגמרי מבינה מה את אומרת..אבל היא בהחלט לא בחורה מסכנה שצריכה שידאגו לה..הל טו דה נואו
היית צריכה לראות כשראיתי את פרק 20 עם הריב הגדול כל פעם שהיא הכניסה לו ממש הרעתי והשתוללתי ומחאתי כפיים..אז אולי אני קצת מעלימה עין מההתנהגות הנוראית שלו כי אני עסוקה בלהתלהב מהבחורה הכל כך לא פראיירית שצועקת עכשיו על נשיא ארצות הברית באמצע החדר הסגלגל..יש מצב..

o0Invisible0o

New member

ממש אהבתי את הריב הגדול של פרק 20, אבל הוא הגיע מבחינתי עונה מאוחר מדי. כל עונה ראשונה הייתי ממש מתוסכלת ממנה ומאז 20 היא השתפרה אבל היא לא יוצאת עליו מספיק לטעמי.

o0Invisible0o

New member
סוף עונה 2

זה לא הגיוני. אני שונאת שדברים הם לא באמת הגיוניים.
התחושה היא שאם אני אצפה מחדש עכשיו הרבה דברים לא יסתדרו. כמו למשל, ג'ייק...אבל הכי הרבה- אבא של אוליביה.
למרות שאולי ג'ייק כן יסתדר? הוא צפה בה וזה גם מה שהאק היה עושה? בכל מקרה, הוא שיקר כשהוא אמר שזו הייתה העבודה שלו לשכב איתה, נכון? זו לא הייתה טעות מצידו? הוא לא הסתיר את זה מאבא של אוליביה מלא זמן ורק בסוף סיפר לו? אני מבולבלת.
&nbsp
רגע, אבא של אוליביה אחראי על המחלקה הזו B16? בגלל זה האק בסדר? אבל לאוליביה אין מושג מה אבא שלה עושה, נכון?
מעניין עכשיו מי הדליף את שמה של אוליביה. מילי ללא ידיעתו של פיץ'? כי אני לא חושבת שפיץ' היה עושה את זה, גם אם זה היה כדי לשקם את הנישואים שלו..not his style.
&nbsp
כואב לי על קווין שהפכה לרוצחת שכירה.
אני מקווה שהאק יידע את אוליביה [חחח איך?] בזמן.
&nbsp
כל כולי תקווה שג'ייק יצא, יהיה בסדר ויהיה במערכת יחסים עם אוליביה. כי מותר לחלום!
&nbsp
שמחה בשביל דיוויד רוזן. סופסוף!! טיפה של צדק בים של טירוף.
&nbsp
הסצינה שסיירוס הורס את כרטיס הזכרון הייתה כ"כ כ"כ מצחיקה. ואוו.
&nbsp
הסדרה הזו ממכרתתתתתתת!!
&nbsp

Rachel47

New member
שני פרקים פשוט מצויינים

והקליף האנגר כזה מוגזם שאני לא זוכרת מהם כלום!!!
&nbsp
טוב קודם כל סופר שמחה על דייוויד רוזן רק חבל לי שזה באמת באמת אומר שהוא ואבי לא יהיו אפפעם ביחד
(כשהוא היה חלק מה"טים" של אוליביה עוד הרגשתי שיש סיכוי)
&nbsp
דברים שאהבתי
וול..את כל הסצינות הבאמת יפות של פיץ' ואוליביה שהיו פשוט מושלמים וידעתי שזה טו גוד טו בי טרו..אבל גם לי מותר לחלום
&nbsp
בפרק האחרון דווקא התחלתי לחבב את הרעיון של ג'ייק רק בגלל איך שהוא דיבר איתה בטלפון ואז הציל אותה (האם הוא באמת הציל אותה? האם אבא שלה באמת שלח את הבחורה להרוג אותה? מה?) ואז במשרד שהוא שיקר לה שזו הייתה המשימה שלו
לא שיקר שיקר..כי המשימה הייתה להתקרב אליה ואפילו להכנס למערכת יחסים העיקר להרחיק אותה מפיץ'
אבל שיקר בקטע שלא אכפת לו...זה התחיל כמשימה אך כמו תמיד כשמדובר בסדרה ואלו שני אנשים מאוד מושכים (על אוליביה אפשר להתווכח..אבל יש בה קסם כלשהו אני מניחה) זה הפך להיות סופר אמיתי
קיצר עצוב לי עליו ועל הכלוב הזה ואם הוא ואוליביה יהיו יחד באמת אני חושבת שזה כבר לא יפריע לי כל כך
&nbsp
פיץ' מספר למלי על התוכנית המטורפת שאוליביה הרכיבה...הרגשתי ערבוב של "פחח למה אתה מספר לה את זה היא עוד עלולה להרוס לך?" ובין אומייגאד מלי המסכנה תראו איזה עצובה היא למה אתה צריך להיות כזה תחת (אפילו שהוא אמר המון דברים שהם לטובתה הוא פשוט אמר אותם נורא לא יפה...קצת כמו איך שסיירוס צחק על ג'יימס
)
&nbsp
סיירוס באמבולנס

והתגובה של פיץ' ואוליביה- "סיירוס!!!!"
זה היה מצויין כל כך !!
&nbsp
הקטע שסיירוס מספר לאוליביה על וורנה

וישר רץ לספר לפיץ' על ג'ייק
ואו איזה פאפי פייס היה לשניהם
כמה הם נפגעו
איזה מסכנים הם!!!!!
&nbsp
הסצינה שפיץ' שם את הראש על מלי..לזה אני מתכוונת במשחק עם הבעות פנים!!!!!! היא לא אמרה שומדבר! זו לא הייתה סצינת דיבור!!! אבל היא העבירה כל כך הרבה דברים!!!! בהתחלה היא הייתה ממש עצובה ופגועה ואז הוא שם את הראש והיא נמסה כולה וריחמה עליו וגאאאאאאאאאאאאד!!!! סצינה מצויינת!!!!!!!
&nbsp
כל הסיפור עם אבא שלה פשוט לאאאאאאאא
בדיוק כמו שכל עניין הבילי לא הסתדר והם התעסקו כל הפרק בלשכנע אותנו (כשהוא הודה בכל הרציחות..פחח מי זכר את הסיפורים האלה אין שום סיבה שתזכירו לי אותם אלא רק בגלל שאני לא מאמינה לכל הטוויסט עם בילי) שזה אכן הוא והנה זה נגמר
פחחחח מגוחך!!
אבל העניין עם אבא שלה..הל טו דה נואו
כדאי מאוד שיהיה להם הסבר דאמ וול משכנע!!

o0Invisible0o

New member
301

רק רוצה להביע את הפתעתי לנוכח העובדה שסיירוס לא יודע שאבא של אוליביה הוא אבא של אוליביה!
אפילו אחרי שהם חפרו לכלוך עליה!! מה!!!!
מי כן יודע שהוא אבא שלה, מלבדה? זה הזוי.
&nbsp
והאם יש תקווה לחזרה של ג'ייק? היא שאלה עליו אז אני אופטימית.
&nbsp
[אין לי אפילו טיפ טיפה של כוח להגיב על כל שאר הדברים..]

o0Invisible0o

New member
302

טוב, הנה התשובה! רק אוליביה יודעת מה אבא שלה עושה, לא הנשיא, לא סיירוס, לא אף אחד אחר.
עכשיו גם האק, כמובן. מסכן.
דמעות בעיניים כשהוא חנק אותה.
ג'ייק חזרררררררררררררררררררר!!!! הכל מרתק, חוץ מכל עלילת המוניקה לווינסקי. למה??? שתי נשים כבר שילמו מחיר על הרומן של אוליביה ופיץ'. אוליביה, האישה היחידה שיכולה לשרוד את זה נשארת בצד בזמן שאמנדה מתה וג'נין הורסת לעצמה את החיים. יואו. הכל כדי שהוא יוכל לרוץ שוב לנשיאות? זה כ"כ מרגיש לי לא בפרופורציה.
&nbsp
עדיין בשוק שהנשיא לא יודע מי הוא אבא של אוליביה, הוא אפילו לא מכיר אותו בתור האחראי על B613 כמו שסיירוס מכיר

&nbsp
אה כן וכל הפרק הזה היה לגמרי בתחושת ג'ק וסידני בריסטו, אז זה לא לגמרי תלוש שאני חופרת על הסדרה הזו פה בפורום..

Rachel47

New member
ואו זה כל כך היה אליאסססססס

"אבא!! אתה לא מוכר חלקי מטוסים...אהההה... מנהל מוזיאון?!?!?!?!??!?!?"
ואו!!
פרק סבבה אם כי מאולץ
מראים לנו צד חביב באבא שלה
את הכל הוא עושה לטובתה...לא יודעת..לא קונה את זה
וכל העוינות שמשתנה והוא מכיר לה את עולם היינות והכל כה מתוק ולא קשור לכלום..
&nbsp
כל הסיפור עם האק היה משוגע וכשהוא חנק אותה חשבתי שאני מתה...מה שכן צדקנו והייתה עסקה עם אבא שלה על האק..סו..יאי לנו..
&nbsp
אני מסכימה שכל העניין עם כל האנשים שמשלמים את המחיר במקום ליב ופיץ כבר יצא מכלל שליטה
זה די מטורף
&nbsp
מה שכן ידעתי שג'ייק יחזור זה היה לגיטימי ואני חייבת להגיד לך שעם איך שהפרק הזה התנהל ועם השיחות בין פיץ' לליב אני קצת מרגישה שעכשיו הוא חזר סוג של לתוך זרועותיה למין חלון הזדמנויות שבו כן יש מצב שהם יהיו יחד וזה כן יתאים ואפילו אני אהיה סבבה עם זה..
אבל נחיה ונראה
&nbsp
ועכשיו לישון כי מחר מבחן..

o0Invisible0o

New member
מבחן? לא סיימת ללמוד?

מבחן בעבודה?
&nbsp
איזה כיף לך שידעת שג'ייק יחזור! לי באמת לא היה מושג.

&nbsp
כל עונה 2 לא אהבתי או סמכתי על אבא שלה, למה שאתחיל עכשיו?
מסכימה איתך שזה נראה לא אמין.
&nbsp

Rachel47

New member
עקרונית סיימתי

בפועל נשאר מבחן אחרון שנדחה בגלל המלחמה
אני מקווה שהלך שם בסדר
&nbsp
הייתה לי הרגשה שג'ייק יחזור..לא חשבתי שיניחו לזה
בעיקר בגלל שמשולשי אהבה זה ממש חשוב והמשולש עם ג'ייק ממש לא מיצה את עצמו ויש הרבה מה להוציא ממנו
&nbsp
אני מסכימה שאין שום סיכוי שנחבב את האבא אבל ניסו להגיד פה משהו בכל מקרה..

Rachel47

New member
לי יש כוח לעוד כמה דברים

אז אני לא מופתעת מהעניין של סיירוס ושהוא לא יודע
זה די נראה שאפחד ממש לא יודע
&nbsp
אני כן אגיד שאני מופתעת שהיא עצמה יודעת על אבא שלה ועל מה שהוא עושה
סו..
&nbsp
אני חושבת שלא שמענו את הסוף של ג'ייק ואני חושבת שהוא יחזור ובגדול
&nbsp
הסצינה בבונקר הייתה מעולההההההההההההה
שהם מדברים ככה כל כך פתוח על מה שקרה ובאמת כל אחד מהם פשוט סובל פיזית מהסיטואציה ובכל זאת
"כמה פעמים סבבה מבחינתך ששכבנו?"
גאאאאאאאאאאאד כמה מביך!!
&nbsp
אבל יותר נורא- כשמלי עונה לה ומסבירה מתי זה קרה ואז מספרת על היום של ההכתרה
זה היה מצמרר ועצוווווווווווווב

&nbsp
שאפו על ההפתעה עם זה שפיץ' הדליף את זה
בהתחלה קצת נפגעתי והייתי מאחורי מלי אבל תכלס ההסבר שלו היה מצויין
כל עוד מלי מחזיקה את השם שלה היא אסירה ועכשיו פיץ כפרעליו שיחרר אותה
תכלס, כל הכבוד לבחור...זה היה יכול לעלות לו בנשיאות
&nbsp
הקטע שהמשרד שלה הפיל את זה על הג'נין הזאת שעשע אותי