החץ והפלאש
השבוע באמת שיש לגיטימציה מלאה לדבר על שתיהן כסדרה אחת...
אם כן, אני עצבנית..

החץ היה כזה פיהוק באמת שכמעט התאבדתי באמצע הפרק, לפחות פעמיים
עוד פעם למי אכפת משרה?! די כבר נו
בלהבלה ברור שראס הרג אותה בלהבלה למה בכלל חשבתם שזה מרלין לעזאזל?
מה האנד גיים של תיאה? היא כבר יכולה לפרק את כולם אז מה העניין? מה המשחק של החסרת ישע שחוטפים אותה?
רוי ממשיך להיות עציץ ולא לקבל שורות אלא רק להנהן כשאוליבר יורק עליו הוראות
באמת שזה מצחיק ועצוב באותה מידה

ועוד פרק בלי פליסיטי
אתם רציניים איתי?
האמת שמזל שזה היה ככה כי זה הכריח אותי לראות פלאש (אחרי שהפרק הקודם היה פשוט נוראי..הוא אשכרה אמר "אמא שלי מתה" כתגובה לכל משפט בכל סצינה!!!!)...כאילו...מזל בשביל הסדרה..לא בשבילי

בכל מקרה....הפלאש...
הסצינה שהיא פשוט הופיעה במעבדה שלו
האאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך היא מגיעה ופשוט מאירה את הכל! מושלמת

אז כל הסצינות איתה היו כמובן מעולות לחלוטין!
רוצה סדרה רק עליה!!!

כל שאר הדברים היו די מיותרים...כמו למשל השיחה של הבלונדי והבלש באוטו...ברצינות זו הייתה הסצינה הכי קלישאתית ולא נחוצה בעולם!

ואז אייריס מנסה לדחוף את בארי לתוך הגרון של פליסיטי...זה עצבן אותי...כי סגרנו את הסיפור הזה..ואו כמה סגרנו אותו וקברנו אותו תחת התאהבות באייריס ומצב לעשות את הקייטלין הזאתי..באמת..זה מרחק של שתי בחורות מהאופציה להיות עם פליסיטי ואלוהים היא כל כך לא בליגה שלך (או בסדרה שלך) אז די...
אבל הייתי סבבה עם זה כי הבנתי שאם זה כל כך מדובר ועל פני השטח הרי זה לא באמת יקרה...שזה מעולה מבחינתי כי אני לא אוהבת את הרעיון של שניהם יחד (או היא עם כל אחד אחר חוץ מאוליבר)...למרות שלרגע פחדתי שהם כן ינסו לעשות רומן אינטר-סדרתי וזה גם כאב ראש וגם לאאאאאאאאאא

ואז הגיעה הסצינה האחרונה!
למה?
זה היה נחוץ?
ואז בסצינה עצמה הם אמרו שהם לא יחד כי הם לא אוהבים אחד את השני בכלל
אז...
למה הייתה הנשיקה הזו? למה זה היה חשוב? אי אפשר היה לוותר על הטמטום הזה?
לא מבינה את זה
וכמו שאמרתי לבויפרינד שאמר שזה לא ביג דיל- זה כן ביג דיל
אין סתם נשיקות באף סדרה בטח לא בסדרות כאלה
אני ממש שונאת את זה שהם עשו את זה
אפילו אם זה לא יוביל לכלום (וזה לא כי...2 סדרות שונות) זה פשוט מעצבן וזה לא היה במקום ולא היה לעניין בכלל!!

בנושא אחר
וונטוורת מילר!! איך הוא התדרדר
אבל נחמד שלא הביאו אותו רק לפרק אחד אלא לעלילה מתמשכת
(לא כמו שילד וזינה)

אני ובויפרינד התעצבנו שהוא לא השתמש בעניין הזה שהוא רץ כל כך מהר שהכל מאט מסביבו ופשוט..לקח לו את הפאקינג אקדח הזה מהיד!!!