סקנדל 406
אני מבולבלת, ממש קשה לי עם הפרק לשבוע לזכור דברים.

מה למען השם הדמות של פורשיה די רוסי עושה?!?! מה המטרה שלה? למה היא מחבלת לנשיא את החיים אם היא אמורה לדאוג לרפובליקה? הוא נוקט עמדה דמוקרטית מדי ובזה היא מנסה לחבל? למה דרך המאהב של סיירוס? מה הייתה המטרה שלו לפני שהוא העביר סודות??
ולא הצלחתי להבין אם הוא התחיל להעביר סודות כי כסף או כי הוא מתחיל להקשר לסיירוס או גם וגם. מצא חן בעיניו חשבון הבנק הפרטי שלו? וכן, למה לעזאזל סיירוס נותן לו חשבון בנק? מה נהיה? כי כאילו הוא שוכר אותו כל פעם? עדיין, הגזמה.

אבי והנשיא.
אוף זה היה מעולה אבל החרא הזה חזר לקרוא לה גבי וסיירוס נשאר עם רד..
מעצבנים.
ואוו והסצינה שהוא אומר לליב
So, Abby's kind of a bitch
וליב עונה
Don't say that! The words used to describe women! If she was a man you'd say she was formidable, or bold, or right.
חה. חזרתי לסצינה בשביל לראות את הקסם הזה שוב ולצטט במדויק..

מלי ואשת הנשיא שמת (ביטסי?) היו מעולות, רציתי לבכות מרוב צחוק! וחשבתי שמלי מתכננת לשדך בין ליב ופיץ' שוב (כאילו שצריך..) בשביל להסיח את דעתו ולעשות את שלה אבל..אצלה הסיטואציה הרבה יותר בעייתית כי ליב היא לא "סתם פקידה" והיא מאתגרת אותו וגורמת לו לפעול ולחשוב על עבודתו כנשיא, אז מלי צריכה להשיג את כס הכבוד שלה בדרך אחרת...

רייצ' כל הסצינה של הסיוט חלום בהתחלה חשבתי על מה שדיברנו עליו, כי הכל היה ממש בצורה בוטה סביב סקס עם שניהם..
אגב לא עניתי לך על זה בהודעה אבל הם מנסים להתחרות עם הכבלים בקטע הזה למרות המגבלות המטורפות שיש להם על סצינות סקס והם עושים בקטע הזה עבודה לא רעה בכלל. האם זה נחוץ? לא מבחינתי אבל כנראה שיש קהל שמבחינתו זה כן נחוץ או שיש להם סיבה להאמין שזה כן נחוץ.

מה עוד? אה כן, אני מבולבלת 2. מי אחרי ליב? מי היו האנשים האלה שרצחו את הילדה שבלעה את המפתח? לגמרי שכחתי כבר מה היה הסיפור הזה והוא קצת מתגלגל להיות הסיפור העונתי אז אם בא לך להזכיר לי זה יהיה נפלא!

ואיילת לא זוכרת כלום מס' מליון- אמא שלה נרצחה? למה שכחתי את זה? מתי זה קרה? ויאיי!
עכשיו אפשר רק להרוג גם את אבא שלה ולהפטר מכל הטיפשות הזו?

האק והבן שלו משחקים משחקי מחשב היה חמוד ממש!! אההה!!

העלילה עם המתנקש הייתה מטופשת להפליא.
לא אהבתי בכלל.