טוב ראיתי את הפיילוט של סמאש
היי, זה היה ממש ממש מוצלח!!!
אני ממש מופתעת לטובה! יאיי.
טוב, משהו שלא הבנתי - למה כל הדוגמאות מהסרט היו מ"חמים וטעים"? סרט מונרו היחיד שאני ראיתי, שזה נחמד כי ככה זיהיתי, אבל היא עשתה עוד מלא.
השירים מוסיפים אבל הם לא דומיננטים שזה איזון טוב מבחינתי, כלומר..לא כולם פוצחים פה בשירה, יש הגדרת תפקידים. אהבתי שהם מדברים על הסרט של מונרו ואיך זה אמור לא להצליח, אהבתי גם את הדלפת הסרטון וכל העלילה סביב זה. בקיצור, אהבתי. לגבי המרלין - טרם החלטתי. הבלונדינית תפורה על תפקיד מרלין - הפלוס סייז שלה, ההליכה, כל מה שהיא משדרת צועק מרלין וגם, אנחנו כבר יודעים שהיא רקדנית מעולה וזמרת טובה. קת'רין מקפי [AKA הברונטית] - הליהוק הלא צפוי אבל אממ הקול שלה.
והשבריריות שלה היא משהו שלי הרבה יותר קל להזדהות איתו. העדינות-ביישנות..אבל עד השלב שבו היא לבשה את החולצה המכופתרת של הכוריאוגרף [במאי??] המניאק וייבשה אותו, היא לא קנתה אותי לגמרי..רק אחרי זה הייתי "טוב, היא תותחית" אה ולגבי הבלונדה, אף אחת מכן לא ציינה שגם לה יש סיפור בעייתי, פשוט רק רמזו לנו עליו בשיחת הטלפון הזאת שהייתה לה עם אמא שלה? עלילות דברה מסינג והמשפחה שלה היו מעולות.
והשותף שלה והעוזר שלו.
עצבן אותי שבסוף הראו מלא דברים שהולכים להיות, כן- היה כיף ועשה חשק אבל אממממממ...לא רציתי לדעת כ"כ הרבה. וכן, אני לא מבינה אם הן כל העונה הולכות להתחרות ראש בראש [פחות כיף!!] על התפקיד או שיבחרו מתישהו והשנייה תהיה מחליפה? כאילו..זה לא כיף לי שזה האקשן למרות שהיי!! זה מזכיר לי משהו ממד מן!! אבל אני לא זוכרת באיזה עונה זאת..אז אני אשתוק. [קמפיין מרלין מונרו, מישהי ראתה? שרי בטוח ראתה..אבל היא גם בטח לא קוראת את ההודעה הזאת.
] טוב הודעה מבולגנת, מספיק. היה לי כיף.