סדרות. כי יש פארקס, רוק 30 ואיידול.

LemonLimeLilach

New member
אחרי שאני אסיים את העבודה אני אראה!

וזה בטח יהיה ביום שלישי

Rachel47

New member
סיפור מצחיק

אחרי שלמדתי מלא הרשיתי לעצמי לראות את פרק 512(אחד לפני אחרון) וכתבתי כאן תגובה מלאה ב-
כי היה פרק ממש ממש עצוב
ואז!! החשמל חצי קפץ
למה אני מתכוונת חצי? זו הייתה כאילו קפיצה של הפחת..אבל כל המפסקים בארון חשמל היו למטה והדברים לא עבדו..אבל חלק מהמנורות כן נדלקו..אבל..הם נדלקו...חלש.. קיצר הייתה תקלה של מתח נמוך אז ניתקנו את כל המכשירים ויצאנו מהבית ללמוד במקומות מוארים יותר זה היה ב4 וחצי.. עכשיו אמנם לא סיימתי ללמוד את מה שרציתי לפני אבל לא אכפת לי! אני מתיישבת לראות את הסוף!!

limors2

Well-known member
לטובת אנשים שנטשו (אני), אפשר פירוט של הסוף?

ההודעות שלכן לא מספיק אינפורמטיביות

LemonLimeLilach

New member

אממממ כולם הצילו את היום מהרשע הגדול ומהפצצה הגדולה ועזבו את עסקי הריגול. בקמן אמרה להם שאם הם רוצים לחזור הם יודעים איפה למצוא אותה. קייסי חיבק!! את צ'אק והלך לגרטרוד (איזו אהובה כלשהי שלו), צ'אק ושרה התנשקו והיו ביחד (היה איזה סיפור עם מחיקת זיכרון והכל, אבל במילא לא ראית אז לא משנה), מורגן עובר לגור עם אלכס, סאבוויי נכנסים לבאי מור (
), ג'ף ולסטר שרו take on me וקיבלו חוזה הקלטות בגרמניה (
), אלי ואוסום קיבלו עבודות שוות בעיר כלשהי אחרת (נראה לי שיקגו?) וראינו פעם אחרונה את אמא של צ'אק ואלי... היה אזכורים לאבא, לברייס, קצת פלאשבקים מאיך שהעניינים התקדמו עם הזמן בין צ'אק לשרה (ואיזה שיער מזעזע היה אז לזאק!!!), וזהו!

Rachel47

New member
ממש מזעזע!!!!!

שכחתי איך היה השיער שלו אז אבל עדיין היה לו החיוך הכי יפה בעולם

Rachel47

New member
זה היה

קיטשי אבל לא נוראי כאילו...קרו הרבה דברים שאני יכולה לפרט אבל זה לא יתן הרבה כי לא ראית אותם קורים אז תכלס תדעי שהסוף היה חמוד ומתוק ואיבון בכתה באמת (
) והיה ממש בסדר בעיניי

RenanaD

New member
אתן הורגות אותי עם כל ההודעות האלה

עם כל הלחץ בלימודים אני מקציבה לעצמי פרק ליום, והיום ראיתי רק את 11
אני מה זה רואה את עצמי נשברת ורואה מחר את שני האחרונים ברצף

Rachel47

New member
נאי ראיתי אותם

עם הפקה של כמה שעות והאמת..הייתי מעדיפה לראות אותם צמודים יאללה..זה פינאלה...תני לעצמך לראות את שניהם

LemonLimeLilach

New member

ממש אהבתי את הסוף הלא סגור אבל תכל'ס לגמרי כן!!!
אני מסכימה קצת עם שרי בנוגע לאיך שהם עשו את הקו עלילה הזה.. היה צריך לזה יותר מפרק אחד. כל השברון לב ההיסטרי של צ'אק על איך שרה נעלמה כשהיא בעצם נחטפה לאיזה חצי יום היה מוגזם מדי והיה עובד טוב יותר אם זה היה לפחות פרק שלם שהם לא יודעים איפה היא, וגם זה שהיא התחזתה ורצתה להרוג אותו היה עדיף שנמשך על יותר זמן. אבל סה"כ אהבתי!!!

ראיתי!
לא ראיתי את עונות 4 ו5 אבל פרק אחרון החלטתי לראות בכלזאת חח היה כיף! אבל הייתי מעדיף סוף יותר סגור ושמח מזה!! מזה שהיא לא זוכרת אותו
זה עצוב ג'פסטר היה גדול!

LemonLimeLilach

New member
ביס משדרים את הבית הלבן מהתחלהההה

דפי זאת ההזדמנות שלך להוריד ולראות איתי

dans girl

New member
לילךך!
מעבר לזה שבתקופה האחרונה אני מצליחה לראות במזלללל 3 פרקים של פארקס בשבוע (כן, כן, פארקס, 20 דקות. 3 פרקים. זה מה שאני מצליחה), את בעצמך ניסית לשדל אותי להעלות את האישה הטובה ברשימת הצפייה שלי, והצלחת ממש לא רע, והיא הבאה בתור, ואת רוצה שאני אעבור לסדרה שהסתיימה לפני איזה 5 שנים ויש לה משהו כמו 84 עונות? [אני יודעת שזה 7 עונות. אבל זה 7 עונות מלאות. זה אפילו יותר מבאפי.] אני אגיע אליה. מבטיחה. סביר להניח אפילו לפני הסבב הבא של סדרות רצות כמו "משפחה מודרנית" ו"אורות ליל שישי" שאני שוקלת כעת. אבל תני לי זמןןןןןןןןןןןןןן
.

LemonLimeLilach

New member
חחחחחח זה בגלל שזה משודר עכשיו!!

אחרת בחיים לא הייתי רואה. משדרים גם סופרנוס מהתחלה ואני אנסה לראות גם את זה. אבל האישה הטובה ואז דוסון קריק
אה ואני גם רוצה אורות ליל שישי!!!! תודיעי לי כשאת רואה! ומשפחה מודרנית זה בקטנה כזה...

LemonLimeLilach

New member
רייטינג של גוסיפ גירל בקטע רע

הפרק של שבוע שעבר היה הרייטינג הכי נמוך אי פעם
(0.6) הארט אוף דיקסי 0.5. שידור חוזר של שני גברים וחצי 2.9
אבל סיכוי טוב לעוד עונה של אלקטרז!!!

o0Invisible0o

New member
כן..אני ממש בסדר אם הם יסיימו העונה

ולא יחדשו אותם לעונה נוספת, רק שיסגרו את זה יפה עם דאייר.
החצי נחמה ברייטינג הגרוע הזה הוא שזה בכל סדרות הCW אז הם לא יכולים לבטל את כולן וככה לסדרות עם רייטינג גרוע יש סיכוי לשרוד.

למעלה