סדרות חדש

RenanaD

New member
"שקרניות" - שאלה

לילך

אני זוכרת שמליסה שלחה לספנסר סרטון שלה במחשב חושפת בפניה איזשהו סוד. מה הוא היה? שכחתי כבר לגמרי.

LemonLimeLilach

New member

שהיא זאת שקברה את בתאני כי היא חשבה שספנסר הרגה אותה
&nbsp
(גם אני לא זכרתי ובדקתי
)

RenanaD

New member
מש"ש

אם ככה, זה לא קצת סותר את התיאוריה (שאני מתפללת שתקרה) שבת'אני היא האחות התאומה של אליסון? אחרת מליסה היתה אומרת משהו. אלא אם כן הן לא היו תאומות זהות, ואז אולי היא לא ידעה שהן תאומות? או שכן ידעה אבל לא אמרה כלום?
בכל מקרה, מגוחך שמדברים על בת'אני כ"כ הרבה, אבל עד עכשיו אף אחד לא יודע עליה כלום
אפילו תמונה לא הראו, שזה אקסטרה חשוד.
רגע, ואיפה היא קברה אותה, בחצר האחורית שם?

LemonLimeLilach

New member
מש"ש

החברות של בת'אני היו שם ודיברו עם הבנות אז אין תיאוריה על זה שהיא התאומה
והיא גם לא מעניינת!!! אין צורך להראות לי כלום עליה
מה שכן
מי שמנסה עכשיו להפיל את אליסון...

RenanaD

New member
מש"ש

מה, אם היו מגלים שבת'אני הקבורה היא אחותה התאומה של אליסון? מעניין! אפילו בסטנדרט שלי

יאללה, שתגמר כבר העונה הזאת...

limors2

Well-known member
The 100

באמת שוואו. זו סדרה *כ"כ* טובה. העונה הראשונה סתם חביבה, השנייה פשוט.... וואו

&nbsp
[רשמית התקציר שלה היא על העתיד שבו כדוה"א נהיה בלתי ניתן ליישוב ושארית האנושות עברה אל החלל, עד היום שבו הם שלחו קבוצה של 100 בני נוער קרימינליים בדרגות שונות כדי לראות אם אפשר לחזור ליישב אותו. לא רשמית, זה על קבוצה של נשים שכל אחת יותר BADASS מהשנייה
]
&nbsp
את העונה הראשונה לקח לי כמה חודשים איטיים לראות, את השניה ראיתי ב3 ימים.
וגיליתי שלנטפליקס הקנדי יש קטע מוזר (ונחמד!) שבו יש סדרות מסויימות שהם יעלו גם לפני שהעונה תסתיים

באמת?
זה נראה מזה סתמי.... חשבתי לנסות בשלב מסוים ואני חושב שהפרק הראשון נמצא איפשהו באחת התיקיות. אבל זה נראה משעמם פשוט.
אני מוכן לשקול את זה שוב, אם את אומרת. וגם כי אני קצת נואש.

limors2

Well-known member
באמת!

מסתבר שזו עובדה ידועה לגבי זה שהעונה השנייה טובה בהרבה מהראשונה.
הראשונה לא גרועה, היא אפילו די טובה. אבל השנייה

o0Invisible0o

New member
הצילו!

נשאר לי פרק אחד מעונה שמונה של תיקים באפילה.
לפי החצי הראשון של עונה 8 אני יודעת שכל עונה 9 (מלבד הפרק האחרון? אולי?) תהיה ממש גרועה.

מה עושים?!?!?

לפחות בסוף יש את הסרט השני ועכשיו אני כבר ממש ממש מתרגשת מהריבוט המתוכנן!! והוו! רק בלי סוכנים חדשים בבקשה.
לא אכפת לי כמה כולם התבגרו, אני רוצה רק מאלדר וסקאלי.

o0Invisible0o

New member
תיקים באפילה סוף 8

כאילו. העונה הזו הייתה כזו אוף (Off) שגם התמונה המשפחתית המושלמת מסוף העונה לא מספקת אותי.
אני לא מאמינה שבכל 8 העונות של הסדרה הזאת זה מה שקיבלנו...אני לא מאמינה שמאז שמאלדר חזר ומצא את סקאלי בהריון!!! ממנו!!! (כאילו, לפחות במובן שהם שכבו, כי תרומת הזרע בוודאות לא תפסה ושניהם חושבים שהוא האבא אז..כאילו...בדוק שכבו
) הם היו כאלה מרוחקים. כאילו, היא יותר רבה איתו מכל דבר אחר העונה והוא נהיה מאוד מגונן עליה רק ממש בשניים-שלושה פרקים אחרונים. כל מערכת היחסים ביניהם נהרסה כשהוא עזב את הסדרה..

לא מאמינה שבסוף הוא מוצא אותה בדרך קסם כלשהי, החייזרים מניחים לה לנפשה בדרך קסם כלשהי והיא בעצם אף פעם לא הייתה בסכנה? ואז הוא רומז שהפחד האמיתי של שניהם בעצם היה האהבה ביניהם....פחחחחחחח.....ואז הם מתנשקים וזהו. עונה הבאה הוא לא חוזר בכלל (רק פרק אחרון!). מה. למה.
אוף.
איך הם יסבירו את זה שהוא נוטש את הבן שלו? אחרי שבירור הוא רוצה להיות מעורב..וכבר אין לו אמת לרדוף אחריה מאז שאחותו בעצם מתה (אני עדיין לא מתגברת על כמה מטומטם זה היה, איך שהם סגרו את העלילה הזו..)
&nbsp
וגם הטרגדיה האמיתית של כל העונה הזו היא בכלל שבכל פרק The truth is out there!
שומדבר אחר! כ"כ מאכזב.
&nbsp

o0Invisible0o

New member
902

סקאלי הכריחה את מאלדר לעזוב.
בגלל שזה היה "מסוכן" מדי.
אה, אבל זה לא היה מסוכן כשהיה סמוקי, כשרצחו את deep throat או את השני שעזר להם, או כשניסו לרצוח את סקאלי עם הדבורה או שום דבר. עכשיו כבר אין אף אחד עליהם והיחידים שבאמת בסכנה הם סקאלי ו-וויליאם, אז ברור, סקאלי הכריחה אותו לעזוב, ועוד לא לקחת את הבן שלו! החשוב! מה.
ואני ממש אוהבת את הפתיח החדש ושונאת את זה שאני אוהבת אותווווווווווווו אבל הוא כ"כ יפה.

&nbsp

LemonLimeLilach

New member
האישה הטובה

הירידה ברמה של הסדרה כואבת לי בלב.
הכל משעמם עכשיו.
מן הסתם אני מאשימה את זה על 1. המוות של וויל 2. השטות הזאת שאלישה רצה לstate's attorney...
תחזירו את הסדרה לעצמה!

LemonLimeLilach

New member
סוויצ'ד

זה בניגוד לכל מה שהיה עד עכשיו
אבל הם הוציאו את אמט כזה חרא... ופחדן! לא יודעת למה עשו לו את זה
אבל בתכל'ס בניתוח פשוט של הפרידה שלהם
זה פשוט של ילד פחדן שפוחד לקחת אחריות
לא רוצה שהיא תשב אצלו בבית ותהיה לו אחריות כלפיה וכלפי הקשר
זה בכלל לא קשור לכביכול בגידה/אונס
חבל שלא עשו משהו יותר ארוך בכדי להכין לזה... משהו כזה שטוב לו לבד וכאלה, לא יודעת
קיצר
מאכזב.

למעלה