סדרות חדש

Rachel47

New member
זה נורא נורא מוזר

זה קצת מרגיש כאילו לכותבים לא היה מה לעשות עם כל הסיפור הזה של LA אז הם פשוט כפו את הפרידה הזו על הסדרה..
&nbsp
כל שניה בנאום הדבילי שלו על החוף ממש נענתי את הראש ואמרתי בקול רם "אמממ לא!"
כאילו.."תשבי בבית ותחכי לי"? כן...מה היה התכנון קודם? שהיא תבוא להיות איתך ולעבוד..מה השתנה?
"אני צריך להשקיע בלימודים" כן, זה שחברה שלך שאוהבת אותך ועובדת במשרה מלאה ומפרנסת אותך ומכינה לך אוכל חם כשאתה חוזר מיום צילומים, זה באמת ממש ממש מפריע..אתה צודק...הגיוני גם שפתאום עלית על זה וכל החודשים שתכננתם לעבור לגור יחד זה לא עלה בדעתך...לגיטימי סה"כ... בטח גם אני בעצמי מפריעה לתומר עם כל ה"להיות בבית ולהרוויח כסף ולישון איתו בלילה"..וואו בטח לישון איתי ממש מפריע לו...
&nbsp
הם כתבו את זה כפרידה של ילד פחדן אידיוט ופשוט זבל...דבר שממש לא מתיישב עם הדמות שלו..בכלל..יש לי הרבה מה להגיד על רוב הדמויות אבל אמט רוב הזמן (חוץ מהבגידה ההיא) היה דווקא ממש בסדר..וגם כשהוא לא היה בסדר בצורה הגיונית ומתקבלת על הדעת מטינאייג'ר הוא דווקא היה ממש סבבה בלסדר את הדברים..
ממש ממש לא הגיוני כל הסיפור הזה
&nbsp
לא היה שום קשר לבגידה הגם ככה מטופשת שהייתה שם וזה בטוח לא הסתדר עם שום מילה שאמט אי פעם אמר בסדרה
&nbsp
מה שיותר מוזר זה שהכותבים עצמם קלטו שהם עושים משהו מפגר..אז הם החליטו ללכת הפוך על הפוך ולהגיד את זה במלא הזדמנויות
ביי מטיחה בו על החוף שכל מה שהוא אמר לה אי פעם היה שקר
ואז דפני שואלת את כל הסיבות למה הם נפרדו כי ברור שזה אף אחת מהן... וגם דפני עצמה לא הייתה הסיבה
ואז נתנו לביי להגיד "זה כי הוא ילד תחת"
&nbsp
אני לא מצליחה להבין את ההחלטה התסריטאית הזו
פשוט לא מבינה....

LemonLimeLilach

New member

כל הקטע עם LA גם כן מוזר כאילו מה עכשיו אמט ייצא מהסדרה??? כי הוא דמות די מרכזית וחשובה והכל...

ה-100 s02e05

אמג, איך הגענו למצב שבו פין מבצע טבח עם?
זה ממש עצוב לי.

בלי רמזים להמשך בבקשההה

כן! זה היה ממש כיף.
סיימתי, כמובן

זה היה בדיוק כמו שאמרת, בעונה הראשונה ממש דילגתי לקטעים המעניינים. אבל אז בעונה השניה... זה ניהיה ממש טוב. עדיין פלאשבקים לאבודים, אבל לפחות ממה שנראה אפשר לסמוך עליהם יותר בהקשר של עלילה.
אולי אגיב קצת יותר ספציפית אח"כ. תודה על ההמלצה!

RenanaD

New member
"גלי" 611 - לילך!

ג'סי צץ פתאום בפרק
דה פאק, איזה הזוי זה היה.
הילד הקטן מחקה את מאדי זיגלר מהקליפ של סיה ל-"שנדליר"
עכשיו אני מבינה למה הביאו אותו מלכתחילה...

RenanaD

New member
כן, אבל משום מה כתוב שני פרקים

בטח פרק כפול:
06x12 2009
06x13 Dreams Come True

RenanaD

New member
אגב, הם מכרו פרופס מהסדרה

יש מישהי שאני עוקבת אחריה מאז שעבדה כעורכת וידאו אצל 30, והיום עובדת ב-"גלי" (סיפרתי עליה פעם, אם אתם זוכרים). היא העלתה לאינסטגרם תמונה של חפצים מהסדרה שהיא אהבה וקנתה במכירה הזו. היתה להם גם מסיבת סיום, והיא קיבלה אופניים יפים עם הלוגו של הסדרה.

RenanaD

New member
"שקרניות" - בסוף ראיתי רק הערב

איך קפצתי כשריססו את מייק ביער

נו, מי את חושבת ש-A?! הם כ"כ מתאמצים בפרקים האחרונים להראות שזה הבלונדי החדש שמתחנף לאריה, שזה בטח לא הוא חחחחח אני כ"כ מקווה שזה יהיה מישהו שנגיד "אומייגאד זה גאוני, איך לא חשבנו על זה קודם!". אבל זה בטח לא יקרה

מה שכן, ההתעסקות של A עם בובות בסוף כל פרק כבר הופכת לפאתטית. זה כל מה שיש לך בחיים? לשחק בבובות?! צא החוצה, תשיג לעצמך תעסוקה! ובכלליות זה כבר נורא, כל העונות האלה שהוא רודף 4 בנות מסכנות. רודף! באובססיביות חולנית! זה צריך להיות מישהו עם חתיכת סיבה עצומה לדבר כזה, כי זה חוסר שפיות.
אה, ואיזו פוסטמה באינטרנט ספיילרה שכל הבנות ייעצרו בפרק הזה, אז ידעתי שככה הוא ייגמר

LemonLimeLilach

New member

חחח התכוונתי להגיד לך אנדרו
כי יש רק פרק אחד אז כאילו מי זה כבר יכול להיות?????????????????כל האחרים כבר היו A!!!

RenanaD

New member
אני מקווה שלא! חחחח

סתם תקוע... בעבר הוא הופיע לאיזו דקה וחצי עם ספנסר, אבל אני מקווה ש-A האמיתי יהיה מישהו יותר מרכזי בעלילה. מצדי אפילו אמא של ספנסר או האחרות
מישהו הזוי, אבל שיהיה מעניין!
ובסוף לא יגלו מי זה בפרק האחרון, איך נתעצבן

LemonLimeLilach

New member
מה זה משנה

גם אם יגלו, יקחו את זה חזרה בעונה הבאה כמו שעשו עם טובי ועזרא וכו'...

למעלה