העונה הבאה היא האחרונה?
O o0Invisible0o New member 11/12/12 #51 אני לא בטוחה... אני יודעת שבוודאות יש עוד עונה אם היא האחרונה או לא אני לא בטוחה שהוחלט...
L LooKinG FoR My NaMe New member 11/12/12 #53 הסיבה היחידה שבגללה אכפת לי זה איבון (אם זה לא היה ברור לפני ) אבל רוב הסיכויים שהיא תעלם בסוף העונה
O o0Invisible0o New member 11/12/12 #52 פרומו. טוב, קלטתי שזו כנראה הזיה. אם זאת לא הזיה והוא בעצם חי כל הזמן זה די גרוע אבל אני עדיין אשמח.
R Rachel47 New member 12/12/12 #54 לא קראתי על הטריילר כי אני לא רוצה אבל אומייגאד כוסאמא של דב!!!!!!!!!! יואו כשהיא אמרה שהוא היה צריך להרוג אותה זה היה כל כך עצווווווווווווב למההההההההההההההה למה לסיים את זה ככה?!?!?!?!?!?? ועעעעעעעעעעעעעעע
לא קראתי על הטריילר כי אני לא רוצה אבל אומייגאד כוסאמא של דב!!!!!!!!!! יואו כשהיא אמרה שהוא היה צריך להרוג אותה זה היה כל כך עצווווווווווווב למההההההההההההההה למה לסיים את זה ככה?!?!?!?!?!?? ועעעעעעעעעעעעעעע
L limors2 Well-known member 12/12/12 #56 מורידי שירי גלי- מצאתם את השירים מהפרק האחרון באיכות טובה? המקום היחיד שבו מצאתי אותם ב320kbps היה שקרי. השירים שקלו כמו שצריך אבל ממש לא נשמעו ככה
מורידי שירי גלי- מצאתם את השירים מהפרק האחרון באיכות טובה? המקום היחיד שבו מצאתי אותם ב320kbps היה שקרי. השירים שקלו כמו שצריך אבל ממש לא נשמעו ככה
L limors2 Well-known member 13/12/12 #59 כן, כבר כמה ימים אחרי שכל פרק שודר. ואפילו לפני, אם אתה לא מחפש בMP3.
L limors2 Well-known member 14/12/12 #61 אז טורנטים! או את האתר של אופיר שהיה במקור שלי, שאשלח לך במסר.
L limors2 Well-known member 16/12/12 #63 פייריט ביי וKAT! ואם עכשיו את צריכה למחוק אז אשמתך, את שאלת!