סדרות חדש

dans girl

New member
כי פעם היא הייתה טובה. באמת טובה. עם הומור עצמי וביקורת חברתית.
ועכשיו היא עשה גנגנאם סטייל.
אני מוצאת את זה עצוב כשסדרות עם פוטנציאל מתרסקות. אפילו אם זה קרה בפועל כבר לפני מעל שתי עונות, זה לא משנה את העובדה שהיא הביאה משהו מעניין ואז הפכה להיות הדבר שהיא עצמה צחקה עליו.

זה נכון אבל כעת בשבילך....

היא פחות חשובה. עצוב מה קרה לה אבל אם הצלחת להפסיק לראות אותה זה אומר שהיא פחות חשובה לך. אם זה המצב אז מה זה משנה כמה נמוך הם יורדים?

Rachel47

New member
להפך

מילא אם זה היה..אממ..משו מפגר כמו מרוששות
טוב דוגמא לא משהו אבל הרעיון תקף
סדרה שפעם אהבנו והערכנו וחשבנו שהיא שונה ומיוחדת ומביאה משהו חדש וזה מה שהופך אותה לטובה
לראות אותה מתקלקלת זה עצוב
אבל לראות אותה יורדת כל פעם לרף חדש..זה כבר עינוי
זה לא כמו להגיד אהה הפסקתי איזה סדרה בינונית שבקושי חיבבתי ועכשיו היא גרועה
זאת הייתה סדרה טובה מאוד..פעם..וזה חבל..

אבל אם מפסיקים אז מפסיקים...

אני כבר לא רואה את איך פגשתי את אמא (והיא הייתה מאוד מצחיקה בהתחלה) וכבר ממש לא מעניין אותי מה קורה איתה. גם אם מרשל ולילי נפרדו ועכשיו לילי יוצאת עם טד ומרשל עם רובין, לא משנה כמה מגוחך זה נשמע, לי לא יהיה אכפת כמה נמוך הכותבים הגיעו. אני כבר לא רואה אותה.
לכן אני יוצא מנקודת הנחה שלא צריך להיות אכפת לכם מה קורה עם גלי. אבל אם אכפת אז בסדר.אני רואה את הסדרה רק בשביל השירים, שגם אותם אני מעביר קדימה לעיתים קרובות.

Rachel47

New member
זהו אני גם ממשיכה בעיקר בגלל השירים

ובגלל זה מבאס אותי כשהם עושים שירים חרא

לחלוטין! כמה שירים יש לך?

הורדתי לא מעט שירים מהסדרה. מאוד אהבתי לשמוע אותם שרים.
זה תמיד הם, נכון? קולות הרקע ששומעים שייכים לשחקנים האחרים בקאסט (גם כאלה שלא השתתפו בסצינה)?

אבל את לא אוהבת...

את השירים עכשיו.
את רוצה להגיד לי שבהתחלה אהבת את כל השירים? כוווווולם? אין לך מיון של האהובים ביותר שאותם שווה להוריד?

dans girl

New member
זה לא שמעניין אותי מה קורה איתה [מעבר למצב הבסיסי שבו אם היא בדרך נס משתפרת אני רוצה לדעת למקרה שאני ארצה לחזור לצפות], אבל זה לא משנה את העובדה שהאכזבה ממנה עדיין צורמת.
גם לגבי HIMYM עצוב לי למדי, אבל לא כמו גלי כי לגלי הייתה אמירה חברתית חריפה, שזה דבר שסדרות יחידות סגולה עוסקות בו באמת בצורה טובה (ע"ע העונות הראשונות של ווידס לדוגמא, לפני שגם היא איבדה קצת את מה שהיא רצתה להגיד, וכל עונה של פארקס, שרק משתבחת בתחום הזה), וHIMYM זו סתם קומדיה, שהייתה ללא ספק מצחיקה בטירוף אבל קומדיה. בלי אמירה כלשהי, סתם שנינות והומור טוב. זה הרגיש כאילו גלי איבדה משהו ערכי, וכשאובד משהו ערכי יש לזה יותר משמעות מאשר סתם ללכת לאיבוד עלילתית ולנסות לחדש ולהיכשל כישלון מוחלט. פעם גלי הייתה טובה לא רק בגלל השירים (אם היא בכלל טובה עכשיו בגלל השירים), אלא כמכלול, בגלל המשמעות של מה שהיא מנסה להגיד. וזה חבל שזה לא ככה יותר בעיקר כי כשהיא התחילה לא היו הרבה דברים כמוה בנוף הטלוויזיה האמריקאית מבחינת אמירה, ועכשיו היא סתם נראית כמו כל סדרת דיסני או ניקולודיאון אחרת, רק עם יותר שירים. וזמן לא ישנה את כמה זה חבל. גלי הייתה וסביר להניח תישאר אחת האכזבות הטלוויזיונית הגדולות ביותר בעיני.

אבל אי אפשר לקחת ברצינות משהו ממנה

הרי היא על ההתחלה התנהגה בצורה לא רצינית ושטותית. חשבתי שזה היה מכוון (בשביל הקומדיה) ולכן לא לקחתי את האמירות שלה (שהתרבו בעונה השניה) ברצינות.
איך אפשר לקחת זוג לסביות ברצינות כאשר הן התחילו בתור בדיחה של 5 מילים פעם אחת בעונה הראשונה?

RenanaD

New member
אבל בדיחה טובה!

"אני כמו חרדון, מעכלת רק כשיש משהו חם מתחתי"

או משהו כזה. אחת הבדיחות היחידות שאני אשכרה זוכרת, זה מאוד שעשע אותי בזמנו

על מה השוק?
הם כבר מזמן לא עושים רק שירי ג'ורני/ברברה/קלאסיקות.
היי, הם עשו אפילו את Friday של רבקה בלאק מתישהו.
לא שזה טוב. פשוט לא הופתעתי

אה ולפחות מצאו תפקיד לטינה - שיר בקוריאנית!

LemonLimeLilach

New member
לפחות בפרק ההוא היה גם דואט

של ליאה וג'ון גרוף! ומי שעשה את הכוריאוגרפיה לפריידי היה... מארק סלינג וקורד אוברסטריט
זה היה מבדר נורא.

LemonLimeLilach

New member
אם כבר דיברנו על גלי

זוכרים את הסרט ההוא על ההופעה שלהם? אז ביום שבת ביס.

Rachel47

New member
מתי בדיוק?

תומר פה ואין הרבה סיכוי שאני אצליח לראות אבל אם בכל זאת..

RenanaD

New member
היי היי ובואו נדבר גם על כמה שגם הפרק השבוע

היה גרוע

יאללה
ואו - איך הגיעו לסאם ובריטני? רציני?
באמת שלא זכור לי שום רמז בעבר של קריצה ביניהם, לא היה ביניהם ממש שום דבר. מאיפה זה צץ?! מגוחך!

חוץ מזה, היה בפרק הרבה רייצ'ל (או, עלילת ניו יורק) וזה היה נחמד!
למרות שלא התלהבתי מהשירים. אני אפילו מחבב את הדמות של קייט האדסון, רק שלא תתקרב ל"מקינלי היי" והיא אולי תינצל.

את השיר האחרון, don't dream it's over (שאני מכיר מהקאבר של סוזן בויל), דווקא הייתי אוהב אם זה היה בגלי "הישן".

הסדרה הזאת ממש איבדה כיוון. אני יודע שזה old news, אבל עכשיו באמת, פשוט כי הם הפסידו סקשנלס ותכלס אין למה יותר. אני מניח שהם ימצאו פתרון קסם.
אפילו עלילת ניו יורק, עם כמה שזה נחמד לראות את רייצ'ל.. אין שם באמת עלילה.
אני חייב להפסיק לראות את זה
(אפילו שאני רואה ממש מעט בדילוגים)

למה זה מפתיע?

סאם ובריטני? הסדרה היא כמו הטיאטניק, רק במשקל נוצה.
ולמה אתם רואים באורך מלא? חלק מהדברים מרגשים, אני מודה, אבל אני מדלג על 60-70 אחוז מכל הפרק. כבר אין טעם או מוטיבציה לעקוב אחרי הסיפורים של רוב הדמויות. נשארו בעיקר השירים וגם הם על הפנים. לא שעתי שר אחד מתחילת העונה שרציתי לשמור. אולי חוץ מאחד בפרק 8 או 7. אולי. אבל הם עדיין לא יצאו (השירים), נכון?

RenanaD

New member
ולשאלתך למה באורך מלא?

כי אני חייבת
פשוט ככה. כל עוד אני רואה סדרה, אין מצב לדלג על קטעים ממנה... גם היא מחורבנת למדי, כמו ש-"גלי" הפכה להיות.

למעלה