סדרות חדש

RenanaD

New member
אף אחת לא ראתה "רינגר"?

איזה חמוד מלקולם שהוא מקריב את עצמו כי הוא חושב שברידג'ט בסכנה.
כמה מפתיע שהחשפנית שנרצחה היתה חברה של מצ'אדו, וגם בהיריון ממנו.
הייתי אומרת שאוליביה כלבה שהיא רצחה את טיילר, אבל בסדרה כמו "רינגר" יש מצב שבפרק הבא יעלו פתאום את ג'מה מהמתים ויסתבר שהיא בעצם הרוצחת, אז אני פוחדת להתחייב

dans girl

New member
זה נהיה דרמטי
.
ובהתאמה, הפוסטים של גו פאג הולכים ומצחיקים אותי יותר ויותר (יש להן חיבה רצינית להבעות הפנים של אנדרו. בסצנות שיש דיאלוג שלו עם מישהו הן פשוט עושות קולאז' של תמונות עם הבעות פנים שונות שלו, וזו אפילו התמונת פרופיל שלהן בפייסבוק
).
אנדרו היה ממש מלחיץ הפרק
.
ג'ולייט ממש חסרה לי
.
הדבר האחרון שברידג'יט צריכה לעשות עכשיו, בעיקר כשהיא חוששת לחייה, זה להתרחק מאנדרו. אם כבר משהו ילחיץ אותו, זה זה שהיא תעזוב את הבית.
אני לא מאמינה שהם באמת הרגו את טיילר
.
מי ידע שאוליביה רצחנית כל כך
.
הנרי הורס אותי מצחוק ממש
. בעיקר מאז שהוא עוזר לשיבאן to mess with Bridget's head. יש בו מן התרברבות כזאת כשהוא עושה את זה, זה מצחיק אותי לגמרי
.
הסדרה הזאת כיפית.

RenanaD

New member
על הכל בערך

הנרי הורג אותי כשהוא עושה את זה! איך הוא עף על עצמו

dans girl

New member
הדבר היחיד שיש לי לומר על משפחה מודרנית סופיה ורגרה
.

LemonLimeLilach

New member
באמת?????

כאילו כן, היא מעולה שם וכוסית לגמרי אבל היא משחקת את עצמה! וכל דבר אחר שהיא עושה היא בדיוק אותו דבר! אני לא מבינה למה מתלהבים ממנה בכלליות כי היא לא שחקנית... היא מהממת אבל זהווווווו

dans girl

New member
תראי, אני לא מכירה אותה ולא ראיתי שום דבר שלה אי פעם עד עכשיו. אז מבחינתי זה חדש ומצויין. שלא לדבר על העובדה שהיא הכי מצחיקה שם מכולם בלי תחרות בכלל. ויכול להיות שהיא באמת ככה ושזה משמים כשמכירים את הרקורד הקולנועי והטלוויזיוני שלה, אבל זה קצת כמו עם זואי דשנל - סביר להניח שאם הייתי רואה את ניו גירל בלי לראות "500 days of summer" הייתי מצליחה להנות מזה יותר. אבל בגלל שראיתי את הסרט, והיא שיחקה שם בדיוק את אותה הדמות, זה התיישן ונהיה גרוע (וגם, זה די גרוע בלי קשר
. אבל זה שהכרתי אותה בתפקיד אחר, שהוא בעצם בדיוק אותו התפקיד, העצים את זה).

LemonLimeLilach

New member
אני גיליתי את האמת על סופיה ורגרה

בתכנית של אלן דג'נרס! זה היה יום עצוב בשבילי, אבל it made sense

Rachel47

New member

והדבר היחיד שיש לי לספר לכן זה שאת משפחה מודרנית הורדתי במקור רק כי תומר ממש ממש רצה לראות כי "כולם אמרו שזה כזה טוב!!"
אני פגשתי את החברים שלך תומר!!
כולם אמרו שסופיה ורגרה הולכת עם הציצי בחוץ!!!!!

בסופושל דבר התחלתי לראות בעצמי וזה באמת משעשע ואפילו סופיה ורגרה חמודה בעיניי (התעצבנתי בהתחלה על זה שכל התפקיד שלה זה שמלות צמודות ושאני לא מבינה מילה ממה שהיא אומרת
)

עכשיו פשוט מצאתי תחביב אחר..כל פעם שהיא אומרת משו ממש מצחיק בגלל המבטא אני חוזרת עליו ותומר ממש צוחק

אבל כן היא פשוט משחקת את עצמה..
זה לא שבריל לייף יש לה מבטא אמריקאי מושלם והיא לא צורחת או הולכת עם הציצי בחוץ...

אבל היא כן מהממת

LemonLimeLilach

New member
זהו בהתחלה שראיתי

חשבתי שאולי כן במציאות היא לא נשמעת ככה וזה ממש מוקצן לסדרה והכל, אבל לא

מזלי שאני מבינה כל מה שהיא אומרת כולל הספרדית!

Rachel47

New member
חחחחח גמני מבינה את הספרדית

פשוט לפעמים היא צורחת ומדברת ממש מהר באנגלית שאני מעבירה לשמוע שוב

LemonLimeLilach

New member
לפחות אני רואה תמונות של אחרים!

ושצילמתם את דוד, גם אתם פושעים קטנים כמוני. השומרת כמעט זרקה אותי החוצה

למעלה