סדרות חדש

dans girl

New member

יש רק 2 פרקים ולבינתיים אני אוהבת

סדרת משטרה עם טוויסט.
זה איפשהו די מזכיר לי את פרינג' 2 עולמות על בסיס מה היה קורה אילו, ולראות את 2 העולמות מצטלבים, הם עושים את זה ממש יפה...
אני אדווח בהמשך אם שווה להשקיע ולראות...

limors2

Well-known member
סמאש

הבה נגילה

היה לי קשה רוב הפרק עם זה שאייבי הייתה שוב מסכנה ונחמדה עם המסכנות שלה, כי הרבה יותר קל לי להתמודד עם הסדרה כשיש את קארן הטובה ואייבי הרעה והכל ברור מבחינת את מי אמורים לעודד ואת מי לשנוא. אז ממש שמחתי כשהיא חזרה עם הכלבתיות שלה בסוף
והתפרצה על דרק

הלכו מהר מדי עם דברה מסנג ודמאג'יו. הרגשתי קצת רע בשבילם בתחילת הפרק, אבל אחרי זה הם נהיו בוגדניים מגעילים וכל רגש טוב התנדף.
ומה היה הקטע עם איירין בסוף? מיותר.

ולגבי השירים, עם כל האהבה שלי אליהם אני לא רוצה גלי 2. אהבתי את הסדרה בגלל שירי המיוזיקל ורק כי אין להם יותר מדי עכשיו (אחד בפרק) זה לא אומר שצריך למלא את החלל בשירי פופ רגילים שהביצועים שלהם קצת מחווירים בהשוואה למקוריים.

LemonLimeLilach

New member

shake it out היה ארוך מדייייייי!! היו עושים את ההתחלה וחותכים! הרבה יותר מדי גלי.

את history is made at night אני נורא נורא נוראאאא אוהבת!!!!! יש להוריד?

לי הרבה יותר קל להתמודד עם הדמויות כשזה לא שחור ולבן, כי אז אני שונאת את קארן (כי כולם מעריצים אותה, סוגדים לה, הכל מסתדר לה בלה בלה בלה, וזה קרה גם בפרק הזה) ואוהבת את אייבי כי היא הופכת להיות האנדרדוג.

מחאתי כפיים כשאייבי צעקה על דרק!
מלכה

קארן ממשיכה לעצבן. יש לה לשלם 300 דולר, היא מקבלת הופעה של 500 ולא טורחת להגיע בזמן או ללמוד את השיר הכי בר מיצווי בעולם? SERIOUSLY???????? חצופה!!!

מייקל היה כזה קריפי איכס. כמה פעמים היא אמרה לו לא והוא ממשיך להציק לה בחזרות ולהתקשר אליה הביתה! בעעעע.

limors2

Well-known member
מה הקטע?

אם הם מראים לי בכתיבת ההודעה שיש מספיק מקום לכל התווים, שלא יחתכו לי את האייקון!

dans girl

New member
אייבי בדרך לסוף טראגי מאוד.
קארן הייתה די מעפנה הפרק.
אני ממש אוהבת את דרק על אף היותו בן זונה ברמות בינלאומיות
.
העלילה עם מייקל וג'וליה מעצבן אותי ברמות על. תתגרשי מבעלך, או שתפסיקי לשכב עם הבחור החתיך והמזמר. זה לא הוגן כלפי אף אחד מהם. כנ"ל הוא. די חרא בנחישות שלו לנהל איתה רומן, אני לא מבינה את הקטע הזה של אנשים.
ממש ממש מסכימה לגבי השירי פופ, זה היה ממש מורגש כמה לא נכון זה היה לסדרה, והם ממש צריכים לא לעשות את זה יותר. אתם יותר טובים מגלי כרגע, אל תהרסו את זה.
אני אוהבת את החבר החדש של טום.
אני עדיין שונאת את האסיסטנט שלו ומתה שיעיפו אותו מהסדרה.
והבר מצווה היה מצחיק
.

o0Invisible0o

New member
מסכימה עם כל מילה

למעט עלילות ג'וליה-מייקל שאני דווקא אוהבת.

לא מבינה או מצדיקה את הנחישות שלו אבל כיף לייייי...!

Rachel47

New member
PLL

אממ
מה?O_0
מליסה היא A?!
למה אני ל מוכנה להאמין לזה?
או שהתכוונו שנבין שגארט הוא A?
או מין הסתם שניהם ביחד...

טוווווב...
לא יודעת...מוזר...

כמה מצחיק זה שכל מי שמליסה יוצאת איתו מואשם ברצח של אלי

אממ..הסצינה בחנות בובות כשהילד מתחיל להגיד מלא דברים..אומייגאד!! איזה קריפי הוא!! גם כל החנות הזאת!!

והסצינה השניה שם שהבובות תוקפות אותן הייתה אדירה!!!!!!!!

מונה וכיילב...משעשע

מסכן כיילב...
אפילו שאני מבחינתי רק זוכרת שמונה זרקה את המכתב של כיילב והיא כבר התנצלה בפני האנה ואי אפשר באמת להמשיך לכעוס עליה לנצח בגלל העניין הזה...

ג'נה רואה?!??!? הו לא

נראלי שזה כל מה שהיה לי להגיד על הפרק..
היה פרק טוב!

LemonLimeLilach

New member
!!!!!!!!!!!!

מה זה הפרק הסופר הסופר מיליוני קריפי הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בובות!!!! אני מפחדת מבובות כאלה מאז הפעם הראשונה שראיתי את הפרק ההוא בבאפי עם הבובה
שזה ממש ממש מזמן!!!

מה היה כתוב לעזאזל בדף 5 של הנתיחה שעשה שגארט אשם?! ולמה מפילים הכל על גארט הוא אפילו לא קיים בספרים
מסכן. אבל למה לא הראו לנו מה כתוב!! וחשבתי שזה מפליל גם את ג'נה!!!

וג'נה! חה! ידעתי שהיא יכולה לראות, אבל זה עדייןןןןןןןןןןן מעולה.

מונה וכיילב היו נהדרים! השחקנית שמשחקת את מונה ממש טובה ושמתי לב לזה בכמה פרקים האחרונים. וכן מונה התנצלה אבל כיילב לא חייב לסלוח לה, מי היא בשבילו? וזו תמיד דרמה טובה כשהחבר לא מסתדר עם החברה.

עכשיו מליסה תאשים את ספנסר שהיא הלכה למשטרה אפילו שהיא לא?
ומה לעזאזל מליסה מנשקת את גארט
של מי הילד!!!!!!!!!!????????

LemonLimeLilach

New member
ותגובה אחת מש"ש

אז מונה שלחה את ההודעה כדי שיחשבו שזאת מליסה? כי היא הייתה לבד וכיילב חזר עם אמילי. אז... אמממ.

או שישנו הכל?! אין מצב?!
אני אהיה ממש מאוכזבת אם גארט יהיה הרוצח כי הוא כזה מעפן.

RenanaD

New member
אין לי ממש מה להוסיף, חוץ מ-

הפרק הזה באמת היה קריפי! הבובות האלה... וסת'! חתיכת ילד יצור מפחיד!
אז לא הבנתי, כ-ל מה שהוא עשה היה בגלל ש-A אמר לו או שהוא באמת סייקיק מפחיד? בא לי שהוא יהיה סייקיק
(ואיך הוא הקפיץ את אריה בחלון
)

יאללה פרק אחרוןןןןןןןןןןןןןןן

RenanaD

New member
אה ועוד משהו שרציתי להגיד - מש"

היא חשבה על זה בעצמה קודם... אבל אני במקום רייצ'ל הייתי חושדת מהתגובות של שתינו שזו לא מליסה, אחרת היינו חופרות על זה בעצמנו

למעלה