סדרות חדש

RenanaD

New member
ספוילר מש"ש! איזה מוזר, כשכתבתי את הכותר

כן כתב את כולה, אבל כששלחתי זה לא מופיע

LemonLimeLilach

New member
מש"ש

אני מאמינה שהיא חכמה מספיק בשביל לדעת שהחשודה העיקרית בפרק לפני שמגלים היא ב-ט-ו-ח לא A...
נראה לי שאי אפשר לעבוד על אף אחת מאיתנו בפורום הזה!

RenanaD

New member
זה נכון. אני כל הזמן הורסת לחברים

כשאנחנו רואים סרטים יחד

אוי, היה משהו שרציתי לשאול. מה זה היה? אה! הסניליות. איך אלי מתה? אני כבר לא זוכרת. והיה גם משהו עם כלי הרצח (?) שספנסר מצאה בחצר שלה, נכון? תזכירו לי...

LemonLimeLilach

New member
אממ

הרביצו לה עם את (שזה מה שהבנות מצאו ואז עצרו אותן) וקברו אותה חיה ואז הריאות שלה התמלאו בעפר. משהו כזה.

dans girl

New member
משפחה מודרנית עד 1.12 אני לא יודעת מה קורה איתי בתקופה האחרונה, אבל אני מפסיקה גם את זה
.
ראיתי חצי עונה, והיא בסדר כאילו, היא משעשעת וכאלה, ויש כמה דברים שגורמים לי לגחך כמה פעמים בפרק. אבל היא כל כך overrated. לעיתים נדירות צחקתי בקול רם. וזה כל כך אמריקאי שזה ממש עושה לי להקיא. כל ה"אבל זו המשפחההה שליייי ואני אוהב\ת אותםםםם" והתובנות האלה על המשפחה ועל החיים בסוף כל פרק. יש סיבה שסיטקומים אחרים לא עושים אותם. הם תקועים ולא מעניינים. ובדרמות הם יכולים להסתדר יפה ולסגור הכל בצורה ממש טובה (ע"ע גריי), אבל זה לגמרי לא עובד בעיני בסדרה שהתפקיד שלה הוא להצחיק.
בקיצור, בהתחשב בעובדה שיש לי כל כך הרבה סדרות בשבוע, אני לא מתכוונת להשאיר סדרות סתם כי התחלתי לראות אותן. וזו סדרה שאם היא הייתה נשארת זו סביר להניח הייתה הסיבה. ואין לי זמן לזה
. ביג באנג, קומיוניטי ופארקס מצחיקות אותי כל כך הרבה יותר, והן מספיקות לי למדי בגזרה הזאת. אם זה היה מבריק זה בטוח היה נשאר, אבל היא ממש בינונית ביחס אליהן לדעתי, אז חבל על הזמן שלי.
אז ניקיטה בהורדה
. ואח"כ לפני השלמת סדרות שכבר לא רצות אני צריכה להשלים רבנג', כי שמעתי מיותר מדי אנשים כמה מעולה זה.

LemonLimeLilach

New member
נראה לי שאת קצת חסרת סבלנות לאחרונה

וכבר ויתרת השבוע על שתי סדרות שהמלצנו לך!! לא שאני אומרת ששקרניות ומודרן פמילי אלו סדרות איכות מדהימות ומושלמות, כן? אבל...

o0Invisible0o

New member
הכל בסדר איתך!

אני ראיתי קצת שקרניות ואני מצטערת, אבל אממ..כן, לא. אף אחת לא יודעת לשחק שם!!
ואין את השנינויות הקטנות כמו בגוסיפ!
ומשפחה מודרנית אני גם הפסקתי פחות או יותר באותו השלב...הכל טוב.

יאיי Revenge!! הנה סדרה כיפית וטובה!

LemonLimeLilach

New member
סורי

אבל אתן שתיכן קצת מעפנות... בדר"כ סדרות תופסות את עצמן לקראת החצי של העונה הראשונה והלאה. ואני מצטערת ממש אבל איילת שתקי
השקרניות שחקניות ממש טובות. בעונה הראשונה אמילי הייתה די גרועה אבל היא השתפרה פלאים, ספנסר מעולה ומבחינתי אפילו מושלמת, כל ההורים מעולים, בעיקר אמא של האנה. לוסי הייל מעולה אבל אריה רוב הזמן גרועה ולא נותנים לה שום דבר לעשות עם הדמות, בפעמים שנתנו לה דברים טובים היא הרגהההה! היחיד שגרוע ממש הוא טובי אבל הוא חתיך אז מחליקים לו.

ומודרן פמילי כל מי שאני מכירה אוהב אז מה קורה לכןןןן??????? יש לי תחושה שכשנראה דוסון דפי תרצה לפרוש לפני סוף העונה ה-1!

dans girl

New member
אני לא ממש מסכימה... לגבי המשחק בשקרניות - עם כל הכבוד לכל ההורים, הם לא באמת מעניינים, והדמויות הראשיות שבאמת מעניינות הן לא שחקניות כאלה מדהימות. ספנסר בסדר, ואריה גם, אבל ממש לא להיט. ומעבר לזה, אני מסכימה עם איילת. לפחות גוסיפ יודעים לצחוק על עצמם והם ממש שנונים בקטע הזה. אם שקרניות היו צוחקים על כל הקטע ה"סרט אימה" שיש להם יש סיכוי סביר שזה היה אדיר בעיני. אבל הם לוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות וזה חבל. כי בסה"כ זו די סדרת טראש, אז הם צריכים להיות קצת יותר קלילים.
ולגבי מודרן פמילי - זה לא שזה ממש גרוע בעיני. זה די מצחיק לפעמים. זה פשוט לא מבריק. ואין לי זמן לבזבז על סדרות בינוניות. והסדרה בהחלט אכזבה וסביר להניח שזה היה קשור לאיך שכולם מתלהבים ממנה, לחלוטין לא בצדק לדעתי. אבל זו לא הסדרה הראשונה שאנשים בנו את הציפיות שלי לקראתה. אדרבא, בהרבה סדרות בנו את הציפיות שלי הרבה יותר [ע"ע באפי, ביג באנג, פרינג' וכו'], והן ממש לא אכזבו. אז זה אפילו לא קשור בציפיות.
מעבר לזה - אני חושבת שחצי עונה זה זמן הוגן לתת לסדרה להתפתח ולהחליט לגביה. זה לא 3 פרקים, שאתה כאילו וואלה פוסל על המקום, כי אפשר כבר לראות התפתחות מסוימת של הכיוון שאליו הסדרה הולכת, ומצד שני זה לא עונה שלמה. כי עונה שלמה זה קצת יותר בעייתי. בסוף עונה תמיד משהו דרמטי קורה, ואז קשה להפסיק, אפילו אם זה לא טוב. ואפשר בקלות להיגרר ללופ של צפיה בסדרה למרות שהיא לא מלהיבה כל כך. בגלל זה חצי עונה זה דווקא זמן מאוד מתאים לדעתי להפסיק. אלא אם יודעים שאיןןן חבל על הזמן בעונה השניה הסדרה מפציצה בצורה מדהימה ופשוט אסור לפספס. העונה השניה של שקרניות מפציצה? כי אם כן, סבבה, יש סיכוי שאחזור. את בעצמך אמרת לי היום - זו בערך הרמה שאני יכולה לצפות אליה ממודרן פמילי. הרמה הזאת לא ממש הפילה אותי. אז למה להמשיך לראות?

dans girl

New member
וגם - טוב שזה לא שתי הסדרות הראשונות שהפסקתי אחרי שהמלצתן לי, מתוך בערך 47 סדרות אחרות שהמלצתן לי עליהן. זה היה חייב לקרות מתישהו
. סטטיסטית
.

ריבנג'
נראה לי תסיימי את זה בשניה.. גם אין הרבה פרקים וגם מעולה למרתון.

משפחה מודרנית - אני התחלתי וגם, חיבבתי את העונה הראשונה אבל לא התלהבתי יותר מדיי.
רק בעונה השניה התחלתי באמת לאהוב את זה..

dans girl

New member
אתה חושב שהתחלת לאהוב את זה כי זה באמת השתפר? העונה השניה באמת טובה יותר? כי בינתיים זה לא עושה סימנים שהיא הולכת להתפתח לאנשהו, וזה בסדר, אבל אני ממש לא נופלת על הרצפה ממנה, בטח לא כמו שהייתי מצפה מסדרה כלכך עטורת פרסים.

אני לא בטוח אם זה בגלל שהתחלתי להכיר את הדמויות ולהבין את הרעיון של הסדרה או שזה באמת ניהיה יותר מצחיק, אולי שילוב של השניים, אבל נהנתי הרבה יותר.

limors2

Well-known member
קוגר טאון

זו הייתה הפעם היחידה בשנים האחרונות ששמחתי לראות את זאק בראף
זה היה אדיר!!

עלק "זה לא סקראבס בפלורידה עם הרבה יין"

RenanaD

New member
אוי, זה היה גדול!

עשיתי קולות של אושר, ממש בקול

מבחינה עלילתית הפרק הזה לא הפיל אותי, לא יודעת, יש לי תחושה מוזרה לגביו, אבל עדיין - צחקתי בקול מלא! נהניתי מלא!
(איך היא הלכה לקראתו לפני הנשיקה
)

LemonLimeLilach

New member
סוויצ'ד

מישהו חייב להסביר לי למה ABC פמילי שמים את הכתוביות סיום לפני שהפרק נגמר, זה ממש מעצבן

אמט
הוא וסימון כאלה גרועים, טוב שהם לא עשו את זה ממש צפוי!

סימון השאירה את הטלפון דולק על השולחן, נכון? הייתי בטוחה שהסמסים ייכנסו לצילום ואז כשדפני תערוך את הסרט היא תראה אותם. רציתי שדפני תהיה זאת שתגלה. למי אכפת מוילקי? ירד לי ממנו במלא בפרקים האחרונים. ובכל מקרה נראה לי שהוא עוזב לסדרה אחרת. כרגיל. הוא היה הרבה יותר שווה ב LUX. והוא צריך תספורת.

אז ג'ון כן בגד או לא בגד??????

ולמה הנאום של ג'ון על if you're commited אתם תעברו את הכל, אם לא בשביל שאמט יספר לביי ואז היא תחשוב על מה שג'ון אמר ותעשה את זה??? חשבתי שזה מה שיקרה. הממ.

LemonLimeLilach

New member
רינגר

אז התכנית של שיבאן הייתה כזאת:
לעצבן ממש ת אנדרו שהוא ירצה להרוג אותה.
לזייף התאבדות ושברידג'ט תיקח את מקומה
אנדרו יהרוג את ברידג'ט וזה הנקמה על מה שהיא (לא) עשתה לשון
שיבאן תאסוף בינתיים חומר על הפונזי סקים ותפיל את אנדרו

הרשו לי להגיד- כמה לא מעניין!!!!!!!!

הדבר הכי טוב בסדרה הזאת זה ג'ולייט/ברידג'ט! מקסימות

ברידג'ט באמת תיקנה להם את החיים.

ממש חבל שהפכו את אנדרו לכזה קריפי מעפן. ורוצח.

למה אוליביה ברחה במקום לארגן שיהרגו את ברידג'ט?

מתי מישהו יקלוט ששיבאן חיהההההההה!!!!

למעלה