אני לא ממש מסכימה... לגבי המשחק בשקרניות - עם כל הכבוד לכל ההורים, הם לא באמת מעניינים, והדמויות הראשיות שבאמת מעניינות הן לא שחקניות כאלה מדהימות. ספנסר בסדר, ואריה גם, אבל ממש לא להיט. ומעבר לזה, אני מסכימה עם איילת. לפחות גוסיפ יודעים לצחוק על עצמם והם ממש שנונים בקטע הזה. אם שקרניות היו צוחקים על כל הקטע ה"סרט אימה" שיש להם יש סיכוי סביר שזה היה אדיר בעיני. אבל הם לוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות וזה חבל. כי בסה"כ זו די סדרת טראש, אז הם צריכים להיות קצת יותר קלילים.
ולגבי מודרן פמילי - זה לא שזה ממש גרוע בעיני. זה די מצחיק לפעמים. זה פשוט לא מבריק. ואין לי זמן לבזבז על סדרות בינוניות. והסדרה בהחלט אכזבה וסביר להניח שזה היה קשור לאיך שכולם מתלהבים ממנה, לחלוטין לא בצדק לדעתי. אבל זו לא הסדרה הראשונה שאנשים בנו את הציפיות שלי לקראתה. אדרבא, בהרבה סדרות בנו את הציפיות שלי הרבה יותר [ע"ע באפי, ביג באנג, פרינג' וכו'], והן ממש לא אכזבו. אז זה אפילו לא קשור בציפיות.
מעבר לזה - אני חושבת שחצי עונה זה זמן הוגן לתת לסדרה להתפתח ולהחליט לגביה. זה לא 3 פרקים, שאתה כאילו וואלה פוסל על המקום, כי אפשר כבר לראות התפתחות מסוימת של הכיוון שאליו הסדרה הולכת, ומצד שני זה לא עונה שלמה. כי עונה שלמה זה קצת יותר בעייתי. בסוף עונה תמיד משהו דרמטי קורה, ואז קשה להפסיק, אפילו אם זה לא טוב. ואפשר בקלות להיגרר ללופ של צפיה בסדרה למרות שהיא לא מלהיבה כל כך. בגלל זה חצי עונה זה דווקא זמן מאוד מתאים לדעתי להפסיק. אלא אם יודעים שאיןןן חבל על הזמן בעונה השניה הסדרה מפציצה בצורה מדהימה ופשוט אסור לפספס. העונה השניה של שקרניות מפציצה? כי אם כן, סבבה, יש סיכוי שאחזור. את בעצמך אמרת לי היום - זו בערך הרמה שאני יכולה לצפות אליה ממודרן פמילי. הרמה הזאת לא ממש הפילה אותי. אז למה להמשיך לראות?