סדרות חדש?

Rachel47

New member
די לא נכון

איכסע דניאל!!
ג'ק

כן רוב הזמן הוא נראה לחלוטין מיותר אבל יש לזה תנודות
הוא לא תמיד כזה מיותר
ואני אישית מעדיפה אותו ומתה עליו!

כן הקטע ע העו"ד היה מוזר
אבל זה שהוא איתה אכן מסביר איך היא הסתובבה בחופשיות בבית כשהוא אשכרה יודע איך היא נראית

ודניאל תמיד כזה נעל
איכס

LemonLimeLilach

New member

ג'ק ודקלן לגמרי מיותרים בסדרה עד פרק 14 שג'ק בא לבית שלהם וצועק על ויקטוריה וככה מגלים את הקטע על שרלוט, אבלללללל לא היה צריך אותו כי במילא אמילי תכננה לספר

אני לא אוהבת אותם בכלל, הם סתם לא קשורים. וכל הקטע עם האהבה הזאת מגיל 9 עד עכשיו אומייגאד get over it!!!

זה יהיה מלא יותר מעניין אם היא תתאהב בדניאל באמת ואז הוא מגלה את האמת עליה ולא מאמין לה ומעיף אותה ואז היא צריכה להראות לו שהיא מאוהבת בו באמת!!!!!
אוף. הלוואי שג'ק ימות.

Rachel47

New member
גמני נורא בקטע של גט אובר איט

אבל אני דווקא כן אוהבת אותו
אני לא סובלת את העלילה שלו ושל אמנדה אבל גם היא שם לצורך מסויים
בפרקים שאת נמצאת הוא באמת נראה מיותר קצת (אבל הוא חתיך וזה לא הפריע לי)
אבל זה משתנה
ודקלן חמודי מאוד
אני חושבת שהוא קיבל מעט מידי עלילה יחסית לזה שנראה שיעדו אותו להיות המרד נעורים של שרלוט...

ושוב, איכס דניאל, שבחיים לא תתאהב בו באמת!

דווקא כל הקטע שהיא באמת מאוהבת בג'ק (עזבי שניה את גיל 9, היא מאוהבת בו עכשיו) אבל לגמרי לא יכולה להיות איתו
ובטח לא להגיד לו את האמת על מי היא זה ממש יפה בעיניי
בעיקר בגלל שברגע ש"אמנדה" באה ישר הוא "התאהב" בה בגלל שהיא אמנדה
אבל באמילי הוא התאהב סתם פשוט ככה...וזה ממש יפה!!!

ולהפך היה צריך שהוא יבוא לצעוק
כי אמילי החליטה לא לספר כי היה לה ממש עצוב וחבל להרוס לשרלוט את החיים
ואז היא תכננה להיות בסדר וסבבה והכל אבל ג'ק הרס את זה
וזה גאוני כי תכלס כל מי שהוא לא חלק מהתוכנית הוא פלייט ריסק רציני ואמנדה פשוט הורסת לה הכל עם כל פיסת מידע שהיא מחליטה לשתף...

קיצר אני נהנית מהקטעים שאמילי רוצה שדברים ילכו בצורה אחת והם הולכים הפוך...זה לפחות הגיוני...משהו שהיה חסר לי בפרקים הראשונים שהלכ דפק כמו שעון והלך לפי התוכנית וכאילו מה נראלך בכלל שאת מנהלת את העולם?! לא הגיוני בעליל

וכשתמשיכי את הסדרה את כבר תביני למה אני שונאת את דניאל...

LemonLimeLilach

New member

דקלן קיבל מעט עלילה?
אוקיי מעבר לזה שהשחקן ממש גרוע (ואהבתי אותו נורא בגוסיפ) או שזה בחירות הזויות של בימוי של חלק מהדברים שהוא אומר, אין בו שום דבר סימפטי!!
הוא הבריז מההלוויה של אבא שלו
הוא גונב לובסטרים ואז כשדניאל מציל אותו אפילו לא אומר לו תודה וממשיך להתנהג אליו כמו אל זבל
מאשים את אמילי בזה שהיא משלה את ג'ק כשהיא מ-מ-ש לא עשתה שום דבר דומה לזה אלא אמרה לו ישירות בפרצוף שיש לה חבר
מתפרץ כמו ילדה בת 12 כששרלוט אומרת לו שהיא הולכת לקולג'
ואז מסכים לקבל כסף מאבא שלה בשביל להצטרף אליה
שיוווווווווו איזה סיבה בעולם יש לשרלוט בכלל להסתכל עליו?!
וזה שהרומן שלהם הלך מ-1 ל-200000 באינטנסיביות שלו בלי שום הכנה מוקדמת...
בקיצור אני לא סובלת אותו וחבל שהוא לא מת כי הוא כל כך מיותר ובשביל זה הוא עזב את גוסיפ??????????????????????

/מרמור

בפרק 15 דניאל עצבן לגמרי עם הקטע של "בגלל שהיא לא רוצה לעזוב את כל החיים שלה ולבוא לחיות בפריז זה אומר שאמא שלי צדקה והיא באמת רוצה אותי רק בשביל השם משפחה שלי" אבל חוץ מזה הוא לא עשה שום דבר רע

LemonLimeLilach

New member
תאמינו לי אתם

חפרתם במשך שנתיים שאני צריכה לראות את זה ועכשיו שתוך יומיים אני כבר בפרק 16 אף אחד לא מתרשם!!!!!!!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
אני פשוט לא זוכרת

ואני לא רוצה לספיילר לך!!
אני לא יכולה לענות לך על השאלות כשאני בקושי זוכרת מה היה.

בכל אופן, כמה מתאים לך לא לאהוב את ג'ק.
אני מתה עליו!

ואני מצטערת אבל דניאל תמיד תמיד הנעל, זה כאילו התפקיד שלו - הספוילר בראט שרוצה להצליח בכוחות עצמו ווטאבר אבל אין לו שום סיכוי כי הוא קלף משחק במשחקים של כולם.

חס וחלילה שתתאהב בו.

וכן, הפלאש פורוורד של תחילת הסדרה נראה לי מגיע באמצע העונה הראשונה? זה היה אאל"ט לפני היציאה לפגרה.

ו...אין לי מושג מה קורה מבחינת זמנים. בתכלס? אני לא ממש מנסה.
אה ומסכימה שדקלן מיותר וליהוק גרוע! גם בגוסיפ הוא סתם היה שם בעיני ואני חושבת שהשחקן הזה פשוט לא..עובר מסך/יודע לשחק..משהו איתו פשוט ממש לא עובד לי.

LemonLimeLilach

New member
חחחח אל תעני על שאלות

רק תתרשמי מההספק

למה מתאים לי לא לאהוב את ג'ק? די נו, אתן יודעות שהוא מיותר לפחות בחצי הראשון של העונה

o0Invisible0o

New member
חחחח..אז..כל הכבוד! אכן הספק מדהים!

אמממ אני זוכרת שאהבתי אותו מההתחלה דווקא.
למה מיותר? הוא מושא האהבה של אמילי, מה צריך יותר מזה? וכל ה-הם זוכרים אחד את השני אבל הוא לא יודע שזאת היא..והכלב וזה, נפלא. לא צריכה יותר מזה.

LemonLimeLilach

New member
אוי ויי

ציפיתי ליותר ממך! הכלב שהיה אמור להיות מת כבר! ו"הם נועדו אחד לשני" שדווקא את אמורה לסלוד מהקיטשיות הזאת

בפרקים שאני עכשיו זה די נראה שאמילי דווקא כן מאוהבת קצת בדניאל. היא נורא דואגת לו עם העניין של הרצח!

o0Invisible0o

New member
לול הכלב שהיה אמור להיות מת.

תכלס.

אני לא אומרת "הם נועדו אחד לשני" אבל אני נהנית מהזיכרונות שלהם.
בתכלס, אני חושבת שהתנהגות של בני אדם יכולה להתאים לכל ה"מה אם?" שלהם וזכרונות הילדות שלהם והמחשבה שאם הם עכשיו יהיו ביחד זה יהיה מושלם למרות שבמציאות זה כ"כ ברור שזה לא מה שיקרה אם הם יתאחדו.

חוצמזה אני אוהבת רומנטיקה וזה לא באמת קיטשי כי לא קורה כלום, אז הכי כיף -מתח מיני לא ממומש.
[בונז??? דההה..זה הכי אני!]

o0Invisible0o

New member
ברור, נו..בונז היה הדוגמא לכך שאני אוהבת

רומנטיקה, לא משנה כמה קיטשית היא.

אני גם
מחבב את ג'ק, ות'אמת שגם אין לי בעיה עם דקלן.....
אפילו כמעט שכחתי מהדמות שלו בגוסיפ חח

מחלה באמת? כי אז זה פחות כיף חח

אני הייתי מלא בחופש בדצמבר... אולי שמתם לב שחפרתי אקסטרה
השלמתי שובר שורות, דווקא היה ממש נחמד!
עכשיו חזרתי לצבא וזה ממש קשה

LemonLimeLilach

New member
מסתבר שהיום יש לי איזה משהו לימודי

שאני צריכה לעשות למשך רוב היום אז אני לא אצליח לראות יותר מפרק או שניים
אבל בסופ"ש אני רוצה לסיים את העונה!!

שובר שורות כבר הורדתי, זה ברשימת המתנה

למעלה