סדרות חדש?

Rachel47

New member
ריבנג' כל מה ששודר

יופי מה עכשיו הם השאירו אותנו במתח?!
מזל שממש עוד מעט יש עוד פרק

העונה הזאת גם טובה!
לאמילי יש אהבה שזה נחמד
אני לא כזה אוהבת את הבריטי החדש..איידן וואטאבר
אבל זה עדיין חמוד לראות אותם יחד

היה נוראי לגלות שהילד אכן של ג'ק

כל הפואנטה עם אמא שלה הייתה די דבילית בעיניי

אשלי הזאת באמת שרמוטה הא?

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד

שרה כזאת חוצפנית לקנא למארק בזמן שהיא כבר שכבה עם גבר אחר...

"מקס מת על זה, הוא חושב שאני נראית כמו ביין מבאטמן"

ג'ואל/ג'וליה

אין ספק שהפרומו התעלה על כל הפרק ובגרסא שהורדתי הראו אותו בסוף אז...

פרומו

קודם כל אוקיי יאי מארק! ואוי לא הריון.

Rachel47

New member
פרומו לפרק הבא של פרנטהוד..

פאק פאק פאק פאק!!!
אומייגאד אני לא מאמינה שהכניסו אותה להריון

למרות שתהיתי מתי הם יגעו בטיין פרגננסי
חשבתי שאולי זה יהיה עם הדי והיא תרצה להפיל בגלל קולג' וזה

אבל איימי
הו גאד!
אני בטוח בוכה כל הפרק הבא!

dans girl

New member
[גם לפרק וגם לפרומו] טוב לגבי הפרק - על שרה אני בכלל לא רוצה לדבר. היא כזאת חוצפנית שפשוט אין לי מילים. היא הולכת ושוכבת עם האנק 3 שניות אחרי שמארק נפרד ממנה, ולא בקטע ריבאונדי, והיא מתעצבנת שהוא נהנה מהחיים וממשיך הלאה. היא הבנאדם הכי נורא בעולם.

כריסטינה נהיית מדהימה יותר ויותר ככל שהסדרה הזאת נמשכת.
כנ"ל אמבר.
כנ"ל קרוסבי. הכי חמוד שהוא בסוף בלע את המרמור שלו והיה מקסים.

ג'ואל וג'וליה מדאיגים אותי. אני מרגישה שהם מתרחקים. ואני מרגישה שויקטור מפריד ביניהם בלי כוונה. לא כיף לי עם זה. הוא היה ילד אידיוט בקטע הזה (גם סידני כמובן) וג'וליה צודקת כשהיא כועסת. אבל זה לגמרי לא הפתרון להסתגר בחדר ולהתעצבן כי ככה זה רק יעצים את הריב איתו במקום להראות לו שהיא בעדו, אבל מודאגת ממה שהוא עשה. לא יודעת. האנרגיות בבית הזה לא טובות וזה ממש לא עובד לי
.

לגבי הפרומו -
זה ממש ממש ממש ממש רע.
ואני אוהבת את דרו, אבל הנאיביות שלו שהוא יכול להיות אבא בגיל 16 קצת מפחידה אותי. זה חמוד שהוא אוהב את איימי כל כך אבל הוא חי בסרט. אני שמחה שהוא מדבר עם מארק. אני בכנות רוצה שמארק יעזוב את הסדרה כדי שאני אוכל לדמיין שהוא מאושר ולא אצטרך לראות אותו עם שרה שהיא פשוט נוראית. אבל אני שמחה שהוא עוזר לדרו עם זה. הוא הבנאדם הכי מדהים שיש.
מה שכן - זאת כזאת טעות של מתחילים להוסיף את התלמידים שלך בפייסבוק
. אני לא הייתי מוכנה להוסיף את החייל שלי עד שהשתחררתי. והיינו במצב הכי נטול דיסטנס בעולם. שהתלמידים שלך יוכלו להיכנס ולראות מה עשית בערב השנה החדשה?!? באמת?! איך הם אמורים לכבד אותך אח"כ בכיתה?! בקיצור, הוא מדהימי, ואני אולי מנתחת את זה יותר מדי, אבל לי זה נראה לא סביר, ואם זה קורה - זה פשוט לא נכון
.

בכל מקרה - מסכנה איימי. אני ממש מקווה שהיא ודרו יעברו את זה הכי חלק שאפשר. ויצאו מזה ביחד. ואני ממש מקווה שדרו לא יילחץ עליה יותר מדי בלי כוונה וילחיץ אותה עוד, הוא פשוט לא מבין למה הוא יכניס את עצמו ואותה.

dans girl

New member
ועוד משהו [
לפרומו] אני היחידה שממש מצחיק אותה שהבן של לורליי גילמור מכניס מישהי להריון בגיל 16?

LemonLimeLilach

New member

האמת שהם פשוט לוקחים דברים מהסרט המקורי שגם שם הדמות של שרה הפכה לסבתא צעירה. אז איכשהו זה עוד היה צפוי שזה יקרה! וחוצמזה בלי קשר שאלקסיס בלידל תבוא להופעת אורח.

Rachel47

New member
סרט?

ואלקסיס לגמרי חייבת לבוא!

אני מלכתחילה ממש אהבתי את הרעיון שאחרי שהיא שיחקה שנים אמא לבחורה הכי חנונית ומהממת ונהדרת ולא נכנסת להריון בגיל 16 שיש
נתנו לה לשחק אמא לבחורה הכי מרדנית בעולם
ועכשיו הבן שלה..שהוא די רורי גילמור..הכניס מישהי להריון
זה גדול

Rachel47

New member
אהה ועוד משהו לגבי הפרומו

ובכלל לגבי הסדרה
היה ברור שמתישהו יכניסו את הטין פרגננסי הרי
ומין הסתם עם אמבר זה היה יוצא ברור מדי, צפוי ולעוס, שהמרדנית גם בהריון.
עם האדי אולי זה היה מפתיע את כולם (אם היא הייתה נכנסת להריון מהאלכוהוליסט ההוא)

אבל זה כל כךךךךךךך חכם לגרום לזה לקרות לבחורה שטכנית היא לא חלק מהמשפחה
כן,זו אשמתו של בן משפחה
אבל תכלס, במצב כזה, כמה הבחור מפסיד לעומת הבחורה?
הסיפור הרי יסתובב סביב דרו לא? ברור שזה טירוף שאיימי בהריון אבל הסדרה היא על המשפחה אז הם יראו את הצד של דרו בכל העניין (כפרעליו שהוא חושב שהוא יכול להיות אבא עכשיו!!!)

אני רק חושבת
שאם נניח זה היה קורה להאדי או אמבר
כל ההתמודדות הייתה כל כך שונה
מצד אחד לא היו רוצים שהיא תהרוס את החיים של עצמה
מצד שני
היו עושים הפלה במשפחת ברייברמן?!

קיצר כל הכבוד להם שהם נמנעו מלתת למשפחה הראשית את ההתלבטות הבאמת באמת קשה ונתנו להם את האנגל בסיפור שבכל מקרה יצא טוב לא משנה מה יהיה!

dans girl

New member
בקטע הזה זה דווקא די מעצבן
[לפרומו
]
היכונו לחפירה
.

כי מילא אם זה היה לא נגוע בסיבות חיצוניות זה היה מגניב שהצליחו להכניס את זה בלי להוציא דברים לעוסים מדי (אמבר), או לחילופין לגמרי לא קשורים (האדי, אני מצטערת אבל היא לגמרי ילדה טובה מכדי שיכניסו לה קו עלילה כזה... אולי זה היה עובר עם הבחור מFNL, אבל עכשיו זה סתם תלוש ברמה).
בקיצור, הבעיה היא שסיכוי סביר שזה מונע משיקולים זרים - ע"ע שחלילה וחס טפו טפו טפו דמות ראשית בטלוויזיה האמריקאית תעשה הפלה יזומה.
אתן יכולות להזכיר את האנטומיה כמה שאת רוצות, אבל לא תצליחו למצוא לי עוד הרבה דוגמאות שבהן דמות ראשית הלכה במהלך הסדרה ועשתה הפלה, כשהיא יודעת למה היא נכנסת והיא מתמודדת עם התוצאות. הטלוויזיה האמריקאית מקפידה להתחמק מזה כי זה נושא רגיש והם לא רוצים להרגיז אף אחד. אז הם לא מרגיזים. הם עושים הפלות טבעיות ואימוץ וכל שטות אפשרית. רק לא חלילה וחס הפלה יזומה. אז פה מצד אחד הם מתמודדים עם הנושא. מצד שני זו דמות משנית כמו איימי וההשפעה שאנחנו רואים היא ההשפעה על דרו, ופחות מתמקדים בבחורה ובהחלטה שלה. בעיניי זו התחמקות יותר מאשר חשיבה עלילתית נכונה, וזה מעצבן אותי. אני שונאת שמנסים לסבן אותי ולעדן לי אמיתות ולהסתיר ממני דברים קשים. ודווקא בסדרה כמו פרנטהוד, שלחלוטין יודעת לשים לך את האמת בפרצוף כשהיא רוצה, ונראה לי שהקטע עם הסרטן של כריסטינה הוא הכי ככה, הייתי רוצה שיכנסו בזה בלי בושה ובלי רחמים על רגשות הצופה. אני לא באמת יכולה להציע דמות אחרת בסדרה שיכולה להיכנס להריון ולעורר כזאת התלבטות לגבי 'להשאיר או לא', אבל עדיין, אני לא מרגישה שזו בחירה של היוצר אלא יותר התחמקות, וזה מבאס.

LemonLimeLilach

New member

אני כן חושבת שזאת בחירה של היוצר, כי הוא לקח סרט קיים ועשה ממנו סדרה. וגם בסרט היה את זה (רק ששם זה היה הדמות של אמבר אז הבחירה שלו היא בעצם על הדמות שזה יקרה לה. כנ"ל קרה עם הדמות של כריסטינה). כלומר, בערך כל מי שיודע על הסרט ניחש שזה יקרה לאחד הצעירים אחרי שזה היה עם כריסטינה.

וכן כל מה שאמרת על הקטע עם ההפלות האמריקאיות זה לגמרי נכון כמובן וכריסטינה יאנג היא בערך היחידה שעשתה הפלה בהיסטוריה של הטלוויזיה. אבל נראה לי דווקא הגיוני שילכו על דרו כי עם האדי זה לא יקרה כי יש עכשיו את כל הקטע של הסרטן וזה טו מאצ' ולאמבר זה כרגע לא מתאים בעליל לעלילה, וגם היא כבר סיימה תיכון והכל וזה לא אותו דבר. אז הלכו על החברה של דרו... חבל שלא ויתרו על זה לגמרי אבל כנראה הם כן רצו ללכת עם הסרט.

LemonLimeLilach

New member
ריבנג' עד 113

אממ... אם דניאל מאמין שאמא שלו נאנסה, למה הוא חושב שהם מתגרשים ומתווכחים כל כך? לא נראה לו שאם היה אונס, היה הגיוני שאבא שלו היה יותר נחמד בקשר להכל?
הוא יוצא קצת נעל. וגם ויקטוריה. אבל קטע יפה לגרום לאמילי לחזור לכל העניין של הנקמה. שיחזרו כבר לקטע של בנאדם לפרק עם איקס אדום!!!!!

היה צפוי למדי ששרלוט תהיה הבת של דיוויד, ורגע אחרי שגילינו את זה, שרלוט מדברת עם אמילי בפעם הראשונה... חבל שלא עשו אותם קצת קרובות לפני כן.

ג'ק כל כך מיותר בסדרה. ברור שהוא ה one true love שלה אבל זה היה הרבה יותר מעניין אם זה היה דניאל!!

ומתי אמילי מתכוונת להתחיל להוכיח שאבא שלה לא היה אשם?

אהבתי בסוף שהעו"ד היה איתה בכל הסיפור, אבל לא הבנתי למה הוא התפוטר מהייצוג של ויקטוריה ומה הקטע של "האלימות הזאת יותר מדי בשבילי" כשהייתה רק אלימות אחת על מישהו שהוא לא מכיר בכלל ושנשלחה על ידי ויקטוריה. חבל.

LemonLimeLilach

New member
שאלה לצופים

מגיעים לפלאש פורוורד שהיה בפיילוט בסוף העונה הראשונה או שזה ממשיך לעונה ה2?

Rachel47

New member
את מדברת על המסיבת אירוסין?

כאילו הקטע שיורים בו על החוף?
לא הגעת לזה עוד?
קיצר כן, אני הייתי בטוחה שזה ימשיך לכל העונה אבל דברים מתקדמים לשם מהר מידי אז זה היה נראלי לא הגיוני
בכל מקרה את אמורה להגיע לזה מתישהו.

LemonLimeLilach

New member
עוד תהייה שעלתה לי

משהו לא ברור לי עם הזמנים... אמילי הציעה לו להתחתן ביוני אבל בזמנים של הסדרה זה בערך בעוד שנה, לא? כי לפני כמה פרקים הם עשו מסיבת יום העצמאות... למה שהם יחכו כל כך הרבה זמן להתחתן

Rachel47

New member
עד עכשיו, אחרי עונה וחצי

לא הצלחתי לפצח את הזמנים בסדרה הזו
והם כל כך לא עוזרים עם זה שזה נוראי
אני למעשה אףפעם לא יודעת מתי אנחנו עומדים ביחס לאירועים שקרו קודם

מין הסתם אחריהם, אבל..חודש אחרי? שעה ורבע אחרי?
!
לפעמים לפעמים הם אומרים בערך וגם אז זה לא מסתדר לי עם שום דבר

למעלה