[גם לפרק וגם לפרומו] טוב לגבי הפרק - על שרה אני בכלל לא רוצה לדבר. היא כזאת חוצפנית שפשוט אין לי מילים. היא הולכת ושוכבת עם האנק 3 שניות אחרי שמארק נפרד ממנה, ולא בקטע ריבאונדי, והיא מתעצבנת שהוא נהנה מהחיים וממשיך הלאה. היא הבנאדם הכי נורא בעולם.
כריסטינה נהיית מדהימה יותר ויותר ככל שהסדרה הזאת נמשכת.
כנ"ל אמבר.
כנ"ל קרוסבי. הכי חמוד שהוא בסוף בלע את המרמור שלו והיה מקסים.
ג'ואל וג'וליה מדאיגים אותי. אני מרגישה שהם מתרחקים. ואני מרגישה שויקטור מפריד ביניהם בלי כוונה. לא כיף לי עם זה. הוא היה ילד אידיוט בקטע הזה (גם סידני כמובן) וג'וליה צודקת כשהיא כועסת. אבל זה לגמרי לא הפתרון להסתגר בחדר ולהתעצבן כי ככה זה רק יעצים את הריב איתו במקום להראות לו שהיא בעדו, אבל מודאגת ממה שהוא עשה. לא יודעת. האנרגיות בבית הזה לא טובות וזה ממש לא עובד לי
.
לגבי הפרומו -
זה ממש ממש ממש ממש רע.
ואני אוהבת את דרו, אבל הנאיביות שלו שהוא יכול להיות אבא בגיל 16 קצת מפחידה אותי. זה חמוד שהוא אוהב את איימי כל כך אבל הוא חי בסרט. אני שמחה שהוא מדבר עם מארק. אני בכנות רוצה שמארק יעזוב את הסדרה כדי שאני אוכל לדמיין שהוא מאושר ולא אצטרך לראות אותו עם שרה שהיא פשוט נוראית. אבל אני שמחה שהוא עוזר לדרו עם זה. הוא הבנאדם הכי מדהים שיש.
מה שכן - זאת כזאת טעות של מתחילים להוסיף את התלמידים שלך בפייסבוק
. אני לא הייתי מוכנה להוסיף את החייל שלי עד שהשתחררתי. והיינו במצב הכי נטול דיסטנס בעולם. שהתלמידים שלך יוכלו להיכנס ולראות מה עשית בערב השנה החדשה?!? באמת?! איך הם אמורים לכבד אותך אח"כ בכיתה?! בקיצור, הוא מדהימי, ואני אולי מנתחת את זה יותר מדי, אבל לי זה נראה לא סביר, ואם זה קורה - זה פשוט לא נכון
.
בכל מקרה - מסכנה איימי. אני ממש מקווה שהיא ודרו יעברו את זה הכי חלק שאפשר. ויצאו מזה ביחד. ואני ממש מקווה שדרו לא יילחץ עליה יותר מדי בלי כוונה וילחיץ אותה עוד, הוא פשוט לא מבין למה הוא יכניס את עצמו ואותה.