אנטומיה
טוב, אז כשהתחיל הפרק והיה ברור שתהיה דרמת מרדית' הייתי כזה "אוי לאאאאאאאאאאאאאאאאא נו באמת" אבל אז זה לא היה נורא כי הייתה הסצינה המגוכחת עם האוטובוס והאש ואייברי וכו', הפסקת חשמל, דרמת ביילי ועוד מליון דברים אחרים.
ולמרות שזה היה כ"כ מגוחך ומוגזם וסלואו מושן for crying out loud!! די נהניתי.
כאילו, עד שריצ'ארד מת בסוף. אז הייתי ודפ?
אפשר כזה לא להרוג לפחות דמות אחת בכל פינאלה? זה..פחות כיף.
טוב -
חשבתי שדרמת קאלי אריזונה הייתה מעולה האמת - מהטיפ על הטבעת מתחילת הפרק עד לחזרת האורות והגילוי ואז הריב שבו כל האמת יוצאת [ידעתי שכן יש בעיות בנישואים וזה קשור לרגל.
טוב, זה היה נורא..אני לא צריכה לצחוק.
]
באמת אבל, ברור שקאלי גם חוותה את הטראומה וגם איבדה את סלואן וכו' וכו' ושני הצדדים צודקים כאן כי ברור שגם אריזונה בסופו של יום חיה עם הטראומה של אשכרה להיות בתאונת המטוס ולחיות ללא רגל.
זה היה פשוט עצוב.
כריסטינה יאנג היא המלכה שלי. בא לי לעשות עבודה על מגדר שתתמקד בה..איך לא עשיתי את זה עד כה?
כ"כ הרבה להגיד.
יאיי היא זרקה את אוון, לבינתיים. אני אוהבת שזה פשוט ככה - היא אישה שלא רוצה ילדים וזה ממש בסדר..ואוון מתכחש וזה ממש..גם בסדר כי תכלס אני מבינה אותו, הוא לא רוצה להפרד ממנה.
אפילו קצת ריחמתי עליו, זה קרה!
אפריל ואייברי - אומג. אובר דרמה מאצ'? כאילו, אפריל הייתה פעם דמות ממש חמודה ואז היא ממש נהרסה ואז היא התנדנדה אבל אני לא יכולה עם כמה שהיא יוצאת משליטה כל הזמן..אתן יודעות? זה..יותר מדי. חוצמזה האובר דרמטיות של הפיצוץ..גם ככה התאונה הייתה מופרכת והעובדה שכולם רצו לתוך האוטובוס בלי אף אחד שאשכרה מנסה לכבות את השריפה לפני כן? כאילו, לא יכולתם לתפוס מטף? סיריוסלי?
לא..עדיף ש10 רופאים ואוטובוס מלא פצועים יתפוצץ..ברור.
בכל מקרה, גם כשהיא קפצה על אייברי כשהיה במיטה בבית חולים - יותר מדי.
הסוף כשהיא פשוט דיברה איתו היה סוגשל חמוד וזה בסדר אייברי, נראה לי שגם הארוס שלה קלט מה הולך שם...אל תדאג.
מה שכן זה לא הוגן הסיטואציה שהיא העמידה אותו. זה כזה - יש לי מישהו שרוצה להתחתן איתי אבל אם יש לך משהו יותר טוב להציע לי אני אזרוק אותו. ><
ג'ו ואלכס - בחיי שאני מעדיפה אותם ידידים אבל טוב, זה היה ברור שזה יקרה. אוי השיחה עם אריזונה הייתה גרועה בעיני ומנותקת מהמציאות אבל לפני שהוא וג'ו התנשקו והוא היה כזה - יש לי משהו להגיד ואני הולך להגיד אותו עכשיו ואז היא כזה - אתה לא אומר כלום והוא - תני לי שנייה.
ביילי - פשש זה היה מייגע וברגע שהיא כ"כ רצתה להגיע לריצ'ארד היה ברור לי מה הולך לקרות וזה נחמד שהוא הציל את כל בית החולים בכך שהפעיל את החשמל אבל זה עלה לו בחייו.
בחיי שלצד כל זה הדרמה של מר הייתה מה זה משנית. מזל טוב על ביילי..קצת קראו לבן שלהם על שם של בירה, לא? אצל ביילי זה עובר כי..זה שם משפחה, נו.