סדרות חדש כי אנטומיה.

o0Invisible0o

New member
אנטומיה

טוב, אז כשהתחיל הפרק והיה ברור שתהיה דרמת מרדית' הייתי כזה "אוי לאאאאאאאאאאאאאאאאא נו באמת" אבל אז זה לא היה נורא כי הייתה הסצינה המגוכחת עם האוטובוס והאש ואייברי וכו', הפסקת חשמל, דרמת ביילי ועוד מליון דברים אחרים.
ולמרות שזה היה כ"כ מגוחך ומוגזם וסלואו מושן for crying out loud!! די נהניתי.

כאילו, עד שריצ'ארד מת בסוף. אז הייתי ודפ?

אפשר כזה לא להרוג לפחות דמות אחת בכל פינאלה? זה..פחות כיף.

טוב -
חשבתי שדרמת קאלי אריזונה הייתה מעולה האמת - מהטיפ על הטבעת מתחילת הפרק עד לחזרת האורות והגילוי ואז הריב שבו כל האמת יוצאת [ידעתי שכן יש בעיות בנישואים וזה קשור לרגל.
טוב, זה היה נורא..אני לא צריכה לצחוק.
]
באמת אבל, ברור שקאלי גם חוותה את הטראומה וגם איבדה את סלואן וכו' וכו' ושני הצדדים צודקים כאן כי ברור שגם אריזונה בסופו של יום חיה עם הטראומה של אשכרה להיות בתאונת המטוס ולחיות ללא רגל.
זה היה פשוט עצוב.

כריסטינה יאנג היא המלכה שלי. בא לי לעשות עבודה על מגדר שתתמקד בה..איך לא עשיתי את זה עד כה?
כ"כ הרבה להגיד.
יאיי היא זרקה את אוון, לבינתיים. אני אוהבת שזה פשוט ככה - היא אישה שלא רוצה ילדים וזה ממש בסדר..ואוון מתכחש וזה ממש..גם בסדר כי תכלס אני מבינה אותו, הוא לא רוצה להפרד ממנה.

אפילו קצת ריחמתי עליו, זה קרה!

אפריל ואייברי - אומג. אובר דרמה מאצ'? כאילו, אפריל הייתה פעם דמות ממש חמודה ואז היא ממש נהרסה ואז היא התנדנדה אבל אני לא יכולה עם כמה שהיא יוצאת משליטה כל הזמן..אתן יודעות? זה..יותר מדי. חוצמזה האובר דרמטיות של הפיצוץ..גם ככה התאונה הייתה מופרכת והעובדה שכולם רצו לתוך האוטובוס בלי אף אחד שאשכרה מנסה לכבות את השריפה לפני כן? כאילו, לא יכולתם לתפוס מטף? סיריוסלי?
לא..עדיף ש10 רופאים ואוטובוס מלא פצועים יתפוצץ..ברור.
בכל מקרה, גם כשהיא קפצה על אייברי כשהיה במיטה בבית חולים - יותר מדי.
הסוף כשהיא פשוט דיברה איתו היה סוגשל חמוד וזה בסדר אייברי, נראה לי שגם הארוס שלה קלט מה הולך שם...אל תדאג.

מה שכן זה לא הוגן הסיטואציה שהיא העמידה אותו. זה כזה - יש לי מישהו שרוצה להתחתן איתי אבל אם יש לך משהו יותר טוב להציע לי אני אזרוק אותו. ><

ג'ו ואלכס - בחיי שאני מעדיפה אותם ידידים אבל טוב, זה היה ברור שזה יקרה. אוי השיחה עם אריזונה הייתה גרועה בעיני ומנותקת מהמציאות אבל לפני שהוא וג'ו התנשקו והוא היה כזה - יש לי משהו להגיד ואני הולך להגיד אותו עכשיו ואז היא כזה - אתה לא אומר כלום והוא - תני לי שנייה.

ביילי - פשש זה היה מייגע וברגע שהיא כ"כ רצתה להגיע לריצ'ארד היה ברור לי מה הולך לקרות וזה נחמד שהוא הציל את כל בית החולים בכך שהפעיל את החשמל אבל זה עלה לו בחייו.

בחיי שלצד כל זה הדרמה של מר הייתה מה זה משנית. מזל טוב על ביילי..קצת קראו לבן שלהם על שם של בירה, לא? אצל ביילי זה עובר כי..זה שם משפחה, נו.

LemonLimeLilach

New member

יצאתי מהפרק באמת עם תחושה של פחחחחח

אבל קודם כל, ביילי זה לא בירה, זה אייריש קרים וזה ממש ממש טעים ועכשיו בא לי בגללך
וזה גם ישר גרם לי לחשוב על ביילי משולחן לחמישה ותוך כדי חשבתי גם על נב קמפבל שאמורה לשמור על הילד אם יקרה משהו למרדית ודרק והכל התחבר לי בצורה יפה בראש

אוקיי, דבר דבר. ה"הו שונדה" שלי הגיע עוד בקטע של הפתיחה של הוויס אובר שמרדית אומרת "לא ציפיתי שזה יקרה לי" וישר הייתה לי תגובה של או נוי באמת ברור שכל הדברים הרעים יקרו למרדית. ואחרי זה גם כריסטינה אמרה את כל הדברים שמרדית שרדה וזה היה כזה מצחיק כל הרשימה של הפצצה הטביעה היורה המטוס
כאילו זה איזה סרט אסונות
אבל בסוף הדרמה הגדולה באמת לא הייתה שלה.

אפריל- כן כן כן. איזה צרחות מוגזמות וואו. היו יכולים לעשות את זה בקטע קצת יותר subtle ועדיין לדפוק לנו על הראש "רואים רואים אפריל אוהבת את ג'קסון" גם בלי כל הצרחות

קאלי ואריזונה- טוב. אני ovet them לגמרי. אין להן תקנה מבחינתי והן לא מעניינות אותי יותר כזוג וכאילו אני מבינה את הרציונל מאחורי הכל ושבמשך כל הזמן הזה הרגשות האלה כביכול בעבעו אצל אריזונה והתפתחו ואז היא בגדה אבל אני בתחושה שזאת עשייה טלוויזיונית גרועה, בסופו של דבר איך שהם עשו את זה, אריזונה יוצאת זבל של בנאדם שהיא כועסת על מי שהצילה לה את החיים והיא בגדה אפילו שהכל היה בסדר ביניהם (אפילו שזה לא באמת היה, אבל פשוט בצורה שבה הם עשו את זה) ואני לא שום דרך שבה אפשר לפתור את זה בצורה לגיטימית... בטח בסוף הם יהפכו את קאלי לסמרטוט שתסלח לה על הכל אבל זה פשוט יותר מדי שהיא מצילה לה את החיים ואז נבגדת ודי, מבחינתי זה זוג שיכול להתמסמס ואני אפילו לא אתגעגע, אני פשוט לא רואה שום דבר מושך או מעניין בהן.

אריזונה/אלכס דווקא היה חמוד לדעתי, איך שהיא אמרה לו שאם הוא לוקח אחריות על חברות שלו שמקבלות סרטן שייקח אחריות גם על הדברים הטובים.

לא היה אכפת לי יחסית מכל האסונות (מרדית, האוטובוס) אבל כשהפרנק הזה קיבל התקף לב כבר צחקתי כי כאילו די, כמה אפשר בפרק אחד? ואז איך שהוא דיבר עם ריצ'רד כבר היה ברור שריצ'רד הולך להתחשמל, לא? אין לי כוח לכל הרגשות אשם האלה של ביילי שיהיו בעונה הבאה... הקטע שהיא יוצאת ומדברת עם בעלה, היה לזה קצת תחושה כמו אפריל/ג'קסון שהיא כאילו מאוהבת בריצ'רד אפילו שהיא לא אבל זה היה דרמטי מדי ואין לי כוח.

/חפירה

limors2

Well-known member

בשניה שוובר הלך לחפש אותו וראינו אותו יושב ליד הגנרטור חשבתי שהוא יתחשמל וימות באותו הרגע, זה שהקץ שלו נדחה לסוף הפרק לא הפתיע אותי.
אבל הוא יצא גדול עם כריסטינה בניתוח. וואו
והיא מלכה
שלא תחזור לאוון ושתישאר המלכה שהיא.

אני שמחה שמרדית' לא מתה, כי עם כמה שמעולם לא חיבבתי אותה במיוחד חבל לי על כריסטינה. ובאמת רציתי שהיא תחיה ונלחצתי בשבילה

האובר דרמה של אייבורי/אפריל לא הציקה לי, ועכשיו אני שמחה עם אלכס וג'ו.

אבל אריזונה
זה מדהים כמה מהר אפשר לתעב דמות. חבל שהיא לא מתה בפרק.

limors2

Well-known member
והתגובה שלי מהפייסבוק היא לא משבוע שעבר,

אבל נטען שכן לצורך הלא לספיילר

LemonLimeLilach

New member
סיימתי לראות בית הקלפים

ועכשיו יש לי התלבטות מה לראות:
לסיים הבית הלבן (10 פרקים)
לסיים בוס (9 פרקים)
לסיים גירלז (כל העונה ה 2)
לסיים מד מן (מעונה 2 ומעלה)
סיקס פיט אנדר (ראיתי רק פרק ראשון)
ברייקינג בד (לא ראיתי כלום)

זה הדברים שכבר יש לי על המחשב. ממה שיש ב VOD בעונות השלמות שבא לי לראות זה VEEP.

דעות?

LemonLimeLilach

New member
אה וגם!

יש לי שתי סדרות בספרדית לראות, שזה יותר כמו נושא כללי ופרקים שעומדים בפני עצמם... אחת זה על סיפורים של נשים שעוברות כל מיני סוגים של התעללות (הטרדה מינית, אלימות, וכו') שממנה ראיתי כבר 2 פרקים. ועוד אחת שאמורה להיות יותר אופטימית שהיא "הפעם הראשונה ש..." שגם כל פרק מספר סיפור אחר וכל פעם על פעם ראשונה (הפעם הראשונה שהתאהבתי, הפעם הראשונה שנהייתי אבא וכאלה). מה אתם אומרים????????

Rachel47

New member
וואי לפני כמה ימים ראיתי סיקס פיט אנדר פרק

ראשון
גם, לא עד הסוף
פאק הסדרה הזו חולה!

ברייקינג באד אני חייבת להוריד מחדש אחרי המחיקה הגדולה של החורף האחרון
ראיתי שניים ראשונים ולא נפלתי בטירוף אבל עם כל הדיבורים מסביב אני מוכנה לתת צ'אנס עד סופעונה ראשונה..כשאוריד
התחלתי גם פרק ראשון של ביוטי אנד דה ביסט...

o0Invisible0o

New member
סיימי הבית הלבן כי לא נשאר לך כלום כבר..

ואז נראה לי תראי ברייקינג בד כי יש לי הרגשה שתאהבי את זה..

o0Invisible0o

New member
רגע, רגע..טעיתי בתשובתי!

התכוונתי להגיד שתראי ליזי בנט כי...אעהאהההההההה איך עוד לא ראית?

LemonLimeLilach

New member
אוףףףףף איך הקשבתי לך!

הגעתי לפרקים הכי עצובים בסדרה ואני בוכה כבר מהבוקר

וואי יש לך מלא דברים! הלוואי והיה לי משהו להשלים

היחיד שראיתי מהרשימה שלך זה ברייקינג בד. לקח לי זמן להתחבר (הרבה זמן), אבל זו סדרה ממש טובה.

LemonLimeLilach

New member
יומני

הו
מיי
פאקינג
גאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה לא כל העונה הייתה כמו הפרק הזה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

אני על סף התעלפות, אני צריכה משאף!!!!

שלושה רגעי OMGWTF בפרק:
1. אלנה אומרת לדיימון שהיא אוהבת אותו (טוב זה יותר היה הרגע שבו שלחתי לרייצ' הודעה שהיא צריכה לראות כי ידעתי שהיא תתעלף מזה)
2. אלנה מאכילה את קתרין בקיור!!! אומייגאד!!!!!!!!!!!!!! זה אמיתי?!!?!??! וואההההה!!!! הייתי כל כך באקסטזה מכל המכות המהממות שאלנה חוטפת מכל הכיוונים
שלא עצרתי לחשוב מה הולך, ואז היה את הפלאשבק לשיחה שלה עם סטפן וחשבתי אולי כמו שהיה עם הדם אז היא לקחה את הקיור ועכשיו הוא ישפיע ואיכשהו זה יציל אותה אבל שהיא תדחוף את זה לקתרין???? אני לא ציפיתי בשום מקום!!!!!!!!!!!!!

3. סטפן הדופלגאנגר של סיילאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא אעמיד פנים לרגע שאני מבינה מה הקטע עם הטבע חייב איזון אז הוא יצר שאדו סלף שלי שאפשר להרוג כי אז הוא לא הרג את סטפן אבל אמאאאאאא!!! בהתחלה שהוא הופיע בדמות של אלנה ובאמת חשבתי שהוא יהיה הדופלגאנגר הראשוני איכשהו (אגב, קטסיה הזאת הייתה בסוף סיילאס? אני מבולבלת
) של קתרין ואלנה אבל אז עם השוט לאוטו שרואים את ההשתקפות של סטפן!!!! זה היה הרגע שכבר עברתי מעל הגבול של התמוטטות עצבים לתוך שיגעון מוחלט
גם קתרין וגם זה!!! זה לא אמיתי!!! ואז הוא עשה לסטפן כמו אנג'ל!!!!!!!

אני לא מאמינה שהם הצליחו כל כך להפתיע אותי.
במבט לאחור על כל העונה, פאק למה היא לא הייתה מוצלחת כל כך כי עובדה שיש להם את זה כשהם רוצים!!! חבל שהפכו את אלנה לכל כך בלתי נסבלת וחבל שהרגו סתם כל כך הרבה דמויות ולקחו את הקטע של סיילאס רחוק מדי (אפילו שהיה לזה פייאוף קטלני
אז אולי אני אסלח על זה) וטו מאצ' מהאוריג'ינלס, אני מקווה שהעונה הבאה תהיה טובה יותר אבל בתכל'ס אין לי הרבה תקוות כי כמו כל סדרת נעורים שמסיימת תיכון ועוברת לקולג'... אין לה hope.

אניוויי עוד כמה מחשבות לסיכום:
דיימון וסטפן כל כך התבגרו וגדלו והם כל כך אחים טובים ואני רוצה שיהיה יותר התמקדות בהם בתור אחים ובפחות ב triangle of doom אבל נו, CW. להנמיך ציפיות. אוףףף!!! הם פשוט מהממים!!!!!!!!! ונורא אהבתי ראיון שפול ווסלי עשה לפני כמה ימים שהוא אמר "אני מכיר את איאן מכל הכיוונים כמו אח באמת לטוב ולרע" ו

בוני וג'רמי... פתאום כשהם התנשקו חשבתי לעצמי פאק איזה מוזר שאנחנו צופים באיזשהו המשך של סיפור אהבה של שני רוחות רפאים...
ואז ג'רמי חי! שזה מעולה כי יאי eye candy (חבל שאי אפשר להחזיר את אלאריק. אגב ביטלו את הסדרה החדשה שלו?! זאת עם אלונה טל?) אבל קצת מוזר.

בספרים אגב דיימון לוקח את הקיור, שזה הוביל לspiraling down גרוע של כל הספרים אז אני ממש שמחה שהם לא הלכו בכיוון הזה אבל אני פוחדת שקתרין לא תהיה כיפית בתור היומן
אבל זה עוד צד שנינה דוברב תצטרך לשחק והיא מדהימה אז יהיה בסדר.

חפרתי?

Rachel47

New member
הורסת את!

תשמעי הפרק הזה היה מושלם מהשניה הראשונה שלו ועד סופו

כל מה שאמרת אכן היה הו מיי פאקינג גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

סטפן דיימון בפרק הזה היו פשוט מושלמים וזה היה נהדר!!!!

אני די מבולבלת מכל עניין הסיילאס כאן אני מקווה להבין יותר בעונה הבאה

הקטע עם קת'רין היה מוגזם ולא צפוי בעליללללללללללללללללל
אבל תכלס מה הקטע היא פשוט תיקח לה דם ערפדי ותתאבד
לא?

או שעכשיו אנחנו אמורים להבין שהיא בעצם רוצה חיים אנושיים עם אהבה וילדים ושיט?

פחדתי שדיימון באמת יקח את זה כי מכל הכיוונים זה לא היה יוצא טוב בכלל

אומיגאד סטפןןןןןןןןןןןןןןןן
?!?!?!?!?!?!

ושיחזירו באמת גם את אלאריק!!!!!!!!!
מתי עונה הבאה?!?!?!?!?!?!

o0Invisible0o

New member
ל-שרי.
משפחה בהפרעה למי שלא ראתה.

תקשיבי, אני כ"כ כ"כ אוהבת את הסדרה הזאת!! אני חושבת שהעונה השלישית היא האהובה עלי!
אני לא מפסיקה לצחוק בכל פעם שאומרים את שמו של bob loblaw.

והיום ראיתי את הפרק שהם מדברים על כך שהם צריכים לגייס כסף לחברה אבל הם לא רוצים להתחנן ואז הקריין אומר לספר לחברים לראות את הסדרה, בבקשה. וזה ממשיך עם HBO ושואוטיים ולהביא מלא מפורסמים כדי למשוך תשומת לב..די, הפרק הזה היה מושלם!

עוד רגעים שאני זוכרת כממש אהובים - הם יושבים בחדר ובוב העו"ד מאשים אותם שמישהו מקליט את השיחה ואז אחרי שכולם מכחישים מראים את הבום נכנס לפריים.

וגם מהעונה הראשונה..אני חושבת
שהם הולכים לבית משפט והשופט מסתכל למצלמה ואומר שאסור לצלם ואז הדלת נסגרת עלינו.

כל הפרק שבו הקריין מוכיח שהוא קריין יותר טוב מקריין הסרט התיעודי [נראה לי שעל זה כתבתי לך בפייסבוק?]
חוצמזה כל מה שהיה עם ריטה הבריטית היה קורע - MR F!
וגם עם עורכת הדין העיוורת.
וההריון המזויף. אומג.
כל מה שיוצא מהפה של טוביאס - analrapist!!
אה גם כל בדיחות הpussy עם ריטה ומייקל.
ולינדזי שלא מצליחה להשיג גבר. אני כ"כ אוהבת את הסדרה הזאת שלוקחת שחקנית שנראית כמוהה והופכת אותה לאישה שלא מצליחה להשיג גבר אף פעם, אף גבר.

השיער של טוביאס היה יותר מדי בשבילי...נראה לי שהיה פרק אחד שהוא עשה את השתלים שזה כל הזמן דימם וזה..איכס, די.
באסטר והיד לעומת זאת? קורע מצחוק.
עוד לא סיימתי את כל הפרקים אבל ללא ספק טוביאס הוא עדיין ברשימת הדמויות האהובות, גם באסטר ואני לעומתך דווקא אוהבת את מייקל. הוא מרוכז בעצמו בדיוק כמו כולם וגם הוא כמו כולם לא מודע לזה אבל אני עדיין מתחברת לנורמטיביות שלו.

ג'ורג' מייקל ומייבי גבוה ברשימת הדמויות האהובות עלי..אה וכל מה שקשור במייבי ובאולפנים גם מבריק.

ג'וב יותר התחבב עלי עם הזמן אבל אני שונאת כמה שהוא תקוע במקום, אני יודעת שהם כולם תקועים אבל אני מרגישה שהוא אפילו יותר תקוע מבאסטר..את יודעת? עם ההפוך על הפוך עם ג'ורג' סניור כל הזמן, מתיש.

בקיצור, אני אוהבת הכל בסדרה הזאת, אני צוחקת בכל רם כ"כ הרבה ואני בחיים לא אבין איך היא שדרה שלוש עונות בפוקס!!! ואיך HBO או שואוטיים באמת לא ישר קפצו עליה..היא כ"כ מבריקה.
אני תוהה איך זה יעבוד כ"כ הרבה שנים אחרי במיוחד עם מייבי וג'ורג' מייקל אבל נחכה ונראה.

וגם I've made a huge mistake.
אההה...וגם I'm afraid I just blue myself

הו, סוף סוף!

כן, אין ספק שמדובר באחת הקומדיות הכי אמיצות שנוצרו אי פעם. קשה להאמין שהיא החזיקה מעמד כמה שהחזיקה בערוץ טלוויזיה כמו פוקס.. יש המון סדרות שאומרים עליהן ש"הקדימו את זמנן", אבל כאן אני לא חושבת שזה העניין. גם אם הסדרה הייתה משודרת היום, היא לא הייתה זוכה לרייטינג גבוה יותר...היא קשה מדי.
אבל נהדרת
והעונה השלישית היא גם האהובה עלי! וחוץ ממייקל,אני מסכימה עם כל מה שאמרת כאן. באסטר והloose seal הוא אחד מקווי העלילה שהכי אהבתי, זה והבלו מן גרופ

מעניין איך יהיה עכשיו! ג'ורג' מייקל ומייבי כבר מזמן לא ילדים, טוביאס השמין ממש ולינדזי הזדקנה מאוד..

o0Invisible0o

New member
הוא השמין ממש?

אני אחפש.
וכן אממ..מזדקנים וזה. ><
לוס סיל ובלו מן גרופ בהחלט שני קווי העלילה האהובים עלי!
אגב סיימתי ולא אהבתי כ"כ את הגילוי של לינדזי ואת כל מה שקרה עם טוביאס..יותר מדי!! אבל לא אכפת לי, אני כ"כ מחכה לעונה החדשה. חוצמזה הם יכולים להתעלם לגמרי מאיך שנגמר ולהמשיך איך שבא להם, זה לא שהם לא עשו את זה קודם.

אחח הסדרה הזאת.
אממ אני חושבת שהיא כן הקדימה את זמנה בקטע שאם היא הייתה מתחילה לפני שנתיים בערך יש מצב שהיא הייתה מוצאת את עצמה בכבלים ואז שורדת שם סבבה - בכבלים בטוח היו רואים אותה!! לואי הוכיחה שזה אפשרי!
בואי נגיד ככה - הקאמבק של ליסה קודרו הייתה בHBO ולא שרדה עונה ולדעתי זה רק עניין של הקדימה את זמנה. לדעתי היום היא הייתה עובדת אבל..רק בכבלים.

ומישהי כתבה בטוויטר משהו מדכא על איך כולם אוהבים לשנוא את פוקס אבל אנחנו שונאים אותם רק כי הם לקחו מלא סיכונים ואז כשהם לא עבדו אז הסדרות בוטלו אבל היום הם כבר הפסיקו לקחת סיכונים וזה הרבה יותר גרוע..
וזה די נכון כשחושבים על זה, אם הם לא היו לוקחים את פיירפליי אני די בטוחה שאף אחד לא היה לוקח ואז לא היה פיירפליי בכלל.

זהו, סיימתי לחפור.

פיירפליי זה ג'וס ווידון!

מישהו בטוח היה לוקח את הסדרה הזאת! והאמת שאני לא כועסת על פוקס לגבי ארסטד. הם אכן לקחו סיכון, ונתנו כמה וכמה צ'אנסים לסדרה הזאת, שידרו אותה 2 וחצי עונות- ורק אז הורידו אותה מהמסך.
אבל לגבי פיירפליי אני כועסת מאוד כי הם אפילו לא נתנו להם לסיים את העונה הראשונה! הם לא נתנו לג'וס מספיק זמן כדי להיפרד מהסדרה כמו שצריך, ועל זה אני כועסת.

והאמת, זה קצת סנובי ויומרני, אבל אני מעדיפה שהסדרות/ סרטים האהובים עלי לא יהיו "רכוש הכלל". עכשיו כולם פתאום כ"כ אוהבים את ג'וס ווידון. זה לא כיף לי!

o0Invisible0o

New member

עם כל הכבוד לג'וס ווידון גם סדרות של יוצרים נחשבים נופלות אחרי הפיילוט..ולא זוכות להזמנת סדרה.
שמעי, בתכלס? עם כמה שזה מבאס אני לגמרי מבינה את הביטול של פיירפליי..היא יותר מדי ספציפית וגם בספציפיות שלה היא ספציפית - כאילו היא לא רק מד"ב, היא מערבון מד"ב! וגם..הם התחילו מהפרק השני בלי להסביר את כל הרקע, את כל הבסיס לסיפור, את כל הבנייה של העולם והקשר בין הדמויות וההיסטוריה, זרקו את הצופים למים...לא היה לה סיכוי לשרוד.
עדיין, אם הם לא היו משדרים 13 פרקים לא הייתה פיירפליי בכלל..והנה היום הם כנראה פוסלים את הדור הבא של הג'וס ווידונים [אולי לא, מי יודע]

אני איתך עם מעדיפה אותם לעצמי.
אני לא מרוצה מכמה שילד הולכת להיות מיינסטרים...וכמה ג'וס הוא באופנה כיוצר שמפרסמים בפרומו כ"במאי האוונג'רס!" בלהבלה.

limors2

Well-known member
המשרד

זה היה ממש יפה וממש עצוב, וכל הפרק חיכיתי שמייקל יגיע וכשהוא הגיע כמעט בכיתי

וזה באמת היה יפה. סגרו הכל בצורה הולמת ונפרדו מכל הדמויות כמו שצריך, וכל אחד קיבל את ההאפי אנדינג שלו (קלי וראיין
) ואוף. אני אתגעגע

למעלה