סדרות חדש בסימן קומיוניטי חזרה!(!!!!)

LemonLimeLilach

New member
יומני הערפד

לא אהבתי בכלל. לא התרגשתי לקראת פרק של פלאשבקים ואלה של הפרק הזה היו לא מועילים בעליל. אלאריק רוצח? וואטאבר. משעמם.

Rachel47

New member
יו גמני חשבתי ככה

כאיול הפלאשבקים היו לא מועילים אבל ממש אהבתי את דיימון בפרק הזה אז לפחות זה

והעלילה עם אלאריק...ואו |פיהוק|
כאילו יחסית לכל שאר העלילות שלהם..זאתי מזה פרווה

וסליחה אבל עדיין מוזר לי לראות את מליסה כאן

לפעמים כשהיא מדברת אני מרגישה שהיא צועקת על ספנסר

LemonLimeLilach

New member
ניקיטה 101

אוקיי אז:
הרגו לה את הארוס, שקראו לו דניאל.
להנדלר שלה (לשעבר) וה love interest הראשי קוראים מייקל.

ואלכס היא הג'ק בריסטו שלה!
(האמת שזה היה די צפוי אבל מקובל עליי לבינתיים)

חסר רק וויל ופרנסי

dans girl

New member
גם אותי זה שעשע למדי

אבל זה היה פרק לא רע בכלל. אלכס מגניבה למדי. ניקיטה הכי bad ass. ושיין ווסט
.
בקיצור יש פוטנציאל.
ותני לזה זמן, אולי הבת של קאם מבונז וטיילר מרבנג' יהיו הוויל ופרנסי שלה
.
אני הולכת לראות את הפרק השני

limors2

Well-known member
אם כבר bad ass,

היא עושה את הפעלולים שלה בעצמה. סתם שתדעו!

Rachel47

New member

אותי הכי הצחיק העניין עם דניאל

ולא הסתכלתי על אלכס כג'ק בריסטו אבל זה גם דרך מעניינת לראות את זה

LemonLimeLilach

New member
סוג של הכרחתי את עצמי לראות את זה ככה

כי קיבלתי געגועים מטורפים אליו!!

LemonLimeLilach

New member
לא נורא, אח שלי החליט שהוא רוצה לראות זובי

אז אני אצטרף אליו לפרקים ויקבל את הפיקס שלי

LemonLimeLilach

New member
102

טוב מייקל הרבה יותר קיק אס מווהן!!!1
הוא ממש ירה לו בפרצוף!

רק שאני אבין בבירור. ה SD-6 שלהם זה חלק מהממשלה אבל עכשיו הם עושים מה שבא להם? אני לא סגורה על זה כל כך. אמרו הפרק שהפנטגון מממנים אותם. זה רק בגלל שסלואן שלהם החביא חתיכות של רמבלדי בכל העולם ומאיים על הפנטגון שהוא יגלה אותם אם הם יפסיקו לתמוך בו? ו... מה כולם יודעים? העובדים הרגילים, לא החדשים, הם חושבים שהם עושים מה שהממשלה אומרת להם או שהם יודעים שפרסי עושה מה שבא לו? והולך נגד המדינה? הוא הולך נגד המדינה, או שזה סתם בשביל כסף?
ומה יוצא לו מזה?

זה יהיה די מוזר אם מייקל יודע מהכל ומשתף פעולה עם זה, זה עושה אותו לגמרי אנטי-הירו... ומצד שני זה יהיה משעמם נורא אם הוא חושב שהם הטובים וניקיטה הרעה והוא רק רוצה לעצור אותה כדי להציל את העולם, אז אני מעדיפה שזה יהיה האפשרות הראשונה. אבל מצד שלישי... זה יהיה נורא נחמד אם הוא יהיה הווהן שלה ויעזור לה להפיל את הרעים.

ועכשיו אני רק חושבת על הסצינה באליאס שסידני מציירת את המפה של מה שהיא חושבת שהם צריכים להפיל ואז ווהן עושה לה פחחחחח ומראה לה את המפה האמיתית

אה ויש להם פה גם מרשל! ואולי אלכס היא הוויל של ניקיטה? חחח

Rachel47

New member
תמשיכי לראות פשוווווווווווווווווט

אני מריחה עד לפה את המוח שלך נשרף כשכתבת את ההודעה הזאת

כפי שהבטחתי זו סדרה ממש טובה ולכל השאלות יש תשובות

מה שכן...דיוויז'ן זה גוף שקם בחסות הממשלה (פנטגון..וואטאבר, לא זוכרת) והמטרה שלו הייתה לשמור על הומלנד סקיוריטי..עם כמה קשה ונוראי שזה יהיה
אבל פרסי (אי אפשר עם השמות של ההקבלות..אני מתבלבלת) נהיה חמדן ועושה דברים בשביל הכסף...

LemonLimeLilach

New member
אני לא מצפה שתענו לי על השאלות מן הסתם!!!

אני סתם שואלת! וגם אני מגיבה בשביל דפי!

שתקי.

dans girl

New member
אבל זה kick ass in a bad way
הוא אכן אשכרה ירה לו בפרצוף

אני קצת שמחה שווהן לא היה עושה את זה
. למרות שווהן כן היה עושה את זה, אם זה היה בשביל להגן על סידני. אבל לא סתם ככה בשביל לחסוך לעצמו צרות
.

אין לי מושג מה כולם (=אמנדה, הבחור שניקיטה קראה לו nerd) יודעים, אבל ניכר שמייקל בטוח יודע שהוא עובד בשביל הbad guy, ונמצא שם כדי להגן על כל הessets ולנסות למזער את הנזק של הבוס שלו. אני בכל מקרה בטוחה שהוא לא שם ומשתף עם זה פעולה כי הוא יודע שזו הדרך הנכונה ושהם "הטובים".
ונראה לי שפרסי סתם תאב בצע.
לגבי כל הessets, אני די בטוחה שאין להם מושג שהם שכירי חרב יותר מאשר סוכנים של הממשל.
עוד פרק היום
? אני לא ממש מצליחה ללמוד כי אני לא מבריאה וזה מעצבן
.

LemonLimeLilach

New member
104

אני לא מבינה איפה הקו של מייקל עובר. כשהוא גילה שויקטור חי הוא היה כל כך בשוק וכל כך כועס על זה שנתנו לו לחיות, אבל כל שאר הדברים זה כן בסדר? באותו רגע זה היה נראה כאילו הוא חושב שהוא עובד בשביל הטובים אבל זה די ברור שלא מהשיחה אחרי זה עם ניקיטה שהוא נאמן לפרסי לגמרי. אז... אני מבולבלת ממש

האם ה UST בסדרה הזאת הולך להרוג אותנו?????

dans girl

New member
|שוקו|אני לא מאמינה שאת אפילו שואלת //timg.co.il/f/Emo58.gif ברור שכן! הם נלחמים אחד בשניה, זה היה ברור מהרגע הראשון שאנחנו הולכות למות מUST עד שהם יגאלו אותנו מיסורינו.
לגבי השאר - אני לא רואה את הקונפליקט כמוך. אין לי ספק שהוא יודע שהוא הבד גיי, וזו הסיבה שהוא נותן לניקיטה לברוח כל פרק מחדש (ד"א, אולי יהיה הגיוני להפסיק לעשות אתזה באיזשהו שלב, זה הרי ברור שהוא לא יירה בה יותר, אין צורך לעשות את זה "אקדח מול אקדח" הזה כל פרקח מחדש). אני חושבת שדחיפה קטנה בכיוון הנכון והוא עורק לניקיטה. אבל הוא נשאר שם כי הוא יודע שבלעדיו הנזק יהיה גדול יותר. או משהו כזה. לא יודעת, לי זה איכשהו מסתדר.
שיין ווסט שחקן כזה גרוע, אני מתה עליו :-D:-D:-D
והיה עוד משהו ששעשע אותי קודם, אבל אני כבר לא זוכרת. ואני חייבת לעוף למעבדה :-P:.

LemonLimeLilach

New member
:-D//timg.co.il/f/Emo58.gif

נראה לי שכל פרק יהיה את מייקל VS ניקיטה ראש בראש!:-D אבל זה יפה שהם יודעים שהשני לא יהרוג אותם.

ודווקא לא נראה לי שזה יהיה כמו בונז כזה... נראה לי שזה יקרה מוקדם יותר! אולי אפילו בעונה ה-2. אבל לא שהם יהיו מאז ביחד לנצח. אבל עדיין יהיה משהוווווווווו:-D

לא נראה לי בכלל שהוא כזה קרוב ללערוק לניקיטה. אבל כדאי שזה יקרה בעונה 3 או משהו8-*

שיין ווסט כזה סקסי!|מאוהב| אני חולה עליו. רק שעם הזקן הוא נראה ממש דומה לאוסטין ניקולס ממגרש ביתי, בקטע מעוות כזה שממש מפריע לי כי כל פרק אני כזה "רגע מה ג'וליאן עושה פה?????????????" וזה בעצם לא הוא:-D

b u s t e d

New member
אלכס היא ג'ק

על זה באמת לא חשבתי על זה לפני...
אולי כי בכל ההקבלות שאני עשיתי (ועשיתי המון) תמיד ראיתי את ניקיטה בתור סידני בריסטו, ואת אלכס בתור הניקיטה המקורית...

איזה כיף שאתן סוף סוף רואות!!
זה אומר שבטוח יש עוד עונה, או שעדיין לא יודעים?

ועשית לי חשק למרתון אליאס!

LemonLimeLilach

New member
עדיין לא ידוע

אבל איך שאני רואה את הפרקים ובודקת מה היו התגובות כשזה שודר אני רואה שהרייטינג בהתחלה היה ממש טוב אז אני לא מבינה מה קרה שעכשיו היא ככה על סף ביטול!

למעלה