סדרות חדש בסימן קומיוניטי חזרה!(!!!!)

limors2

Well-known member
פרינג' 411

אסטריד 2 בעולם הראשון

[או בעצם אסטריד4 בעולם השלישי?
]

אפשר שמעכשיו כל פרק יהיה ככה, עם פעמיים אסטריד ופעמיים אוליביה ואוליביה 2 מתעלמת מזה שוולטר מראה סימני חוסר אהבה כלפיה?

אחד הפרקים המרגשים...

אלט-אוליביה קצת הייתה מעצבנת בפרק, אבל השילוב שלה ושל וולטר היה מעולה!

ואוליביה שרק מעוצבנת מהשהות שלה שם...

וג'אסיקה הייתה מהממת הפרק

ויש מישהו שמעלה את כל הפרק בתמונות עם כתוביות, אחד הדברים המצחיקים:
http://popculturenexus.com/2012/02/05/fringe-photo-recap-making-angels/

מפה כל פרק מעולה יותר מהשני

במיוחד הפרק הבא

limors2

Well-known member
קומיוניטי

אז מסתבר שהיא לא חזרה, קומדיה סתמית ומאכזבת חזרה במקומה

הכותבים נהיו עצלנים ממש. הסצינת סיום הייתה כ"כ סתמית ומיותרת שאפילו לא ניסתה להצחיק, וככה גם שאר הפרק

מקווה שזה ישתפר בהמשך...

b u s t e d

New member

אוף, זה היה מאכזב.
ובדיוק היום סיימתי סקראבס. צריכה קומדיה קצרה וטובה.

נרפאתי!!!! חזר לי החשק לסדרות!!

זה לקח נצח, אבל לאט לאט חזרה לי ההנאה מסדרות! אז אני כבר נכנסת לעניינים בכל הסדרות, קודם כל החלטתי להמשיך עם מד מן, אז איילת- אני כבר בעונה 4!
2 הפרקים האחרונים בעונה 3 פשוט מצוינים. ג'ואן מלכה, כרגיל, ורוג'ר מצחיק אותי נורא

Kill Bernard

New member
אני מחאתי לה כפיים בסוף עונה 3 כי היא אדירה!

אבל, אבל, איפה את ב-4? קשה לי עם זה, לא נחמד שם יותר!

אל תגידי את זה! אני לא רוצה לעצור שוב

אני חייבת לראות את העונה הזאת ברצף ולראות את עונה 5 ביחד עם ארה"ב, אחרת מעולם לא אמשיך...
אני מתחילה עכשיו את 4X03 והאווירה אחרת לגמרי בעונה הזאת, אבל בינתיים נחמד לי, ופרק 7 אמור להיות הכי טוב של הסדרה הזאת, הגעת לשם כבר?.

Kill Bernard

New member
אוו, לא, אני גם ב-3!

פעם ראשונה בהיסטוריה שאני נמצאת באותו פרק עם אנשים אחרים מהפורום.
צריך לעשות מסיבה, מחר את כבר תעקפי אותי שוב

o0Invisible0o

New member
אבל אבל...!!!

את לא אוהבת את השינוי?

תני לזה עוד פרק או שניים..אבל יש מצב שלא תאהבי את עונה 4.
[יש מצב כזה?
]
וכן, פרק 7 מושלם.

Kill Bernard

New member
אני מתה על הסדרה הזאת.
4

בלי שום קשר לחלוקה לעונות. היא עשויה מדהים, אני מתחברת לכמה שכולם דפוקים, זה מעולה.
אני לא כ"כ מצליחה להגדיר את השינוי פשוט. כי בעיקרון לא השתנה כלום - המקום החדש נראה בדיוק כמו הקודם פחות איש או שניים, זהו. כאילו לא קרה כלום, אבל משהו פחות מחובר לי.
אולי דווקא כן אהבתי את דון לא מתפקד בתוך המשפחה שלו, ועכשיו שמתעלמים לגמרי מהמשפחה שלו, או שהוא מתעלם מהמשפחה שלו או שהיא מתעלמת ממנו, חסר לי.
חסר לי בטי!!

אולי זאת הבעיה. לפני כל זה הייתה מסגרת מוכרת של עבודה ובית, ועכשיו הוא קצת מתפזר לי. גם השאר, איכשהו. אבל זה רק ממש מעט פרקים, ראיתי רק 3, ויש להם קטעים כאלה של לא להיות עקביים ומשעממים וכל פעם להראות דברים אחרים וכיוונים אחרים אז זה בסדר. כולם מעניינים אותי.
ואני אוהבת את העונה הזאת.
את אמרת שהיא יותר קלילה? אני ממש לא מרגישה את זה. זה בינתיים נראה לי כאילו הדכאון הקיומי פשוט מסתתר במקומות אחרים מקודם

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

אם הם לא נפרדים אני מפסיקה לראות את הסדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! די נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוון מגעיל לי את החיים וכמה שהיא נשארת איתו יותר כריסטינה רק הופכת ליותר ויותר סמרטוט! איכס! דיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה