סדרות ו-TV

Galadriel 3000

New member
פחחחחחחחח

וגם לא אוהבים מאווררים ושטקרים ואת גונזו

Kryptonite

New member
הראשון והאחרון,../images/Emo168.gif

אלה השחקנים המוערכים של הסידרה. לפעמים זה בתוך הראשיים, נגיד במכושפות, דוגמה שהשתמשו בה פה - קודם כל מוצגת שלישיית הבנות הראשית (פייפר, פייג' ופיבי) וככה הולי מארי קומבס (פייפר) ואליסה מילאנו (פיבי) זוכות לרוב הכבוד, ואז כל השאר. אגב, בגלל זה נינט מוצגת ראשונה.

Amber

New member
מכושפות...

כי כשהבנות מוצגות מוצגת קודם האחות הקטנה (זו שהצטרפה לסדרה אחרונה), אחריה אליסה מילאנו ואחרונה מוצגת הולי מארי קומבס ומצויין ליד השם שלה "as piper" . לא נראה לי שאליסה מילאנו זוכה ליותר מדי כבוד בזכות הפתיח, כי ממילא האחיות מוצגות ראשונות ואז כל השאר... נכון

Amber

New member
נינט לדעתך שחקנית ותיקה או מוערכת

במיוחד
נתון לויכוח...

פוזנא

New member
השחקן האחרון

הוא בדר"כ הוותיק והמכובד יותר, או זה שמהווה האטרקציה של הסדרה מבלי שבהפקה התכוונו לכך בהכרח.

talik

New member
(Y)

התפקיד של חנה לסלאו הוא יחסית קטן לעומת של נינט. לכן נינט מופיע בהתחלה יחד עם שאר "המשתתפים הקבועים". אמנם הדמות של חנה לסלאו קבועה, אבל בשביל לתת לה כבוד רשמו אותה אחרונה והוסיפו את הכיתובית "בתור"... כנ"ל באריזה משפחתית: סטיב ארקל (אם אני מסתמך על מה שרשמו לפני כן...) לא היתה דמות קבועה או לפחות לא מרכזית בהתחלה, אבל היא נחשבה לאתנחתא קומית חשובה (בכל זאת, רב הנושאים עסקו בהתחלה במשפחת וויסלו...). לכן, בשביל הכבוד רשמו את השחקן כ"בתור". מדובר בדעה, אבל אני חושב שזה גם נכון...

Chandler Rulz

New member
מין סוג של מתן כבוד... יש שני

"מקומות" כאלה בקרדיטים: אחד, כמו שציינת, X as Y או X in the role of Y השני זה יחד עם המילה Starring.. לדוגמה ב"מכושפות": :Starring Alyssa Milano

lior135

New member
דבר מוזר ששמתי לב אליו...

בתחילת הסרט Sin City, (לא לדאוג, אין פה ספויילרים) מופיעים בכותרות השמות של השחקנים. רשימה מאד מכובדת של שחקנים מוצגת שם... אבל השחקן ששמו מופיע לפני האחרון הוא ברוס וויליס, ואחריו, האחרון, הוא אליז'ה ווד. הייתי מצפה שזה יהיה להיפך... לא ברור למה הם בחרו להציג אותם בסדר הזה...

למעלה