סדרות ו-TV

basket case

New member
הפוך...

זה על חבורה של צעירים (תלאביביים נדמה לי) שמחליטים לצלם סרט כחול. עם: ענת ויצמן, אורנה פיטוסי, דני שטג, האדיוט ההוא עם הקארה...איך קוראים לו? אה, ניר לוי... ועוד... היום יש את זה בYES5...

Chandler Rulz

New member
שחקנים (לא רשימה מלאה):

פלורנטין: אורי בנאי סמי הורי עמי סמולרצ'יק דנה מודן קארין אופיר איילת זורר אבשלום פולק ניר פרידמן עדי טרר הפוך: דני שטג ענת וייצמן אורנה פיטוסי ניר לוי אסנת חכים גיל שושן יואב הייט מיכאל ויגל

the magic

New member
תודה לכולם, תגובתי

לא אוכל לצפות בVOD, מאחר ויש לי יס. אז הסדרה תשודר שם מתישהו? ומישהו יודע על מה זה בדיוק פלורנטין? כאילו בערך.. וכמה עונות הייתה לכל סדרה ואיזו מהן הצליחה יותר?

ST

New member
חכה קצת עם ההקפצה,

עוד לא עברו 24 שעות. ותקרא את הודעת המנהלים.

ST

New member
(אופס, לא התכוונתי להקפיץ גם.. ../images/Emo9.gif)

Unintende d

New member
חה. בדיוק היום ראית הפוך:)

מחר יש שוב ב 22:30, בערוץ 5 (ב-יאס:) תהנה!

the magic

New member
כן אני יודע... ראיתי..

אבל מחפש פרטים בנוגע לשתי התוכניות, עכשיו אני כבר צריך יותר מידע על פלורנטין מאחר ועל "הפוך" קראתי. בכל אופן, איזו מהסדרות נחשבה למצליחה יותר?

talik

New member
אני לא חושב שאפשר להשוות ביניהן.

הן לא שידרו באותו זמן. מה גם שלפי דעתי הפוך היתה די פורצת דרך בארץ - היו סדרות לפניה, אבל לא זכורה לי סדרת דרמה מטורפת תל-אביבית שפונה לצעירים ולא נוצרה על ידי הטלוויזיה החינוכית בעידן הטלוויזיה הרב-ערוצית (נכון, היו חדווה ושלומיק ובוודאי עוד, אבל אלו היו קומדיות אם אני לא טועה והן היו בזמן שהיה רק ערוץ 1). ההצלחה של הפוך אפשרה כניסה של סדרות ישראליות אחרות. אין לי נתונים, וספק אם תמצאי נתונים המשווים ביניהם, אבל נראה לי יותר סביר שפלורנטין הצליחה יותר, במיוחד משום שמדובר בסדרה יותר "מתקשרת": בהפוך יש משהו קר ומוזר ולא כולם נתפסו לזה... אבל זו רק דעתי...

the magic

New member
אז איך למשל

בשיר שלנו נינט לא מוצגת אחרונה? ויש הרבה דוגמאות...

KatyRose

New member
כי חנה לסלאו ועליזה רוזן הרבה יותר

ותיקות ומוערכות מנינט

the magic

New member
נכון, אבל אני לא בטוח

שסטיב ארקל יותר מוערך מקרל ווינסלו למשל. והאמת שפעם היו לי דוגמאות טובות יותר, אני פשוט לא זוכר. בכל מקרה אני לא מחפש להתווכח, אני רק רוצה לדעת אם אתן בטוחות בזה שזו הסיבה?

רונקי

New member
אבל באריזה משפחתית

סטיב נחשב הכוכב של הסדרה,אז יכול להיות שזו הסיבה.

למעלה