סדרותת!

לילך- תודה!!!!!!!

ראיתי את זה כבר 5 פעמים ואני צוחקת לי בכל פעם
היא כ"כ חמודה אך מטורפת בו-זמנית!

dans girl

New member
אדיררררררררררררררררררררררררררר
אני מתה עליה
. וגם - וואו, דקס שפרד! איזה חבר אדיר
.

Rachel47

New member
סופסוף ראיתי

WTF?!?!?
היא ממש יצורה חחחחחחחח דפוקה
זה היה ממש מצחיק... מצחיק שהיא בוכה כל כך הרבה..

LemonLimeLilach

New member
האישה הטובה!

אלישיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! you know a thing about pros!!! אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!
ואני גם אוסיף- פיטר
ובנימה זאת, הם הולכים להתגרש מתישהו?? איליי נגד דיוויד לי!! אומייגאד!!
"איך הולך הקמפיין כפרה ביי דה וויי הם מתגרשים" חיחיחיחי (אבל איליי וסטייסי איכס איכס איכס והיא קריפית!!!!!!!!!!) כולם נגד וונדי סקוט קאר!! גאונייייי!! וויל בחקירה!!! וואווווווווווווווווווווו
וויל וקאלינדה ביחד לשלטוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן~~!!!111111 וויל ודיאן!!! הריקוד!!! איזה תותחים!! והמושבעים האלההההה!!! ואלישיה!!! שיואווווווווו למות. הסדרה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LemonLimeLilach

New member
אין פרק עכשיו 3 שבועות?

ואז זה הפרק של ג'ון גרוף?! או ששבוע אחרי זה!! דרוש מידע!!!!!!!!!

Rachel47

New member
אמרתי לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!

זה היה פרק כזה מעולהההההההההההההההההההההההההההה!!! ואני חייבת לציין שכמה שאני אוהבת את העורכת דין ההזויייייייייה הג'ינג'ית...אני עדיין שמחה שהם עשו את הפיתרון על ידי וויל וקאלינדה..ושהיא בכלל לא ידעה מזה..היא הייתה נחמדה ברקע בתור הסבר לנו שנבין שמשו קורה אבל וויל וקאלינדה לשלטוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה כל כך גאוני!! את זוכרת איך הגבנו לפרק הקודם שקאלינדה הדליפה את התיק
זה היה כזה גאוני!!! יואו אני לא יכולה להתמודד עם זה
זה היה פשוט גדול!!
וונדי סקוט קאר הייתה כזאת איכסע!!! אפילו זה שלמדתי איתו ועבר לידי אמר עליה "איזה מגעילה היא" (הוא שמע את הסצינה שהיא צולבת את אלישיה ואז אלישיה יצאה ואני כולה "מה?! וואו!!" והוא צחק על התגובות שלי גם ממש נבהלתי שוויל לא "לקח את החמישי"
איליי
אבל הקריפית הזאת הייתה מזעזעת!!!

o0Invisible0o

New member
ליאורה ומי שעוד רואה גלי..

רננה אולי? איך היה הפרק של השבוע? או איך היו ההופעות? קצת מתחשק לי לראות אותו..
בגלל השירים.

limors2

Well-known member
לא טוב. (
)

עלילתית היה לא מעניין ברמות של להריץ חצי פרק, וגם את רוב השירים (והיו מלא!) לא אהבתי.

o0Invisible0o

New member
ובעקרון

את אוהבת את שירי מייקל ג'קסון או שהם מלכתחילה לא מעניינים אותך?

limors2

Well-known member
יש ויש

את אלה שאני מכירה אני אוהבת, אבל שליש מהם לא הכרתי וגם לא אהבתי. ואחד מהשירים שהם ביצעו היה אחד שאני עדיין ממש אוהבת ושומעת כל הזמן, ולא אהבתי את הביצוע שהם עשו

RenanaD

New member
גם אני לא אהבתי

ישבתי מול המסך משועממת. אהבתי רק את Smooth Criminal, סנטנה היתה נהדרת! אבל מה נסגר עם שני הצ'לו-ים ברקע?! השערות של הקשתות היו קרועות לגמרי! אם זה אמור להיות בכוונה - לא התלהבתי בכלל, ואם בטעות - אז זה פשוט בזיון... שישימו לב לפרטים הקטנים
שאר השירים באמת היו בזבוז זמן מבחינתי. אבל מצד שני, גם מעולם לא הייתי מעדת המעריצים הגדולים של מייקל אז אולי בגלל זה. והאמת שבכלל לא היה לי מושג שזה פרק מחווה, ברגע שזה התחיל והבנתי התבאסתי ממש
כל פרק יש לי תקווה שיהיו שירים שאני אוהבת, אז הבנתי שהפרק אין סיכויים גדולים שזה יקרה. מה עוד, מה עוד?... רייצ'ל מקבלת את ההצעה של פין - טמטום. היא וקורט התקבלו לניאדה - יופי להם. הנאום החופר של אבא שלו - נורא
חחחחח והחלק הכי מצחיק בפרק: בליין מקבל סלאשי לעין (יש
) ומתקפל על הרצפה כאילו דקרו אותו

הדבר היחיד שאני רואה זה את הקליפים של סנטנה
שמעתם על ה
ליהוק לגלי? אני בטוחה שכן, אבל למי שנמנע אז . . . . . . . . . . . . . . . . . .אני מקווה שזה מספיק נקודות... מאט בומר
, אני יודעת את זה רק כי הייתי ליד חברה מהלימודים, והיא התחיל ממש לבכות מהתרגשות!! לקח לה איזה 3 דקות להירגע מהחדשות האלו
אני רק מקווה שהוא יהיה בלי חולצה
, ולא יהיה לו את הפרצוף המוזר של בליין כשהוא שר...

למעלה