סדרותת!

o0Invisible0o

New member

וליאורה -

Rachel47

New member
לסיים את המבחן בביוכימיה

אנחנו בהפסקה אז נכנסתי לקרוא דברים אבל לראות סרטון לא כל כך מתאים כרגע (אני לא לומדת לבד)

Rachel47

New member
כן

בלי ספק אחד הדברים הכי טובים ומפתיעים בפרק הייתה ההפתעה שהם אשכרה התחתנו... כל הכבוד לכותבים...

LemonLimeLilach

New member
יואו תקשיבו!!

הם גאונים!! אין אין אין הם פשוט גאונים!!! אני משתחווה לפני הכותבים והיוצרים של גוסיפ גירל. הם עשו בדיוק מה שצריך בכדי למנוע ממני להתעצבן
אבל קבלו, בגלל שיש לי זיכרון ממש טוב אני זוכרת מה קרה בפרק לפני הקטעים הטובים אז ברשותכן נתחיל איתם: בלייר סתמי!!! סתמי סתמי סתמי!! יואו אני לא יכולה עם האנשים האלה
את לא "תמיד אהבת את צ'אק" אוקיי! גוסיפ גירל לפני ר-ג-ע הזכירה לנו שרק לפני 5 שנים התכוונת להתחתן עם נייט. והוא היה אהבת חייך. ולא שמת אפילו על צ'אק בתור מכר מרוחק. אז לא, לא תמיד אהבת את צ'אק. לא!!!! וזה הולך גם לסרינה, לא חמודה, את לא תמיד אהבת את דן, אוקיי? ולא, לא יעזור לך לנסות לשכנע אותך שאת ונייט לעולם לא הייתם באמת, וזה לא עוזר גם שבלייר אומרת שאף פעם לא הייתה בחירה בין דן לנייט, כי זה שקר, ולנסות למחוק עונות שלמות של גוסיפ ואת הב-ס-י-ס של הסדרה (סרינה ונייט!!!!!!!!) זה בושה. !!!!! והדבר השני שעצבן אותי ויעצבן אותי לעד- בלייר אומרת לצ'אק שהיא ידעה שהוא יהרוס לה את החיים. היא יודעת שהיא לא אוהבת את לואי אבל היא מעדיפה להיות איתו. למה מלכתחילה זה לא יכול היה להיות בגלל שהיא יודעת שצ'אק איכסה?! סבבה, אין בעיה, היא עדיין נורא אוהבת את צ'אק כי זה קשה למחוק אהבה, אבל היא רוצה להיות עם לואי כי היחסים שלה עם צ'אק הם רוע טהור והורסים את שניהם. היא מעדיפה להתאהב בלואי בהמשך ולא לקחת את עצמה לאבדון עם צ'אק. אוקיי? הדבר השלישי- מה.זאת.השטות.הזאת!! שאפילו אמא של בלייר משתפפת בפארסה של בואו נחתן את צ'אק ובלייר!!!!! הלו?????? היא אמא שלה!!!!!!!!! צ'אק רע לה!! הוא רע!!! רע רערערערערערערערערעעעעעעעעעעע!! זה לא משנה כמה היא אוהבת אותו!! אני רק מנסה לתאר לעצמי את אמא שלי תומכת בי במערכת יחסים כוחנית מתעללת ואכזרית כמו CHUCKANDBLAIR אפילו שאני נוראאאאא אוהבת את הבחור ואני חוטפת צמרמורות. אין מצב! וסרינה! טיפשה!!! יוווווווווווווו
ועכשיו בואו נתעלם מכל זה ונעבור לדברים האחרים- דן ובלייר!!!!!!!!!!!!!
זה היה לגמרייייי צפוי שהיא לא התקשרה לצ'אק
וזה כמובן השאיר לי את הפרק עם טעם נורא טוב בפה
ג'ורג'ינה! נראתה מהמם!! והיא גוסיפ גירל? אמממממ ל-א. די תפסיקו
כאילו בהתחלה הייתי פשוט בקטע של "אין מצב שהם הולכים להראות את גוסיפ גירל נכון?" ואז "ג'ורג'ינה! תוך כדי שקריסטן בל מדברת ברקע??? לא פשוט לא". זה אומר שמישל נשארת בסדרה עכשיו? או שזאת רק פצצה כזאת שהם זורקים עלינו ועוזבים? ונניח שזה עדיין רלוונטי מי שלח את הסרטון לגוסיפ וזאת לא היא בעצמה- הממממממ
אני רוצה שזאת תהיה סרינה, זה הכי מתאים לה להיות כזאת אנוכית ומגעילה. דן כבר הוכיח מזמן שהוא רוצה את הכי טוב לבלייר (ולכן איילת לא מעניין אותי כמה צ'אק היה טוב או לא בפרק הזה
או כמה פעמים ינסו לשכנע אותי שהוא השתנה. דן ה-ו-כ-י-ח שהוא רוצה את הכי טוב לבלייר וצ'אק הוכיח שהוא רע לבלייר וזה שצ'אק הלך נגד כל ההשערות ולא עשה את המעשה הקיטשי להפליא של "אני מתנגד!" לא שווה בעיניי כלום ואני אפסיק להרצות עכשיו) ולכן דאייר לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הקטע בהתחלה- זה היה נורא
עד הרגע שבלייר הופיעה ודן הלך אליה ואז זה היה גאוני
סה"כ הפרק עצמו לא היה גרוע בכלל, מבחינת כתיבה והכל זה היה למדי טוב! אבל אלו הטעויות הכל כך מחרידות האלה שהרסו לי את הסדרה לנצח ולא יחזירו אותה למוטב לעולם, כי אני פשוט יודעת שהם לא הולכים לתקן, בעצם כל הדברים שפירטתי למעלה. אוקיי. /חפירה

Rachel47

New member
אהה כן שכחתי להגיב

על השיר בהתחלה!!! אני זוכרת שתהיתי אם ראית כי רציתי לשלוח לך אסמס של "WTF??!?!?!?!?!?" בטח זה היה חלום של בלייק לייבלי תמיד לעשות דבר כזה...ועכשיו היא הגשימה אותו... אבל חלומות על סצינות מסרטים ישנים זה רק בלייר!!!
וג'ורג'ינה נראתה מדהים!!!

o0Invisible0o

New member
אני לא מאמינה שהתחלת את ההודעה

ב"הם גאונים" מה שממש הפתיע אותי!
ואז המשכת ללהתלונן על כל הדברים שהיו גרועים.
אבל כן, הכל לא משנה כל עוד יש דאייר.

Rachel47

New member
וואי וואי לילך

לא סתם השארתי את ההודעה שלך לסוף המתוק הרסת אותי מצחוק!!! ו..וול..את צודקת האמת..היה לי ממש ממש מוזר שגוסיפ התחילה לדבר על נייט ובלייר..כאילו..הממ...מי זכר את זה?
לקח לי שנייה
כל הדברים הגאוניים בסוף היו נהדרים אבל הדברים שאמרת בהתחלה הם באמת מעצבנים העניין הוא שזה ההגיון של הסדרה הזאת..אין הגיון..וזה ממש מעצבן!

o0Invisible0o

New member
!!!!!

לאמילי דשנל יש טוויטר!!
אני לא מאמינה שהיום הזה הגיע, ואני עוד יותר לא מאמינה שדיוויד הוא זה ששכנע אותה ולא בעלה..[טוב, גם הוא דיוויד.
] וזהו. היא די עילגת טוויטר אז זה מצחיק לקרוא את הטוויטים שלה. לול. היא תשתפר...אבל יאיי!!

RenanaD

New member
"צ'אק"

אההההההה סוף סוף יכולתי לקרוא את כל ההודעות שלכם
ובסוף אכן ראיתי את שני הפרקים ברצף, אבל לא אתמול אלא עכשיו. אין לי כח לחפור על הכל, אז רק אומר שזה אמנם סוף קיטש - אבל קיטש אלטרנטיבי. יכלו בכיף לגרום לצ'אק ושרה לחיות באושר ועושר עד עצם היום הזה עם כלב ומיליון ילדים רצים מסביב, אבל בחרו למחוק את הזכרונות של שרה. מסכימה שזה קצת תקוע שדחסו את זה בפרק וחצי בערך, אבל אני עדיין מעדיפה את זה. בסה"כ, אני מבסוטה מהסוף של הסדרה

RenanaD

New member
ואומייגאד, איך שכחתי! קלטתם איך קראו לרשע?!

על שמי
(אבל אל תכתבו פה שם משפחה
)

RenanaD

New member
תקשיבי, זה פשוט גדול

סיפרתי היום לחברות שלי שלא ראו את הפרק והן לא האמינו לי

למעלה