סדרותת!

LemonLimeLilach

New member
PLL

זאת רק אני או שהקטעים בסוף כל פרק עם A הם הדבר הכי מעפן בסדרה?
מאיה הייתה כל כךךךךךך קריפית בקטע שהיא אמרה לאמילי שהיא אוהבת אותה!!!!!!!!!!! אם יעשו עם האנה וקייט את מה שהיה בספרים זה אומר שהסדרה תכף נגמרת
לא הגיוני, נכון? ביירון גאון!!!! חחחחח גדול שהוא מנסה להעיף את עזרא מהעיר.

Rachel47

New member

אכן הכי מעפן בסדרה
אממ לא יודעת בקשר לזה שהסדרה נגמרת..לא נראלי הגיוני במיוחד.. אבל הרי שינו בכל מקרה המון..אולי הקדימו את העלילה של האנה וקייט?
ומאיה הייתה קריפית לחלוטייייייייייייין!!!!!

RenanaD

New member

אגב, בואו נדבר רגע על החבר המוזר של אריה, איך שלא קוראים לו. בהתחלה בהתחלה חשבתי שהוא בעניין שלה, מהר מאוד שיניתי את דעתי לכך שהוא הומו, אחרי שהוא הכחיש המשכתי לחשוד שכן אבל התחלתי לחשוב בכיוון של פעילות בלתי חוקית כלשהי (סחר בסמים אולי?), והפרק עלו לי שני רעיונות חדשים: 1. הוא כן בעניין של אריה, אבל קלט את עזרא ב-"דייט" הראשון, הבין, והחליט לחכות בצד בשקט עד שתגיע ההזדמנות שלו להקסים אותה או משהו. כי איך זה שהדבר שלו בדיוק התבטל כשגם עזרא ביטל עם אריה? 2. לסימנים הכחולים יש מיליון הסברים הגיוניים: חבר'ה מהתיכון שפוצצו אותו במכות, הפעילות הלא חוקית, הורים מכים - שאז הדייטים עם אריה הם תירוץ לברוח מהבית... מלא אפשרויות. בכל מקרה, אני סקרנית מה הסיפור שלו. בינתיים אני שמחה שהוא צץ משום מקום. דעתכן?

LemonLimeLilach

New member
האמת

שהוא נורא לא מעניין אותי אז לא השקעתי בזה מחשבה... אבל משהו לא חוקי שכזה... פייט קלאב? לא נראה לי שהוא בקטע של אריה. אולי הוא A

Rachel47

New member
אוקיי...אז עכשיו

כששתיכן יודעות דברים שאני לא רוצה לדעת ולפעמים יכולות לדבר על זה אני לא יודעת אם אני יכולה לפתוח את ההודעות שלכן לכן נצטרך לעלות על דרך בה תוכלו לסמן לי לא לפתוח אותן תודה

LemonLimeLilach

New member
אין לך מה לדאוג

אם אנחנו מדברות על הספרים נכתוב מש"ש או משהו דומה...
את יכולה לקרוא

dans girl

New member
שמישהו יגיד כבר משהו על הפרק של גוסיפ!! [אני אגיד כשאחזור הביתה, אני במעבדה
]

Rachel47

New member
גוסיפ

טוב אמממ ואוו
קודם כל..בלייר הייתה פשוט מהממת...האיפור שלה בעיקר...סופסוף איפור נורמלי היא הייתה יפייפיה והשמלה של סרינה..אני חושבת שזאת אחת ההשמלות היחידות שלה שאהבתי אי פעם...זה היה..בטעם טוב יחסית... דן היה פשוט מקסים כל הפרק צ'אק דווקא הפתיע לטובה שהוא הרעיל את הכומר..אממ..יאי?
ג'ורג'ינה
! נחמד להתקל בה אבל מה שהיא עשתה לא בסדר לואי וה"חוזה" שלו...זה היה ממש מגעיל ונוראי
דן ובלייר במכונית
ו....ג'ורג'ינה כותבת פוסט גוסיפ..וואט דה פאק?
(כבר חשבתי שאולי יראו לנו את ורוניקה מארס
)

o0Invisible0o

New member
...

אם לא היה את הסוף הזה הייתי ממש עצבנית. שני הדברים שאהבתי היו דן, בלייר והמכונית..[למרות שברגע שהראו את בלייר מתקשרת ואת צ'אק מתכנן לצאת היה ברור שהיא התקשרה לדן ולא לצ'אק!!!!] וגם הריקוד הטרגי המושלם הזה, כמה אכזרי זה היה שהם רקדו ותוך כדי לואי סיפר לה שזה חוזה שהיא לכודה בו..נהדר! [כאילו, נורא..אבל זה מה שנהדר!] ג'ורג'ינה היא גוסיפ - lame!!! אין לי כוח.
צ'אק היה סבבה, לילך!! מה תגידי עליו עכשיו? [
אני הולכת להרצח על המשפט הזה..] אה, אגב..מי שלח את הסרטון לגוסיפ? בטוח לא נייט וכנראה שלא דן..סרינה?
או שג'ורג'ינה שיקרה וזאת כן הייתה היא.. אה נו, נייט והבחורה החדשה- *פיהוק* טוב, אופנה. דורות'ה הייתה מהממת!!
השמלה של סרינה הייתה מהממת, השיער לא.
בלייר - לא אהבתי לא את השיער ולא את השמלה..רק האיפור. שמלות השושבינות האחרות - איכס, לא. לילי נראתה סבבה-טוב! הכובעים.
והשיא - הכובע של ג'ורג'ינה..וגם האיפור המוגזם שלה.
אה, רגע..שכחתי!! ההתוודות של סרינה.
די נו, זה היה כ"כ גרוע.
אה, וההתחלה!! מונרו-אודרי!!!
מהמם! למרות שהליפ סינק של בלייק היה מזעזע, הכל מלבדו היה נהדר. וגם לגמרי גילה את הסוף.
דאייר בורחים ביחד, סרינה נשארת לבד. טוב, נראה לי שזהו. היה חביב..סוף נהדר, למעט ג'ורג'ינה.

LemonLimeLilach

New member

דורותה באמת הייתה מהממתתתתתת!! הם בטח עובדים ממש קשה על לכער אותה בכל פרק. לא אהבתי את השמלה של סרינה, אבל עברו עונות על גבי עונות מאז שאהבתי בגד שלה
השמלה של בלייר הייתה מהממת. ואהבתי את השמלות של השושבינות! יותר מסרינה. הכובע של ג'ורג'ינה היה נהדר

dans girl

New member
אמג. [התסכול שלי מהקורס הזה בביולוגיה מולקולרית גורם לכך שאפילו לשיעור החזרה, שמועבר ע"י מתרגלים שיודעים עברית, אני לא מצליחה להקשיב.] איזה פרק מעולה. אתחיל ואומר שבאמת, ואני בטוחה שתסכימו איתי, לא חשבתי לרגע שהחתונה הזאת באמת תתרחש. זה היה ברור מהרגע הראשון שבלייר לא הולכת להתחתן. ובזה היוצרים שיחקו אותה לגמרי, כי אני ממש בטוחה שאף אחד לא ראה את זה בא. ולואי
. שימות
. השיחה שהוא עשה עם בלייר כשהם רקדו הייתה נוראית והוא ממש ניסה להסב לה כאב בכוונה וזה היה מעצבן ממש. רוב העלילה עם ג'ורג'ינה שעשעה אותי בעיקר בגלל השנינות והציניות של ג'ורג'ינה ופחות כי זה היה מרגש או מפתיע. מה שכן היה מפתיע - הסוף
. אני עדיין לא מצליחה להבין אותו או להחליט מה אני חושבת עליו, אני צריכה עוד מידע. בלייר בורחת עם דן
[ראיתי את הפרומו לפרק הבא, זה נראה אדיר
]. צ'אק היה מופלא לאורך כל הפרק. אלינור הייתה מלכה וגם סיירוס
. סרינה מטומטמת ממש, אבל הנאמבר בהתחלה היה מגוחך ומופלא (ואיילת צודקת ,הליפסינק היה איום ונורא). כמו שג'ורג'ינה אמרה, זה שסרינה לא רואה שדן מאוהב בבלייר גורם לכך שהיא פשוט מנותקת מהמציאות וזה ברור שהיא כל כך סרינה וכל כך בטוחה שהוא הולך כזה להגיד לה, "יו! רק חיכיתי שתגידי את זה!", אני קצת מחכה לראות את התגובה שלה בפרק הבא
. בקיצור, היה מעולה בעיני, ממש נהניתי. הו, גוסיפ
.

LemonLimeLilach

New member

דווקא לא מפריע לי שלואי הולך להתעלל עכשיו קצת בבלייר. קצת מגיע לה. היא מעצבנת. וחוצמזה שזה בדיוק מה שהיא אמורה לרצות לא? היא במילא לא אוהבת אותו וכל מה שהיא רצתה כל הזמן הזה זה להיות נסיכה. אז הנה, היא קיבלה להיות נסיכה וגם היא לא חייבת לאהוב אותו או ללמוד לאהוב אותו. סיירוס היה מעולה ובלייר הייתה מעולה שהיא רצתה שהוא ילווה אותה גם כן. אלנור- לא. וסרינה לנצח מטומטמת. אבל זה שג'ורג'ינה באה עם ההארות האלה היה די מטופש בהתחשב שהיא לא הייתה בסדרה מלא זמן. מישהו כמו נייט היה צריך להגיד את זה, או צ'אק!

Rachel47

New member
זה גם משו שאני חשבתי

שעאיול איך לעזאזל ג'ורג'ינה יודעת הכל ויש לה אינסייט כזה רציני על כל אחד מהחבורה אפשר להגיד שזה מגוסיפ אבל אני מתחילה לחשוב שזה אולי בגלל שהם רוצים לתמוך בתיאוריה שאולי היא גוסיפ אויכ אני לא זורמת עם הקו הזה איפה קריסטן בל?!

למעלה