סדרותתתתתתתת בסימן ADAY!!!

b u s t e d

New member
וואלה, צודקת! שכחתי מזה

אבל הוא כן אמר שזה הבית שבו כל הצילומים של הילדים שלו מצולמים בו.. אז כנראה שהוא משקם את הבית מתישהו

נו, נוסיף את זה לרשימה של הדברים שהם עוד חייבים לנו בהמשך..

LemonLimeLilach

New member
סמאש

אני מרגישה מטומטמת אחרי שראיתי את הפרק הזה... כשכולם מדברים על זה שאייבי הייתה לא בפוקוס וגרועה? ומייקל היה "סנסשיונל"? מה? זאת אני המפגרת או שהסדרה הזאת איבדה את הצפון? שבוע אחרי שבוע הם מנסים לשכנע אותי שקארן טובה יותר מאייבי וכשאייבי נותנת הופעה מעולה (ואיזה מעידה אחת) הם חושבים שהיא גרועה ואפילו שוקלים להחליף אותה? אני... מה???????????????????????????? |מבולבלת|

LemonLimeLilach

New member
וגם

לא אהבתי את השיר החדש ואמרו לו לשיר גבוה מדי וזה כמעט עשה לי חור באוזן.

אבל חוץ מזה אם זה היה מחזה אמיתי עם רקורדינג מלא הייתי מקשיבה לו באותה כמות שאני מקשיבה לוויקד, ספרינג אווקנינג וקורוס ליין.

limors2

Well-known member
ממש.

היא הייתה כ"כ טובה! במיוחד ב"לט מי בי יור סטאר" בהתחלה. וואו. הם חייבים להוציא את השיר גם בגרסה הזו.

dans girl

New member
אני מצטערת, אבל זה היה פרק ממש גרוע.
הנאמבר של קארן בהתחלה היה לגמרי לא קשור. תכלס הם מתחילים להשניא אותה עליי, וזה לא קל בהתחשב שהיא hands down הפייבורטית שלי בהשוואה לאייבי.
אני ממש מקווה שזו לא סוף העלילה עם המפיק כי להביא אותו ואז שהיא תבריז לו זה מפגר.
בוורקשופ אייבי אכן הייתה אדירה (על אף שאני בכנות פחות אוהבת את איך שהיא שרה מאשר איך שקארן שרה), ומייקל באמת הרגיש off key רוב הזמן. אז כל ההדיינות המפגרת בסוף בהחלט הייתה מנותקת לחלוטין.
מישהו צריך בכל הכנות לדפוק לאליס כדור בראש.
והדבר הכי הכי מעפן - כל הפרק הזה סבב סביב העלילה העשויה ברשלנות ובכתיבה מזעזעת של ג'וליה ומייקל. כמה דרמממהההההה. דיכאתם לי את הנשמהההההההההההה. ופרנקלי, מייקל רק עורר בי ניכור מאז שהסיפור התחיל, וגם על ג'וליה אני לא מתה. תפסיקו להתעסק עם קקי ועם עלילות בינוניות ומטה ותתחילו להתעסק במה שמעניין. וגם עצם העובדה שהם בסוף העיפו אותו! די תלוש לחלוטין, ודי מפגר. אז למה הבאתם אותו מלכתחילה? כדי לפתח את העלילה הכי גרועה שפיתחתם מאז שהתחילה הסדרה? והוא אפילו לא יישחק במחזמר? זהו, שחקן אורח ל-7 פרקים? אחרי שכלללל מהההה שראינו בפרקים האחרונים היה הוא making SOO MANYYY moves on julia ותופס בערך חצי זמן מסך מהפרק, ובטוח יותר מקארן, שהיא איך לומר בעדינות, אחת משתי הכוכבות הראשיות של הסדרה? חובבני וגרוע. and don't even get me STARTED about leo bursting in tears.
בקיצור, פרק מבאס ממש, רק שלא ימשיך ככה.
אהה כן, וימוגרו כל שירי הלא מחזות זמר מהסדרה הזאת לאלתר. כי סף הסבלנות שלי לסדרה-דמוית-גלי הוא לא גבוה.
[כמו שאפשר לזהות מהנימה הממורמרת משהו, הפרק היה מעט מאכזב
]

o0Invisible0o

New member
אני הפוכה מכן..?

מסכימה שאייבי הייתה במיטבה ולא מבינה למה ירדו עליה..אבל נו, כרגיל.
ומייקל לא נשמע טוב אבל אהההההההההההה..אני לא מאמינה שהם פיטרו אותו!
כיכי...מה? כל העלילה עם ג'וליה?
וכן, זה היה ממש גרוע..כאילו, סבבה את שוכבת איתו אבל להתמזמז איתו חדר ליד כולם? זה ממש לבקש שזה יתגלה!
בכל מקרה כן אהבתי את הפרק בגלל שנהניתי לראות את המחזה, את עלילות אייבי ואמא שלה וקארן וההזדמנות שהיא וויתרה עליה [וכן, דפי..אני בטוחה שזה לא יגמר בזה..]
עלילות ג'וליה ומייקל עדיין הסבו לי הנאה למרות שהיו כתובות גרועעעעעעעעעעע ושאני לא אתחיל עם הבן שלה. >< מה נסגר עם זה?? למה זה כתוב כ"כ נורא??

אני ממש מחבבת את הדמות של אנג'ליקה יוסטון ואת זה שהיא הולכת לנהל רומן עם בעל הפאב הניו יורקי. לול.

אה, ולא ידענו כבר שידיד של אייבי הומו? כאילו..אנחנו ידענו אבל חשבתי שגם טום יודע! בכל מקרה, גם זה היה חביב למרות שהוא התייחס לבן זוג שלו כמו לזבל, לא יפה לייבש אותו ככה!
הוא השקיע ובא וזה...

קיצר, סה"כ נהניתי, דרושים שיפורים אבל לא יודעת, הסדרה הזאת עושה לי כיף.
לא יודעת למה הכתיבה של המשפחה של ג'וליה כ"כ גרועה!

אה ונהניתי גם מהמעברים לדמיון של קארן כשהיא מרלין.
אה, והנפילה הייתה כזאת מטופשת!!

dans girl

New member
ורוניקה מארס עד 1.07
בבקשהההה תגידו לי שהיא ודנקן לא אחים חורגים והוא גילה את זה איכשהו ובגלל זה הוא נפרד ממנה בלי להסביר למהההה.
כי זה היה כל כךךךךךךךך מזעזעעעעע בעיניייייייייייייייייייייי.

LemonLimeLilach

New member
מהמהמהמהמהמהמה את רואה ורוניקה מארסססס

איך יכולתתתת אני גם רוצההההה!!!!!!!!! ואני רוצה לבוא לראות איתך פרקים מסוימים כי אני רוצה תגובה בריל לייף!!!!!!!

dans girl

New member
אהה, כן שכחתי לומר לכן שראיתי 5 פרקים של פריקס אנד גיקס והגעתי למסקנה שזה די ממצה את הסדרה אז חבל על הזמן שלי
.
אז כן, התחלתי, כדי שאצליח לא לעקוף אותך בניקיטה

תגידי לי איזה פרקים את רוצה שאראה איתך.
ותפסיקי לרצות לראות איתי כל סדרההה
. קשה לי לראות איתך, אין לי גבול, אני לא יכולה להפסיק
. ע"ע באפי ובונז וכל סדרה אחרת אבר
. ואז אני מתבאסת על עצמי כי אני בורחת לך ואת כועסת
.

LemonLimeLilach

New member
לא אבל

אם תראי פרק כלשהו ואז תכתבי תגובה ואז באותו יום אחרי 12 שעות או יום אחרי אפילו אני אגיב ואז אפשר לדבר על זה אז זה נחשב שאנחנו רואות ביחד! פשוט כל הכיף שלי בלראות סדרה זה להגיד למישהו אחר כך מה אני חושבת
(לי אין גבול לחפירות!)

ובורוניקה מארס אני לא רוצה להגיד לך כלום כי אז תדעי שמשהו חשוב קורה וזה יהרוס לך. אני מקווה שאת לא יודעת שום שום שום ספוילר! ותכתבי תגובות מפורטות כי אני ממש אוהבת לשמוע מאנשים שרואים את זה כי זה כל כך טוב
(ובטח גם רייצ' ושרי ועוד ירצו!)

Rachel47

New member
לילך..אני מורידה ורוניקה מארס..

החלטתי שאני חייבת לראות שוב!
ועכשיו כשדפי הציפה את הנושא נשב ונדבר על זה

LemonLimeLilach

New member
ובנוסף

אני לא מאמינה שאת לא כותבת הודעה על כל פרק בנפרד כמו שאני כותבת בניקיטה כי אם יש סדרה שצריך את זה, זאת ז-א-ת! תתחילי לעשות את זה, ותגובות ארוכות, ובעיקר מהפרקים הבאיםםםםם.

יאאאא!!!! איזה כיף לך!

זאת אחת הסדרות האהובות עלי EVER! ואת עוד "שמרת" אותה לעכשיו! איזה כיף, מחכות לך 2 עונות מעולות!!!!

ALIAS ROCK ON

New member
כולם צריכים לראות ורוניקה מארס!!
|מאוהב

לא מאמינה שרק לאחרונה גיליתי אותה
.

Rachel47

New member
טוב דפי מאיפה הורדת?!

אני לא מוצאת שומקום להוריד ממנו

Rachel47

New member
זאת סדרה ממש טובה

עם קירסטן בל
היא די ישנה...2004 ככה...
אממ..זה על בחורה בשם ורוניקה מארס...היא בעיקרון כזאת...פרייוט דידקטיב (גם אבא שלה כזה...היא עושה את זה בעיקר בבצפר אם אני זוכרת נכון) אבל זה הרבה יותר מזה...סדרה מעולה!!
ועכשיו אני קולטת כמה אני לא זוכרת אותה אז אני רוצה לראות שוב..ואין מאיפה להוריד?

למעלה