סדרותתתתתתתת בסימן ADAY!!!

LemonLimeLilach

New member
שקרניות!

טוב בואו נתחיל מהאכזבה של הסוף- הם לא באמת גילו לנו את A. כי בסוף רואים שיש A גדול יותר. עם מעיל אדום. זה היה שווה את זה רק אם היו פתאום מסובבים את המצלמה ורואים את אלי!!

נורא התאכזבתי שזה לא נגמר כמו הספר הרביעי וכמו שציפיתי ורציתי שזה ייגמר... כי הם אמרו בראיונות שזה מפתיע מי A אבל מה שיקרה אחר כך יהיה יותר מפתיע אז כל כך רציתי שזה יהיה כמו בספרים!! אוף איתם! איזה הורסים!! זה הכי שווה ככה!!! מעצבנים מעצבנים מעצבנים!!

טוב ועכשיו נעבור לשאר.

טרויאן שחקנית כל כך טובההה
אני מאוהבת בה.

מונה A. רייצ'ל תגידי את מה את חושבת על זה

למי אכפת ממאיה??? למה הם לוקחים את החלקים הכי תלושים של הספרים כמו מאיה ועזרא והופכים את זה לסיפורי אהבה מהשמיים?

עזרא ואריה מתנשקים בציבור ולא מראים אפילו תגובה אחת של תלמיד כלשהו בהלם? הוא היה מורה בבית הספר הזה! איזו הזדמנות מבוזבזת!!!

ועכשיו ספוילר ספרים

בספרים מונה מתה מהנפילה! ואז היה את המסיבת עיתונאים שהציגו את קורטני! וזה היה מגניב! ולמי אכפת מג'נה ומליסה כבר?! וזה אומר שהם לא יעשו את הקטע של התאומות????. כי הם אמרו שזה לא יהיה אותו A כמו בספרים והם שיקרו כי זאת מונה. וזה היה בדיוקקקק כמו בספרים- עם המסטיק, וספנסר באוטו, והשיחת טלפון והכל.

spiceupmylife1

New member
אהעעע!!!!

איזה פרק מעולה!!!!
ממש אהבתי כל רגע

יאוו אבל מה קרה למאיה?:\

ואני שמחה שזו לא העונה האחרונה...

אני ממש לא חשבתי שזאת מונה..
זה היה מפתיע
(לא קראתי את הספרים)

ודי הגיוני שזו קבוצה של אנשים...
(בטח לוקאס מונה ועוד כמה...)

RenanaD

New member
מזל שהזהרת אותי שיהיה פרק גרוע, כי

באתי מלכתחילה עם ציפיות ברצפה, וככה יכולתי להעריך את מעט הדברים הנחמדים שהיו בפרק

עזרא ומאיה מעניינים לי את התחת. השניות שהם היו על המסך הרגישו כמו שעות ארוכות. ושמתן לב שכשהם התנשקו היה כתוב על המסך "#Ezriagoespublic"?! מנסים ליצור TT בכח ולקדם את עצמם
עזרא לא מעניין אותי בשיט.
מסכימה עם זה שאף תלמיד לא שם לב, גם לי זה הפריע בפרק.

לא יודעת מי זו טרויאן, אבל בסצינה בסוף שהוציאו את הגופה אמילי ומאיה שיחקו נהדר!! לשם שינוי.

מונה היא חתיכת קריפית מזעזעת
חדר 2 גם.
קצת לא אמין שהיא לא לקחה מספנסר את הפלאפון כשהיא חטפה אותה, הייתן מצפות לזה מסדרה שמעמידה את הדברים האלה כ"כ במרכז.

אם בעונה הבאה לא יראו שאלי היתה במעיל האדום אני ממש אתאכזב

ובאמת באסה שלא עשו סוף כמו בספר
ממש חיכיתי לזה! מטומטמים!

spiceupmylife1

New member
טרויאן זה השם האמיתי של

ספנסר

זאת אומרת השחקנית שמשחקת אותה...

כן היא הייתה מעולה!!!

LemonLimeLilach

New member

שמתי לב לגמרי שהם כתבו את ההאשטאג בגלל זה ציפיתי שיהיה בלגאן בנשף וכל התלמידים יהיו בהלם או משהו. אבל... לא היה כלום! זאת לא הפעם הראשונה שהם מפמפמים האשטאגים בעצמם אבל זה היה ממש מבדר.

מונה הייתה מעולה בפרק, לפחות זה

אמילי הייתה מעולה בבכי בקטע של הגופה, אבל בקטע שהן בכו לפני זה עם דר' סאליבן זה היה נראה ממש רע הבכי. אבל זה קטע של עריכה יותר מאשר משחק אז נסלח להן.

RenanaD

New member
במקום "אמילי ומאיה" התכוונתי לכתוב

"אמילי וספנסר", הן שיחקו נהדר בסצינה של הגופה
התבלבלתי.

מונה צורחת וקופצת על ספנסר בסוף
איך איפרו אותה יפה בתור פסיכית.
וכשהיא הציעה לספנסר מסטיק? ישר עשיתי פאוז, היתה לי תחושה שיהיה עם זה משהו עוד שניה

LemonLimeLilach

New member
חחח כן!

הם לא ניסו אפילו להסתיר את זה

ובסוף כשספנסר העיפה את מונה למטה. וואי היא הייתה מעולה עם הפרצוף שהיה לה באותו רגע

Rachel47

New member
טוב אז

שקרנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים!!!!!!!!!!

מונה A...הממ...וואט?
למרות שכמו שאמרתי ללילך היה איזה קטע לפני כמה פרקים שהשתעשעתי במחשבה כזו..אבל ישר זה היה נראלי לא הגיוני..

אוף אז מי זה A?! כוסומו!!

ומה באמת הקטע עם זה שהרגו את מאיה...
וגם למי אכפת?

היה פרק מוזר אך מלחיץ

חדר 2...סופר קריפיייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!

רק אני חושבת שכן צריך להיות איזה קטע עם החלק החסר של הגלויה הזאת שכתוב עלי #1?

וסבבה שאתן חושבות שהמעיל האדום הוא אלי..אבל המעיל עצמו אצל הבנות.. או שאולי לאלי יש מיליון מעילים אדומים...
אני אצחק אם בעונה הבאה מראים שאלי היא זו עם המעיל האדום...זה יכול להיות מאוד מגניב...

וג'נה...אוח כזאת מעצבנת!!!

וד"ר סאליבן...מה היה הקטע של להחזיר אותה?
תהיתי אם יגידו על זה משו..

אני דווקא כן חושבת שטובי היה חמוד...

b u s t e d

New member
HIMYM

היה חמוד...
שאלה אחת- אני זוכרת שלטד היה בית אחר.. בתקופה שברני הכיר את אבא שלו..
הוא מכר אותו או משהו?

LemonLimeLilach

New member

לא נראה לי שהוא אי פעם סיים לבנות אותו

אני לא יודעת אם להתעצבן על הבדיחה שהסיפורים של טד ארוכים מדי, או לצחוק. כי זה מצחיק, אבל מצד שני בא לי לזרוק נעל על הכותבים. מי האמא?????????????????????

b u s t e d

New member
אותי זה הצחיק

כלומר, כן. בלתי נסבל...
אבל כבר התרגלתי לבדיחות הפנימיות שלהם על זה שהם סתם מורחים אותנו... עדיף שיצחקו על זה מאשר שיתעלמו לחלוטין.

ואת הקטע של הבית אני לא מבינה!
הוא קנה בית! בכסף! שיסיים לבנות ויעבור

מה הוא מחפש דירה להשכרה?!
נראה לי שהם סתם שכחו שיש לו בית..

LemonLimeLilach

New member
בסוף גיליתי מה קרה

זוכרת את הפרק עם ההוריקן שטד רצה שיבואו איתו לבית כי הוא חשב שניו יורק הולכת להיהרס? אז נפל לו עץ על הבית.

למעלה