סדרה חדשה לאקסמן?

Ihavenonick

New member
דחפו אותו יותר לתודעה של העולם

מאשר דמויות אחרות. זה מה שפרסום מאסיבי יכול לעשות

DDN

New member
../images/Emo45.gif

מכרו אותו יותר מדי. זו הבעיה. אותו ולא את האחרים.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהוא שרירי, נאה, חוצפן,

מבריא מהכל, אומר את מה שעל הראש שלו... הדמות האידיאלית בשביל הרבה אנשים...

El ad

New member
רק הערה קטנה:

נאה הוא לא, ממש לא. באיורים מאוחרים יותר אולי, אבל בקומיקסים הקלאסיים הוא פשוט גוש שיער, וגם הפנים שלו לא ממש אטרקטיביות. אני מודה שלעיתים הוא נראה מרשים כאשר הוא עם החליפה אבל זהו.

El ad

New member
אחח! סוף סוף מישהו שמבין את האמת!

אתה מכיר את אלה שחושבים שוולברין נראה טוב רק בגלל שיו ג'קמן שיחק אותו בקולנוע? אבל מה שבאמת מדהים זה ההצלחה הרבה של וולברין במישור הרומנטי, הצלחה גדולה יותר משל הרבה דמויות אחרות שבהחלט ניראות טוב יותר.

spidey 82

New member
גם הדמות הושפעה מכך (למרות שאהבתי

את עבודתו של שון צ'ן על כותר הסולו). כנראה הן נמשכות לחיה שבו... חוץ מזה, האם הבנות חייבות לבחור תמיד בבלונדיני המצודד עם הכנפיים ומיליוני דולרים בחשבון הבנק? כפי שאמרתי, הוא הודה בכיעורו. בהרצה של וורן אליס (משום מה אני כותב עליו הרבה ביומיים האחרונים...) על הכותר (בסביבות 98') היה וואן שוט שבו הוא רדף אחר אב מתעלל שחטף את בנו לאחר שלכאורה רצח את אשתו והכניס את בתו לתרדמת (בסוף התברר שהילד עשה זאת). וולברין הגיע לחדר מלון בו שהו והמנקה החתיכה הביטה בו בתאווה, אז הוא חשב לעצמו: "כנראה היא נמשכת לגמדים שעירים ומכוערים." אני מניח שזו עקיצה של אליס לעניין ההצלחה שלו עם נשים.

El ad

New member
חחח, גאוני!

אני בכל מקרה הייתי בוחר בוורן ללא כל התלבטות נוספת, אבל זה אני.

Lion_Heart

Well-known member
וורן-angel?../images/Emo189.gif

כי אני הייתי בוחר את jean אבל זה רק אני

El ad

New member
כמובן.

או כמו שספיידי כתב : "הבלונדיני המצודד עם הכנפיים ומיליוני דולרים בחשבון הבנק". אין ספק שגי'ן מדהימה ומהממת מכל הבחינות - יופי, אופי, עוצמה, אבל האפשרויות היו וורן ווולברין (ראה את ההודעה מעליי), ועם כל הכבוד לגי'ן, היא נמצאת בצד שממנו אני לא הייתי בוחר בכל מקרה..

Lion_Heart

Well-known member
. . .okey

גי'ן מדהימה ומהממת מכל הבחינות לא , לא, לא זה לא למה היא redhead
לא שיש משהו רע ב angel חוץ מהקטע עם כנפי המתכת. . .לא אהבתי

El ad

New member
חחח

אני מדבר על איינג'ל לפני שאפוקליפס הפך אותו לכחול ועם כנפי מתכת - אז הוא היה שווה (אבל די לוזר מבחינת כוחות). ומה אתה אומר על רייצ'ל? - גם היא ג'ינג'ית. לדעתי היא לא מגיעה לקרסוליים של ג'ין.

El ad

New member
טוב תראה...

היא ילדת שואה וגם נראית/מתנהגת בהתאם, אבל זה לא אומר שאני מתכוון לסלוח לה על התספורת המזעזעת שלה בתקופת אקסקליבר.

למעלה