סדרה חדשה לאקסמן?

Evil Beast

New member
הו כן..

אחד? רב עם כל דבר, מאוהב באותה בחורה במשך שנים, מתבודד קשוח ומסתורי. השני? רב עם כל דבר, מאוהב באותה בחורה במשך שנים, מתבודד קשוח ומסתורי. כל כך שונים...

Evil Beast

New member
אה... לא.

באטמן מעולם לא היה מאוהב בבחורה אחת. רובין(טים דרייק) מעולם לא היה מאוהב בבחורה
.

Lion_Heart

Well-known member
רובין לא מאוהב בבחורה אחת?

ולא הרביעי. . .אני מדבר על רובין המקורי דיק גרייסון לא מאוהב בבחורה אחת?

spidey 82

New member
ברברה גורדון.

אבל כשהוא מנשק אותה הוא חושב על ברוס... (גם במקרה של שניהם הרומן אסור: כשהם הכירו לראשונה וה"אהבה" ניצתה, דיק היה בן 14-15 וברברה בת 18...)

Evil Beast

New member
אני דיברתי על טים דרייק..

דיק גאריסון באמת אהב את ברברה גורדון. גם כנייטווינג. וחוצמזה, באטמן מחבב את דיק. הוא גם מחבב את דיק צ'ייני ודיק קלארק. מכאן אפשר להבין רק דבר אחד: Batman Likes Dicks.

spidey 82

New member
אה!../images/Emo6.gif

ראית את החיקוי של וינס ושיין מקמהון שעשו טריפל אייץ' ושון מייקלס? (זה גרייסון, לא גאריסון) כל השמועות על מיניותו של רובין התפתחו בשנים בהן דיק כיהן בתפקיד. לגבי טים דרייק אני לא חושב שיש בעיה (לא שיש בזה בעיה. אבל נער בן 13 שמנסה לפתות את המנטור שלו...)

DDN

New member
היה חיקוי ענק.

לא ידעתי שגם אתה חובב היאבקות.

El ad

New member
וולברין וחברים

על משקל צביקה פיק וחברים מהקדם אירוויזיון.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני חושב שזו הפעם הראשונה

[וכנראה גם האחרונה] שהשניים הושוו בדרך כלשהי XDDDDDDD

El ad

New member
כנראה לא הבנת את ההשוואה

צביקה פיק וחברים בקדם זו פארסה, שהרי הוא חושב שהוא אלוהים וה"חברים" זה סתם כמה זמרות ליווי שהוא לקח בידיעה שאף אחד לא מכיר אותן ולכן הן לא יגנבו לו מאור הזרקורים. ובהמשך לדוגמאות של Lion Heart, יש את וולברין בעל תהילת העולם ויש את שאר האקסמנים שלא ממש חשובים... כמובן שהכל בציניות..

MajorWinters

New member
אף פעם לא הבנתי

את הקטע מסביב לוולברין. למה דווקא הוא ולא סייקלופס, גמביט או אמה סקוט!?

Artoo Detoo

New member
מסיבה פשוטה.

וולברין הוא האקסמן הפופולרי ביותר, הוא הדמות שהכי מזוהה עם אקסמן, והדמות השנייה הכי פופולארית במארוול אחרי ספיידי. למרות הערצתי לוולברין אני לא חושב שהוא אמור להוות תפקיד מרכזי בכל דבר שקשור לאקסמ.

spidey 82

New member
אוי, זה מזכיר לי את התקופה בה הסדרה

המצויירת שודרה בערוץ הראשון (איך קראו לתכנית ההיא, זאפ?). גיא מרוז הנחה את התכנית בזמנו ותמיד הוא התייחס לאקס-מן כאל אינדיבידואל, מה שהעיד על כך שהבן אדם לא צפה בשנייה אחת מהסדרה אליה הוא היה מעביר את השידור במשך שנים.

למעלה